![]() |
[quote=turkuas;607807]
En iyi Yorum yapan Üye: Üstat - Adem Etyemez - Ensartopcu-Gökmen Canım kardeşim en lerinde yer alabilmek çok güzel ;1 teşekkür ederim :) |
Enlerinde banada yer veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum... |
En Kibar Üye: Dilemma-Azra-Feride-Adem Etyemez
En Sabırlı Üye:Adem Etyemez En iyi Yorum yapan Üye: Üstat - Adem Etyemez -Ensartopcu-Gökmen teşekkürler turkuas kardeşim banada sadece teşekkür etmek düşer |
Diğer arkadaşlarımızında enlerini görmek isteriz :):):):):)
|
Alıntı:
Allah razı olsun muhterem teveccühünüz... |
Alıntı:
Allah razı olsun muhterem sağolasınız... |
En Kibar Üye: Dilemma-Azra-Feride-Adem Etyemez
Teşekkürler turkuas:) |
En Aktif Üye: İshak yılmaz , Meçhul , FarukArslan, Abdullah Kaç
En Yardımsever Üye: Abdullah Kaç , İshak Yılmaz , Ak Kelebek , [O]bjektif, En Ciddi Üye: İshak Yılmaz , Adem Etyemez , Abdullah Kaç , Ahmet Ermiş, Yalçın Karaca En Çok Rastladığınız Üye: Meçhul , aeo92 , Tarantula_ , bur-AK , Turk_of_the_toon En Fanatik Üye: unnamed En Tatlı Başbelası üye: - En Geveze Üye: - En Karizmatik Üye: İshak Yılmaz , Ümit Ak , Adem Etyemez , Ahmet Ermiş , Yalçın Karaca En Kibar Üye: Ak_kelebek , Adem Etyemez , Yalçın Karaca , İshak Yılmaz En Komik Üye: Meçhul :w: Ümit Ak En Daimi Üye: Abdullah Kaç En Paylaşımcı Üye: Meçhul , Turk_of_the_toon , aeo92 , bur-AK En Sevimli Üye: aeo92 , reyAkbay , politikacı En Sinirli Üye: Farukarslan , Duyguseli En Heyecanlı üye: En Sabırlı Üye: Bu ay izin verirseniz ben olayım Bayağı sabrettim galiba ;) En Sakin Üye: En iyi İmza: [OBJEKTİF] En iyi Kullanıcı Adı: Alemi _ervah , Ümmü seleme , Ruh-i Zar En Efendi Üye: Yalçın Karaca ,İshak Yılmaz , Turk_of_the_toon , Tarihsever En Muhalefet üye: kararli En Bilimsel üye: Bilimsel teklonojik konular sorumlusu aeo92 ;D En Tekrarcı üye: En Milliyetçi üye: Ak_Türk , Hunyabgu En Özgürlükçü üye: Özgün İrade En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca En Kendine güvenen Üye: ben pek korkmam kendime güvenirim :cool: En Anlaşılamaz üye: Holiganlar En Anlaşılır üye: Siyahgül07 En Yeteneğini yansıtan üye: Morte , aeo92 , politikacı Aklıma geldikçe yazdım Bu katagoriye uyan ama buraya sığamayacak o kadar üyemiz varki:gül: |
Alıntı:
|
K@RFEZ enlerinde yer verdiğin için teşşekürler.:gül: |
teşekkürler körfez kardeşim rabbim bizleri hüsnü zannındaki gibi eylesin
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
En iyi Yorum yapan Üye: .......
TABİKİ BENNNNNNNNNNN :) :Pp |
Alıntı:
|
En Aktif Üye: ishak yılmaz,meçhul,adem etyemez,objektif,bryn,turkuas
En Yardımsever Üye:ak kelebek,aeo92 En Ciddi Üye: ishak yılmaz,kara eşref En Çok Rastladığınız Üye: meçhul,ishak yılmaz En Fanatik Üye: hepsi En Tatlı Başbelası üye: yok En Geveze Üye: yok En Karizmatik Üye:bilmiyorum En Kibar Üye: ak kelebek,*AZRA*duyguseli, En Komik Üye: meçhul,gökmen En Daimi Üye: yönetim En Paylaşımcı Üye: hepsi En Sevimli Üye: ak kelebek,duyguseli,azra,feride En Sinirli Üye: değişiyo:utandım::P: En Heyecanlı üye: yeni üyeler En Sabırlı Üye: hepsi En Sakin Üye: yalçın En iyi İmza: duyguseli,birde benim:utangaç: En iyi Kullanıcı Adı: hepsi En Efendi Üye: ishak yılmaz,kara eşref,objektif ,bryn,meçhul En Muhalefet üye: dışarıdan buraya sızan virüsler:utandım:;1 En Bilimsel üye: ishak yılmaz,yalçın En Tekrarcı üye: chpliler bozuk plak gibiler En Milliyetçi üye: hepsi En Özgürlükçü üye: hepsi En Aykırı üye: yok sanırım En iyi Yorum yapan Üye: ishak yılmaz,adem etyemez En Kendine güvenen Üye: ak partililerin hepsiii:saygılar: En Anlaşılamaz üye: chpliler bir türlü anlayamadım onları gitti:utandım::cool: En Anlaşılır üye: ak partililer;ı: En Yeteneğini yansıtan üye: ümit ak,turkuas,ressam:güzel: not:Bugüne kadar gördüklerim izlenim unuttuklarım varsa affola:ayutandım: |
K@rfez ve beritan enlerinizde yer almak çok hoş teşekkür ederim emeğinize sağlık.
|
En Aktif Üye: ishak yılmaz,meçhul,adem etyemez,objektif,bryn,turkuas
En iyi Yorum yapan Üye: ishak yılmaz,adem etyemez teşekkürler beritan |
Teşekkürler :gül:BERİTAN:çiçek: kardeşim... :ayutandım: :ayutandım: :ayutandım:
|
Beritan, enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..
|
Alıntı:
|
K@RFEZ Yüreğinize sağlık,orada adımı görmek mutluluk verici...
|
En Aktif Üye: Feride,TarihSever,Meçhul,[O]bjektif,reyAKbay,Beritan,ishakyilmaz,Esra özdemir, Abdullah KAÇ,aeo92,türk_of_the_TOON,Tarantula,Ak_Kelebek... En Yardımsever Üye: Bu aralar pek yok ne yalan... En Ciddi Üye: Dilemma,Yalçın,İshakyılmaz, KaraEşref,Adem etyemez,_Son_... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: TarihSever,Abdullah KAÇ, Esra özdemir,ishakyilmaz,Meçhul,aeo92, Feride,Tarantula... En Tatlı Başbelası üye: TarihSever,aeo92... En Geveze Üye: Uzun bir zamandır aramızda yok ama yeri var: Ümmü_Seleme ;1... En Karizmatik Üye: YuSuFYüZLüM,ademetyemez, Meçhul,ÜMİT-AK,Yalçın,[O]bjektif,KaraEşref... En Kibar Üye: TarihSever,Feride,ademetyemez, Yalçın,neşe,"Beritan",Ak_Kelebek,ishakyilmaz, Canan ERDOĞAN,eva,Zeynep,reyAKbay,nazlı... En Komik Üye: Meçhul,aeo92... En Daimi Üye: TarihSever,aeo92,Meçhul,Feride, türk_of_the_TOON,ÜMİT-AK, ishakyilmaz, K@RFeZ,Tarantula, Ruh-i zar,Yalçın,Dilemma,siyah gül 07,[O]bjektif, turkuas,LeyaL... En Paylaşımcı Üye: ishakyilmaz,aeo92,Meçhul, türk_of_the_TOON... En Sevimli Üye: "Beritan",aeo92,LeyaL... En Sinirli Üye: duyguseli En Heyecanlı üye: TarihSever... En Sabırlı Üye: Yalçın,Dilemma... En Sakin Üye: TarihSever,ademetyemez,Yalçın, Dilemma,reyAKbay,neşe... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ademetyemez,Yalçın,neşe, ishakyılmaz,Meçhul,Feride,CananERDOĞAN,"Beritan", Zeynep,eva,ÜMİT-AK,Erhan KARACA,....tuğbA....., !ezgi!, &eylül&,07kübra34, Abdullah KAÇ, Abidin, ak mehmet,aliosmanoz, Bur[a][k], cnntülfirdevs, ed@, eda05, elfin_su, eneserciyes, ensartopcu,esinelif, Esra özdemir, fatihan78, Fatmanur,hakanturkucu,hülya!!!,ismet,kanahmet,KaraEsref, KöksalAynalı, LeyaL,mc_metin_055, mehmed, mehmetozkan, muhammet nuri, nazLI, omerfaruksahin, sertac41,sina,sümeyye,tekniker_murat,VuralTunc,ömer_faruk... En Efendi Üye: Yalçın,İshakyılmaz,ademetyemez, Dilemma,TarihSever,Feride,CananERDOĞAN,eva,Meçhul, aeo92... En Muhalefet üye: duyguseli En Bilimsel üye: aeo92... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: dilemma, Ak_Kelebek,KaraEşref, siyah gül 07,_SoN_... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın,İshakyılmaz, ademetyemez,dilemma,KaraEşref,Feride,TarihSever... En Kendine güvenen Üye:Feride,TarihSever, dilemma,İshakyılmaz,Yalçın,Meçhul,Tarantula_, [O]bjektif,ultrAstribun,hipermuhafazakar,KaraEşref, reyAKbay,ÜMİT-AK... En Anlaşılamaz üye: duyguseli... En Anlaşılır üye: TarihSever, Feride,İshakyılmaz, Yalçın,Meçhul,dilemma,[O]bjektif, Tarantula_, Ak_Kelebek,ÜMİT-AK, nazLI,aeo92,LeyaL... En Yeteneğini yansıtan üye: [O]bjektif,ressam, dilemma,Yalçın,_SoN_... |