![]() |
SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU
[b] Alıntı:
bir ayet: اِنَّ الَّذينَ يُبَايِعُونَكَ اِنَّمَا يُبَايِعُونَ اللّهَ يَدُ اللّهِ فَوْقَ اَيْديهِمْ فَمَنْ نَكَثَ فَاِنَّمَا يَنْكُثُ عَلى نَفْسِه وَمَنْ اَوْفى بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهُ اللّهَ فَسَيُؤْتيهِ اَجْرًا عَظيمًا Fetih/10. Muhakkak ki sana biat edenler ancak Allah'a biat etmektedirler. Allah'ın eli onların ellerinin üzerindedir. Kim ahdini bozarsa, ancak kendi aleyhine bozmuş olur. Kim de Allah ile olan ahdine vefa gösterirse Allah ona büyük bir mükâfat verecektir bir hadis:* Ebu Saidi’l-Hudri (r.a.) anlatıyor: Resulullah (s.a.v) buyurdular ki, “Bilesiniz, kıyamet günü ahdini tutmayan her vefasıza vefasızlığın derecesine uygun bir bayrak dikilecek böylece vefasızlığı teşhir edilecektir.” |
Alıntı:
hoca, ak partinin önünü kesmek icin marjinal kanallara bile cikti..marjinal kanllarda ak partiden ne koparirsak kardir diye gecmiste demediklerini birakmadiklari hocaya kapilarini acti.. hoca partimize, partimize oy verenlere agzina geleni söyledi, onlara cehennem bileti verdi ama secimden yenilgiyle ayrilinca sizin gibi sempatizanlari hemen ak partinin zaferinden nemalanmaya calisiyor.. ak partinin ,milli görüsle uzaktan yakindan alakasi yoktur bu basari ak partinin basarisidir, milli görüsün degil milli görüsün partisi saadet partisidir oy oranida bellidir...;) |
Alıntı:
|
orası öyle bir yer ki kimsenin babasını hadine düşmemiş oraya arsa parsellemek... ayrıca ben munakaşa için değil ama muhterem ben sana böyle bişi dedimmi ? ayet ve hadisler size bunu mu hatırlatıyo...
|
Alıntı:
konu erbakan olunca niye bu kadar celalleniyorsunuz..oda senin, benim gibi fani birisi..oda yanlis yapar, oda hata yapar ama siz öyle bir savunuyorsunuz ki acaba diyorum günaha filan mi giriyoruz!.. |
yaw suleyman bin muhammed daha genc, ogrenmeye calisiyor, cok azimli, cok istekli. zamanla kendi de yanlislarini gorecektir. hem ona siz demeye gerek yok ki ::)
|
Alıntı:
ayrica ben arkadasi elestirmiyorum ki, yazdiklarini elestiriyorum..yoksa onun azmini, sevkini kirmak haddime degil..insallah zamanla bazi seyleri daha iyi idrak edecek.. bende eskiden cok milliyetci biriydim hatta kafatasi milliyetcisi diyebiliriz yabancilara düsman gözüyle bakar, kürtleri bölücü olarak görürdüm tabiki bu milliyetci bir cevreden gelmemden kaynaklaniyordu ama zaman bana cok sey ögretti simdi o günleri düsünyürumda dudagimda tatli bir tebessüm kaliyor.. |
Alıntı:
|
İslam dünyası ile çok yakın ilişki kurmalıyız.BU daha sonra bir birliğe dönüşür mü bilemem..
|
kesnlikle kurulmalıdır çünkü so olrak halife bizdeydi halifelik kaldırılınca müslümanları temsil edecek kimse kalmadı bu yüzden tüm zulümler müslümanlara yapılmaya başlandı bence en yakın zmanda müslüman birliği kurulup tüm dünyadakı müslümanların bu irliğe bağlanması şart
|
All times are GMT +3. The time now is 06:14. |