Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Münazara (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=287)
-   -   Münazara ligi yorumlarınız... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13186)

ak_mavish 11-22-2007 23:49

Münazara ligi yorumlarınız...

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
kızlar konuyu bu gece eklerseniz yada sabah erken ben ancak 9 gibi cvp verebilirim yarın akşam malum çalışıyoruz kusura bakmayın şimdiden söyliyeyim ... :-\

ekilycez birazdan inşallah

Meftun 11-23-2007 00:31

Allahın izniyle ekledik..tekrar kusura bakmayın...
benim anlamadıpım birşey var arkadaşlar sizce bu bölüme üylerinde yorum yazması gerekmez mi??yoksa jjüriyi etkilemeyelim mi diyorlar :)

Meftun 11-25-2007 03:24

arkadaşlar elimizde olmayan sebeplerden dolayı kapanış yazımızı pazar sabah ekleyebileceğiz...jürimizin ve hükümet ekibimizin anlayışla karşılayacağını umuyoruz...ilk münazaramız...biraz acemilik biraz talihsizlik biz de hükümet ekibi de zamanı tutturamadık :) inşallah bir dahaki sefere öyle olmayacak..Allaha emanet...

akzeinebu 11-25-2007 14:31

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ZAMANIMIZ YETTİĞİNCE PAYLAŞIMLARDA BULUNDUK SYN JÜRİNİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ ARTIK ;D TEŞEKKÜR EDİYORUZ TEKRAR HERKESE... ::)

Meftun 11-25-2007 15:41

YALNIZ BİR SORUM OLACAK SON KONUŞMALAR CUMARTESİ EKLENECEKTİ YANİ SİZİN KAPANIŞ KONUŞMANIZI DÜN YAPMANIZ GEREKMİYORMUYDU...BİZİM DE ÖYLE GEREKİYORDU AMA SABAHA SARKTI....SON BİZİM EKLEMEMİZ GEREKİYORDU ::)

SÖZ SIRASI:

-TAKIMLARIN HAZIRLANIŞ GÜNÜ: Pazartesi
-AÇILIŞ HÜKÜMET İLK KONUŞMA : Münazara ikinci günü ( Saat 20:00' e kadar ) Salı
-AÇILIŞ MUHALEFET İLK KONUŞMA : Münazara ikinci günü Salı
-AÇILIŞ HÜKÜMET İKİNCİ KONUŞMA : Münazara üçüncü günü ( Saat 20:00' e kadar ) Çarşamba
-AÇILIŞ MUHALEFET İKİNCİ KONUŞMA : Münazara üçüncü günü Çarşamba
-AÇILIŞ HÜKÜMET ÜÇÜNCÜ KONUŞMA : Münazara dördüncü günü ( Saat 20:00' e kadar ) Perşembe
-AÇILIŞ MUHALEFET ÜÇÜNCÜ KONUŞMA : Münazara dördüncü günü Perşembe
-KAPANIŞ HÜKÜMET DÖRDÜNCÜ KONUŞMA : Münazara beşinci günü ( Saat 20:00' e kadar ) Cuma
-KAPANIŞ MUHALEFET DÖRDÜNCÜ KONUŞMA : Münazara beşinci günü Cuma
-KAPANIŞ HÜKÜMET BEŞİNCİ KONUŞMA : Münazara altıncı günü ( Saat 20:00' e kadar ) Cumartesi
-KAPANIŞ MUHALEFET BEŞİNCİ KONUŞMA : Münazara altıncı günü Cumartesi
-İTİRAZ VE SORU : Münazara yedinci günü Pazar

akzeinebu 11-25-2007 16:15

evet siz son konuşmanızı yapıcaksınız kızlar 5 er tane yazı eklemiş olacağız böylece ;) bugün yazın ::)

Meftun 11-25-2007 17:40

ya ama biz kapanış konuşması yapmıştık siz sayıya biz de güne uydurmaya çalışmışız tühh ne olacak şimdi ???

akzeinebu 11-25-2007 18:05

valla ben bilmem büyükler bilir ::)

Meftun 11-25-2007 19:12

nurullah bu soruna bir çözüm getirsen istersen yazmayalım bu seferlik böyle olsun...daha sonra da bence her takıma özel saatler belirleyelim ;)

akzeinebu 11-25-2007 21:48

münazara sonuçları nasıl olacak acaba ???

selahattin_ay 11-26-2007 01:38

biz de merakla bekliyoruz :) zeynep

Meftun 11-26-2007 01:40

evet ben de merakla bekliyorum ne zaman açıklanacakmış

selahattin_ay 11-26-2007 03:49

bugun olsa gerek ;)

akzeinebu 11-26-2007 11:58

yeni konuyu beyenmedim arkadaşlar çok saçma geldi kusura bakmayın ama yani insanlar etik ahlaki açıdan sınırlı özgürlük içinde olmalı özgürlüklerin sınırsız olması bence yanlış ben bu konuyu nasıl savunucam ???

selahattin_ay 11-26-2007 12:08

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
nurullah bu soruna bir çözüm getirsen istersen yazmayalım bu seferlik böyle olsun...daha sonra da bence her takıma özel saatler belirleyelim ;)

o konu hallolacak galiba ozel saatler iyi bir fikir destekliyorum
sen sikma canini saliha ya bir cozum vardir elbet ;)

selahattin_ay 11-26-2007 12:10

Alıntı:

yeni konuyu beyenmedim arkadaşlar çok saçma geldi kusura bakmayın ama yani insanlar etik ahlaki açıdan sınırlı özgürlük içinde olmalı özgürlüklerin sınırsız olması bence yanlış ben bu konuyu nasıl savunucam ???

zeynep bir basladiktan sonra sonu geliyor
ben oss kaldirilmamali dememistim hic hayatim boyunca
ama artik diyorum :D

ak_mavish 11-26-2007 12:12

ben de kuzey ırağa kesinlikle girmeliyiz diyodum artık girmemeliyiz diyorum ;D

akzeinebu 11-26-2007 12:13

YAA İYİDEE ÖZGÜRLÜKLER TAMAMEN SINIRSIZ OLSUNU SAVUNACAKSAM OZAMAN PKK İSTEDİĞİ KADAR KÖPEKLİK YAPIPI ASKER ŞEHİT EDEBİLİR SONUNA KADAR ÖZGÜRDÜR YANİ BEN ÖZGÜRÜM GİDİP BİRİNİ ÖLDÜREYİM OZAMAN ÇOK SAÇMA YAA

selahattin_ay 11-26-2007 12:16

Alıntı:

YAA İYİDEE ÖZGÜRLÜKLER TAMAMEN SINIRSIZ OLSUNU SAVUNACAKSAM OZAMAN PKK İSTEDİĞİ KADAR KÖPEKLİK YAPIPI ASKER ŞEHİT EDEBİLİR SONUNA KADAR ÖZGÜRDÜR YANİ BEN ÖZGÜRÜM GİDİP BİRİNİ ÖLDÜREYİM OZAMAN ÇOK SAÇMA YAA

cok radikal dusunmussun ya
ozgurluklerden kastin illaki birisini oldurmek, sadist ruhlar yaratmak degil ki
sen de bize su Peygamber efendimizin karikaturunu yapanlardan falan bahsedersin
fikir ozgurlugunden falan
bence konu guzel sen biraz arastir guzel seyler cikacaktir

selahattin_ay 11-26-2007 12:18

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
ben de kuzey ırağa kesinlikle girmeliyiz diyodum artık girmemeliyiz diyorum ;D

evet :D
cok faydasini gorecegiz ins. munazaranin
cok sey ogrenecek ogrenecegiz sizin yazinizi da sonuna kadar takip ettim zeynep cok faydali bilgiler aldik Allah razi olsun

akzeinebu 11-26-2007 12:22

YAVV BEN ÖZGÜRLÜKLER SINIRSIZ OLMALIDIR DİYECEM OZAMAN PEYGAMBERİMİZİN KARİKATÜRÜNÜ YAPAN ADAMLARI ÖZGÜR BIRAKMIŞMI OLACAM YAA OZAMAN ONLAR ÖZGÜRDÜR İSTEDİKLERİ İĞRENÇLİĞİ ÇİZEBİLİRLERMİ DİYECEM ???

selahattin_ay 11-26-2007 12:39

Alıntı:

YAVV BEN ÖZGÜRLÜKLER SINIRSIZ OLMALIDIR DİYECEM OZAMAN PEYGAMBERİMİZİN KARİKATÜRÜNÜ YAPAN ADAMLARI ÖZGÜR BIRAKMIŞMI OLACAM YAA OZAMAN ONLAR ÖZGÜRDÜR İSTEDİKLERİ İĞRENÇLİĞİ ÇİZEBİLİRLERMİ DİYECEM ???

evet ne bilim oyle olsa gerek onlar gibi
dusunmedigimiz icin biz bir fikir uretemiyoruz
munazaranin guzelligi burada zeynep ;) onlar gibi dusunmek ;) objektif bakabilmek

akzeinebu 11-26-2007 12:47

BANENE BANENE ;D BAKICAAZ ARTIKIN Bİ ÇARESİNE :-\ YANDIKK

selahattin_ay 11-26-2007 13:05

Alıntı:

BANENE BANENE ;D BAKICAAZ ARTIKIN Bİ ÇARESİNE :-\ YANDIKK

yok yok oyle deme ;)

Meftun 11-26-2007 16:56

zeynep bence sen böyle dedikçe karşı takımın eline koz vermiş oluyorsun sizi karikatürlerden falan vurmaya çalışırlar...

selahattin_ay 11-26-2007 17:01

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
zeynep bence sen böyle dedikçe karşı takımın eline koz vermiş oluyorsun sizi karikatürlerden falan vurmaya çalışırlar...

:) saliha dikkatli :)
ama en son zeynep cekiliyoruz tarzi bir sey demis
insallah yanlis duyumlar almisimdir

akzeinebu 11-26-2007 18:23

takımın eline kozu selahattin verdi ;D ya ben yazarım ama ne kadar ikna edici olur bilemem dedim sonuçta bu konunun güzel olduğunu savunan arkadaşlar şöyle düşünsünler birde bizim yerimizde kendileri olsa ne düşünür yazar acaba muhalefet için sorun yok çünkü bencede %100 haklılar ;D yani onlar açısından konu sorun teşkil etmiyor açıkçası içime sinmedi bu konu daha verimli olunabilecek bir konu sunulabilirdi diyorum kişisel görüşüm bu katılmayabilirsiniz...
Düşünsenize ama ahlaki etik açıdanda olsa özgürlüklerin bir sınırı var Kuran ı kerim dede özgürlükler kısıtlanmış şimdi kalkıpta kuran a da karşı gelir gibi özgülükler sınırsızmı olsun diyecem aklım almıyor kusura bakmayın ??? :-\

selahattin_ay 11-26-2007 18:33

Zeynep senin burada yapman gereken onlar gibi dusunmeye calismak
senin inanclarinin saglamligi ile oyle bir, ters dusme durumu olmaz Allah in izni ile
Eminim ki benim dusunceme ters gelen konular da olacak
Asil merakla, ozveri ile calisilmasi gereken konular onlar
bunlari ogrenerek yarin sana artistlik yapmaya calisan bir entel kilikli, sanat severi alt edebilirsin.. yoksa bizim kahvedekilerden farkimiz kalmiyor
sen simdiden arastirmaya basla ;)
bak bu mac cok cetin,zevkli gececek haberin olsun ;) :) Kal saglicakla

mavera 11-26-2007 18:37

Alıntı:

takımın eline kozu selahattin verdi ;D ya ben yazarım ama ne kadar ikna edici olur bilemem dedim sonuçta bu konunun güzel olduğunu savunan arkadaşlar şöyle düşünsünler birde bizim yerimizde kendileri olsa ne düşünür yazar acaba muhalefet için sorun yok çünkü bencede %100 haklılar ;D yani onlar açısından konu sorun teşkil etmiyor açıkçası içime sinmedi bu konu daha verimli olunabilecek bir konu sunulabilirdi diyorum kişisel görüşüm bu katılmayabilirsiniz...
Düşünsenize ama ahlaki etik açıdanda olsa özgürlüklerin bir sınırı var Kuran ı kerim dede özgürlükler kısıtlanmış şimdi kalkıpta kuran a da karşı gelir gibi özgülükler sınırsızmı olsun diyecem aklım almıyor kusura bakmayın ??? :-\

bilmem sizelre ipucu vermek gibimi oluyor..
herseyin bir siniri vardir hatta sinirin bile bir siniri, sonu vardir..burada kastedilen sinir neresi oldugudur, o sinir nerede bitmelidir..
özgürlükler sinirsiz olmali derken özgürlük kavraminin icini acmak gerekir..buradaki sinirsiz olmali kavrami daha cok her kesime özgürlük olmali, özgürlük sadece belli kesimin tekelinde olmamali olarak algilanabilir..
mesela din özgürlügünde sinir neye göre belirlenir, mesela düsünce özgürlügünde sinir nerede biter, mesela yasama özgürlügü..
bir örnek vereyim bir kisinin kendini öldürme özgürlügü var midir?, bir kisinin baskasini öldürme özgürlügü var midir?..
sinirdan kasit sonsuzluk, tükenmezlik degil cizgi, doyum noktasi, ayrilma noktasidir..
yoksa herkes özgürlügün siniri olmadigi noktasinda hemfikir..
sizlerin savunmaniz gerektigi bireyim en dogal özgürlük alanlari olan din, yasama ve en basta özel hayat özgürlügünde töleransin oldukca fazla olmasi, sinirin olabildigince genis tutulmasi...
ya benim yazida tam bir münazara konusu oldu ama affola :(

selahattin_ay 11-26-2007 18:47

yok ahmet abi cok guzel olmus :)

akzeinebu 11-26-2007 19:08

;D

akzeinebu 11-26-2007 19:14

ekliyecem inş. bakalım inş güzel yararlı düşünceler sunarız

mavera 11-26-2007 19:14

arkadaslar..sabirsizlikle puanlarinizi bekliyorsunuz..
ama ince eleyip, sik dokuyorum her yazinin üstünde duruyorum insallah cok kisa zamanda puanlarinizi buraya aktaracagim..
hepinizin anlayisina sunuyorum..;)

selahattin_ay 11-26-2007 19:24

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
ama ince eleyip, sik dokuyorum her yazinin üstünde duruyorum insallah cok kisa zamanda puanlarinizi buraya aktaracagim..

valla bir an once olsun abi ben meraklandim iyice bir de
bu dikkat ceken arti ve eksilerimizi de soylersiniz di mi??
bilelim ki gelistirelim kendimizi ;)

mavera 11-26-2007 19:26

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı

valla bir an once olsun abi ben meraklandim iyice bir de
bu dikkat ceken arti ve eksilerimizi de soylersiniz di mi??
bilelim ki gelistirelim kendimizi ;)

kesinlikle kardes :) ama sunu söyleyim yazilarinizi gramer acisindan da incelemek zorundayim :)..
en kisa zamanda paunlar belli olacaktir kardesim ;)

akzeinebu 11-26-2007 20:03

Allah kolaylık versin syn jürimiz ::)

bayonet 11-26-2007 20:19

jürimiz allah işinizi rast getirsin

selahattin_ay 11-26-2007 21:34

Ahmet abi hala merakla beklemekteyiz :( :(

ak_mavish 11-26-2007 21:36

evet bekliyoruzzzz meraktan ölecem ;D

akzeinebu 11-26-2007 21:37

AHAHA BEKLİYORUZ VALLA ;D

All times are GMT +3. The time now is 02:58.