Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   'Akparti'ye oy vermeyen şerefsiz' dedi mi ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60030)

Yıldırım 03-12-2009 14:30

BU KONUŞMA AK PARTİ'YE HİÇBİR ZAMAN OY KAZANDIRMAZ....HATTA AK PARTİ'YE OY VERMEYEN İNSANLAR BİZE KARŞI İYİCE CEPHE ALACAKLARDIR VE BU AK PARTİ SAFLARINA İNSAN TOPLAMAYI ZORLAŞTIRACAKTIR....BU TÜR DAVRANIŞLARI HİÇBİRZAMAN DESTEKLEMİYORUM.....SİYASETTEN BİRAZ ANLAYAN İNSAN BU KONUŞMAYA DESTEK VERMEMELİ....DEDİĞİM GİBİ BU KONUŞMAYI DUYAN BİR CHP'Lİ VEYA MHP'Lİ AK PARTİ'YE ASLA OY VERMEZ....SİZ DUA EDİN MUHALİFLER BUNU SEÇİM MALZEMESİ YAPMASIN....
:saygılar:

redyellow 03-12-2009 14:49

Bu konu başlığını ben açsaydım farukaslan denilen yönetici beni mutlaka provakatörlükle suçlardı, iyi ki başkası açmış:)

genç_TÜRK 03-12-2009 20:01

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529752)
Arkadaşlar:

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529752)

Bir şey hakkında, bir konu hakkında yazarken lütfen parti gözlüğümüzü çıkaralım ve bi düşünelim.

Nihat diyorki: ŞEREFİ OLAN AKPARTİYE OY VERİR.

Ve bazı arkadaşlar bu acaip çirkin söz üzerine "helal olsun sana" "bi gram sevmezdim ama artık seviyorum" vs. anlamında yazılar yazıyorlar.

Şimdi bu arkadaşlarıma soruyorum:

Sizin eşiniz, dostunuz, anneniz, babanız, kardeşleriniz arasında akpartiye oy vermeyen hiç kimse yok mu?

Mutlaka vardır.

Şimdi: bu akpartiye oy vermeyen yakınlarınız, eşiniz, dostunuz, kardeşiniz vs. nihatın sözüne göre hepsi de şerefsiz olmuyor mu?

Bu ne kadar çirkin bir ifade.

Kötü her zaman kötüdür arkadaşlar.

Benim işime gelen de olsa kötü ise kötü diyebilmeliyim, diyebilmeliyiz.

Çirkin hiç bir zaman örnek olmaz.

Her zaman iyiyi, güzeli, seviyeyi, hoşgörüyü örnek alalım.

böyle kişilerin belki de sırf kendi reklamlarını yapabilmek amacıyla söyledikleri çirkin sözleri alkışlamayalım lütfen.

Umarım yine bazıları bu yazdıklarıma başka yerlere çekmezler, siyasete çekmezler.

KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR.

Bunu unutmadan yazalım.

%100 haklısın...

genç_TÜRK 03-12-2009 20:02

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529879)
Bu konu başlığını ben açsaydım farukaslan denilen yönetici beni mutlaka provakatörlükle suçlardı, iyi ki başkası açmış:)

ortada bir provakatör varsa o da nihat doğan denen heriftir... :güzel:

çilik 03-12-2009 20:03

Nihat doğan Seda sayanın eski sevgilisi :) Acaba Yeni albümmü Çıkartacak :)

genç_TÜRK 03-12-2009 20:06

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530245)

aynen..ben de onu söledim demin..:güzel::karizmatik:

çilik 03-12-2009 20:09

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530251)

aynen..ben de onu söledim demin..:güzel::karizmatik:

Zaten n.dağan deyince başka ne düşünülür ki

FarukARSLAN. 03-12-2009 21:21

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529879)

Alın işte..

Yahu kuyruk acınız mı var benden yana?..

Rahat atıp tutamadığınızdan mı bu ne, neden?..

Allah Allaah..

Senin açtığın konun AYNI TÜRÜNDEN zaten bende açmıştım.. AMA önce 'kesin Muhsin başkanın muhalif sözünü duyunca onu faşist ilan edersiniz lafından sonra gidip MUHALİF olduğu bir haberi alır koyarsanız bunun adı PROVAKOTÖRLÜKtür (haber de bir gün öncesinin haberi, niye acaba gününde koymadı da o laftan sonra koydunuz?.. Cevap vermeyin ifşa edildiniz çünkü.)

Yemiyoruz işte yemezler. ;)

Şuna bak işleri güçleri konuları bulandırmak ona buna çatmak yaa..

ambargocu 03-12-2009 21:23

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530245)

durmak yok reklama devam:güzel:

ishakyilmaz 03-12-2009 21:32

Bazı arkadaşlar konuyu çok farklı boyutlara taşımaya çalışmaktadırlar,kimileri reklamdır,kimileri seda sayan üzerinden vurmaya çalışmaktadır..! Unutmayın ki Nihat Doğan AK Partimizin bir yöneticisidir,Tayyip Erdoğan göz göre göre defolu birini o makamlarda kalmasını asla istemez,kaldı ki siz önce Nihat Doğan'nın AK Parti kimliği ile yaptığı analiz ve yorumları okuyun önce! Bilip bilmeden adam asıp kesmeye ne kadar meraklısınız!

All times are GMT +3. The time now is 14:01.