Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Erbakan'ın kızı: AKP dinden uzaklaştırıyor!? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60675)

redyellow 03-28-2009 23:57

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562173)
artık saadet partili biri bişey dediğinde kendime soruyorum acaba dinliyeyimmi diye?? hepsi bence boşa konuşuryorlar....
qwqw adlı üyeninde dediklerini arkdaşlarım kâle almasaydı keşke it ürür kervan yürür demiş atalarımız...
saygı ve gönül dolusu muhabbetlerimle....

1- qwqw saadetci değil, chplidir... bunu görmeden oraya bulraya saldırmakla nereye varacaksın?

2- "it ürür kervan yürür demiş atalarımız..." demişsin... işte bu da sana yakışan bir şeydir, seni bu güzel!!! terbiyeli!!! nezaketli!!! ve sahibine yakışır üslubun için tebrik ederim!

3- Saadetcilerin HEPSİ boş konuşmaz, öyle olsaydı bugün bu ülkenin başbakanı recep tayyip erdoğan olmazdı. Aslınızı inkar etmeyin.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:00

bu nasıl bir mantık böyle gençleri dinden uzaklaştırıyormuş yahu chpliler ümmet yapıyor diye hucüm ediyor saadetliler dinsiz yapıyor diye bu nasıl işse böyle olduğuna göre biz doğru yoldayız demektir
kızınıda kınıyorum bu kadarıda olmaz yeter ama artık ülkeyi satıyor dediniz tutmadı bi ara fuhuşu serbest bıraktı dediniz şimdide bu mu? yuh denir başka ne deyim

Üç mevsim 03-29-2009 01:20

Arkadaşlar gerilmeye gerek yok. Rahat olalım, anketlere buyrun bakın.. Bu Saadetli kardeşlerimiz 5 yıl boyunca konuşur konuşur ama seçim zamanı Türkiye Gerçeklerini görerek AK parti'ye oy verirler. Akletmek de zaten böyle birşeydir. Yalnızca tutucu teşkilatçılar burunlarının dikine giderler. Onlar da zaten partizanlık yaptıklarından gerçekleri okuyamazlar. Okusalar bile içlerindeki kin uygun adımı atmalarına mani olur.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:24

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562257)
Arkadaşlar gerilmeye gerek yok. Rahat olalım, anketlere buyrun bakın.. Bu Saadetli kardeşlerimiz 5 yıl boyunca konuşur konuşur ama seçim zamanı Türkiye Gerçeklerini görerek AK parti'ye oy verirler. Akletmek de zaten böyle birşeydir. Yalnızca tutucu teşkilatçılar burunlarının dikine giderler. Onlar da zaten partizanlık yaptıklarından gerçekleri okuyamazlar. Okusalar bile içlerindeki kin uygun adımı atmalarına mani olur.

öyle tabikide gerilmiyoruz sakiniz ama bu laflar kanıma dokunuyor.hem bence %50 yi geçecez inşallah

musab 03-29-2009 01:28

her şey ortada zaten yorum yapmıyorum görmek isteyen görüyo..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 01:29

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562266)
her şey ortada zaten yorum yapmıyorum görmek isteyen görüyo..

ortada olan ne ?

musab 03-29-2009 03:07

memleketin ahlaki durumu

Ertuğrul ÖZGÜL 03-29-2009 03:09

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562293)
memleketin ahlaki durumu

ne varmış siz düzelttinizde elinizden mi aldık

Üç mevsim 03-29-2009 04:06

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562294)
ne varmış siz düzelttinizde elinizden mi aldık

One Minute İşte BUDUR !!!

:güzel:

Kendi yapamadığınıız işler için bize kızmayın..

ENES_CAN_AK 03-29-2009 04:25

ak partimi ahlaksız olun diyor millete dininizi bırakın mı diyo. ne saçma yarın bunlar ak parti deccalı çıkaracak derseler şaşırmam. iyice hadlerini aşmaya başladılar. yeter artık hep saygı saygı duyuyoruz dedik bizi herşeyle suçlamaya devam ediyorlar.saygımı bitiriyolar hızla.

All times are GMT +3. The time now is 15:17.