![]() |
Arkadaşlar haşereyi geldiği yere geri gönderdik.Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. |
Alıntı:
Sn. Beritan , ben yazı için değil yaşanmış bir olay olduğu için koydum bu yazıyı. Yaşanmış bir olayıda görmemezlikten gelerek "ben hiiç almıyım" diyorsan o sana kalmış bir şey , kendin çalar kendin oynarsın olur biter ... |
Alıntı:
Senin türkan saylan gerçeklerini görmezden geldiğin gibi mi... ;;) |
elhamdulıllah ölduu ama nıce saylanalr var rabbım onlarında sonunu getırsın ıns bazen en basımızdakınden bıle suphe etmıyor degılım
|
Allah rahmet eylesin...Bizler Müslümanlarız.Gerçekten ölmüş birinin arkasından bu kadar kötü konuşamayız.Bir insana her yönüyle kötü diyemezsiniz.
|
bu tür kişilerin hakkında yorum yapılır iyi yada kötü ismini bile almam bu kişilerin bana kalsa forumda luzümsüz bir sıfatla kilitlerim
|
Alıntı:
1- Ölen ölmüş, arkasından sevinmek vs. doğrusu hoş değil. Artık onun hesabı yaradan ile, gelin yaradan ile arasına girmeyelim. 2- EN BAŞINIZDAKİ kim? |
Tarih:18.05.2009 Türkan Saylan öldü... ve dünya,TÜRKİYE bir pislikten kurtuldu. Gerçekten 2009 memleket için hayırlı bir yıl oldu...İLAHİ adalet görüyorsunuz değil mi arkadaşlar yıllarca bıkmadan, usanmadan, UTANMADAN kızların başörtülerine el uzattı.(elleri kırılsın) yakalandığı amansız hastalık yüzünden başına şal takmadan çıkamıyordu...ne diyelim hocaya ALLAH'tan rahmet sevenlerine HİDAYET nasip eylesin... AMENNN...:)
|
Bazı fıkraları doğrusu hoş bulmadığımı ifade etmeliyim, hiç hoş değildi, hatta çirkindi.
Türkan saylanın arkasından hakaretvari bir şeyler yazmak bize ne kazandırır ki? belki bu şekilde bir davranış Türkan Saylan için iyi bile olabilir ne dersiniz? Malum gıybet meselesi. Müslüman kardeşlerime ufak bir hatırlatma yapmak istedim. Elbette kimseyi zorla sevmek zorunda değiliz, ama ölmüş birisininden arkasından fıkralar anlatarak hele hele bir fıkra da gördüm ki DEYYUS ima ediliyor... çok çirkin. Takdir sizlerin arkadaşlar. |
Alıntı:
Keşke öldükten sonra başına gelenleri buradaki dostlarına anlatabilse. Belki öldürülmüşte olabilir. Ötmesin diye |
Eee fani dünya...O inanmadıklarını görürler artık...
|
Anıtkabir'e gömülsün yaa Atatürk belki kurtarır imanını şimdi... :w: :hihi2: Töğbe töğbeee yaaa...
|
Alıntı:
bu yazdıklarının laik düşünceyle varmı bir alakası....sanane kim ne yazarsa yazar...herkes istediğine inanır.Herkesinde vicdanı kendine ama sen hemen yargılamışsın akp islam diye senin ne mal olduğunu bütün forum öğrendi.Piskopozun çocuğu.... |
|
Büyük bir dertten kurtuldu ülkemiz...
İnsanları fişleyen darbeci bir zihniyetin başçekenlerinden biri olarak ölmesi kötü oldu ama bakalım bu tarafta sövdüğü değerlerin hesabını Allah'ın huzurunda nasıl verecek... |
Allah rahmet eylesin.
ve Allah islah etsin kötü yola düşen tüm insanları... |
artik cenaze namazinda bale gösterisi yapilir malum kendisi yasarken kizlarimiz namaz kilmasin bale yapsin diyordu !
sonunda geberdi ! |
Allah rahmet eylesi,Allah günahlarını affetsin.
|
Şimdi ahirette yaptıklarının hesabını verecek.
|
Okuduğum bir kitapta şu ifadeler yer alıyordu;
İyi ki ölüm var. Mazlumlar sevinmeli ölüm var diye... Çünkü şu gök kubbe altında zalimlerle eşitlendikleri tek zemin o. |
Allah rahmet eylemesin. Adaletiyle hükmetsin.. mekanı, layık oldugu yer neresi ise orası olsun.
cenaze namazında sorulacaktır nasıl bilirdiniz diye.. iyi bilmeyiz diyoruz.. hakkınızı helal ediyor musunuz diye soracaktır imam efendi.. Helal etmiyoruz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardeşim zaten çıkan fişlemelerde ve alınan kararlarda okuttuğu varsayılan kızları kuleli öğrencilerini zapt etmek için iffetlerini teslim etmeleri gerektiği vurgulanıyor. Ne okutması. Güzel kardeşim ne duası... |
Alıntı:
|
Allahü Ekber...
Allah'ım; sen dilime ve nefsime sahip çıkma gücü ihsan eyle Allah'ım...! Sözlerinizde kendiniz gibi pislik dolu. Terbiyesiz...! |
Bugün Forum,a girdiğimde ilk olarak içindn gçeni söyl konusuna bir yazı yazdım şimdi onu buradada yazıyorum...
Bu mahlukat ALLAH c.c Kuran-ı kerim,inden ayetleri inkar etmiş ve yorumlarda bulunmuştu... ( ALLAH c.c ayetlerinden birini inkar eden Kuran-ı kerim,i inkar etmiştir ve dinden imandan çıkmıştır yurdu ebedi cehennemdir ayrıca buna inancı zayıf olanlarda inkarcılardandır ve dinden imandan çıkmışlardır onlarında ebedi yurtları cehennemdir...) ALLAH c.c hak dini ve onu gönderen kendisini inkar edenleri en acı chennem azabına en kısa zamanda kavuştursun,AMİN,AMİN,AMİN... |
Desdur kafir...
Bu kadarıda fazla Efendimize dil uzatılmasına izin vermeyiz...! Şerefsizlik yapmayın...! |
ip numarasina ban koymakda yetmiyor galiba , pislik herif !
|
Müslüman hissedipte,ölmüş bir insanın arkasından hakaret edenler Türkan Saylan'dan daha beter olur inşallah.Terbiyesizliğin alemi yok bende sevmiyorum ama Allah günahlarını affetsin diyip geçmek makuldür bırakın Allah sorgulasın.
|
Sen nasıl şimdi banlanıp banlanıp tekrar türüyorsan, ALLAH c.c ta ahirtte sen ve seningibileri cehenneme atıp, çıkarıp tekrar tekrar atacak buna emin ol...
|
türkce ögrende gel hic durma huzur kaciran sahis
|
Ölenin arkasından mümkünse iyi konuşulması, iyi değilse konuşulmaması önerilir.
Türkan Saylan'ın hayat tarzı, görüşleri, bazı açıklamaları bizlere hoş gelmiyordu. Siniri bozulanların en başında gelenlerdendim. Ancak bu sinirli halimi kişinin ölümünden sonra sürdürmem mümkün değil. Türkan Saylan Allah katında hesap verecek insan konumuna erişmiştir. Benim onu sorgulamam, şunu yaptı, bunu yaptı demem bize ve bana yakışmaz. Bize göre kötü olan insanlar, herkese göre kötü olmayabilir. Bu hassasiyeti göz önünde bulundurarak konuşmakta fayda var. Allah Rahmet Eylesin demek bizim için en hayırlısı olur. Bir insandan bir insana, hele ki kötü bildiğimiz bir insana rahmet dilemek bize sevap kazandıracaktır. Unutulmamalı; Ölüm gerçekten çok acı. Sevdiğini, seni seveni kaybetmenin acısı kadar büyük bir şey olamaz. Hiç sevmesekte ölümün gerçekçiliği içimizi sızlatıyor. Allah Rahmet Eylesin diyorum. |
Alıntı:
Canım kardeşim bende şunu söylemek istiyorum düşüncene saygı duyuyorum fakat, ALLAH c.c sevmeyen insanı ben hiç sevmem ölenin arkasındanda konuşmam ve rahmet,te dilemem, zira ALLAH c.c ayetlerini inkar eden bir insanında ALLAH c.c rahmetinede nail olmasını asla istemem... |
aynen
|
Kafirlere Rahmet dilemeyiniz Türkan saylan kafirdir ALLAH ın ayetlerini inkar etmiştir Tümden inanmamıştır İşine gelene inanmış işine gelmeyen inanmamıştır.
|
AYNEN DİNİMİ YOK SAYAN BİR İNSANA BENDE SAYGI GÖSTERMEM...NE DARBECİ NE ŞERİATCIYMIŞ.HADİ ORADAN KADIN HER TÜRLÜ YOLU DENİYOR AK PARTİYİ İNDİRMEK İÇİN.
|
|
http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=77639626
İçinde o güzelim nuru yüzüne yansımış sanırım,artık karar yüce rabbimin,o neylerse güzel eyler . |
Allah rahmet etsin.... >NE diyelim
|
|
All times are GMT +3. The time now is 10:13. |