![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben olsam geleceğin Başbakanıyla iyi geçinirdim;ı: .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:):):) ukba büyüksün.Seni bulacam ukba:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende seni pek severim kardeşlik ama bu çevrimdışı huyu iyi değil bilesin...
|
neler oluyor burada sohbet havasına dönmüş konu
|
Feride'ye verdim oyumu.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eskiden bir heyecan vardı. üye sayısı azdı belki ama daha keyifli bir ortam vardı sadece forum genelinde değil tabi ak parti teşkilatlarında da yöneticilerinde de artık bıkkkınlık yorulmuşluk görüyorum. ve heyecanlarını kaybetmiş gibiler. yoksa artık biz muhafazakar insanlar azalıyor ve güç mü kaybetmeye başlıyoruz ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Bitmez kardeşim bitmez. AK Parti'de de AK Partililerde de; şevk, heyecan, mücadele bitmez. Dava İslam ve Türklük davasıdır ki bu dava bitmez. |
Alıntı:
|
işte hep sorarız seçim zamanlarında falancaya kim oy verdi diye :)
bende şimdi soruyorum noveke kimn oy verdi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hep güzel tartışmalar anketlerde çıkıyor yahu genel bir tartışma konusu açalım ordan devam edelim bence..
|
Alıntı:
|
bizim partimizin türklük gibi davası yok
herkes bizim çatımızın altında yer bulur. yeter ki bize layık olsun.. dürüst olsun ülkeye hizmet etsin milleti milliyeti önemli değil türkmüş değilmiş bırakın artık bunları peygamberimiz bile "hiçbir insanın veya hiçbir milletin diğer bir millete üstünlüğü yoktur. arabın arap olmayana da üstünlüğü yoktur. üstünlük iman ve takva iledir buyuruyor.. |
Alıntı:
Türklük çok güzel bir kavramdır ;D amenna.. ben konuşmak istemiyorum artık bu tür konularda. sağlıklı tartışma yapılamıyor. konunun da silinmesini istemiyorum. bu yüzden çok fazla tartışmaya gerek yok. |
Alıntı:
Eğer; ülkemizin ismi Türkiye ise, milletimizin adı Türk Milleti ise, bayrağımızın adı Türk Bayrağı ise, ordumuzun adı Türk Silahlı Kuvvetleri ise, milli takımımızın adı Türk Milli Takımı ise, Türklük davamız vardır demektir. Türkçülükle Türklüğü birbirine karıştırmayınız lütfen. |
|
Alıntı:
|
Aman ne güzel ben uyarmadan geçiş yapılmış gereken konuya :)
Hakan hocam siz de gelin o güzel yorumlarınızı sıkça paylaşın sizi de listeye alalım, bakın Ukbâ'yı örnek alın, azmi ve mücadelesi neticesinde o da artık listede :hihi2: |
Alıntı:
|
Eveeeet. Nerde kalmıştık? Messi'de.http://img408.imageshack.us/img408/1219/hnzrsmiley.gif
|
fena topçu....
|
ilk 3 e girenlere ödül veriliyor ya. bu kuralı sadece novek için değiştirin. kendisi ilk 8 e girerse ödül verilsin ;D;D
|
Alıntı:
|
Saygıdeğer NÜN temennileriniz için gani gani teşekkür,lakin ukbanın olduğu yerde huzur olmaz, en iyisi onun ilişmiş olduğu listeden uzakta kalmak en makbuludür:)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:09. |