Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Genelkurmayı protesto ediyorum... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130351)

HaArP 06-20-2010 03:01

Alıntı:

bunu yeterince dinledim sagolsun facebookta yeterince paylasildi..
Mesele budur... Özel Harb dairesi bugünkü adıyla Özel kuvvetler komutanlığı'dır... Yer Altı ve yer üstü diye ikiye ayrılır... yer üstü kuvvetleri aslan gibi pkk ile çarpışırken yer altı kuvvetleri pkk, hizbullah, elkaide gibi oyunlar üretir... Faili meçhul cinayetlerin arkasında da onlar vardır... Masonların yönettiği oyunlardan başka bir şey değildir... !

İntifada 06-20-2010 03:01

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756317)
AKINCI BU OLAYIN KÖŞEYE SIKIŞANLARIN KULLANDIĞI BASİT BİR KOMPLO OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.AMAÇ KARŞINIZDAKİNİ KIZDIRMAK AMA BOŞ VER VARMI ELİNDE HOCAMA AİT SİYONİZT BASININ 28 ŞUBAT SENARYOLARINDAN CEVAP VERELİM.

Mesela kanlı kansız,arka bahçe,abdest suyu,kayıp trilyonlar.

Hangisini arzu edersin.

bunlardan bana ne ben sana bunlarla alakalı bir eleştiri getirdim mi :)

Hüdaverdi 06-20-2010 03:02

Bırakın şu erbakanı konu genel kurmay başkanlığı erbakan değil.Erbakan TSK başkanlığı yaptıysa konuşun yapmadıysa başka başlık altında tartışın.İyice bıkkınlık getirdi bu Erbakan kıyaslamaları.

Mavera 06-20-2010 03:02

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756317)
AKINCI BU OLAYIN KÖŞEYE SIKIŞANLARIN KULLANDIĞI BASİT BİR KOMPLO OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.AMAÇ KARŞINIZDAKİNİ KIZDIRMAK AMA BOŞ VER VARMI ELİNDE HOCAMA AİT SİYONİZT BASININ 28 ŞUBAT SENARYOLARINDAN CEVAP VERELİM.

Mesela kanlı kansız,arka bahçe,abdest suyu,kayıp trilyonlar.

Hangisini arzu edersin.

herhalde arsiv yapmissin.. bu hoca askiniz beni cok etkiledi..

İntifada 06-20-2010 03:02

[QUOTE=zilzal;756320]
Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756314)
ben eline halat al sağa sola fırlat demiyorum...
gerekli yede ezdirmeyeceksin kendini diyorum hadi kendini ezdirdin bu ülkeyi ezdirmeyeceksin...
o gafil müslüman neden recep tayyip erdoğana aynı tavırları sergileyemiyor...

Aynı aptallığı bir daha yaparmı.

öyle demeyelimde bu sefer karşısında susup tavanı izleyecek bir başbakan yok ondan yapmaz ;D

zilzal 06-20-2010 03:02

VİDEO da ŞEVKİ YILMAZ'ın Milli Görüş gömleğini çıkarmadan önce yaptığı muhteşem konuşmalarından biri var.

İntifada 06-20-2010 03:03

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756323)
Bırakın şu erbakanı konu genel kurmay başkanlığı erbakan değil.Erbakan TSK başkanlığı yaptıysa konuşun yapmadıysa başka başlık altında tartışın.İyice bıkkınlık getirdi bu Erbakan kıyaslamaları.

ne bilelim mesele birden kıbrıs ve erbakandan başladı bizde anlamadık :olmaz:

zilzal 06-20-2010 03:03

[QUOTE=AKıncı 34;756325][QUOTE=zilzal;756320]

öyle demeyelimde bu sefer karşısında susup tavanı izleyecek bir başbakan yok ondan yapmaz ;D

Kollarını sıvayıp dövecekmi?:w::hihi2:

Mavera 06-20-2010 03:03

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756321)
Mesele budur... Özel Harb dairesi bugünkü adıyla Özel kuvvetler komutanlığı'dır... Yer Altı ve yer üstü diye ikiye ayrılır... yer üstü kuvvetleri aslan gibi pkk ile çarpışırken yer altı kuvvetleri pkk, hizbullah, elkaide gibi oyunlar üretir... Faili meçhul cinayetlerin arkasında da onlar vardır... Masonların yönettiği oyunlardan başka bir şey değildir... !

hocam ne bileyim bunlar bana cok garip geliyor yani bu kadar komplo teorisi var olabilir mi diyecegim ama önümde etö gibi bir yapilanma var..

İntifada 06-20-2010 03:04

Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756326)
VİDEO da ŞEVKİ YILMAZ'ın Milli Görüş gömleğini çıkarmadan önce yaptığı muhteşem konuşmalarından biri var.

işte bu söze bitiyorum...
ne yaptı şevki yılmaz hoca size ...
en başta çillerle koalisyon kurmayalım aklamayalım çileri dediği için mi suçlu adam...

İntifada 06-20-2010 03:04

[QUOTE=zilzal;756328][QUOTE=AKıncı 34;756325]
Alıntı:

zilzal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756320)

Kollarını sıvayıp dövecekmi?:w::hihi2:

en azından tavanı izlemez :w::hihi2:;D

HaArP 06-20-2010 03:05

Alıntı:

Kimsenin gömlek çıkardığı yok Kardeş... ''Yeni Dünya Düzeni'' ne karşı ''Milli siyasettir''... Bugün kabul etmemenizi anlayışla karşılarım... Sabrlı olursanız yakında anlarsınız inş...

HaArP 06-20-2010 03:06

Alıntı:

hocam ne bileyim bunlar bana cok garip geliyor yani bu kadar komplo teorisi var olabilir mi diyecegim ama önümde etö gibi bir yapilanma var..
''Etö'' adı açıklanmamış halidir... komplo değil ! İtalyada bu iş çözüldü de Türkiye'de kolay değil !

İntifada 06-20-2010 03:07

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756333)
''Etö'' adı açıklanmamış halidir... komplo değil ! İtalyada bu iş çözüldü de Türkiye'de kolay değil !

inşAllah çözülecek...

HaArP 06-20-2010 03:09

Alıntı:

inşAllah çözülecek...
İnşaAllah elbet... Lakin aynı kanatte değilim alınmayın inş...

İntifada 06-20-2010 03:12

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756335)
İnşaAllah elbet... Lakin aynı kanatte değilim alınmayın inş...

1 dönem daha iktidarda kalırsak ve baskıladan yılmazsak ben bu işin çözüleceği kanaatindeyim...

HaArP 06-20-2010 03:14

Alıntı:

1 dönem daha iktidarda kalırsak
sadece buna bağlı değil ! Dünya Konjektürü çok önemli... Dikkat-i nazara alınması gereken bize sunulan haberler değildir... Madalyonun öteki yani sunulmayan haberleri bilip görebilmektir...

http://www.haber7.com/haber/20100619...reketlilik.php

İntifada 06-20-2010 03:16

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756337)
sadece buna bağlı değil ! Dünya Konjektürü çok önemli... Dikkat-i nazara alınması gereken bize sunulan haberler değildir... Madalyonun öteki yani sunulmayan haberleri bilip görebilmektir...

http://www.haber7.com/haber/20100619...reketlilik.php

bundan haberim var...

HaArP 06-20-2010 03:17

322/10. Melhame-i Kübra gününde müslümanların merkezi Şam şehrinde Guta denilen yerdedir. O gün müslümanların menzillerinin en hayırlısı orasıdır.

Hz. Ebüd-Derdâ RA

74/3. Kıyametin önü sıra altı şeyi say: Benim ölümüm, koyun kıran gibi ölüm çokluğu, Kudüs'ün fethi, mal bolluğu; öyle ki, bir kişiye yüz dinar (altın para) verilir de beğenmiz. Arap evleriden girmedik hiç bir evin kalmadığı bir fitne Benî Esfer'in (Rumlar'ın) sizinle olan sulhunun bozulması ve 12 000 kişilik 80 sancakla size hücüm etmesi. (Amik Ovası harbi)

Hz. Avf ibn-i Mâlik RA

296/7. Altı şey kıyamet alâmetlerindendir: Benim ölümüm, Kudüs'ün fethi, bir adama bin dinar (altın para) verildiği halde azımsaması, her müslümanhın evinde ateşi duyulan fitne, koyun boynuzu kıvrımları gibi insanlar arasında ölüm çokluğu, Rum'un gadri, şöyle ki: Her biri 12 000 kişilik 80 sancakla müslümanların üzerine yürümeleri. (Amik Ovası'nda vukua gelecek harb)

Hz. Muaz RA

Ukbâ 06-20-2010 11:48

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756028)
Kendi topraklarında bu kaçıncı baskın, bu kaçıncı yenilgi...
Hani TSK dünyanın en iyi kara ordusuydu...
Hani dağlar BBG evi gibiydi...

Kendi topraklarında bu kadar baskın yediği halde, kendilerinde bir suç bulmayarak hale görevlerine devam eden ve üstüne üstlük çıkıp sürekli konuşarak yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali milletin vicdanını kullanarak kendilerini suçsuz kılan TSK' da görevli rütbelileri protesto ediyorum...

Elalemin memleketinde bir birlik komutanı birliğine birşey olduğu zaman bırakın görevi bırakıp istifa etmeyi kafasına sıkıp intihar ediyor...

Bu haykırışı sonuna kadar hakediyor.

depare 06-20-2010 12:04

Senin askerine teröristleri abluka altına aldığı zaman ateş etme emri verilmiyorsa dağdaki sıçanlarla bile baş edemezsin...
Ordunun,askerin gücü yerin de lakin ordunun tepesin de bu terörü bitirmek istemeyenler var onların üzerine gitmek gerekiyor..
Ayrıca bu bir gerilla savaşı tıpkı Vietnam gibi kimin nerden çıkacağı belli değil ama bitirmek istendikten sonra bitirilir istenmiyor işte !..
Antik çağda yaşamıyorsun termal kameran,insansız uçağın,helikopterin,uçağın var 250 tane teröristi kaçıramazsın böyle bir lüksün yok..!
5 saat sürmüş çatışma 5 saat'te bütün hava kuvvetini bile oraya yığıp hepsini imha edebilirdin sis mis bahane dedim ya istenmiyor..!

HaArP 06-20-2010 22:07

Alıntı:

Ordunun,askerin gücü yerin de lakin ordunun tepesin de bu terörü bitirmek istemeyenler var onların üzerine gitmek gerekiyor..
Kardeş sırrı çözmüş !

HaArP 06-22-2010 03:41

karsu 07-04-2010 04:11

savaş var diyorsunuz hangi ülkenin hangi askeri ile savaşıyoruz beyler bayanlar kendinize gelin. Askere söz söyleyemezsiniz şunu bilin ki biz bu ülkede 7/24 rahat uyuyorsak askerlerimiz güneyde olsun batıda olsun kalleşlerle uğraşırken sen evinde rahat yatıyorsan buna orduna borçlusun bugün dış güçler tepene binemiyorsa bugün ve 50 seneden beri seni parçalayamıyorlarsa bunu askere borçlusun. Senin karşındaki kalleşler gerilla taktiği vur kaç taktiği yani düşün bir adam arkan dönük iken vurup kaçıyor bu devamlı sürüyor sen yüzünü döndüğünde ise iş işten geçiyor bunlar bizim karşımıza ne zaman çıkar delikanlı gibi çarpışırlarsa o zaman bunları yok ederiz.

Hüdaverdi 07-04-2010 05:30

Alıntı:

karsu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763772)
savaş var diyorsunuz hangi ülkenin hangi askeri ile savaşıyoruz beyler bayanlar kendinize gelin. Askere söz söyleyemezsiniz şunu bilin ki biz bu ülkede 7/24 rahat uyuyorsak askerlerimiz güneyde olsun batıda olsun kalleşlerle uğraşırken sen evinde rahat yatıyorsan buna orduna borçlusun bugün dış güçler tepene binemiyorsa bugün ve 50 seneden beri seni parçalayamıyorlarsa bunu askere borçlusun. Senin karşındaki kalleşler gerilla taktiği vur kaç taktiği yani düşün bir adam arkan dönük iken vurup kaçıyor bu devamlı sürüyor sen yüzünü döndüğünde ise iş işten geçiyor bunlar bizim karşımıza ne zaman çıkar delikanlı gibi çarpışırlarsa o zaman bunları yok ederiz.

Şaştım bu nasıl anlayış yahu ?

Sen şimdi öğretmen ile öğrenciyi bir tutarbilir misin ? Öğretmenin görevi bellidir,eli altında bulunduğu onlarca çocuğa bir şeyler öğretmek olduğu gibi,sadece öğretmekle kalmayıp onlara okul sınırları içerisinde sahip olması gerekir.Bir öğrencisine zarar gelse,ilk hedef tahtası öğretmen olur doğal olarak.O muhattap alınır.

Bu askeriye durumuda böyledir,öğretmen=orduyu yönetenlerdir,öğrenciler=askerlerdir.
Orduyu yönetenler askerini düşünüp koruyup kullamak zorunda.Tabi bekara karı boşamak kolay.Güney doğuda yaptım ve asker harap.Çıkıp 'aman yaa' dicek hali yok,ama harap.Bu düzenle terör durdurulamadığı gibi,askerlerimiz heba olmakta.Seni koyalım bir karakola,bakalım ne hale düşersin.Bitince askerliğin,yurt dışından gelmişcesine asfaltı öpersin ;D

Er ile rütbelileri ayıralım.

İntifada 07-04-2010 05:31

Alıntı:

karsu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763772)

peki neden 1 aylık eğitim yapmış çocuğu doğuya sürüyor?
Peki neden pkkyı alenen görmelerine rağmen saldırı emri vermeyen komutanlar var?
Peki neden günyüzüne yeni çıkan teröristler şehit etti sandığımız ama öyle oldmadığı anlaşılan olaylar oluyor?
Peki neden paşa çocukları doğuda askerlik yapmıyor?
Peki neden zengin çocukları doğuya yollanmıyor?
Peki neden kekik toplayan köylüyle pkk lıyı ayıramıyor?

karsu 07-05-2010 04:19

Valla Akıncı kardeş hep pekilerle yazını devam ettirmişsin 1 aylık eğitim alan çocuğu askere ben göndermiyorum yüreğin varsa genelkurmaya dilekçe yazarsın rahatsızlığını belli edersin emin olki cevabını sana hemen yollarlar. Son yılların moda sözü pkklıyı gördü ama ateş ettirmedi ben böyle bişeyin olacağını zannetmiyorum eğer böyle birşey varsa konumları gereğince çatışmak için uygun poziyonda değillerdir bunu kısaca özeti bu.
Peki neden günyüzüne yeni çıkan teröristler şehit etti sandığımız ama öyle oldmadığı anlaşılan olaylar oluyor?

Kusura bakma ama pek anlayamadım bunu yani nedemek istedin şöyle birşey çıkıyor şehit olan askerlerimiz şehit değildir diyorsun herhalde ben bunu anladım yanlış anladıysam özür dilerim.

Banane paşa çocuklarından bende derimki neden başbakanın çocuğu 28 gün yaptı askerlik 5 ay yapsaydı 12 ay yapsaydı neden 28 gün yaptı buda oraya çıkar ama bunlardan banane kardeşim beni ilgilendirmez. Merak etme zengin çocuklarıda yapıyor mesela ünlülerde yapıyor vatan şaşmaz alp ulgan mı ne onlar hepsi doğuda yaptı çatışmayada girdiler bunlar fakirmi.

İntifada 07-05-2010 04:31

Alıntı:

karsu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764360)
Valla Akıncı kardeş hep pekilerle yazını devam ettirmişsin 1 aylık eğitim alan çocuğu askere ben göndermiyorum yüreğin varsa genelkurmaya dilekçe yazarsın rahatsızlığını belli edersin emin olki cevabını sana hemen yollarlar. Son yılların moda sözü pkklıyı gördü ama ateş ettirmedi ben böyle bişeyin olacağını zannetmiyorum eğer böyle birşey varsa konumları gereğince çatışmak için uygun poziyonda değillerdir bunu kısaca özeti bu.

Kusura bakma ama pek anlayamadım bunu yani nedemek istedin şöyle birşey çıkıyor şehit olan askerlerimiz şehit değildir diyorsun herhalde ben bunu anladım yanlış anladıysam özür dilerim.

Banane paşa çocuklarından bende derimki neden başbakanın çocuğu 28 gün yaptı askerlik 5 ay yapsaydı 12 ay yapsaydı neden 28 gün yaptı buda oraya çıkar ama bunlardan banane kardeşim beni ilgilendirmez. Merak etme zengin çocuklarıda yapıyor mesela ünlülerde yapıyor vatan şaşmaz alp ulgan mı ne onlar hepsi doğuda yaptı çatışmayada girdiler bunlar fakirmi.

sana birşey söyliyeyim mi neyi savunduğunu sende bilmiyorsun...
zaten bu yüzden gecenin bu saatinde gelip yazıyorsun...

Alıntı:

herhalde şaka yapıyorsun yav ne dilekçesi insanlar televizyonlarda bangır bangır bağırıyor bir karşılık geliyormu genelkurmaydan?Sizin gibi genelkurmayın bir suçu yoktur mantığındaki insanalr yüzünden doğuda şehit veriyoruz...

çatışmak için uygun pozisyonda değil öylemi...sorarım size şimdiye kadar kaç tane sınırda ve terörle iç içe bölgelerde askerlik yapmış insanla konuştunuz?

Alıntı:

http://www.stratejikboyut.com/haber/...ri--35975.html
http://www.haberalemi.net/134163_Seh...Oldurulmus.ccu

karsu 07-05-2010 12:35

Akıncı sen neyi savunduğunu biliyormusun senin gibi kafamı olur olmaz şeylere çalıştırmıyorum ne kadar fesat düşünüyorsun biliyorum çıldırtmak istiyorsun ama her vatandaş gibi seninde hakların var git onlara söyle diyorum ben ne yapayım yani ben komutanmıyım neyim kendi egonu tatmin edicek sorular soruyorsun biliyorum ki bunların cevabını sende bilmiyorsun sen kaç kişiyle konuştun arkadaş sana sorarlar sen neyi savunuyorsun sana soruyorum çok merak ediyorum nesin sen ben söyliyim mi çok biliyorum havalarında geçinen bir insansın kusura bakma valla ama normal şartlarda CAHİL kalmış bir adamsın selametle

R.T.E. 07-07-2010 13:42

Oyuna gelmemekte fayda var. Bu tür işlerin hepsi bizim GKB ye olan Askere olan güvenimizi azaltmak amacıyla planlanıyor.
Eğer bizim gibi bilinçli bireyler de buna alet olmaya başlamışlarsa vay bizim halimize diyorum...

İntifada 07-07-2010 14:11

Alıntı:

karsu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764485)
Akıncı sen neyi savunduğunu biliyormusun senin gibi kafamı olur olmaz şeylere çalıştırmıyorum ne kadar fesat düşünüyorsun biliyorum çıldırtmak istiyorsun ama her vatandaş gibi seninde hakların var git onlara söyle diyorum ben ne yapayım yani ben komutanmıyım neyim kendi egonu tatmin edicek sorular soruyorsun biliyorum ki bunların cevabını sende bilmiyorsun sen kaç kişiyle konuştun arkadaş sana sorarlar sen neyi savunuyorsun sana soruyorum çok merak ediyorum nesin sen ben söyliyim mi çok biliyorum havalarında geçinen bir insansın kusura bakma valla ama normal şartlarda CAHİL kalmış bir adamsın selametle

bir de derdini anlatabilsen...
He ben cahilim sen bilginsin :)

All times are GMT +3. The time now is 01:04.