Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   oy kaybetmedik (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92458)

Milli Gençlik 03-30-2009 21:19

Kafir olayına gelince öbür tarafta hangi partilisin diye sormuyorlar ama oy vebaldir ben öyle diyen SP'li olduğuna inanmıyorum. Siz de AKP'li olmayanı CHP'ye hizmet ediyor diye suçluyorsunuz...

Beritan 03-30-2009 21:21

Alıntı:

Milli Gençlik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564615)
Kafir olayına gelince öbür tarafta hangi partilisin diye sormuyorlar ama oy vebaldir ben öyle diyen SP'li olduğuna inanmıyorum. Siz de AKP'li olmayanı CHP'ye hizmet ediyor diye suçluyorsunuz...

nolur sen banlanma ;1
hoşgeldin kardeşim:merhaba:

Milli Gençlik 03-30-2009 21:24

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564618)
nolur sen banlanma ;1
hoşgeldin kardeşim:merhaba:

Hoşbulduk:çiçek::çiçek::çiçek:

ENES_CAN_AK 03-30-2009 21:26

Alıntı:

Milli Gençlik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564594)
Ak Parti bitti diyenler saçmalıyor göreceksiniz Ak Parti bundan sonraki seçimlerde yine oyunu artıracak ben bir Saadet Partiliyim(her ne kadar nefret etsenizde)...

şahsıma sadet partisine hiç bir zaman nefret taşımıyorum yalnış düşünüyosun

Katil 03-30-2009 21:27

Oy kaybı yok demek biraz polyannacılık olur! Muhakkakki oy kaybımız var.

Lâkin,

Feryad-ı figan eyleyip sızlanılacak düzeyde değil.

Normalde 22 temmuz bir kıssas olmalı. Fakat neye göre?

22 temmuzda cumhurbaşkanlığı seçim süreci, e-muhtıra, Erbakan Hoca'nın kışkırtıcı tutumu olmasa idi %47 mümkünmüydü?

Bu seçime bakalım. Davos dışında ateşli bir durum yok. Öncesinde hararetin ve hırıltının alt seviyelerde olduğu bir seçim oldu. Davosun etkiside %1,6-2,3 arası oldu. (Bir m.vekili ile yapmış olduğum konuşmada mutabık olduğumuz orandır bu)

Hayırlısı buymuş deyip, gereken dersi çıkarmaktır bizlere düşen!

Sızlayıp küp döndürmek bizlere yakışmaz!

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 21:29

Alıntı:

Milli Gençlik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564594)
Ak Parti bitti diyenler saçmalıyor göreceksiniz Ak Parti bundan sonraki seçimlerde yine oyunu artıracak ben bir Saadet Partiliyim(her ne kadar nefret etsenizde)...

biz parazit yapanları sevmiyoruz ümmü seleme ve yellowred gibi normal şekilde görüş sunanlarla derdimiz yok arıza çıkaran ve hakaret edenlere karşıyız

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 21:31

Alıntı:

Milli Gençlik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564611)
Demek Saadete saldıran AKP li görmedin o zaman sen hiç haber7.com'a girmedin sizin AKP'liler Saadete ergenekonun islami kolu diyorlar ki büyük ihtimal sen de öyle düşünüyorsundur ama bizim içimizi Allah biliyor...

hepsi ergenekoncu demiyoruz ama bağlantısı olanlar olabilir ama kesinde demiyoruz yapılanlar ve bazı konuşmalar o yönde kabul etmek lazım

.SAHRA. 03-30-2009 21:32

Alıntı:

Milli Gençlik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564611)
Demek Saadete saldıran AKP li görmedin o zaman sen hiç haber7.com'a girmedin sizin AKP'liler Saadete ergenekonun islami kolu diyorlar ki büyük ihtimal sen de öyle düşünüyorsundur ama bizim içimizi Allah biliyor...

Allah herkesin içini biliyor orası şüphesiz:)
yok hayır ben öyle düşünmüyorum açıkçası
ama aramızdaki fark ne onuda anlamış değilim
hep bu söyleniyorda bana bu ara...

.SAHRA. 03-30-2009 21:34

Alıntı:

Milli Gençlik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564615)

sen inanma açıktan tabiki kafir diyemez ama dolaylı yolrdan diyorlar malesef
oy vebaldir evet bizde en iyisine veriyoruz oyumuzu:karizmatik:

Özgür Çağrı 03-30-2009 21:38

Oy kaybettik 1 milyon İl genel meclisine göre 7-8 puanlık bir düşüş var. Ama çok çalışıp bunu telafi edebiliriz :)

All times are GMT +3. The time now is 02:12.