Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bi bakı verin Kardeşlerim... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131114)

mehmetakif24 07-01-2010 02:19

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762143)
KARDEŞLERİM SADECE 2 DK'NINIZI AYIRIP DUSUNMENIZI ONERIYORUM GERCEKDEN BASKA BISE DEGIL...
SIZ BI HOCASINIZ DIN HOCASI VE 10 SENELIK OGRENCINIZI TANIMIYORSUNUZ (:
YANI YINE DIYORUM ERBAKAN HOCA KONUSDU PEKI ERDOGAN NE DEDI HIC BISEY YANI SAYGIDAN DEMEDI DIYECEKSINIZ OY TOPLAMAK ICIN DEDI ARTIK INSANLAR ERDOGANI INSAN OLDUGU ICIN SEVMEYE BASLADI SERIATCI GOZUYLE BAKMIYOR
BAKIN AHANDA BURAYA YAZIYORUM 5 SENE SONRA NELER OLUYOR SASIRACAKSINIZ ERBAKAN HOCAMA ALLAH UZUN OMUR VERIRSE

Ahanda buraya yazdı :)

Artık bu dakikadan sonra ok yaydan çıktı erbakan olsada olmasada geçiş dönemine girildi artık.

Cihannur 07-01-2010 02:21

AK Parti, varolduğu sürece mevcut doğru çizgisini sürdürürse ve Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra başına getireceği genel başkanları da halkın benimseyeceği iyi ve başarılı insanlar olurlarsa, hemen hemen her seçimde en az % 40'lar seviyesinde oylar almayı başaracaktır inşaallah.

mehmetakif24 07-01-2010 02:22

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762144)
ailemde sp ye oy veren bir çok kişi var mgli bir aileden geliyorum büyük konuşmak gibi olmasın boş oy atarım spyle birleşmiş bir partiye oy atmam

Sana "biz zaten aynı partiymişiz" dedirtmeden birleşmezler zaten ;)

unnamed 07-01-2010 02:22

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762141)
haklısın
nedeni ise şu
Akpartinin %47 oyu var dersek
Milli görüşün Akpartide %20 oyu var sadece bunlar istiyo geriye kalan %27 chp mhp anap dyp gibi seçmenler istemiyor olabilir. e bunlar da doğaldır. istenmiyo diye doğru adımlar atılmayacak diye bir kaide de yok.

buna sadece gülerim...
çevremdeki ve ailemde ki çoğu kişi sp den gelme...
ki kendileri bile artık sp'ye cehepeden daha beter gözüyle bakıyor...
madem bir teziniz var buna realist şekilde sunun...

mehmetakif24 07-01-2010 02:23

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762149)
AK Parti, varolduğu sürece mevcut doğru çizgisini sürdürürse ve Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra başına getireceği genel başkanları da halkın benimseyeceği iyi ve başarılı insanlar olurlarsa, hemen hemen her seçimde en az % 40'lar seviyesinde oylar almayı başaracaktır inşaallah.

konumuzla alkasını anlayamadım

unnamed 07-01-2010 02:24

saadetçi arkadaşlar, gibin yatın isterseniz siz....
ayakta rüya görmeye başladınız....
Ak Parti gibi bir parti hiç bir zaman sp ile birleşmeyeecektir...
bu Ak Partinin idamından başka birşey olmaz...

unnamed 07-01-2010 02:25

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762152)

konuyla gayet alakadar....
belkide istemediğin için anlamamış olabilirsin...

İntifada 07-01-2010 02:27

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762150)
Sana "biz zaten aynı partiymişiz" dedirtmeden birleşmezler zaten ;)

peki bu kadar laftan sonra bunu nasıl diyebilecekler?

mehmetakif24 07-01-2010 02:31

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762154)
konuyla gayet alakadar....
belkide istemediğin için anlamamış olabilirsin...

mevcut olduğu cizginin %100 oy alması neyi değiştirirki mesele sadece koltuk veya oy olmamalıdır.
Aslında arkadaşımız akpartiyi bu şekilde küçük düşürüyor.

Cihannur 07-01-2010 02:32

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762152)

Konumuzla alakası şudur ki, eskiden başka siyasi partilere oy vermiş ve o siyasi partileri desteklemiş olan pek çok kişi artık AK Partilidir. Türk Milleti'nin % 40'lık bölümünde AK Partililik kimliği kemikleşerek yerleşmektedir.

mehmetakif24 07-01-2010 02:32

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762156)
peki bu kadar laftan sonra bunu nasıl diyebilecekler?

hiçbirimiz farkında olmayıız. merak etme

İntifada 07-01-2010 02:33

saadet barajı aşamayacağını anladı anlaşılan...

mehmetakif24 07-01-2010 02:34

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762158)
Konumuzla alakası şudur ki, eskiden başka siyasi partilere oy vermiş ve o siyasi partileri desteklemiş olan pek çok kişi artık AK Partilidir. Türk Milleti'nin % 40'lık bölümünde AK Partililik kimliği kemikleşerek yerleşmektedir.

yanlış düşünüyorsunuz.

Akpartinin (sözde)herhangi bir bir ideolojisi yoktur.
sadece alternatif parti olarak görüyor halkımız.

mehmetakif24 07-01-2010 02:37

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762160)

ben spli değilim ki milli görüşcüyüm

unnamed 07-01-2010 02:37

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762160)

orası zaten aşikâr değil mi?

Partiyi küçük düşüren benmiyim?
bu parti ne zamanki sp ile bir olur, o zaman küçük düştüğü zamandır....

İntifada 07-01-2010 02:39

vallahi kardeşim hep dediğim şeydir...
benim milli görüşle problemim yok amenna hepimizi o yetiştirdi...
benim problemim milli görüşÇÜlerle...
yani daha doğrusu milli görüşü sahiplenenlere...

Cihannur 07-01-2010 02:40

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762157)
mevcut olduğu cizginin %100 oy alması neyi değiştirirki mesele sadece koltuk veya oy olmamalıdır.
Aslında arkadaşımız akpartiyi bu şekilde küçük düşürüyor.

AK Parti'yi küçük düşürdüğümü söylemeniz doğru değildir. AK Parti'yi küçük düşürmüyorum. AK Parti'nin mevcut çizgisi doğru bir çizgidir. AK Parti sahip olduğu; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez, Tertemiz - Ak özellikleriyle en iyi ve en doğru siyasi partidir. Gireceği seçimlerde % 100 oy alsa da % 0 oy alsa da, hem en iyi ve en doğru siyasi parti, hem de Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en iyi ve en başarılı siyasi parti AK Parti'dir Rabbime şükürler olsun.

mehmetakif24 07-01-2010 02:42

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762164)
vallahi kardeşim hep dediğim şeydir...
benim milli görüşle problemim yok amenna hepimizi o yetiştirdi...
benim problemim milli görüşÇÜlerle...
yani daha doğrusu milli görüşü sahiplenenlere...

son dönem yetişen milli görüş gençleri milli görüş zihniyetini tam kavrayamaması sonucu bazı dengelerimize zarar veriyor.

ama gerekli de
neden
bu oyunun bir piyonu olmalı

İntifada 07-01-2010 02:43

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762167)
son dönem yetişen milli görüş gençleri milli görüş zihniyetini tam kavrayamaması sonucu bazı dengelerimize zarar veriyor.

ama gerekli de
neden
bu oyunun bir piyonu olmalı

hangi oyun hangi?
bana siyonist diyen genel başkanlarla...
Allahu ekber demeyi unuttunuz diyen tabanla ben kucaklaşmam kucaklaşan buyursun..

mehmetakif24 07-01-2010 02:46

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762168)
hangi oyun hangi?
bana siyonist diyen genel başkanlarla...
Allahu ekber demeyi unuttunuz diyen tabanla ben kucaklaşmam kucaklaşan buyursun..

sen bilirsin.

Secret man 07-01-2010 02:51

BENCE TARTISMIYALIM BEKLIYELIM GORELIM DIYORUM BIZZAT BU KONU ICIN UYARI GELEBILIR SITEYE DEMEDI DEMEYIN EVET BEN ACDIM OZUR DILERIM..

Cihannur 07-01-2010 02:53

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762161)
yanlış düşünüyorsunuz.

Akpartinin (sözde)herhangi bir bir ideolojisi yoktur.
sadece alternatif parti olarak görüyor halkımız.

Doğru düşünüyorum.

AK Parti sözde değil özde AK Parti'dir. AK Parti, Allah'a şükürler olsun ki ismiyle müsemma tertemiz - ak bir siyasi partidir. AK Partim varoldukça daima tertemiz - ak bir siyasi parti olarak varolur inşaallah. Rabbim, AK Parti'yi daima tertemiz - ak kılsın. Amin.

AK Parti'nin ideolojisi olmadığını söylemeniz doğru değildir. AK Parti'nin ideolojisi vardır. AK Parti, Muhafazakâr Demokrat bir siyasi partidir. AK Parti sahip olduğu; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez ve Tertemiz - Ak özellikleriyle en iyi ve en doğru siyasi partidir.

Halkımızın AK Parti'yi alternatif parti olarak gördüğünü söylemeniz doğru değildir. AK Parti, Türk Tarihinin en efsane ve en yerleşik partisidir. AK Partililik kimliği halkımızın % 40'lık bölümünde kemikleşerek yerleşmektedir.

mehmetakif24 07-01-2010 03:00

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762171)
Doğru düşünüyorum.

AK Parti sözde değil özde AK Parti'dir. AK Parti, Allah'a şükürler olsun ki ismiyle müsemma tertemiz - ak bir siyasi partidir. AK Partim varoldukça daima tertemiz - ak bir siyasi parti olarak varolur inşaallah. Rabbim, AK Parti'yi daima tertemiz - ak kılsın. Amin.

AK Parti'nin ideolojisi olmadığını söylemeniz doğru değildir. AK Parti'nin ideolojisi vardır. AK Parti, Muhafazakâr Demokrat bir siyasi partidir. AK Parti sahip olduğu; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez ve Tertemiz - Ak özellikleriyle en iyi ve en doğru siyasi partidir.

Halkımızın AK Parti'yi alternatif parti olarak gördüğünü söylemeniz doğru değildir. AK Parti, Türk Tarihinin en efsane ve en yerleşik partisidir. AK Partililik kimliği halkımızın % 40'lık bölümünde kemikleşerek yerleşmektedir.

sözde dediğim yer
sözde ideolojisi yoktur ibaresi içerisinde olacaktı. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem özür dilerim.
asıl ideoloji gelenek ideolojisidir. Ve son günlerde hükümetin tutumunda bu yönde farklılıklar olduğu rahatlıkla görünüyor.

Akpartinin reklamına gerek duymanıza şaşırdım.
Bu kemik oy başka bir başlık altında tartışılırsa daha faydalı olacaktır.

Cihannur 07-01-2010 03:10

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762173)
sözde dediğim yer
sözde ideolojisi yoktur ibaresi içerisinde olacaktı. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem özür dilerim.
asıl ideoloji gelenek ideolojisidir. Ve son günlerde hükümetin tutumunda bu yönde farklılıklar olduğu rahatlıkla görünüyor.

Akpartinin reklamına gerek duymanıza şaşırdım.
Bu kemik oy başka bir başlık altında tartışılırsa daha faydalı olacaktır.

Rica ederim.

AK Parti geleneklerine bağlı bir siyasi partidir. Muhafazakârlık ideolojisi toplumun sahip olduğu; din, kültür, aile, ahlâk değerlerine bağlılığı savunan bir ideolojidir. Muhafazakârlık en iyi ve en doğru ideolojidir.

AK Parti'nin özelliklerini anlatmam size reklam gibi geliyor olabilir; ama ben sadece gerçekleri söylüyorum. AK Parti'nin Türk Siyasi Tarihinde günümüze kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en iyi ve en başarılı siyasi partisi olduğu apaçık ve reddedilemez gerçeğini söylüyorum.

unnamed 07-01-2010 03:22

Cihannur fazla üsteleme kardeşim...
kendini ve cemaatini piyon olarak gören bir insanla, ne kadar konuşulur...

Cihannur 07-01-2010 03:32

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762176)
Cihannur fazla üsteleme kardeşim...
kendini ve cemaatini piyon olarak gören bir insanla, ne kadar konuşulur...

Mehmetakif kardeşimiz anladığım kadarıyla saygılı bir insan.
Medeni bir şekilde sohbet edelim gerçekler ortaya çıksın unnamed kardeşim.

Secret man 07-01-2010 03:40

BEN DIYORUM BENI DINLIYEN YOK YAA KAPATIN KONUYU UYARI GELCEK SITEYE YOKSA ... BEN HATA ETTIM ACDIM KONUYU SIZ KAPAYIN.

İntifada 07-01-2010 03:41

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762181)
BEN DIYORUM BENI DINLIYEN YOK YAA KAPATIN KONUYU UYARI GELCEK SITEYE YOKSA ... BEN HATA ETTIM ACDIM KONUYU SIZ KAPAYIN.

uyarı derken?

Cihannur 07-01-2010 03:43

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762181)

Güzel güzel sohbet ediyoruz burada. Kimden ne uyarısı gelecek?

Secret man 07-01-2010 04:04

kardesım konu derın bence kanaat getırdım oy kaybettırır bu bosverın

Cihannur 07-01-2010 04:12

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762184)
kardesım konu derın bence kanaat getırdım oy kaybettırır bu bosverın

Niye oy kaybettirsin ki? AK Parti'nin Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en iyi ve en başarılı siyasi parti olduğu gerçeğini Türk Milleti öğrenmelidir. Türk Milleti bu apaçık ve reddedilemez gerçeği öğrenirse, AK Parti belki de 2011 Genel Seçiminde % 50'nin üzerinde oy alabilir.

Secret man 07-01-2010 04:20

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762186)
Niye oy kaybettirsin ki? AK Parti'nin Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en iyi ve en başarılı siyasi parti olduğu gerçeğini Türk Milleti öğrenmelidir. Türk Milleti bu apaçık ve reddedilemez gerçeği öğrenirse, AK Parti belki de 2011 Genel Seçiminde % 50'nin üzerinde oy alabilir.

Biz din devleti kurma peşinde değiliz ( R.tayyip ERDOĞAN )
bu bile %5 artırdır %1 dusurdu anladın sımdı beni bu yuzden fazla gırmıyek bu konulara....

İntifada 07-01-2010 04:25

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762187)
Biz din devleti kurma peşinde değiliz ( R.tayyip ERDOĞAN )
bu bile %5 artırdır %1 dusurdu anladın sımdı beni bu yuzden fazla gırmıyek bu konulara....

yav usta sen nediyon Allah aşkına...
yüzde 5 arttırdı yüzde 1 düşürdü ne demek bana bi anlatırmısın?
kaldı herşeyi geçtim yüzdeleri falan bir kenara bıraktım sen bir hayal ile başbakanın ağzından çıkmış bir sözü bir tutuyorsun...

Secret man 07-01-2010 04:30

anlamıcaksınız beni
sinan cetin'i dinleyin anlarsınız nese.. ben gırmıyorum arkadasım... bu konulara..
arada ufak bı bağ var onu anlayın baska bıse ıstemıorum

unnamed 07-01-2010 04:33

Kardeş yaptığın en büyük hata, bir kere Türkçe'yi doğru kullanmıyorsun...
olmayan birşeyi nasıl anlayabilelim?
burada ettiğin iki kelam, ikiside aynı...
eleştirmeyelim..Niye?
önce bana mantıklı bir neden sun, bende tamam diyeyim...
hakikaten eleştiriyi hakketmiyormuş...
ben senin aklından geçenleri bilemem...
bunları anlatacak ve ifade edecek sensin...
vesselam...

İntifada 07-01-2010 04:34

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762191)
anlamıcaksınız beni
sinan cetin'i dinleyin anlarsınız nese.. ben gırmıyorum arkadasım... bu konulara..
arada ufak bı bağ var onu anlayın baska bıse ıstemıorum

kardeşim seni neden anlamıyalım?
anlıyoruz kendinde bir görüşün var milli görüşçülerin bu kinlerine bir mana veremiyorsun ve bunu bu düşünceye endekslemişsin..
seni anlamamız farklı şey görüşlerini kabullenmemiz farklı şey...
bana birisi fethullah gülen-başbakanımız-erbakan gizli gizli buluşuyor toplanıyor danışıklı dövüş yapıyor dese normal hayatta ne diyeceğimi bilemiyorum..

bu senin düşüncendir ama ben doru bulmuyorum senin düşünceni...

Secret man 07-01-2010 04:36

Sevindim kardeşim umarım bi gün yüz yüze gelir bunları uzun uzun konuşuruz ...

İntifada 07-01-2010 04:40

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762194)
Sevindim kardeşim umarım bi gün yüz yüze gelir bunları uzun uzun konuşuruz ...

sanmam...
sen burada bile düşüncene insanlar katılmayınca ilginç şeyler yapıyorsun...

Mavera 07-01-2010 05:52

Alıntı:

Secret man Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762197)
Yüz defa dedim silsinler profılımı ses yok :D sılın sılın ıstemıyorum ben burayı :D

abicim sendeki bu azime bayildim :)

Cihannur 07-01-2010 06:32

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762200)
abicim sendeki bu azime bayildim :)

Bu sorunu en iyisi AK Parti Forum usulünce halletmek gerekir.http://img413.imageshack.us/img413/8...iyensmiley.gif

All times are GMT +3. The time now is 11:28.