![]() |
İlk Tartışma Konumuz : Türk Gençliği // 30 EKİM SALI
hic biridir
bugun bir yerde bomba patliyorsa onun neden oldugunu bilmektir bence siyaset Peki muhterem, bilmek neyi değiştirecek ? Bileceğimize o insanlara bombanın işe yaramayacağını anlatsak nasıl olur ... Anlamazlar diyemi düşünmeli, yoksa şuan iktidarın yaptığı gibi hizmet götürerek, o bombaların fitillerini yakanları yanlız bırakmak mı ? VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
babacan kötü demiyorum... aktiflik ve siyasi tecrübe açısından tabiki sayın gülün dönemi daha başarılıydı.. yüksek lisans yapmış olması bu görevi en iyi yapacağı anlamına gelmiyor konuda ki kastım bu |
Alıntı:
|
Alıntı:
gidip anlatmak ise uygulama asamasi her dersin bir teorik asamasi bir uygulamasi vardir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum.çok güsel düşünceler hepsi.ama unutulan tek bir şey var bu gençlik hakkında.
Öncelikle bu gençliğe ''HAYA'' yakışır........ Haya mümin ahlâkıdır. edep, kulluk ve tüm güzellikler haya ile gelir. şimdilerde anne-babasının, öğretmeninin yanında bacak bacak üstüne atabilen, uzanabilen, kendinden büyüklerin huzurunda hiç çekinmeden sigara içebilen gençlik, haya duygusundan yoksun olduğu için bu halde. Utanma duygusuna sahip gençlerimize her zamankinden daha çok muhtaç durumdayız. çünkü haya eden bir genç, ne ebeveyninin ne de kanunların ikazına ihtiyaç duyar. hayası onu kötülüklerden uzak durmaya sevk eder. Gençlere haya duygusunu aşılayabilmenin en güzel yolu yaşayarak göstermektir. onlara bu konuda öncelikle büyükler örnek olmaya çalışmalı. eğer kendimiz örnek olmada yetersiz kalıyorsak, onları örnek alabilecekleri şahsiyetlerle tanıştırmayı ihmal etmemeliyiz. bu şahsiyetlerin ilki Efendimiz (sav) olmalı............................................ ......... Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.selam ve saygılarımla...... |
1
ÜSTAD NECİP FAZILA ATFEN SÖYLÜYORUM FİKİRSİZ ÖFKE KADAR ÖFKESİZ FİKİR DE ZARARLI...BELKİ DE SİYASET BUDUR...FİKİR VE ÖFKE...BELKİ FİKİRLE ÖFKEYİ AYNI POTADA ERİTTİĞİMİZDE SLOGAN SİYASETİNDEN KURTULABİLİRİZ...
|
Alıntı:
evvet hatırlamazmıyız... milliyetci ulusalcı koalisyonun ithal abd menşeili bakanı :D :D |
arkadaşlar size bir şey soracagım siyaset diyince kim aklınıza gelir
|
[/quote] Alıntı:
|
Alıntı:
Bugün huzurlu bir şekilde yatarsınız, yarın 15 askerinizi şehid ederler. Peki bunu bilemediği için bir iktidar başarısımız mıdır, yoksa bu olaylara karşılığını veremeyen ve tedbirlerinizi arttıramayan iktidar mı başarısızdır? VesseLam |
Aksa bir mesaj atıp gitmek yok daha tartışma uzun ;)
|
Alıntı:
iktidarimiz ile daha da umitli |
.
|
Alıntı:
|
siyaset deyince aklıma adnan menders geliyor o dönem geliyor en çetrefilli dönemler...o dönemdeki gençler geliyor..tabii kavga edenler değil başbakanımız gibi çalışan gençler....
|
Alıntı:
VesseLam |
Alıntı:
|
Peki Gençlerin Geleceğe Bakışı Ne ? Neler Düşünüyoruz.
|
gençlıgın gelecege bakışı bence çok iii yani bu hükümetle insanın içi rahat bence
|
Alıntı:
ben bu olaylari bilemeyen karsiligini veremeyen ve 2. hakki veren iktidar basarisizdir diyorum insan oldugu surece suc olacak cunku |
valla ben çok umutluyum iyi şeyler oluyor olacak inşallah...bunu akparti başlattı biz akgençler olarak devam edeceğiz...hatta arjantinde ilk kadın c.başkanı seçildi...ben de ilk başörtülü kadın c.başkanı olurum çok ümitliyim yani :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet haklısın çok hoş geleceğe iyi bakmamızı zaten bu gelişmeler sağlıyor..
bu arada sevgili halkım 'ÖSS KALKACAK' 'İŞSİZE 500YTL MAAŞ' |
Alıntı:
|
Alıntı:
Siyasetçi kendisi için doğru olmayanı dahi, karşısındakine saygı duyduğu için kabullenmek zorundadır. Bir anlam ile Siyaset " idare etme sanatı " dır. % 99 u Müslüman olarak anılan bir memlekette inancı yüzünden bir insana " Şu kadının haddini bildirin " demek, eğitimsiz bir siyasetinde kanıtıdır. VesseLam |
Alıntı:
|
Peki neler çözülmeli daha neler yapmalıyız sizce bu gelecek konusunda
|
bence yök kalkmasın içindekiler kalsın böylesi daha ii olur
|
nezip fazil kardesim benim suc dan bahsettigim insanlarin suc islemesi o bombalarin patlamasi idi neyse konudan sapmayalim
genclerimiz ne yapabilir peki? ak gencler olarak biz ne yapabiliriz? |
Gelecekten umutluyuz siyasi bakımdan.Ama veriler gösteriyor ki kitap okuma alışkanlığı çok az ! Kültürel varlıklara kıymet çok düşük ! Tiyatro yerine İnternet Kafe .Peki Toplumsal değerler bakımından umudumuz ??
|
Alıntı:
|
Siyaseti çok çabuk halletmişiz demek ki ... Ben biraz daha siyasette kalayım, gelecek sizin olsun.
VesseLam |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:56. |