![]() |
Alıntı:
SP DİĞER PARTİLER OLMADANDA ELEŞTİRDİ |
Alıntı:
evet babamın abilerimin ablalarımın kardeşlerimin sitesi bağımlılık yaptı çıkmıyorum aynı senin gibi ;ı: |
Hayal Perestlik mi?...
Neye dayanarak... Herkesin üslubu kendinedir... Ortalığı yumuşatmaya çalışan "iyi insan" rolünü oynamaya çalışıyor Saadet Partisi... Yoksa Saadet Partisi başkanları Ak Parti'ye söyledikleri gerçek dışı sözler hasebiyle nasihat verme yetkisinde değiller... İnsan önce kendine bakmalı... Saygılar... (Not: "Hayalperest" ya da vs gibi birbirimizin hakkında yorumlar yapmamalıyız... Biz birbirimizi değil zihniyetleri tartışıyoruz...) |
Alıntı:
YEMİN ETTİM BU SİTEYE GİRMİCEM ARTIK AMA BEN YİNEDE HERKESTEN HAKKINIZI HELAL EDİN DİYORUM İNŞALLAH SEÇİM TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH HAYIRLI GECELER HERKESE ESSELAMUN ALEYKÜM |
Alıntı:
bence sen agresif,kaba uslubundan vazgeçmeyi öğren de öyle gel... |
Alıntı:
farukARSLAN ne olur atın şu kendini bilmezi |
Alıntı:
inşallah yeminine sadık kalır .... |
Alıntı:
Ne çamur atacağım kardeşim çamurun kendisini almış haber diye koymuşlar ben ne yapayım? İğrenç yorumuma ihtiyacın yoksa sana çikolata vereyim?.. Yada şeker? İster misin? Kurtulmuş nasihat etsin, başımız gözümüz üstüne. Ama her fırsatta edilen bu sözler nasihatin çok ötesinde bir şeymiş gibi görünüyor (yani buralardan..) Nasihatten de anlarız da, verebilen yok. |
Alıntı:
Yoksa sabır mabır bu klavye işlerinde tırı vırı. Ateş olsan cürmün kadar yer yakıyorsun yani.. |
All times are GMT +3. The time now is 17:03. |