![]() |
Kafir olayına gelince öbür tarafta hangi partilisin diye sormuyorlar ama oy vebaldir ben öyle diyen SP'li olduğuna inanmıyorum. Siz de AKP'li olmayanı CHP'ye hizmet ediyor diye suçluyorsunuz...
|
Alıntı:
hoşgeldin kardeşim:merhaba: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Oy kaybı yok demek biraz polyannacılık olur! Muhakkakki oy kaybımız var.
Lâkin, Feryad-ı figan eyleyip sızlanılacak düzeyde değil. Normalde 22 temmuz bir kıssas olmalı. Fakat neye göre? 22 temmuzda cumhurbaşkanlığı seçim süreci, e-muhtıra, Erbakan Hoca'nın kışkırtıcı tutumu olmasa idi %47 mümkünmüydü? Bu seçime bakalım. Davos dışında ateşli bir durum yok. Öncesinde hararetin ve hırıltının alt seviyelerde olduğu bir seçim oldu. Davosun etkiside %1,6-2,3 arası oldu. (Bir m.vekili ile yapmış olduğum konuşmada mutabık olduğumuz orandır bu) Hayırlısı buymuş deyip, gereken dersi çıkarmaktır bizlere düşen! Sızlayıp küp döndürmek bizlere yakışmaz! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah herkesin içini biliyor orası şüphesiz:) yok hayır ben öyle düşünmüyorum açıkçası ama aramızdaki fark ne onuda anlamış değilim hep bu söyleniyorda bana bu ara... |
Alıntı:
oy vebaldir evet bizde en iyisine veriyoruz oyumuzu:karizmatik: |
Oy kaybettik 1 milyon İl genel meclisine göre 7-8 puanlık bir düşüş var. Ama çok çalışıp bunu telafi edebiliriz :)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:12. |