Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Milli Görüşçü Bir Ergenekon Aşığı!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=121926)

CeVHeR 04-12-2010 23:54

Ben Ak PArtiye ve Ak PArtililere atılan iftiralardan bahsediyorum. Numan Bey' in Anayasa değişikliğine destek vermesiyle ne alakası var anlayamadım... Numan Bet' in değişikliğe destek vermesi, Milli Görüşçülerin Ak Partiye ve Ak PArtililere attığı iftiraları temizemi çıkarıyor. Yada o iftiraları bertearaf etmek için atılmış bir adımmı oluyor...

redyellow 04-13-2010 00:04

anladım ki sen uzatmak istiyorsun:)

Milli görüşçülerin iftira attığını söylüyorsun peki sizinkilerin milil görüşe hiç iftiar atmadıklarını, sütten çıkmış ak kaşık olduklarını söyleyebilir misin?

Ne milli görüşçüyüm diyen herkes milli görüşü, ne de akpliyim diyen herkes akpyi bağlar.

Partileri ancak yetkililer bağlar.

Her topluluktan her çeşit insan çıkar sayın nusret.

CeVHeR 04-13-2010 00:10

Biz sadece bize artılan iftiralara cevap veriyoruz. Sizin mantığınıza sığıyor mu Ak PArtililerin milli görüşçülere ifitira atması. Neden atsın. Rakip desen değil. Ayarı desen değil. Neden...
He yokmudur mutlaka vardır. Ama bu milli görüş camiasında %95 lerdedir. Bizde ise %1 bile yoktur...

redyellow 04-13-2010 00:26

95e asla katılmam. ama fazla uzatmamak için de susarım:)

EpiVaTeS 04-13-2010 00:38

du yav hatırlattığınız iyi oldu...
Şu mgf foruma bi bakim ne ediyorlar...
ne zamandır girmiyomda...;D

unnamed 04-13-2010 02:27

Nusret kardeşimi de severim redyellow abimi de, genelleme yaptığımız zaman ise önümüze tercih gibi bir yol çıkar. Redyellow abimiz milli görüşçü olduğunu açık açık dile getiren bir insan, bu zamana kadar Ak Partili biri için eleştiri sınırını aşan bir konuşmasını görmedim, işin özüne bakarsak forumdaki çoğu kişide milligörüşten gelir. Nusret kardeşime yaptığı eleştiride de katılmamak mümkün değil Recai Kutan zamanında yapılanları biliyoruz, dojazını aşan eleştirileride biliyoruz. En güzeli burda bu tip konuları tartışmamak olduğuna inanıyorum, sonuç olarak birbirimizi kıracak sözler çıkabiliyor.
Saygı ve gönül dolusu muhabbetle...

CeVHeR 04-13-2010 22:35

Unnamed kardeşim milli görüşçü arkadaşlar eğerki laf sokma ve iftira atma gayretlerinden kandilerini arındırabilirlerse eğer, bu tartışmalar hissedilir derecede azalacaktır...
Ayrıca daha öncede defalarca söyledim, sadece sizin değil, forumdaki bir çok arkadaşında düşündüğü gibi iyi şeyler düşünmüyorum ben Sayın Redyellow için. Umarım yanılıyorumdur...

redyellow 04-13-2010 22:45

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732356)
Unnamed kardeşim milli görüşçü arkadaşlar eğerki laf sokma ve iftira atma gayretlerinden kandilerini arındırabilirlerse eğer, bu tartışmalar hissedilir derecede azalacaktır...
Ayrıca daha öncede defalarca söyledim, sadece sizin değil, forumdaki bir çok arkadaşında düşündüğü gibi iyi şeyler düşünmüyorum ben Sayın Redyellow için. Umarım yanılıyorumdur...

ey forum ahalisi:

Başıma bir iş gelirse nusrettendir! burdan ilan ediyorum!!!!

Savcılar, hakimler ilgilensin lütfen!!!

:)

ben senin için iyi şeyler düşünüyorum nusretciğim. Baki selamlarımla.

unnamed 04-14-2010 00:07

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732014)
Nusret kardeşimi de severim redyellow abimi de, genelleme yaptığımız zaman ise önümüze tercih gibi bir yol çıkar. Redyellow abimiz milli görüşçü olduğunu açık açık dile getiren bir insan, bu zamana kadar Ak Partili biri için eleştiri sınırını aşan bir konuşmasını görmedim, işin özüne bakarsak forumdaki çoğu kişide milligörüşten gelir. Nusret kardeşime yaptığı eleştiride de katılmamak mümkün değil Recai Kutan zamanında yapılanları biliyoruz, dojazını aşan eleştirileride biliyoruz. En güzeli burda bu tip konuları tartışmamak olduğuna inanıyorum, sonuç olarak birbirimizi kıracak sözler çıkabiliyor.
Saygı ve gönül dolusu muhabbetle...

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732356)

Şahsi görüşündür, saygı duyarım kardeşim...

CeVHeR 04-14-2010 22:33

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732363)
ey forum ahalisi:

Başıma bir iş gelirse nusrettendir! burdan ilan ediyorum!!!!

Savcılar, hakimler ilgilensin lütfen!!!

ben senin için iyi şeyler düşünüyorum nusretciğim. Baki selamlarımla.

Buna cımbızla laf çekmek derler :)

İntifada 04-14-2010 22:41

Bu konu beni nedense hiç şaşırtmadı :)
Diyorumya milli görüşçü arkadaşlar ulusal kelimesini milli kelimesine yakın buluyor galiba :)
Bu ergenekon ve ulusalcı sevdası nereden geldi yerleşti mg ye ama sonu hayırlı değil

İntifada 04-14-2010 22:41

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732003)
du yav hatırlattığınız iyi oldu...
Şu mgf foruma bi bakim ne ediyorlar...
ne zamandır girmiyomda...;D

Arada girmekte fayda var abi :)

redyellow 04-15-2010 09:48

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732837)
Bu konu beni nedense hiç şaşırtmadı :)
Diyorumya milli görüşçü arkadaşlar ulusal kelimesini milli kelimesine yakın buluyor galiba :)
Bu ergenekon ve ulusalcı sevdası nereden geldi yerleşti mg ye ama sonu hayırlı değil

sayın akıncı: genelleme yaparak yanlış yapıyorsunuz, milli görüşçüleri ulusalcı denilen zırtapozlarla bir tutmanız, bir arada göstermeniz yanlıştır.

hele hele ergenekon sevdası ne demek?

El insaf be arkadaşım el insaf.

unnamed 04-15-2010 16:56

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733032)
sayın akıncı: genelleme yaparak yanlış yapıyorsunuz, milli görüşçüleri ulusalcı denilen zırtapozlarla bir tutmanız, bir arada göstermeniz yanlıştır.

hele hele ergenekon sevdası ne demek?

El insaf be arkadaşım el insaf.

Abi Ak Parti kurulduğundan beridir Milli Görüşçülerin yapmadıkları kalmadı,CHP'nin bile yanında bize karşı safa durdular, genelleme yapılması bu yüzden olsa gerek güzel abim, istisnalar yok değil ama ezici çoğunluğun altında kaldılar onlarda.

redyellow 04-15-2010 22:52

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733217)
Abi Ak Parti kurulduğundan beridir Milli Görüşçülerin yapmadıkları kalmadı,CHP'nin bile yanında bize karşı safa durdular, genelleme yapılması bu yüzden olsa gerek güzel abim, istisnalar yok değil ama ezici çoğunluğun altında kaldılar onlarda.

CHPnin yanında safa durdulardan kastın ne?

Ben hiç durmadım mesela.

yazında ERGENEKON SEVDASI diyorsun milli görüşçüler için mesela.

Saadet Partisinin ergenekon konusundaki duruşu malum, ben böyle bir sevda görmedim tam tersini gördüm.

siz gördüyseniz paylaşır mısınız?

Şahısların burda yaptığı yorumları baz alıyorsanız yanlış yaparınız.

akpye muhalefet yapacaklar tabiki.. saadet ayrı bir parti unutmayın.

Ve saadet bugüne kadar türkiyede ilk kez bir muhalefet partisi iktidara doğru bulduğu konularda açıktan destek veriyor, teşekkür ediyor, bunu da görün lütfen.

Bizim her yaptığımızı saadet desteklesin, hık desin derseniz bu olmaz.

Biraz böyle düşünün hocam o zaman eminim ki bu ergenekon sevdası gibi lafları yazmazsınız.

Mavera 04-15-2010 23:42

ya bu milli görüscülerin hepsimi ayni olur.. bir taneside beni neden sasirtmaz.. bir tek kendilerini dogru görüp, geri kalanlari batil görme huyundan ne zaman vazgececekler..
hele birde ahlak, din, edep, siyaset, ekonomi dersleri vermeleri yok mu!.. e be kardesim bu kadar önemli özellik sizlerde mevcutta neden hala daha baraj altlarinda sürünüyorsunuz, neden bu halk sizin söylemlerinize itibar etmiyor..
neyse yine genelleme yapmayim dedim ama fikrimi degistiren bir milli görüscüde görmedim!
Ve isin ilginci ailem dahil dört bir yanim bu taassub sahibi milli görüscülerle dolu is siyasete girmedigi sürece cok iyi geciniyoruz ama siyasete girince basta ak parti ve erdogana söylenen söylemler cok fazla sinirlari asiyor..
ama sayin kurtulmustan cok umutluyum insallah umutlarim bosa cikmaz, insallah ak saclilar onu gözden cikarmazlar..
cünkü bu ülkenin numan kurtulmus gibi muhalefet liderlerine ihtiyaci var.. ak a, ak karaya, kara diyen siyasetciler lazim..

redyellow 04-16-2010 00:26

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733467)
ya bu milli görüscülerin hepsimi ayni olur.. bir taneside beni neden sasirtmaz.. bir tek kendilerini dogru görüp, geri kalanlari batil görme huyundan ne zaman vazgececekler..
hele birde ahlak, din, edep, siyaset, ekonomi dersleri vermeleri yok mu!.. e be kardesim bu kadar önemli özellik sizlerde mevcutta neden hala daha baraj altlarinda sürünüyorsunuz, neden bu halk sizin söylemlerinize itibar etmiyor..
neyse yine genelleme yapmayim dedim ama fikrimi degistiren bir milli görüscüde görmedim!
Ve isin ilginci ailem dahil dört bir yanim bu taassub sahibi milli görüscülerle dolu is siyasete girmedigi sürece cok iyi geciniyoruz ama siyasete girince basta ak parti ve erdogana söylenen söylemler cok fazla sinirlari asiyor..
ama sayin kurtulmustan cok umutluyum insallah umutlarim bosa cikmaz, insallah ak saclilar onu gözden cikarmazlar..
cünkü bu ülkenin numan kurtulmus gibi muhalefet liderlerine ihtiyaci var.. ak a, ak karaya, kara diyen siyasetciler lazim..

O bir tane ben olamaz mıyım? hadi benim "batıl" dediğimi göster başkalarını????

Genelleme yapmanız da size çok yakışmış!!!!

Mavera 04-16-2010 00:33

abicim istisnalar kaideyi bozmaz yani sizin tek olmaniz genelleme yapmamiza engel olmaz..
sonucta cogunluk neyse genelleme yapmak dogrudur.. Bakiniz sizde bu konuda milli görüscü arkadaslari elestirmissiniz bu nedenle..
siz davanin icindesiniz bizden daha bir vakifsiniz duruma.. Malesef gencler cok heyacanli ve bu heyacanlari onlara yanlis söylem ve eylemlere neden oluyor..
Bu ülkedeki her musibeti basbakandan ve ak partiden bilirken menfi gelismeler görmezden geliyor..
Sonucta bizde mgv lere gittik, bizde refah partisi günlerini yasadik ancak o zaman böyle bir ikilem olmadigi icin hak ve batil kavramini biraz olsun anlayabiliyorduk ancak 28 subat süreciyle bir ayrilma olmustur ve bu ayrismayi nedense gelenekciler hala daha sindirememis ve sucu ak partiye atarak isin icinden cikmistir..
eger bir ayrisma, bir fikir degisikligi, bir yol degisikligi olduysa herkes özelestiri yapmalidir!

redyellow 04-16-2010 00:57

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733533)
abicim istisnalar kaideyi bozmaz yani sizin tek olmaniz genelleme yapmamiza engel olmaz..
sonucta cogunluk neyse genelleme yapmak dogrudur.. Bakiniz sizde bu konuda milli görüscü arkadaslari elestirmissiniz bu nedenle..
siz davanin icindesiniz bizden daha bir vakifsiniz duruma.. Malesef gencler cok heyacanli ve bu heyacanlari onlara yanlis söylem ve eylemlere neden oluyor..
Bu ülkedeki her musibeti basbakandan ve ak partiden bilirken menfi gelismeler görmezden geliyor..
Sonucta bizde mgv lere gittik, bizde refah partisi günlerini yasadik ancak o zaman böyle bir ikilem olmadigi icin hak ve batil kavramini biraz olsun anlayabiliyorduk ancak 28 subat süreciyle bir ayrilma olmustur ve bu ayrismayi nedense gelenekciler hala daha sindirememis ve sucu ak partiye atarak isin icinden cikmistir..
eger bir ayrisma, bir fikir degisikligi, bir yol degisikligi olduysa herkes özelestiri yapmalidir!

ben milli görüş forumda da yanlşı gördüğüm şeyleir eleştiriyorum.

Gençleri eleştirmişsiniz bu konuda demişsin iyi de aynı şey burda da var.

yani tüm camialarda her çeşit insan olabilir.

Katılımcıların, seçmenlerin, sempatizanların yorumlarına kızıp camiaları genellemek yanlış olur diyorum bunu burda da diyorum milli görüş forumda da diyorum, demeye de devam edeceğim.

Her olumsuzluğu akpden bilene de itiraz ediyorum "milli görüşçü bir ergenekon aşığı" diyene de itiraz ediyorum.

Genellemeyi kim yaparsa yanlıştır sonuç olarak.

Fakat ayrılma konusunda eleştiri yapmaları haklarına sizlerin de saygı duymanız gerekir.

(menfi gelişmeler... cümlenizi müspet gelişmeler olarak düzeltmeniz gerekir)

Mavera 04-16-2010 01:04

zaten benim bu konuda ilk mesajlarimi okursaniz bu konuya nasil tepki koydugumu görürsünüz..
milli görüsü elestirebilirim, milli görüsü tenkid edebilirim ama milli görüsü, ergenokoncularla esdeger görmem, milli görüsü ergenekoncu görmem demek en basta kendi ailemi ergenekoncu ilan etmem demekdir..
kaldiki ak partinin icinde bile ergenekona bulasanlar, ergenokondan yargilananlar var o acidan genelleme yapmak yanlistir..
aslinda ben ci, cu ekleriyle biten ayrisma iceren gruplara bile karsiyim simdi benim abim erbakan hocayi seviyor, ben erdogani simdi biz bu nedenle birbirimizi yiyelim, bogaz bogazami gelelim..
biz sabaha kadar konusuyoruz ama birbirimizi ikna edemiyoruz ama sonucta o benim kardesim ve böyle kücük ayrintilar yüzünden dolayi ne ben onu kardeslikten reddedebilirim nede o beni silebilir..
bu noktadan suraya varacagim cogu milli görüscü arkadas bizi hain ilan ediyor, isbirlikci ilan ediyor, yahudi usagi ilan ediyor sucumuz ne ak partili olmak, sucumuz ne erdogani sevmek, sucumuz ne ülkemiz icin hayirlisini istemek..
ve bunu yaparkende dini argümanlari kullanip olayi hep hak, batil boyutuna cekiyor bizi alenen batil ilan ediyor sonucta bizlerde insaniz, bizde bülent arinc, tayyib erdogan gibi sabir yokki görmezden gelelim, umursamayalim..
bizde kendimizce elestirileri cevapliyor, karsi tezler sunuyoruz ama aldigimiz cevaplar hep ayni, hepsi ezberlenmis söylemler...

birde menfi ile müspet arasinda ne fark var onu anlayamadim ;)

redyellow 04-16-2010 01:21

yapma hocam:)

menfi kötüdür, müspet iyidir.

Bak istersen:

AKP MENFİ BİR PARTİDİR.

SAADET MÜSPET BİR PARTİDİR.

(şimdi beni forumdan atmazlarsa iyi:))

Mavera 04-16-2010 01:32

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733575)
yapma hocam:)

menfi kötüdür, müspet iyidir.

Bak istersen:

AKP MENFİ BİR PARTİDİR.

SAADET MÜSPET BİR PARTİDİR.

(şimdi beni forumdan atmazlarsa iyi:))

cok haklisiniz simdi tdk ya baktim ben menfiyi hep olumlu anlamda kullaniyordum, bu güzel düzeltme icin tesekkürler yoksa cok hata yapardim..
yurt disinda ikamet ettigim icin, türkceyi cok az kullanma imkanim oldugu icin türkcemiz geriliyor mu ne..
oysaki türkce konusunda cok hassasimdir ama böyle vahim bir hatayi nasil farketmedim kendime kiziyorum..

redyellow 04-16-2010 01:49

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733581)
cok haklisiniz simdi tdk ya baktim ben menfiyi hep olumlu anlamda kullaniyordum, bu güzel düzeltme icin tesekkürler yoksa cok hata yapardim..
yurt disinda ikamet ettigim icin, türkceyi cok az kullanma imkanim oldugu icin türkcemiz geriliyor mu ne..
oysaki türkce konusunda cok hassasimdir ama böyle vahim bir hatayi nasil farketmedim kendime kiziyorum..

canın sağolsun.

ama bana sırf saadetci diye güvenmeyip tdkya bakmanıza kırıldım:)

(bu bir latifedir ciddiye alınmaya:))

Mavera 04-16-2010 01:56

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733593)
canın sağolsun.

ama bana sırf saadetci diye güvenmeyip tdkya bakmanıza kırıldım:)

(bu bir latifedir ciddiye alınmaya:))

abicim almanlar der ki "vertrauen ist gut kontrolle ist besser" yani güvenmek iyidir ama arastirmak, kontrol etmek en iyisidir..
daha öncede dedim ben bu saadetci, nurcu, milli görüscü, tayyibci gibi sekillendirmelerden hic hazzetmiyorum...

redyellow 04-16-2010 01:59

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733598)
abicim almanlar der ki "vertrauen ist gut kontrolle ist besser" yani güvenmek iyidir ama arastirmak, kontrol etmek en iyisidir..
daha öncede dedim ben bu saadetci, nurcu, milli görüscü, tayyibci gibi sekillendirmelerden hic hazzetmiyorum...

Almanları boşverin, bizim çalıştığımız işyerine bir müdür tayin etmişlerdi, biz şefleri topladı ilk gün ve şöyle dedi:

Sizlere güveniyorum fakat; İTİMAT KONTROLE MANİ DEĞİLDİR.

fütüvvet 04-16-2010 19:06

siyaset insanın gözünü karartır..
en doğru benim der..benden başkası yalancıdır der..
bir türlü gerçeği göremez..gerçeği görmenin tek çaresi bi partiye deli gibi bağlanmamak..
hele hele de dini alet eden siyasi partiler yok mu işte onlar bu ülkeye çok zarar verdiler vede veriyorlar..
müslümansan sende kalsın kardeşim..benden oy isterken müslümanlığını gözüme sokma..
ben müslümanım ban aoy verin adiliğini bırak..
insan bi şeyi sevebilir bi şeye deli gibi bağlanabilir oda dindir..
eğer deli gibi bağlanacak bi şey varsa din dir kurandır peygamber efendimiz sallallahü aleyhi vesellemdir..

ardunus 04-16-2010 23:24

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733832)
siyaset insanın gözünü karartır..
en doğru benim der..benden başkası yalancıdır der..
bir türlü gerçeği göremez..gerçeği görmenin tek çaresi bi partiye deli gibi bağlanmamak..
hele hele de dini alet eden siyasi partiler yok mu işte onlar bu ülkeye çok zarar verdiler vede veriyorlar..
müslümansan sende kalsın kardeşim..benden oy isterken müslümanlığını gözüme sokma..
ben müslümanım ban aoy verin adiliğini bırak..
insan bi şeyi sevebilir bi şeye deli gibi bağlanabilir oda dindir..
eğer deli gibi bağlanacak bi şey varsa din dir kurandır peygamber efendimiz sallallahü aleyhi vesellemdir..

insan allahın yer yüzündeki halifesidir ona bir nur olan peygamperler ve kitaplar göndermiştirler isan oğlu doduktan ölünceye kadar hayatının her saphasında ona gönderilen nura ve kitaba tabi olmak zorundadır bunun yeri alanı mekanı olmaz olursa bun firavunizim denir din bir vicdan işidir derler buz dolabında saklayın öylemi hayır bu tür dini alet etme söylemleri sünnet nede kur anla bağdaşır selam ve duaile

Mavera 04-16-2010 23:26

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 734010)
insan allahın yer yüzündeki halifesidir ona bir nur olan peygamperler ve kitaplar göndermiştirler isan oğlu doduktan ölünceye kadar hayatının her saphasında ona gönderilen nura ve kitaba tabi olmak zorundadır bunun yeri alanı mekanı olmaz olursa bun firavunizim denir din bir vicdan işidir derler buz dolabında saklayın öylemi hayır bu tür dini alet etme söylemleri sünnet nede kur anla bağdaşır selam ve duaile

kardes su yazdiklarini türkce olarak yazsanda bizde anlasak ;)

Fırat 04-16-2010 23:28

Halla afet ılgazda takılıp kalmışız :)

By_iLHaNLı 05-15-2010 13:21

Böyle bir şahsiyet milli görüşçü olamaz;konu başlığında milli görüş kelime grubunu kullanmanız yanlış olmuş,tüm milli görüşçüler zan altında bırakılmış imajı veriyor lütfen gereğini yapın.....

All times are GMT +3. The time now is 08:41.