Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Selamunaleykum bende doğru yerdeyim artık =) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92677)

merwe_37 04-02-2009 00:40

Askerden önce Dj Lik yaptıgınızı we bi arkadaşınızLan yoLcuLuga çıktıgınızı ögrendigime çok sewindimm =)) :hihi2:

a.k.a.producer 04-02-2009 01:02

Alıntı:

merwe_37 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567627)
Askerden önce Dj Lik yaptıgınızı we bi arkadaşınızLan yoLcuLuga çıktıgınızı ögrendigime çok sewindimm =)) :hihi2:

Hala yapıyorum biraz farklı bu sefer o asker de ;D bunun dışında öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa sorun onlarıda zevkle cevaplarım sizin vesilenizde sölemiş olayım tüm arkadaşlar merak ettikleri herşeyi sorabilirler...:yehoo:

merwe_37 04-02-2009 01:05

Alıntı:

a.k.a.producer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567676)
Hala yapıyorum biraz farklı bu sefer o asker de ;D bunun dışında öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa sorun onlarıda zevkle cevaplarım sizin vesilenizde sölemiş olayım tüm arkadaşlar merak ettikleri herşeyi sorabilirler...:yehoo:

Siz yeterLi biLgiyi wermişsiniz saoLun=))
Ayrıca Dj oLmanız çok güzeL ;;)

a.k.a.producer 04-02-2009 01:10

Üzerinden biraz geçtikten sonra askerlik psikolojisini üzerimden attıktan sonra askerlik anılarımada anlatırım ... ama buna henüz hazır değilim şuanda çok taze anılar bunlar ... Katlanabilecekmisiniz bakalım o zaman bana genelde askerlik hikayeleri anlatılmaya başlandımı bitmez bunu herkes görmüştür çevresinden ve katlanılmaz bir hal alır bu durum çoğu zaman ...

merwe_37 04-02-2009 01:15

Alıntı:

a.k.a.producer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567697)
Üzerinden biraz geçtikten sonra askerlik psikolojisini üzerimden attıktan sonra askerlik anılarımada anlatırım ... ama buna henüz hazır değilim şuanda çok taze anılar bunlar ... Katlanabilecekmisiniz bakalım o zaman bana genelde askerlik hikayeleri anlatılmaya başlandımı bitmez bunu herkes görmüştür çevresinden ve katlanılmaz bir hal alır bu durum çoğu zaman ...

Çook İLginç bi insansın =)

a.k.a.producer 04-02-2009 01:27

Daha tanımıyosun bile beni =)

merwe_37 04-02-2009 01:32

Alıntı:

a.k.a.producer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567752)
Daha tanımıyosun bile beni =)

Ewet sadece tahmindi yanLışsa kusura bakmaa...

a.k.a.producer 04-02-2009 01:37

Yok yahu herhangi bir yanlışlık yok sadece bu kadar çabuk nasıl çözdün beni bunun şaşkınlığını yaşıyorum haklısın çevremden de böyle yorumlar geliyor ilginç olduğum kadar bi o kadar da orjinalimdir kimsenin aklına gelmiyen şeyler yaparım umarım bunlara tanık olursun zamanla ...

merwe_37 04-02-2009 01:43

Alıntı:

a.k.a.producer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567771)
Yok yahu herhangi bir yanlışlık yok sadece bu kadar çabuk nasıl çözdün beni bunun şaşkınlığını yaşıyorum haklısın çevremden de böyle yorumlar geliyor ilginç olduğum kadar bi o kadar da orjinalimdir kimsenin aklına gelmiyen şeyler yaparım umarım bunlara tanık olursun zamanla ...

Benim çewremdekiLerde insanLarı çabuk tanıdıgımı söyLer...
İnş hep birLikte guzeL şeyLere tanık oLuruz...

All times are GMT +3. The time now is 22:52.