![]() |
Ya Seninle Ya Sensiz
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz!.. Ahmet Selçuk İlkan |
Eylül Bakışlım..
Alıntı:
|
Hatırlar Mısın?
Alıntı:
|
Ahmet Selçuk İlkan ( Tüm Şiirlerini burada paylaşalım )
Duyduğun her yerde beni hatırla
Bu benim şiirim bu benim şarkım Dinle ki kanatsın o taş kalbini Bu benim şiirim bu benim şarkım Yabancı kollarda gezip durdukça Başını yastığa koyup daldıkça Bir daha çalıver beni andıkça Bu benim şiirim bu benim şarkım Bırak da süzülsün yaşlar gözünden Acı bir pişmanlık dursun yüzünde Sana bir sitem var her bir sözünde Bu benim şiirim bu benim şarkım Aşkımdan armağan her bir satır sana Maziyi yeniden yaşatır sana Nasıl sevdiğimi anlatır sana Bu benim şiirim bu benim şarkım. Ahmet Selçuk İlkan |
Bu Benim Şiirim
güzel şiir :)
|
Bu Benim Şiirim
:-\
|
Şair Aşkı
Ölürsem bir gün
Ağlayacaksın! Belki kara gözlerime Belki sıcak dizlerime Belki de artık seni saramayacak ellerime Oysa isterim Ağlayasın Yazmadığım şiirlere!. Ahmet Selçuk İlkan :'( :'( :'( |
Bu Benim Şiirim
güzel bir şiir...bizimle paylaştıgın için teşekkürler...
|
Şair Aşkı
uzulme aga, insallah Allah guzel kapilar acsin sana.
|
Boş Bıraktın
Aşkımıza ödül diye
Yüreğimde taş bıraktın Gidiyorken imza diye Gözlerimde yaş bıraktın Hayatımda ne tat ne tuz Sensiz odam buz kesti, buz Gecelerim hep uykusuz Sol yanımı boş bıraktın Mutlu musun oralarda Olamadık bir arada Sen gideli buralarda Boynu bükük baş bıraktın Neden bitti niye küstük Diken oldu yatak yastık Sen gideli yüzü asık İki çatık kaş bıraktın Günüm kara gecem kara Mahkum ettin dört duvara Kavuşmadan ilkbahara Dört mevsimi kış bıraktın... Ahmet Selçuk İlkan Arkadaşlar Artık Şiir Yazmak İçimden Gelmiyor. Ahmet Selçuk İlhan ve Diğer Şairlerin Şiirlerini Paylaşacağım. ;) |
All times are GMT +3. The time now is 22:31. |