![]() |
HANGİ KÖŞE YAZARINI TAKİP EDİYORSUNUZ... (ANKET)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ancak siz ve sizin gibiler devletten nemalarini kestigi icin hükümete cephe aliyorsunuz..o yazarlar listesine baktigimiz hepsi ya birilerinin kuklasi yada kendi kücük azinliginin temsilcisi.. |
Alıntı:
|
bu milleti agzina alma sen bu millete az önce aziz nesinle gönderme yap, simdide ona saril iste döneklik budur, iste cikarcilik budur, iste yalakalik budur..
Sen isine gelince millete tu kaka de , isine gelmeyince hesap sorar de..ne cabuk dönüyorsunuz, daha dün ab diye yirtinan sizler simdi bir anda ab karsiti oldunuz basimiza.. Ak partinin yaptiklarini görmen icin görecek gözlerin olacak, cikar at gözlüklerinide iyice etrafina ve degisen türkiyeye bak!.. ama neden yaziyoruz ki sen ne anlarsin hosaftan! |
Alıntı:
AK Partiden nemalana nemalana bu hale geldiniz.. Tabi karnınız doudu başladınız konuşmaya.. |
Alıntı:
|
CHP Aydın Doğan desteğiyle gelirse tekrar kamulaştırırsınzı artık..
Tabi birileri orlardan iyi para kazanıyordu, sende atarsın bi kulp belki he? |
Alıntı:
Bu insanlar geleceği düşünmese en azında sosyal güvenlik reformunu niye çıkarsınlar..bir çok insanın yararını anlayamadığı karşı olduğu bir şey oy kaybına bile neden olabilir...ve uygulamaya başlayacakları dönemde akpartinin iktidarda olacağı bile mechul...Bu adamlar böyle bir mechuliyette niye pirim azaltacak şeyler yapsınlar...??? Cevap şu çünkü oy kaygısı gözetmiyorlar..Çünkü geleceğe yatırım yapıyorlar...Çünkü bu günü ve yerlerini değil ülkeyi düşünüyorlar.... Tabi sizin algılayabileceğiniz konusunda biraz şüpheliyim.... |
Sosyal Güvenlik reformuda günü kurtarmak için..
Vatandaş artık gerçekleri biliyor, senin hayalini kurduğun İnönüye biat eden halk yok artık dostum.. Kapiş? |
Asıl cahil sensin....Kurtuluş savaşini İsmet inönümü kazandırdı pehhhh....sen ilköğretim tarih kitabı falan okuyorsun heralde....
Yaptığı strateji hatalarını bilmiyorsun herlade bunun yüzünden kaybedeceğimizden çok daha fazla sayıda asker kaybettik inönü muhabelerinde..Mustafa kemalle aralarındaki husumetide bilmiyorsun sanırım bu olay yuzunden... |
Evet arkadaşlar çok eski bir anket, çok fazla oy kullanılmış..
Bugün itibarı ile; HAsan Karakaya 33 oyla birinci... Fehmi Koru 26 oyla ikinci... Ekrem Dumanlı 24 oyla üçüncü... |
Şu Fehmi Koru'yu hiç okumadım.Çok sık anıldı geçenlerde tv'lerde adı,kana 7 haberde de yorum yapıyor sanırım.
Çok sevilen birisi olsa gerek. Hangi gazeteydi ? Takip etmeye çalışayım. |
Alıntı:
|
Eyvallah bi bakayım bugünü yazısına.
+1 |
Tamer Korkmaz ama listede yok :o
|
Alıntı:
bu yazarlarımızın yanı sıra tabiki Mehmet Barlas ve Fehmi koru :-* |
Alıntı:
Biz gidiyoruz sen bay BAYKAL'dı sanırsam... atabilirseniz sevinirim..hürmetler... |
İnternet üzerinden Bekir Coşkun Yılmaz Özdil Emin Çölaşan ve Ahmet Hakan'ı takip ederim.Ancak benim favorim Yeniçağ'a yazan Rauf Denktaş ve Hulki Cevizoğlu'dur.İkisininde şıklarda olmaması beni üzdü. :( :(
|
Alıntı:
|
o şiir Abdurrahim Karakoç'undu galiba :-\ :-\ :-\
|
politikacı kardeşim benim sevdiğim iki yazar vardır.Hulki Cevizoğlu-Erol Manisalı diğerlerini takip ederim yazdım.Ama sevebilirdim de neden rahatsız oldunuz anlamadım.Size Erol Manisalının Hayatım Avrupa kitap serisini okumanızı öneririm.AB hakkında yeterli bilgiye sahip olursunuz.Genç yaşınızda 5 kitap iyi bir birikim olcaktır size.
|
genç yaşlı farketmez her yaşta her kitap birkimdir :-*
böyle sert tepki gösterdiğine göre kemalist kardeşimin yorumunu anlamışsındır ;) |
Fehmi Koru, Nazli ilicak ve Mehmet Barlas
|
Ahmet Altan, Tuğçe Baran, Mehmet Barlas.
|
Alıntı:
|
Fikri Akyüz'ü tavsiye ederim...
Babamın avukatı ordan tanıdım bende ama müthiş zeki.. |
Mehmet Şevket Eygi-Millî Gazete
Mahmut Toptaş-Millî Gazete Abdurrahim Karakoç-Vakit (Her zaman değil ama sık sık) Bunlar haricinde diğerlerinden ara sıra baktığım yazarlar var.. |
Tamer Korkmaz hala yok listede :(
|
3 yazar sınırı benim için seçim yapmakta sıkıntı oldu. Ama bende buraya sıralamaya karar verdim. Gün içinde mutlaka yazılarını okuduklarım.
Hasan Karakaya Vakit Fehmi Koru Yenişafak Taha Kıvanç Yenişafak Hasan Cemal Milliyet Ahmet Hakan Hürriyet İsmet Berkan Radikal Ahmet Kekeç Star Engin Ardıç Sabah Ergun Babahan Sabah Perihan Mağden Radikal Mehmet Şevki Eygi Milli Gazete |
Ertuğrul ÖZKÖK :)
Ahmet ALTAN Tuğçe BARAN : ;) |
Alıntı:
|
HAKAN ALBAYRAK tek geçerim kendisini.
Ahmet Taşgetiren Ali İhsan Karahasanoğlu Gülay Göktürk Hasan Celal Güzel Hasan Karakaya Umur Talu tabi mecburen işe yaramaz, ama ağzı laf yapanlardan da göz attıklarımızda var, Bekir Çoşkun, Ahmet Hakan vs. gibi. |
Tüh, tek oy kullandım (:
olsun Hasan Karakaya tercihim 3 oy yerine de geçer zaten :) Her gün tam sayfa yazılarına hastayım. Gece kalkıp nette verilen sabah ki gazetede yayınlanacak yazısını okuyorum bir de sabah alıp okuyorum. Bir de kesip saklıyorum;1 Vakit'ten yine Serdar Arseven'in kalemi hoşuma gider.. Zaman'dan Ekram Dumanlı ve kartelde de olsa gerçekleri patronuna karşı gelme pahasına(!) yazan Hasan Celal Güzel daimi olduğum yazarlardır... |
Hasan Karakaya'yı tek geçerim...
|
engin ardıç ın statükoyla dalga geçen üslubu çok iyi birde listede olmasa da Türkiye gazetesinden Behçet Fakihoğlu
|
m.barlas ,emre aköz,ekrem dumanlı
|
En sık takip ettiklerim
Ali Bayramoğlu, Fehmi Koru, Tamer Korkmaz |
MEHMET ŞEVKET EYGİ AMA BURAYA EKLEMEYE PEK LUZUM GÖRMEMİŞSİNİZ.....
|
Ali Bulaç,İskender Pala,Nihal Bengisu
|
All times are GMT +3. The time now is 10:45. |