Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=12564)

ümitli_bekleyis 01-26-2008 00:31

SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ.

Alıntı:

aknesill Nickli Üyeden Alıntı
kendisini ilk gördüğümde ortaokuldaydım..sonra üniversitede gördüm bir kez daha..her gördüğümde hüngür hüngür ağladım..tek bir isteğim vardı o yaşlardan beri..başbakanım (o zaman belediye bşk.dı) düğünüme gelir mi..çok komik belki ama o kadar çok hayal kurdum ki..

sonra abdi ipekçide geçen yıl gençlik şöleninde rezil olmayı falan göze alıp vip kapısının orada resmen pusu kurdum..bir el sallayacaktım sadece..içeride o kadar bağırmışım ki ses kalmamış zaten..ve geldi başbakanım..birden bağırıverdim başbakanııııııııııııııııııımmmm diye iğrenç sesimle:D... döner ben de el sallarım mutlu olurum diye düşünürken birden durdu..ekibi de durdu..bana döndü efendim dedi!!!eyvah ne diyecektim şimdi ben:D söyleyecek bişey bulamadım ve her gece ettiğim duayı söyleyiverdim ""Allahım seni korusun başbakanım"" .....hepimizi inşallah dedi bir omzunu düşürerek yine:D

bir daha karşılaşır mıyız bilmiyorum..

görsem "bir gün evlenirsem düğünüme gelsene nolur" diyebilir miyim bilmiyorum..
ama bilse çok istediğimi gelir biliyorum!!!

nebilerden sonra duası en makbul olanlar devlet başkanlarıdır..ellerini açıp dua etse bana..

:) İnşaAllah tekrar görmek nasip olur size.Bakarsınız hayaliniz de gerçek olur ;)

Yavuz_ErTürk 01-26-2008 00:37

Alıntı:

kendisini ilk gördüğümde ortaokuldaydım..sonra üniversitede gördüm bir kez daha..her gördüğümde hüngür hüngür ağladım..tek bir isteğim vardı o yaşlardan beri..başbakanım (o zaman belediye bşk.dı) düğünüme gelir mi..çok komik belki ama o kadar çok hayal kurdum ki..

sonra abdi ipekçide geçen yıl gençlik şöleninde rezil olmayı falan göze alıp vip kapısının orada resmen pusu kurdum..bir el sallayacaktım sadece..içeride o kadar bağırmışım ki ses kalmamış zaten..ve geldi başbakanım..birden bağırıverdim başbakanııııııııııııııııııımmmm diye iğrenç sesimle:D... döner ben de el sallarım mutlu olurum diye düşünürken birden durdu..ekibi de durdu..bana döndü efendim dedi!!!eyvah ne diyecektim şimdi ben:D söyleyecek bişey bulamadım ve her gece ettiğim duayı söyleyiverdim ""Allahım seni korusun başbakanım"" .....hepimizi inşallah dedi bir omzunu düşürerek yine:D

nebilerden sonra duası en makbul olanlar devlet başkanlarıdır..ellerini açıp dua etse bana..

satırlarınız biraz daha uzasa gözlerimden yaşlar süzülecekti. Yüce Mevlam inş. bu kez düğününüzde karşılaştırır..

ahmike 01-26-2008 00:41

Alıntı:

İnşaAllah nasip olur kardeşim....

ağyar 01-26-2008 17:34

Alıntı:

mülayim Nickli Üyeden Alıntı
valla ben karşılaşmak istemem çünkü ikimiz için de iyi olmayacağını biliyorum ama büyük üstadın şu şiirini okurdum herhalde

Zulmü Alkışlayamam

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!...
-Boğamazsın ki!
-Hiçolmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?

Bazı arkadaşlar bu güzelim şiiri anlayamadığından dolayı beğenmemiş ve başbakanımıza yakıştıramamıştır ama, başbakanımız bu şiiri 20 ocak pazar günü zannediyorum Antalya gençlik kolları kongresinde büyük bir hatip edası ve muazzam bir coşkuyla okumuş ve kendisine bir kere daha hayran bırakmıştır.

tegizim 01-28-2008 15:55

Heyecandan bişey söyleyemezdim herhalde.kendisini çok seviyorum.sayın başbakanımızla el bile sıkışmak benim için büyük bir gururdur,

Abrek 03-25-2008 19:40

BENDE KONYA KARŞILAŞMIŞTIM GENÇLİK KOLARI OLARAK VE ĞÜZEL BİR ORTAM OLMUŞTU VE Bİ KEŞKE Bİ DAHA OLSA

vuslata özlem 03-25-2008 19:44

artık icraat derim başım
daki örtü sorun olmasın derim daha neler neler derimde çay ısmarlarsa :D

politikaci 03-26-2008 18:27

valla dilim tutulurdu :) söyleyeceğim bişi varsada unuturdum :D

politikaci 03-26-2008 18:29

ama yinede derdim yaşım küçük ama politikayla çok ilgileniyorum gelcekte akp li bir milletvekili olmak istiyorum derdim

Akmehmet_Akif 03-26-2008 19:10

BEN MİLLİEĞİTİM BAKANIYLA FOTORAFIM VAR BİZİM OKULA GELMİŞTİ.EYER BAŞKANIMIZI GÖRSEYDİM ALLAH SİZE YARDIM ETSİN DERDİM.O KADAR SAAT GÜNDE 4 SAAT UYKU YA UYUR YA UYUMAZ.

Akmehmet_Akif 03-26-2008 19:15

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
ama yinede derdim yaşım küçük ama politikayla çok ilgileniyorum gelcekte akp li bir milletvekili olmak istiyorum derdim

YAŞINIZ KAÇ.

politikaci 03-26-2008 19:51

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı

YAŞINIZ KAÇ.

14 yaşındayım

Neşe 03-26-2008 19:55

kendisini çok sevdiğimi ve ilerki zamanlarda akparti adı altında milletvekili adayı olmak istediğimi söylerdim...

tayyipleyiz 03-26-2008 19:57

İyi ki varsınız, iyi ki başımızdasınız... :)

merve 03-26-2008 20:24

"Doğru insan sizsiniz" derdim, elini öperdim...

keşke böyle bir fırsatım olsaydı :(

AsiLGirdap 05-08-2008 16:16

merhaba başkanım...

akgenclik56 05-08-2008 18:11

bulunduğum bir ortama geldiyse hoşgeldin derdim :) bidahada göremem sanırım :)

isimsiz 05-12-2008 16:59

ben görüdüm bayağı bir yakından hemde ama birşey söylemedim o bana karanfil fırlattı.

fütüvvet 05-12-2008 17:48

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
ben görüdüm bayağı bir yakından hemde ama birşey söylemedim o bana karanfil fırlattı.

o karanfil tesadüfen atılmamıştır..

bence biraz düşün ablacığım..

ethemkara1 05-12-2008 20:04

4 yıl önceydi bayram arefesi o günde avcılarda solcular gösteri yapıyordu bi hayli polis vardı cadde üzerindeydik .yol trafiğe kapanmış eskort derken ayağımızın dibine bi araba durdu bide ne görürsün canımmm başbakanımız hiçde yağcılık yapamam merhaba dedi hatırımızısordu hoşgeldiniz dedik mahcup mahcup atlasana boynuna ama bidaha denk gelsin yapıcam bu dediklerimi sımsıkı tutucam elini .bide dikkatli elimizdeki poşetleri bile gözüyle inceledi elalem ne derse desin o asrın başbakakanı.

Kemalist59 05-12-2008 20:07

Ben eğer ananı al git demezse ;) ;) ;) Özelleştirmeleri eleştirim.Yok derse anam yurt dışında yanına gideyim mi diye sorarım. :) :)
Şaka bir yana ben özelleştirmelere karşı özelleştirME artık diyenlerdenim.Görmedim.Ama görmek isterim.

KAmusal mışş 05-12-2008 20:14

Allah'ım kaderim işte kaderim :(
Annem Babam her toplantıda,her mitingde yanlarında taşırken beni Başbakanımızın ilçeyi ziyarete geldiği gün götürmemeişler :'(
Babamla tokalaşmış resimler çekinmişler dee 8) ben yanlarında olsaydım o zaman yanaklarımı sıkardı herhalde :D küçüktüm daha

Görseydim ne derdim bilmiyorum kii
Sadece gülümseyebilirim herhalde ::)

maviinsan 05-12-2008 21:43

Bursa'ya geldiğinde çok yakınımdan geçti.HAtta bana bir ajanda bile verdi.AMa konuşma fırsatım olmadı :'(

Nurullah03 05-12-2008 22:18

bir kere gördüm yakından elini öpmek istedim amaa öptürmedii heyacandan ne yapcagımı bilemedim... :D

cartman 05-13-2008 00:11

Hapishaneye girmeden once bi acılısta gormustum tabi o zamanlar bu kadar zor degildi yaklasmak..niğdede bi restauranın acılısını yapmıs aksam ayrılırken bende arkadasla merak edıp kapıda beklemıstık...orta okul ogrencısıydık o zamanlar ellerınden opmustuk ama bır sey demeyi dusunemedım cokda iyi tanımıyordum :) sımdı gorsem seyh edebalinin nasihatlarını sureklı okumasını tavsiye ederdım :-*

ENGİNEER 05-13-2008 00:27

3 defa karşılaştım..İlkinde başımı okşamıştı...Diğerlerinde elini sıktım...Ama henüz konuşamadım.

Eğer bir gün konuşabilirsem Allah razı olsun derim...

murat kurt 05-13-2008 00:31

Bu dünya Sultan Mahmuta bile kalmadı başbakanım..

Arkadan bir tokat küüüütt!

Özür dilerim başbakanım:(

Afferin afferin arkadaşa bir oyuncak verin..

(Şaka tabi::)Oyuncak için fazla uzunum..

cartman 05-13-2008 00:34

Alıntı:

ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi söylemek isteyeceklerimi sayarsak, ooo! :D :D

Ama ilk cümlem. "Söyle Başbakanım şu Sayın Çelik'e, bizi atasın, yoksa bu evde ben üç vakte kadar kafayı yiyeceğim." olurdu herhalde. :D :D

:D +

Semm 05-13-2008 21:13

Rabb Teala istikâmetinizden ayırmasın..

oturanboğa 05-13-2008 21:21

Allah razı olsun derdim...başka ne diicem?

irfanleyin 05-14-2008 05:59

ben o şerefe nail oldum. elinide sıktım konustukta

hti 05-23-2008 00:29

Allah Seni Başımızdan Eksik Etmesin Derim ???

Bir dost 11-16-2008 00:01

selamün aleyküm derdim :=)))

nerman33 11-16-2008 00:04

seni çok seviyorum canım başbakanım derdim ah bi görebilsen o kadar isterdimki:)

akgençlk 11-16-2008 00:23

Durmak yok, yola devam derdim...

ahmetermiş 11-16-2008 00:33

Nevşehır hava limanında sayın başbakanımızı karşıladık ve protokolde yerimi aldım uçaktan indi yanımıza geldi herkes ile tokalaştı nasılsınız diyerek herkes ile selamlaştı.. ve bana geldi selamun aleyküm nasılsınız dedi bende teşekkür ederim dedim elimi sıktı ve nevsehırden 3-0 rı bekliyorum dedi ve hemen helıkoptere bındı ve aksaraya uçtu.. ve çok yorgun olduğunu hissetmiştim..
ve üzülmüştüm..gunde üç dört vılayeti geziyordu ve hakıkatende yorulmuştu..! ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

şişligençlik 02-24-2009 19:01

şişli kongresnde gördm elini sıkabildim sadece:D

islam 02-24-2009 19:06

Başbakanı Evinde Ağırlamış biri olarak Söylüyorum...
( Ozaman İST.Beled.Başk.İdi.. )
İmam Hatipli Başbakanım İmam Hatipler... Derdim...

Ertuğrul ÖZGÜL 02-24-2009 19:26

Allah senden razı olsun derdim

Mahmud Necmi 02-24-2009 20:02

gözlerinin içine bakardım ve başkanım kendinizi iyi hissediyormusunuz derdim..

All times are GMT +3. The time now is 09:53.