![]() |
hacı derse geliyonmu yoksa imza sallıyımmi yerine
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lo bi get dınıke sen alıştırmışın kendini tilifonlar kanser yapıyormuş valla anam odada tilifon falan olunca kızıyor :hihi2: teklonoji karşıtı ev tamamen
|
Alıntı:
|
Ya nebi akıp giden zaman içindebir kafesteyim.
kurumuş nurdan amelde ise ahesteyim. Kabrim beni bekliyorken ben dünyalık hevesteyim. Ya Rab uyandır gefletten belki de son nefesteyim. CENAB_I HAK cümlemizi her nefeste kendisinden haberdar olanlardan eylesin AMİN. |
11.38 Kankam
ya hacı bi ayakkabı beğendim,sen anlarsın bu işlerden sevgilime bana fikir versen :) |
"İş bulabildin mi abi ?!..."
|
"Benim nette bi sıkıntı var bugün bi türlü bağlanamıyor"
|
yok olm bugün bulamayız akşam gidip bilet alalım yarın gideriz..
kurtlar vadisi filistin için geçen bi muhabbet :) :) |
Ey Allahın rahmetinde boğulası insan. Cennetin ortasına düşesice cehennem yüzü görmeyesice Allah seni Cennetin bahçelerinde sürüm sürüm süründürsün Sürünürken Allah-a varasın Havz-ı kevserden içip sarhoş olup dile düşesin Cennet meyvelerini yemekten göbeğin çatlasın emi dilerim Allahtan cehennemin kapısı yüzüne kapansın bir daha açamayasın zebanilerin yüzünü göremeyesin Huriler kovalasın seni kaçarken de Allahın rahmetine düşesin emi hayırlı akşamlar
|
Arnavutköye gidicem...
|
Size ne benim telime gelen mesajdan arkadaş :)
|
iftara gelcenmi lan :)
|
Bir hafta içerisinde TL yüklemesseniz.Hattınız kapatılacaktır.(Telefon fazla kullanmıyorumda)
|
Ey yeri göğü kudret eliyle ayakta tutan ALLAHIM! Bu yazıyı okuyan kulunu karanlıklarda bırakma. Dert verip derman aratma. Derdine derman ol. Ona gizli ve açıktan düşmanlık edenleri yanından uzaklaştır. Allahım, Rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma, ayağını kaydırma, kalbini bulandırma. Gönlünü hoş eyle, yüzünü ak eyle, Cennet'ül Baki'de Habibine komşu eyle... (AMİN)
|
eve gelirken pide al :)
|
yazacam ayıp olacak;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oda süper olur
|
Alıntı:
|
Adak ve akika kurbanlarınızı son 60 yılın en büyük kuraklığını yaşayan doğu afrikalı kardeşlerimiz için kestirebilirsiniz. Kurban bedeli : 300 TL
02126312121 İHH'dan gelen mesaj .. |
sevgilim olaydida mesajlar bol bol geleydide ben de burada yazaydım
|
AFRİKA yaz 5601(diyanet) AFRİKA yaz 3072 (ihh) ACLIK yaz 5777 (kimse yok mu) AFRİKA yaz 2868 (kizilay) gönder bu mübarek ayda birilerini ölmekten kurtar
|
tamam geliyoz biz kanka ;)
|
Kankam : 10.54 08.08.2011
Senin yanındayken, kendimi cennette gibi hissediyorum derdin.Peki şimdi hangi cehennemdesin sevgili...! :) günaydın kankam :) |
yaptığınız 5 tl lik yardım için teşekkür ederiz.Kimse yok mu?derneği
|
moruk ben akşama pilav yapıcam sende kızarmış piliç al gel
|
Garanti bankası : sy hu,0000000......no'lu Kredi Kartı hayat urununuz oluşturulmuştur.Poliçeniz otomatik olarak yenilenecektir.Garanti emeklilik. 440336
|
Medeniyet.
Suriye'de katliamlar devam ediyor. Suriyeli müslüman kardeşlerimize destek olmak için 19 ağustos cuma namazı sonrası Suriye İstanbul konsolosluğu önünde buluşuyoruz. |
Amin, ecmain
|
Ben kötü isem, sen benden misli misli kötüsün...
|
uyu
uyu da geçsin kırgınlıkların kabuk bağlasın kanayan yaraların sen en güzel rüyalara gülümserken dinlensin ruhun bedenine nispet yaparcasına.. içindeki çocuk itiraf etsin. suçlu olduğunu aslında sevebildiğini fısıldasın tüm çekingenliğiyle! uyu! uyu da hakettiğin güzel günlere uyan hayırlı geceler!! (bu geldiii şincik kimlere göndersem acaba:d) |
| All times are GMT +3. The time now is 18:26. |