![]() |
öyle olsun,
siz yönetici degilsiniz niye uyarma geregi hisediyorsunuz |
http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon13.gifak partililer her zaman bu sitede ve başka sitede saygılı,seviyeli düzeyli tartışan,mütedeyyin insanlardır..ak parti formunda ak partilileri kimse küçük görmesin ve ak parti düşmanlığı saygısızlığı yapanlara hemen cezası verilsin..çünki haddi aşan ak parti düşmanlarıdır,bilhassada SP liler..ağızları geriz akıyor(sözüm hakaret edenlere)http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon13.gif
|
Alıntı:
Ben sizi bir AK PARTİLİ olarak uyardım bir yönetici olarak değil... |
Alıntı:
Ne diyorsun sen be kardeşim amacın ne senin? Rahatsız mısın nesin? |
tamam mechul
kimse kimseyi kücük göremez , kimsenin haddi de degil , ama her tartismayi sp lilerin üzerine atmakda dogru degil |
Alıntı:
Hiçde öyle değil kardeşim burada sp yi savunduğunuz için objektif bakamıyorsunuz bu foruma üye olan sp lilerin çoğu buraya gelip nasıl burayı karıştırabilirim düşüncesinde ne kadar hoşgörülü davransak da olmuyor ve sonunda hak ettikleri davranışla karşı karşıya kalıyorlar... ama dediğim gibi siz bir sp li olarak bunlara inanmayacaksınız ve objektif bakamayacaksınız... |
Alıntı:
Erbakanınıza saygı istiyorsanız önce siz efendi gibi bizlere ve bizim desteklediğimiz kişilere saygılı olucaksınız ondan sonra bizden saygıyı bekleyeceksiniz !! yok bu size bir numara büyük geldiyse- ki gelir o zaman doğru kendi forumunuza hadiiiii :D:güzel: |
Alıntı:
evet doğru bir tespit rahatsız değil sorunlu kendisi.. bunların işi gücü yok forum forum dolanıp sataşıyolar rahatsızlar:w: |
Neymiş Saadetliler saldırganmış.. %5 i geçtik seçimde hemen saldırı başladı.. Bizi bölüyonuz ediyonuz.. Neler dediniz neler.. Yaw niye bu kadar korkuyonuz.. Hem bizi ufak görürsünüz hemde Ağır eleştirilere tutarsınız...
Ve Numan beyin kanallarda dolaşmasını eleştirenleri söylüyorum.. Tayyip bey Başbakan olamdan önce hangi kanalları gezmiş bi bakın bakalım.. Kanal D Genç bakışa çıktığını iyi hatırlarım ve bir sürü kanal. İşinize Geldi Gibi Konuşmayın.. Kanal7, stv bizi çağırdıda numan bey gitmediyse konuşun... haber7 nin maşallahı var zaten her gün saldırı yapıyo saadete... |
S.a Forumda uzun süredir bulunamadım hepiniz iyidirsiniz inşallah.
Prof.Dr. Necmettin erbakının siyasi yasağının kalkması nasıl bir duygu olduğunun Akpartili kardeşleriminde farkında olduğunu düşünüyorum Çünkü Bundan önce Sayın Başbakan R.Tayyip Erdoğanda aynı durumda idi. Bugün Erbakan hocanın İran ziyareti İslam birliği ile ilgili olacaktır. Bu dünya müslümanlarının büyük bir özlemidir. Selam ve Dua ile |
All times are GMT +3. The time now is 20:13. |