![]() |
|
Tüm BEŞİKTAŞLI ve Cimbomlulara + vermek istiyorum tutmayın beniiiiiii... :hihi2: :w: :karizmatik:
|
Orjinal formayı kazandık... :)
Allah razı olsun beşiktaşım... :) |
Beraber nice 27. yıllara Fener..
127.. 227.. 527... ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Banamı dedin kardeşim ;ı: ;D |
Beşiktaş adına mutlu oldum Hayırlı olsun Beşiktaşa ve Beşiktaşlı arkadaşlarımıza:)
|
Alıntı:
By-kal ne zaman başbakan olursa fener de o zaman kupayı alır artıkın... ;D :w: |
Beşiktaşlı kardeşlerim,Galatasarayın forumlarında genel kanı Beşiktaşın seneye şamp liginde büyük işler yapacağı,takımınızı çok oturmuş buluyor uA.. :) köstebeklikmi ne oldu
|
Sülo başbakanlık makamından indi
Abd başkanları değişti e-muhtıralar verildi internet bulundu bizim fener hala alamadı şu kupayı :( Büyümü yaptılar nedir bir hocaya götürsün başkan bunları :) |
|
ÇARŞI GURURLA SUNAR... :karizmatik: :karizmatik: :karizmatik: |
Beşiktaşı ve beşiktaşlıları tebrik ediyorum.
Hak eden kazansın demiştim ve hak eden kazandı. Bu oyunla şampiyonlukta yakışır size tebrikler .:saygılar: |
Alıntı:
Dünyada neler değişti ama fener değişmedi |
Bobo,nun attığı ilk gol yılın golü olmalı bence :karizmatik: o neydi be kardeşim şimşek çaktı adeta ;D
|
|
Hakemin penaltı kararı yanlıştı.Yan hakem doğru karar verdi ama nedense değiştirdi .
Bu arada tekrar dan tebrik ederim. Bir kibarlık yapıpta tebrik etmeme karşılık ,teşekkür ederim denebilirdi. En azından bu kibarlığı yapabilecek bazı arkadaşlar var. |
Alıntı:
Ama 2 tane yüzde yüz pozisyon kaçırdı Bobo çok kızdım o anlarda valla neyseki fenerin galesinde ismi volkan olan biri vardı... :hihi2: :w: Bence maçın adamı Tello... ahhh o direkten dönen topu da gol olacaktı ki... :ağla: :( |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Canım kardeşim KUPA sevinci işte hoş görürsün umarım ALLAH c.c razı olsun teşekkür ederim tüm BEŞİKTAŞ,lılar adına :) |
basta mechul, nazlı, gökmen olmak üzere tüm besiktaslıları kutluyorum....;D:saygılar:
fenerliler de... üzülmeyin seneye insallah:(;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim canım kardeşim ;1 |
Tüm beşiktaşlıları ve bu maçta gönülleri beşiktaşla beraber olan galatasaraylıları canı gönülden kutluyorum:)
Fenerbahçeden de ARAGONES'i kutluyorum. Mutlak kazanmak istediğin bir maçta yedek kaleciyi oynatmak gibi harika bir hocalık yapan aragonese çok şey borçluyuz:) |
Alıntı:
O direği FENERBAHÇE müzesine koycaklar direk yamulmuş o şuttan sonra ;D hatıra olur hem FENER,e :w: |
Fortıssssssssssssssssssssssssssss:)
|
Alıntı:
|
:gül:Abdullah GÜL - 4 R.Tayyip ERDOĞAN -2 :gül: ;1
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Müsade sizin...buyrun: Fortısssssssssssssssss :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak etme canım kardeşim taşınan bir durum yok :) onlar senden benden önce birbirlerine latifede bulunmuş ve tebrik etmişlerdir :) |
|
Fenerbahçemizi gösterdiği bu müthiş istikrar dolayısıyla kutluyorum.
Nice 26 yıllara:) |
Alçaklara kar yağdı üşümedinmi...
Sen bu işin sonunu düşünmedinmi...:w: |
Alıntı:
26+1=27 demek istedin sanırım ;D |
SAYIN FENERBAHÇE ;D
Alıntı:
:w: BÜYÜK DÜŞÜNÜR, BÜYÜK OYNARIZ ..... BEŞİKTAŞ ................ :hihi2::hihi2::hihi2::hihi2: |
Alıntı:
|
|
All times are GMT +3. The time now is 19:31. |