Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ne Kamusal alanı ulan Allah Her Yerde!.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=96551)

hasan_ist 04-20-2009 12:39

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586644)
İnsanın içi temiz olacak.... (!)

Kişi kendi içinden çıkar yola.Senin için nekadar temizse benimkide okadar temiz.

Tarantula_ 04-20-2009 12:43

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586715)
Kişi kendi içinden çıkar yola.Senin için nekadar temizse benimkide okadar temiz.

Kendini nasıl görmek istiyorsa öyle sözler eder kişi sen Karaeşref'in msj'ına yaptığın yorumla kendinin nasıl bir insan olduğunu göstermişsin işte...

Eşref 04-20-2009 13:02

Alıntı:

hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586715)

Ben edebiyatçıyım, vallahi "Birgün bu sorun çözülecek. Çözülecek ama bu geçiş sürecinde Allah müslüman bayanlarımızın yardımcısı olsun." şeklindeki sözlerimden, nasıl baş örtüsü takmayan bayanların müslüman olmayacağı sonucunu çıkardın, anlayabilmiş değilim.

redyellow 04-20-2009 13:33

Ülkücülerin en sevdiğim sözü bu sözdür, harika, tam cuk oturuyor.

"Ne kamusal alanı ulannnnnnnnnnnnnn,

ALLAH her yerde!

Ha kendileri bu söze uyar mı uymaz mı tartışılır ama bu söz doğru ve güzel bir sözdür!

hasan_ist 04-22-2009 22:04

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586718)
Kendini nasıl görmek istiyorsa öyle sözler eder kişi sen Karaeşref'in msj'ına yaptığın yorumla kendinin nasıl bir insan olduğunu göstermişsin işte...

Bak arkadaşım tahrik edeyim kötü konuşturayım gibi bir fikir sahibiysen beyhude çaba olur.Sabır nedir bilirim.Taşıracağını sanıyorsan yorma kendini.Sen tanımadığın birinin insanlığı hakkında yorum yaparak benim kişiliğime saldırıyorsun.Eğer mahşerde karşılaşırsak ozaman görürsün insanlığımın derecesini.Eşref arkadaşımın konusuna cevabımda kötü bir niyet taşımıyordum.Sadece algılamamı yansıttım.Ayrıca ben edebiyatçı değilim.Herşeyi bir edebiyatçı titizliğinde yorumlayamam.Üçgünlük dünyada kırma istersen bir kalbi.Durduk yere borçlanma kimseye.

Beritan 04-23-2009 01:12

utanmasalar bile çapa alırken bile kamusal alan diyecekler...
Allah akıl fikir versin...
ama çok güzel bir pankart olmuş....

tyranid 04-23-2009 02:07

kime ne kattı kimden ne götürdü bu pankart?

Beritan 04-23-2009 02:11

bu konuda kimse kimseye bişi katmıyor ama götüren çok...
haysiyet ve onur gidiyor
bu pankart sadece hislere tercüman oluyor..

Jurnal 04-23-2009 02:17

Üstad'ın mü'min-kafir adlı bir kitabında okumuştum(yanlış hatırlamıyorsam) ;

küçük balık büyük balığın yanına gider ve sorar; "Su nerede, bana suyu göstersene? Bu soru üzerine büyük balıkta; "Sen bana suyun olmadığı bir yer göster ben de sana suyu göstereyim der."

Anlayana....

ATmaCA53 04-23-2009 02:32

ülkücü değilim ama afişi destekliyorum ;)

All times are GMT +3. The time now is 18:43.