Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SAĞ-SOL-ORTA YOL (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=6622)

yalnız-kurt 09-03-2007 20:59

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Adnan Menderesle başladı hareketimiz...Tayyip Erdoğanla Devam Ediyor..

buna turgut özal ida ekleyebiliriz kardes ;)..ama sayin demireli ben asla bir menderes, bir özal olarak görmedim ayni sekil mesut yilmaz, tansu ciller ve türevlerinide..
3 isim demokrasinin yildizlaridir ;)

Tabiki bir kişi ya unuttunuz yada bir kişiye haksızlık ediyorsunuz.... Unutmayalım yıllarca berber yüdüğünüz sonu ne olursa olsun ... dizi dibinde ders aldığınız kişi PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN'DA bu kutlu dava yolunun mücahitlerindendir...
saygılarımla..

Kafes 09-04-2007 03:53

SAĞ-SOL-ORTA YOL

hicbirseyci degilim :o

yalniz kurt guzel soylemis katiliyorum..

ZAksu 09-04-2007 04:37

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

yalnız-kurt Nickli Üyeden Alıntı
[color=red][center]ne sağcıyım ne solcu ama orta yolcuda değilim....günümüz şartlarında ne sağcı, sağcı ne solcu solcu....
allah ve resulünün izinden giden kim varsa biz oncuyuz....
allah bizleri o yoldan ayırmasın....
selam ve dua ile...

kesinlikle %100 katılıyorum

3. abdulhamit 09-04-2007 04:50

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[color=red][center]ne sağcıyım ne solcu ama orta yolcuda değilim....günümüz şartlarında ne sağcı, sağcı ne solcu solcu....
allah ve resulünün izinden giden kim varsa biz oncuyuz....
allah bizleri o yoldan ayırmasın....
selam ve dua ile...

kesinlikle %100 katılıyorum

BENDE KATILIYORUM HEM BENDE BİR SORU SORAYIM BAKALIM FATİH SULTAN MEHMET İSTANBUL' U FETHETTİĞİ ZAMAN SAĞCIMIYDI ? SOLCUMUYDU?

ZAksu 09-04-2007 04:54

SAĞ-SOL-ORTA YOL

ewet aslında sorduğun soru kapı gibi bir cevap zaten eskiden hakikaten dava insanları ne sağcı ne de solcularmış bizim bu yolda şehitlerimiz oldu onlar sağcı da solcu da değildi

Onlybullet34 09-04-2007 04:57

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

3. abdulhamit Nickli Üyeden Alıntı
BENDE KATILIYORUM HEM BENDE BİR SORU SORAYIM BAKALIM FATİH SULTAN MEHMET İSTANBUL' U FETHETTİĞİ ZAMAN SAĞCIMIYDI ? SOLCUMUYDU?

Olayı farklı yere çekmeyelim beyler..Soru siyaset bakımdan sorulmuş..Fatih Sultan Mehmeti buraya katmanız yakışızsız.Fatih Sultan Mehmet Mücahitdir Kalpimizde yeri farklı..

havva55 09-04-2007 05:02

SAĞ-SOL-ORTA YOL

KİM NE DERSE DESİN SAĞCIYIM....

yalnız-kurt 09-04-2007 05:03

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

buna turgut özal ida ekleyebiliriz kardes ;)..ama sayin demireli ben asla bir menderes, bir özal olarak görmedim ayni sekil mesut yilmaz, tansu ciller ve türevlerinide..

Tabiki bir kişi ya unuttunuz yada bir kişiye haksızlık ediyorsunuz.... Unutmayalım yıllarca berber yüdüğünüz sonu ne olursa olsun ... dizi dibinde ders aldığınız kişi PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN'DA bu kutlu dava yolunun mücahitlerindendir...
saygılarımla..

ben erbakanla hic bir zaman ayni yolda yürümedim bundan sonrada yürümeyecegim ayni sekilde sayin menderes ve özada erbakandan farkli bir kulvardaydi..
basbakanimizda ayri düstügü icin su anda ayri bir kulvarda eger görüsler ayni olsaydi su anda ayni partideydik kardes..
bir kez daha altini ciziyorum erbakan ve türevlerine asla oy vermedim ve asla vermemde!..

bende zatalinize bişi hatırlatırım özal başbakanken Erdoğan ...ERBAKANIN dizi dibinde idi. özal furyası eserken o ERBAKANI tercih etti...
sen şimdi nasıl tayini özalı bi kefeye ERBAKANı başka kedeye koyarsın.. :o :o :o şaşıyorum...
kaldıki ben kimseden oy sitemedim böyle bişdemeyede akp forumda hakkım olduğunuı düşünmüyorum fakat görüşlerimi hangi platformda olursa olsun söylemekten çekinmem...
saygılarımla mavera kardeş....

mavera, 09-04-2007 14:29

SAĞ-SOL-ORTA YOL

sayin erbakanla, erdogan gecmiste ayni kulvarda politika yapmis olsalarda su anda cizgileri ayridir...erbakanin kurmus oldugu partiler belli bir kesimi kucaklayan, bütün halka hitap etmeyen, radikal ve tutucu partilerdir ben bu tarzda partilere oy vermeyecegimi belirtmek istedim..
ancak ak parti bütün görüslere acik, bütün halki kucaklayan, din siyasi istismar olarak kullanmayan partidir..
erbakan koltugu terketmeyi sevmeyen, dik durmasi gereken zaman dik durmayan bir liderdir basbakanimiz ise sözünün eri, koltuga yapismayan ve en önemlisi gerektigi zaman dik duran bir liderdir..
bu yüzden ben erbakan ve türevlerine oy vermedim ve vermemde..sunuda lütfen artik anlayin ak parti sadece milli görüsten gelenlerden olusmamaktadir ak partide her görüs insan vardir..
bende milli görüsten gelmeyen, o kesimin siyaset tarzini tasvip etmeyen bir ak partiliyim...;)

mavera, 09-04-2007 14:37

SAĞ-SOL-ORTA YOL

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

saygılarımla..

ben erbakanla hic bir zaman ayni yolda yürümedim bundan sonrada yürümeyecegim ayni sekilde sayin menderes ve özada erbakandan farkli bir kulvardaydi..
basbakanimizda ayri düstügü icin su anda ayri bir kulvarda eger görüsler ayni olsaydi su anda ayni partideydik kardes..
bir kez daha altini ciziyorum erbakan ve türevlerine asla oy vermedim ve asla vermemde!..

bende zatalinize bişi hatırlatırım özal başbakanken Erdoğan ...ERBAKANIN dizi dibinde idi. özal furyası eserken o ERBAKANI tercih etti...
sen şimdi nasıl tayini özalı bi kefeye ERBAKANı başka kedeye koyarsın.. :o :o :o şaşıyorum...
kaldıki ben kimseden oy sitemedim böyle bişdemeyede akp forumda hakkım olduğunuı düşünmüyorum fakat görüşlerimi hangi platformda olursa olsun söylemekten çekinmem...
saygılarımla mavera kardeş....

kardes eger özal, menderes ve erbakan ayni kulvarda siyaset yapti diyorsan bu konuyu senle hic konusmayalim..evet sayin özal msp den milletvekili adayi olmustur ancak oda daha sonra erdogan gibi fikir ayriligina düsüp kendi partisini kurmustur, eger erbakanin görüslerini benimseseydi onunla ayni yolda devam ederdi..
bakin sunu artik kabul edelim sayin menderesin, sayin özalin ve son olarak erdoganin kurmus oldugu partiler marjinal partiler degildir, bütün kesimlere hitap eden, bütün kesimleri kucaklayan partilerdir oysaki erbakan hoca nin kurdugu partiler radikal, marjinal ve her kesime hitap etmeyen partilerdir..
birde son olarak kardes senin görüslerinle ayni görüslere sahip olmasam da burada fikrini beyan etmen, senin bu sitede bulunman beni ziyadesiyle memnun eder..
bizler bu ülkenin iyiligini istiyoruz sizler bu isinin erbakan ve onun görüsleriyle olacagini söylüyor ben ise ak parti ile olacagini söylüyorum fikir ayriliklari gayet normaldir..
hakarete varmadan, seviyeyi düsürmeden fikirlerimizi beyan edebiliriz..örnegin benim bir mesajim silinmis erbakani elestiren hemde hic bir hakaret icermeyen sadece elestiri iceren mesaj..demek ki sakincali görülmüs canlari sagolsun ama fikir özgürlügü adina ben bu tür sansürlemeleri hos bulmuyorum o yüzden sizlerinde site ve seviye sinirlari icerisinde mesajlarinizi yazmanizi cani gönülden istiyorum ;)

All times are GMT +3. The time now is 06:38.