Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan Hocamız, Merak Edilen Soruya İran'da Yanıt Verdi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=97988)

ULUSALCI 04-23-2009 15:49

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590434)

Ah birde söylediklerinin arkasında durabilsen...

Konunun başlığına bak ve senin alakasız yorumlarına bak...

Bu paragrafları ezberlediğin kesin her yerde aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.

Bir de at gözlüklerini çıkartta ondan sonra oku istersen yazdıklarımı. Bir bütün halinde okursan başından beri idrak edebilerceksin sanıyorum

Tarantula_ 04-23-2009 15:51

Alıntı:

ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590444)
Bir de at gözlüklerini çıkartta ondan sonra oku istersen yazdıklarımı. Bir bütün halinde okursan başından beri idrak edebilerceksin sanıyorum

Sende o çatallı dilini dişlerinin ardında tutda yazıklarımızı anlamaya çalış...

ardunus 04-23-2009 15:53

Alıntı:

ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590412)
Ben AKP'yi sert dille eleştiririm sevmem Allahın bildiğini kullundan saklmam. Yaptığı bir çok şeyide onaylamam. Ama zamanında erbakan dönemindeki olanlar ise daha beter. Hiç olmassa bu ülkewnin tepesine şeyhler iıhlar takımı sarıkllılar cübbeliler takımı girmedi. Ankaralı değilim Melih Gökçeği hiçmi hiç sevmem ama yaptığı tek iyi şey benim neznimde ASnkara da kullşanılacak yeni otobüsleri ankarada yapılırsa imal edilirse alacağını söylermesi ve yaptırması, paranında bu ülkede kalması. Kadir topbaş gibi yapıpta 50 metrobüs istanbullununelinde patladı. İnancının gereğini yaşamak mı? Erbakan zamnında şeriat çığırtkanlığı yapılduı bu ülkede her cuma cuma namazından sonra. bana cevap ver hal dah o kayıp trılyon ne oldu bana takkiye yapma milli görüş mü milli görgüsüzmü? Milli görüş diyen erbakan ayaklarını bile yanındakilere yıkattırıyor, boynundaki kravattan, ayağındaki çoraba ladar gucci armani. Bu mu milli görüş. Bırak ya. Yemişim böyle görüşü.

ulusalcılık nedemek bi acıkla bakayım sömürü düzenine cark olman diyer adımı yoksa vatani milleti cıkarlarından üstünmü tutmak yoksa yaz dostum ama hikaye olmasın

ULUSALCI 04-23-2009 15:54

Ben gayet iyi anlıyorum ama sen maalesef takiyyeyi perk bir sevdiğinden işine nasıl gelirse o şekilde kıvırıyorsun tarantula. Zmanında Nesrin Topkapı vardı. Ondan mı ters alıyorsun ne?

ULUSALCI 04-23-2009 15:55

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590452)
ulusalcılık nedemek bi acıkla bakayım sömürü düzenine cark olman diyer adımı yoksa vatani milleti cıkarlarından üstünmü tutmak yoksa yaz dostum ama hikaye olmasın

ULUSALCILIK mı ne ATATÜRK'ün NUTUK kitabını oku arkadaşım. Okuduktan sonra karşıma gel tamm mı? Belliki o kitabı okumamışsın.

Tarantula_ 04-23-2009 15:56

Alıntı:

ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590453)
Ben gayet iyi anlıyorum ama sen maalesef takiyyeyi perk bir sevdiğinden işine nasıl gelirse o şekilde kıvırıyorsun tarantula. Zmanında Nesrin Topkapı vardı. Ondan mı ters alıyorsun ne?

Kıvaranlar aşikar. (!)

ardunus 04-23-2009 16:01

atatürkü kullanarak onu cıkar ve emellerine alet eten ler özde deyil sadece sözde ataturkcüler pasa kalksa ilk önce sizi bu ülkeden kovardı kitapı okyum eşşek gibi taşımayın onu uygulayın

Sevban 04-23-2009 16:01

Nutuk atma aslanım burda, bak bu kısmı iyi oku " onların kulakları vardır duymazlar gözleri vardır görmezler" senin durumunda bu anladınmı şimdi, senin amacın ortalığı karıştırmak ama başaramıyacaksın ulusalcı bey.. :)

Terennüm 04-23-2009 16:03

bu tür tartışmalar yıllardır yapılıyor sonuç alınmayacağı için kapatılmalı......

ULUSALCI 04-23-2009 16:04

Bizler sizin başkanınız gibi karakolda doğru söyleyip mahkemelerde şaşanlardan değiliz. Seçim meydanlarında kimin nasıl nutuk attığı berlli oluyor. Haklısınız. iktidarınız yüzünden bu ülke açlık ve sefalet içinde kulaklarınız duymuyor, başbakanlık onunde yapılan eglemlerı kendılerını yakanları gozlerınız gormuyor. Hatta bu mılletın efendısı olan cıftcıye kufur edılıyor.

All times are GMT +3. The time now is 16:43.