Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=135)
-   -   AK Parti'nin İzmir mitinginde kaç kişi vardı? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=613)

By.Dreem 07-11-2007 15:25

AK Parti'nin İzmir mitinginde kaç kişi vardı?

Chp Zihniyetini savunan miliyet gazetesi okadar yanlı haber yapıyor ki anlatamam,Cumhuriyet mitingi ile Akp mitinginin arasında ne gibi bir bağ var ? Ayrıca bizden sadece babam gitti mitinge eğer hepimiz gitseydik çoğu akpli arkadaşlarımız gibi 1milyonuda geçerdik...
Ama izmirde Akp birinci çıkması zor tahminim Chp %55 dolaylarında oy alacak Akp %25-30 üstü alırsa iyidir..

adviser 07-11-2007 16:35

değerli kardeşim ne yaptın sen yahu? chp izmirde % 55 demişsin. imkansız. bak iki bölge var izmirde. 1.bölgede ak parti birinci olacak. 2. bölgede ise chp birinci olacak.

EnSaR 07-11-2007 17:00

Alıntı:

adviser Nickli Üyeden Alıntı
Ben İzmir mitinginin organizasyonunda bizzat görev almış biri olarak açık yüreklilikle söylüyorum ki, mitinge 200 bin insan geldi. Ancak kavurucu sıcak dolayısı ile insanlar meydandan ara sokaklara kaçmak durumunda kaldı. Başbakanımız da 2 saat gecikince meydanda 150 bin kişiye konuştu. Ama mitinge gelen insan sayısı 200 bin vardı.

Allah Senden Razı olsun kardeşim...

Ömer_Furkan 07-11-2007 18:55

baykalın kalesini elinden alcaz inş. 22 temmuzda...giden herkesin ayaklarına sağlılkk..sıcak nedeniyle gidemeyen bence binlercee kişi vardırrr... ;)

adviser 07-11-2007 19:22

Alıntı:

Spy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ben İzmir mitinginin organizasyonunda bizzat görev almış biri olarak açık yüreklilikle söylüyorum ki, mitinge 200 bin insan geldi. Ancak kavurucu sıcak dolayısı ile insanlar meydandan ara sokaklara kaçmak durumunda kaldı. Başbakanımız da 2 saat gecikince meydanda 150 bin kişiye konuştu. Ama mitinge gelen insan sayısı 200 bin vardı.

Sağolun, Allah sizlerden de razı olsun...

askalaa 07-11-2007 19:31

Alıntı:

Alıntı:

Spy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sağolun, Allah sizlerden de razı olsun...

Sağolasın Ömer Başkan...

selsebil 07-12-2007 10:46

İzmir CHP nin kalesi diye konuşup duranlar gördümü kalabalığı...

İzmiride kurtarıcaz...yakındır...
;)

izmir 07-12-2007 17:05

izmirliyiz akpartiliyiz

Ömer_Furkan 07-12-2007 18:52

DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM

nuh 07-13-2007 12:43

sanırım izmirdeki en kalabalık mitingti! teşekkürler izmir ;)

All times are GMT +3. The time now is 11:04.