Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SIZCE TURKIYE AVRUPA BIRLIGINE GIRSINMI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=6373)

kayısıkentli44 09-23-2007 15:45

SIZCE TURKIYE AVRUPA BIRLIGINE GIRSINMI

inşallah girer...çünkü bizim için hayırlı olur... ;)

SAHILL35 09-23-2007 18:06

TÜRKİYE AVRUPA SEVİYESİNİ YAKALASIN AMA AB'YE GİRMESİN...
NE İŞİMİZ VAR TERÖR DESTEKCİSİ VE PEYGAMBER DÜŞMANI O MEDENİYET İÇİNDE..?

TÜRK EVLADI 09-23-2007 19:36

Alıntı:

SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
TÜRKİYE AVRUPA SEVİYESİNİ YAKALASIN AMA AB'YE GİRMESİN...
NE İŞİMİZ VAR TERÖR DESTEKCİSİ VE PEYGAMBER DÜŞMANI O MEDENİYET İÇİNDE..?

Tam olarak bende böyle düşünüyorum kardeşim!

Bravo...

akp4ever 09-23-2007 19:38

girse de olur girmese de..ben evet'i seçtim gerçi.. ;)

fbayezit 09-24-2007 17:11

Birçok arkadaş çok yanlıiş düşünüyor..AKPartinin içinde hala analitik düşünemeyenleri görmek beni üzüyor.. AB konusu o kadar detaylı bir konudur ki öyle 2 cevaplı bir anket ile bir yere varamazsınız.. AB'nin açılşımını anne baba sananlar üye ülkeleri 12 tane sananlar yorum yapıyorlar benim moralimi bozan bu oluyor..Bütün TVlerde sokakatan gecenlker AB hakkında yorum yapıyor..Herkes yorum yapma hakkına sahip ama bilmiyorsanız neden degerlendireiyorsunuz anlamıyorum deliye dönüyorum böle olunca...Herkes AB uzmanı bizde.. Öyle insanlarımız var ki her gün her kahvehanede ülke kurtarlıyo..Neyse..

SAHILL35 09-24-2007 18:42

Alıntı:

fbayezit Nickli Üyeden Alıntı
Birçok arkadaş çok yanlıiş düşünüyor..AKPartinin içinde hala analitik düşünemeyenleri görmek beni üzüyor.. AB konusu o kadar detaylı bir konudur ki öyle 2 cevaplı bir anket ile bir yere varamazsınız.. AB'nin açılşımını anne baba sananlar üye ülkeleri 12 tane sananlar yorum yapıyorlar benim moralimi bozan bu oluyor..Bütün TVlerde sokakatan gecenlker AB hakkında yorum yapıyor..Herkes yorum yapma hakkına sahip ama bilmiyorsanız neden degerlendireiyorsunuz anlamıyorum deliye dönüyorum böle olunca...Herkes AB uzmanı bizde.. Öyle insanlarımız var ki her gün her kahvehanede ülke kurtarlıyo..Neyse..

ANALİTİK TARTIŞALIM BUYRUN...

nuh 09-24-2007 21:08

medeniyet nerdeyse ona girmeliyiz kültürümüzden kopmadan

CAGLAR 09-24-2007 22:48

MENFATIMIZE ISE GIRSIN

Ak Forest 11-02-2007 20:45

Son duruma Göre Diger Üyeler gibi Ayni Sartlar Söz Konusu olmadigi icin Kesinlikle Hayir

Maddi Destek yok ,Serbest Dolasim yok yni onlar ellerini Kolarini Sallayarak memleketimize gelecekler bizler ise evde oturacagiz ne anlami kaldi ki??? ??? ???

erenon 11-02-2007 20:51

kemal dervişin türkiyeden ayrılırken meclise yaptığı veda konuşması kulaklara küpe olmalı" ab ye girmezsekte olur olmaz ,ab ye mutlaka girmeliyiz ama mutlaka aksi halde meriç nehri türkiye için demir perde olur"

All times are GMT +3. The time now is 23:32.