Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Spor Toto Süper Lig (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=163)
-   -   TSL 27.HAFTA | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe || Dostluk kaybetti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=94878)

Özgür Çağrı 04-12-2009 22:46

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579454)

Yaptığınız çirkefliği ağzınızla ifade ediyorsunuz işte lugano kafa attı olaylar başladı bence lugano maçın başında atılsaydı bu tür olaylar yaşanmazdı ...

Benmi çirkeflik yaptım maçta benmi kavga ettim sahada :@ Maç sonu sinirinize veriyorum bu konuşmalarınızı :@

Gölge 04-12-2009 22:48

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579460)
Benmi çirkeflik yaptım maçta benmi kavga ettim sahada :@ Maç sonu sinirinize veriyorum bu konuşmalarınızı :@

O zaman olayları doğru yorumla kardeşim futbolun kurallarını koru fenerbahçe'yi koruma abu sabuk yorumlarda yapma :@

NS 04-12-2009 22:50

bizim okul maçlarına benzedi :D :D
dostluk kaybetti; şüphesiz sivas kazandı :D

Özgür Çağrı 04-12-2009 22:51

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579461)

O zaman olayları doğru yorumla kardeşim futbolun kurallarını koru fenerbahçe'yi koruma abu sabuk yorumlarda yapma :@

Fenerbahçeyi mi korudum gerekirse korurum ama eleştiririmde kimseyi ilgilendirmez

ama sizin futbolcunuz ardaya çok iyi oldu Bak ne diyor açıklamasında ben her yerde kabadayıyım diyor Her yerde kabadayı olursan böyle dayağı yer oturursun aşağa :@

Fenerbahçeyide savunurum Galatasarayıda savunurum kimseyi ilgilendirmez.. Ama bu maçta dayak yemeyi hakeden futbolcular vardı onlarda dayağını yiyip oturdular aşağa :@

NS 04-12-2009 22:53

körfez, gölge...
maçta adamlar yaptı gördük neye maloldu..
bosverin kırmayalım birbirimizi... değmez. :)

Necip Fazıl 04-12-2009 22:54

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579451)
Emre aşık hem dayak yedi hem kırmızı gördü . Bülent korkmaz bence haklı hakem atacak futbolcuyu karıstırdı galiba

Şunu da kabul edersen sevinirim Selçuk hakemi dövüyodu nerdeyse ama nedense hakem sarıyla yetiniyor... :güzel:

Gölge 04-12-2009 22:56

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579468)
körfez, gölge...
maçta adamlar yaptı gördük neye maloldu..
bosverin kırmayalım birbirimizi... değmez. :)

Kırmak değil doğruları söyleyelim yeterlidir sonuçta maçın skoru belli biz burda tartışma yaparak sonucu değiştirecek değiliz ama en azından kimse kendini sütten çıkma akkaşık zannetmesin sanki bütün olayı Galatasaray'lı futbolcular çıkarmış gibi gösteriliyor görüntüleri iyi izlesinler sonra yorum yapsınlar fenerbahçeliler ...

Necip Fazıl 04-12-2009 22:57

Şu anda trt de maçın pozisyonları tartışılıyor ve Lugano pisliğinnin yaptığı harekete bakın durup dururken Emre ye kafa atıyor... :@

Özgür Çağrı 04-12-2009 23:05

gsli futbolcular taraftara şirin görünmek için yapmadıgı rezillik kalmadı . luganoya en az 10 maç ceza verilmeli defolsun gitsin

Arda eğitilmeli Sabri defolup gitmeli yeter artık bu yaşananlar !

Necip Fazıl 04-12-2009 23:08

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579482)
gsli futbolcular taraftara şirin görünmek için yapmadıgı rezillik kalmadı . luganoya en az 10 maç ceza verilmeli defolsun gitsin

Arda eğitilmeli Sabri defolup gitmeli yeter artık bu yaşananlar !

Bu olayların başlamasında bilindik bir pislik var oda Lugano kimse buna itiraz edemez...

All times are GMT +3. The time now is 07:01.