Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sahte rakıdan ölenlerin sayısı 7 oldu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=94430)

Yıldırım 04-09-2009 16:57

NE DİYELİM HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR....

musab 04-09-2009 17:01

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576161)
Böyle bir haber karşısında "iyi olmuş, beter olsun.." gibi sözler, bence yakışıksız kalıyor. Yalçın abimiz, konuyu çok güzel bir şekilde yorumlamış. Şayet buna rağmen içimizde beter olsunlar deyip sevinenler varsa, onlara tek birşey sormak istiyorum. İçki içen birini gördüğünüzde, onun kadehine zehir atar mısınız? Eğer "atarım tabi" diyorsanız, söyleyecek bir sözüm yok.

Şayet "atmam, zehir atarsam onu ben öldürmüş olurum" diyorsanız, o zaman biliniz ki bu insanlar da ölmedi, öldürüldüler. Suçları içki içmek bile olsa, öldürülmüş bir insanın arkasından, katillerini göğe çıkarırcasına "iyi olmuş" diyemeyiz. Dememeliyiz.

ELBETTE İYİKİ ÖLMÜŞLER DEMİYORUZ..AMA İÇKİNİN DAMLASININ GERÇEĞİNİNDE SAHTESİNİNDE HARAM OLDUĞU BELLİDİR..ÇÜNKÜ HARAM OLAN HER ŞEY BİZLERİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUMAK İÇİNDİR..İÇKİ İÇMEZSEK BÖYLE DURUMLAR BAŞIMIZA GELMEZ..ZİNA YAPMAZSAK PİS DURUMLARLA KARŞILAŞMAYIZ..KUMAR OYNAMAZSAK AİLEMİZ DAĞILMAZ..BU DAHA UZAYIP GİDER..

HAYATIMIZI HELAL HARAM ÇİZGİSİNE GÖRE YAŞARSAK
HAYATIMIZ HEM DÜZENLİ HEM SAĞLIKLI HEMDE PSİKLOLOJİK OLARAK DA RAHAT OLUR.

Eşref 04-09-2009 17:10

Alıntı:

Aden_Bahçesi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576169)
KaraEşref bak bizim rahmetlinin adıda Eşrefti. Sana veya size ne diyorum içmek var içmek var. Akşamdan aşşama bır ıkı kadeh yemeklerde yorgunluk atmak ıcın ya da arkadas es dost meclısınde a da balıgın yanında bır kac kadeh hepsı bu. Bende agzı ıle ıcenlerı savunbanlardanım. Baska yeri ile ıcıp şuurunu kaybeden dangalaklara ben de karşıyım

İnsan yemek bile yerken, fazla kaçırdığı anlar oluyor. İçki içen bir insanın, hiçbir zaman fazla içmeyeceğini nasıl garanti edebilirsin?

Şunu da söyleyeyim. Rabbim inşAllah rahmet kapılarını bana da açar ama sen bu akılla Allah'ın rahmetli kullarından biraz zor olursun.

Eşref 04-09-2009 17:20

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576170)
ELBETTE İYİKİ ÖLMÜŞLER DEMİYORUZ..AMA İÇKİNİN DAMLASININ GERÇEĞİNİNDE SAHTESİNİNDE HARAM OLDUĞU BELLİDİR..ÇÜNKÜ HARAM OLAN HER ŞEY BİZLERİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUMAK İÇİNDİR..İÇKİ İÇMEZSEK BÖYLE DURUMLAR BAŞIMIZA GELMEZ..ZİNA YAPMAZSAK PİS DURUMLARLA KARŞILAŞMAYIZ..KUMAR OYNAMAZSAK AİLEMİZ DAĞILMAZ..BU DAHA UZAYIP GİDER..

HAYATIMIZI HELAL HARAM ÇİZGİSİNE GÖRE YAŞARSAK
HAYATIMIZ HEM DÜZENLİ HEM SAĞLIKLI HEMDE PSİKLOLOJİK OLARAK DA RAHAT OLUR.

Orası muhakkak. Zaten hiç kimse içki helaldir diyemez. Ama birileri de çıkıp, sahte içki üreterek insanların canına kastedemez. Zina yapan insanın pis şeylerle karşılaşması ile sahte içki konusu bence farklı. Şayet o insanlar içki içtikleri için siroza yakalanıp ölselerdi, haklısın derdim. Ama bu insanların içkisine bir anlamda zehir katılmış. Birileri para kazanmak için bu insanların canına kıydı.

Ve şundan da eminim ki bunu yapanlar, "içki haramdır. İçenleri öldürelim" diyerek de bu işi yapmadı. Sadece para hırsı yüzünden bunu yapıyorlar. İşte bu bizler için de tehlikeli bir durum. Gözlerni para hırsı bürümüş bu insanların yarın bizim helal saydığımız gıdalara da el atmayacağı ne malum?

Beritan 04-10-2009 02:04

hiç üzülmedim oh olmuşş
zaten o zıkımı içse öyle yada böyle zıbarıcak...

Jurnal 04-10-2009 02:05

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576661)
hiç üzülmedim oh olmuşş
zaten o zıkımı içse öyle yada böyle zıbarıcak...

Aynen katılıyorum kardeşime...

Beritan 04-10-2009 02:06

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576662)
Aynen katılıyorum kardeşime...

ablama;ı:;ı: diyecektin biliyorum;ı:

Jurnal 04-10-2009 02:09

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576663)

hepimiz kardeşiz :)

Beritan 04-10-2009 02:11

Alıntı:

ensartopcu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576665)
hepimiz kardeşiz :)

evet kardeşimsin biliyorum ama abla dersen pekbi memnun olurum:)

Necip Fazıl 04-10-2009 02:13

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576663)

:kızdım:

All times are GMT +3. The time now is 17:18.