![]() |
Din dersi kitabında Alevilik yine yok
Alıntı:
haklısın bencede ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
kaldiki daha kisa zaman önce ayni sözleri abdüllatif sener söyledi ben aleviyim diye ;)..buradaki kasit bizlerin onlardan daha cok hz aliyi sevdigimizi göstermekdir.. benim yazimi anlayamayan bazi arkadaslar hemen "anlamistim savunmandan" diyerek atliyorlar..anlamiyorum bu kadar mi bu sitede anlama seviyesi düsük yada ben mi cok derin anlatiyorum ;) |
mavera ben nedemek istedigini anladim fakat toplumdaki kaliplasmis terimler artik gercek manalarini yitirmis oldugu icin ve ne yazik ki 'gruplasma' cok yaygin oldugu icin soylediklerimizde kesin ve net olmak gerekiyor.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
ve inandiklari seyin aslinda hic birsey oldugunu anladim..kendileride inanmiyor zaten aleviler su anda "dinsiz"likle bogusyuor.. en son cok sayida alevi misyonerlerin etkisiyle din degistirdi neden cünkü onlar inandiklarina inanmiyorlar aslinda!.. onlar hz aliye inanmiyorlar aslinda..ben diyorum hz aliyi bizler sahiplenim o bizim dinimizin aslani, o ilk müslümanalrdan, alemlerin rasülünün damadi... vesselam... |
Alıntı:
|
::)
|
arkdslar bıraz daha dıkkatlı okursak yorumları daha ıyı anlrız demınden berı takıp edıyrumm kesınlıkle mavera arkdsmza hak verıyrum bende yurtdısnda kaldıgım zamn oda arkdsm alevıydı bunu sonradan ögrendım evet guya alevıler sadec lafta sozde okadr.. nıhayetınde bır ıcraatlerı yokk
|
tek qezip qörmk istediqim yer weina kanatsız kartal dı sanırım... ;D
|
| All times are GMT +3. The time now is 02:07. |