Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SİZCE YENİDEN SEÇİM OLSUN MU?? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92894)

Beyazgülüm 04-01-2009 23:13

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567442)
Eğer hile falan olmayacaksa, adam gibi yapılacaksa seçimler olsa keşke tekrar... Hem Eskişehir'de de olabilecek en kötü şey oldu zaten, daha fazla kaybedecek birşeyimiz yok ;ı:

keşke Eskişehirde de çıksa hile dimi:w::w::w::w: işinize gelir:D

Morte 04-02-2009 00:25

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567443)
keşke Eskişehirde de çıksa hile dimi:w::w::w::w: işinize gelir:D

Ya valla nasıl dua ediyorum günlerdir bunun için :ağla: Oylar sayılırken hem DSP hem de biz gözcü koymak istemiştik başlarına, kabul etmediler bunu :@ 2004'ten de sabıkalılar zaten... Ben birşeyler olduğunu düşünüyorum da benim düşünmem yetmiyor tabi :(

*AZRA* 04-02-2009 11:49

evet olsun bende memnun değilim biz büyük işlerin partisiyiz :saygılar::karizmatik::çiçek:yaff küçük işler ancak diğer partiler için geçerlidir:w: bir yerde kaybettikmi kabul edemiyoruz :hmmneyse ama canımız sağ olsun yaff başka sefere inşşşş;1

DadaşAkp 04-02-2009 11:52

civanın başı ch alır sonra mhp devam eder bizler akp olarak sağ duyuya herzaman uymaya calışalım tekrar secim olması daha vahim olur bence akp yıprakmakla uğraşırlar

unnamed 04-02-2009 23:53

arkdaşlar kendimizi kandırmayalım lütfen olan oldu kazandığımız yerler oldu kaybettiğimiz yerler oldu bunu için ağlamaya sızlanmaya gerek yok ak parti camiası olarak neyi yanlış yapıyoruz neden kaybettik gibi bize sonuç verebilcek olayların üzerine gidelim çalışma performansımızı sınayalım gördüğüm kadarıyla herkes aynı şeyi düşünüyo akparti niye kaybetti??? biz belkide bunlara güvenerek işlerimizi savsakladık...fazla söze hacet yok Allah bundan sonra bize yardım etsin ülkemiz için en iyisini yapabilelim..
saygı ve gönül dolusu muhabbetle...

Beyazgülüm 04-02-2009 23:56

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568980)
arkdaşlar kendimizi kandırmayalım lütfen olan oldu kazandığımız yerler oldu kaybettiğimiz yerler oldu bunu için ağlamaya sızlanmaya gerek yok ak parti camiası olarak neyi yanlış yapıyoruz neden kaybettik gibi bize sonuç verebilcek olayların üzerine gidelim çalışma performansımızı sınayalım gördüğüm kadarıyla herkes aynı şeyi düşünüyo akparti niye kaybetti??? biz belkide bunlara güvenerek işlerimizi savsakladık...fazla söze hacet yok Allah bundan sonra bize yardım etsin ülkemiz için en iyisini yapabilelim..
saygı ve gönül muhabbetle...

bizim üzüntümüz kesinlikle kaybettik diye değil burada 3 okul da chp 'liler çuval çuval atılmış oylar buldu.. hatta bir çoğu yakılmış şekilde yargıya gitti ysk kabul etti tekrar sayım olacak ortalık allak bullak oldu..Yani sonuç ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın adalet yerini bulsun,herkesin hakkı yerine getirilsin..

aşk-ı ilahi 04-03-2009 00:13

memnun değilim..olsun dedim..

ama şimdilik yapılsa aynı sonuçlr çıkar eminim..

berceste 04-03-2009 00:25

keşke demek faydasız ama keşke olsa kartalı kaybettik.

unnamed 04-03-2009 13:16

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568984)
bizim üzüntümüz kesinlikle kaybettik diye değil burada 3 okul da chp 'liler çuval çuval atılmış oylar buldu.. hatta bir çoğu yakılmış şekilde yargıya gitti ysk kabul etti tekrar sayım olacak ortalık allak bullak oldu..Yani sonuç ne olursa olsun kim kazanırsa kazansın adalet yerini bulsun,herkesin hakkı yerine getirilsin..

senin dediğin şekildeki yerlerde yeni sayım yapılması en güzeli olur benim kastettğim kaybettiğimiz yerler hiçbir engel olmadan kaybedilen yerler...

LeyaL 04-03-2009 17:40

Evet yeniden seçim olsun.
Daha dikatli olunsun ve denetlensin..
Bence sonuç daha iyi olur..

All times are GMT +3. The time now is 07:18.