Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   sız amarıkayı ıstıyonuzmu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8885)

Ak Forest 11-02-2007 20:53

sız amarıkayı ıstıyonuzmu

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
ben anlamadim..abd nin neyini isteyecegiz ki abd, ab gibi bir ülkeler toplulugu degilki..he dost olarak istiyormusunuz diye sorarsan tabiki hayir..abd gibi bir dostun varken, düsmana ne hacet ;)

tamam da Basbakanimiz halen Amerika Dost Müddefikimiz diyor ???

KARAHANLI 11-02-2007 23:43

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
ben anlamadim..abd nin neyini isteyecegiz ki abd, ab gibi bir ülkeler toplulugu degilki..he dost olarak istiyormusunuz diye sorarsan tabiki hayir..abd gibi bir dostun varken, düsmana ne hacet ;)

ABD, devletler topluluğudur. Her eyâlet aslında bir devlettir. Ancak birleştiler.

tutku 11-03-2007 11:02

pkknin askerlerimizi öldürdüğü bölgeye kürdistan diyen bi devleti istemiyoruz >:(

romakudüs 11-04-2007 16:41

yooooooooooooooooooooooooooook

Beritan 11-04-2007 16:50

kesinlikle istemiyorum

duman 11-06-2007 21:09

Amerikadan öğrenecek çok şey var. Eğer şu anda Türkiye olarak dünyaya gereken dersi veremiyorsak o zaman ders almayı bileceğiz. İstesekte istemesekte. Düşman dahi olsa aklını kullanananlara saygı duyarım. Her ne kadar yüreğm tersini söylesede............

Meftun 11-10-2007 20:58

Alıntı:

atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
tabikide hayır..pkknın arkası zaten amerika.asklerimiz o amerikanın silahıyla öldürülüyor.bunun tek sebebi başbakan ki halen görüşme yapıyor amerikanın katil başkanıyla

hayır arkadaşım başbakanımız da görüşüyor öncesi de görüştü sonrası da görüşecek...çünkü o katil bush küresel sermayenin başı...gerçek bu...

Meftun 11-10-2007 21:04

Alıntı:

dünküler hata yaptı.peki neden bu hata bugünde devam ediyor??

bu hata değil anlatamadım sanırım ülke çıkarlarını düşünüyorsan görüşeceksin..
bak bushla görüştük şimdi tüm dünya ' a tabii haklısın gir senin hakkın' diyor..bush karşı çıksa diyebilirler miydi?ayrıca borsa da abd parası var paralarını çekseler ne olur hepsi birden...biraz gerçekçi olmak lazım..ben de bayılmıyorum o aptal busha ama bunlar da yadsınamaz gerçekler...

Meftun 11-10-2007 21:23

Alıntı:

bushla ne çıkarımız olabilirki.bak ırak halkı gel saddamı devir dedi busha.onlarda çıkarlarını düşünmüşlerdir belkide.peki bush naptı saddam asıldı belki ama geride yüzbinlerce insanı öldürdü.bu mu çıkar söyler misiniz bana lütfen???

bu bizim ülkemizin çıkarı mı ne alakası var???dedim ya küresel sermaye bushun elinde...bağlantılıyız...abd kölesi değiliz bunu asla kabul etmem..ama herşey abdden geçiyor...bu avrupa için bile geçerli....

mavera 11-10-2007 21:31

Alıntı:

peki abdnin elinde ne vardıda bu küresel sermaye onun elinde oluyor???

gecmisi konusmak yerien simdiyi konussak gecmise bakarsak osmanli dünyanin hakimiydi ondan önce bizans...
simdi abd ye hayir diyelim ama alternatifde gösterelim..ne ab, ne abd tam bagimsiz türkiye diye bagiriyoruz güzel söylem ama alternatifi nedir...
ice kapali, tutucu bir türkiye mi olalim ;)

All times are GMT +3. The time now is 10:02.