![]() |
4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
Alıntı:
VesseLam |
Alıntı:
ak parti biraz daha o bölgenin üzerinde durursa dtp nin hegomanyasi yikilmakla kalmayacak, dtp ve pkk tamir edilemeyecek yara alacaktir... |
bence bu ulkede demokrası oldugu surece dtpsıde olmalı chpsıde akpartısıde..elbettekı kapatmak cozum olamaz ..hatta bu durum ters tepkı bıle yapabılır..hem boylelıkle en azından gozumuzun onunde oluyorlar..
|
kardeşim en yakın zamanda daglardaki itlerin kökü kuruyacak biz suanda aslında ırakın içindeyiz ama içinde degiliz sınırdayız diyoruz neden biz harekata coktan basladık ama bunlar gizli olmalı zaten pkk artık kacacak delik arıyor en yakın zamanda ferha cıkacagız bizde sehit verecegiz ama onların kökü kuruyacak
|
Alıntı:
insallah elleri ve dilleriyle düzeltmeye imkani olanlar bunu yaparlar..;) |
Alıntı:
Ancak DTp yi tamamen bitirebilmek birazda diğer partilerimizin elinde Eğer ki Türkiye de CHP DSP gibi partilerde Doğuya gereken önemi verirlerse ve gereken çalışmayı yaparsalar Ozaman DTp tamamen biter... AMa tabii en başta Chp DSp gibi partiler sol parti olmanın gereklerini yapacaklar.. |
Alıntı:
Anlatmak istediğim buydu. VesseLam |
Alıntı:
adam gibi siyaset yapsalar amenna ama amaclari yarayi dahada desmek, sorunu daha derinlestirmek yoksa kapatmak, yasaklamak cözüm degil... kapttigimiz zaman dahada marjinallesiyorlar ve buda insanlarin onlara mazlum gözüyle bakmasine neden oluyor.. |
artık bu saatten sonra chp den birşey beklenemez adamların kendilerine hayırları yok zaten bos bos konusuyorlar hükümete yükleniyorlar dtp lilerinde hosuna gidiyor bu konusmalar daha bu olayların içinde ne ince ayrıntılar var........
|
Alıntı:
Hadi yavrum ben senmi bugün için doğurdum Hamurumu yiğitlik duygusuyla yoğurdum Türk evladı odurki yurdu olan toprağı Ana ırzı bilerek yad ayağı bastırtmaz Bir yabancı bayrağı ezan sesi duyulan Hiçbir yere astırtmaz Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit Hadi yavrum köyüne, nişanlına veda et Sabanını tarlanı herşeyini feda et O silaha sarıl ki böyle günde bir erkek Bir dualı demirden başka birşey kullanmaz Bunu tutan bir bilek köleliğin Uğursuz zincirine uzanmaz Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit Hadi yavrum kendine sende yiğit er dedir Büyüdüğün gaziler ocağına can getir O cenkleri kazan ki senin büyük Türk adın Yedi iklim dört bucak içersine ün salsın Beş yüz yıllık ecdadın kabirlerde titreyen Kemikleri öç alsın Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit Hadi yavrum bugünde dertli ninen ağlasın Ayrılığın oduyla yüreğini dağlasın O yaşları saçsın ki senin aslan göğsünde Benim kanlı gözyaşım düşman için kin olsun Kara yerin yüzünde ayağının bastığı Dağlar beller leş olsun Mehmet Emin Yurdakul İŞTE TÜRK KADINI ..... |
Alıntı:
bizim sorunumuz bu ülkenin bütünlügüne göz dikenlerle bu her kim olursa olsun hatta milliyetcilik adi altinda bu ülkedeki bazi kesimleri dislayanlarida bu kategoriye sokuyorum.. o bölgenin insanlari asil magdur olanlar, o insanlar yillarca bu acinin ceremesini cekti..artik bu yaraya merhem olma zamani... iste bizde burada neyi tartisiyoruz zehire, panzehir nedir onu tartisiyoruz yoksa rabbim kardeslerim hakkinda suizanda bulunmaktan beni alikoysun...;) |
Alıntı:
o chp nin türevi degilmiydi zamaninda bu dtp lileri meclise getirip bu sorunun büyümesine sebeb olan, o chp nin türevinin genel sekreteri su andaki chp nin baskani muhalefet baykal degilmiydi ;) |
Ahmet abım bı yere takıldım ben..demın mahp ankaradan otesını bılmez dedın de..yıgıdı oldurelım hakkını yemeyelım..erzurumu ornek verım halkın cogu mhp lıdır abı ya hemde aktıf sıyaset yaparlar yanı..
ha dtp konusunda elbettekı onları meclısımızde gormeyı ıstemeyız hıc bırımız ama dedıgın gıbı kapamak ket vurmakta cozum degıl..ve zaten akpartının bu durum karsısındakı sıyasetı gercektan ıyı... |
Alıntı:
Benim küfretmek dememdeki kasıt ilk alıntı yaptığım arkadaşın bedduası idi ... Hak edenlere dahi sinirle yaklaşıp üstlerine giderse bu anca taraftarlarını çoğaltır. Sen neden küfrettiğini bilirsin ve hakılısındırda, ama onlar bunu böyle yansıtmaz. Bakın biz Kürdüz diye bize sövüyorlar dediklerinde, derdinizi asla anlatamazsınız. Herşey zamanında ve vakti geldiğinde olmalı. VesseLam |
arkadaşlar geciktim ama yetişdim...
bence o fotoğraf pkk lıların kendi kendilerine yaptıkları fantaziden ibarettir... birileri birşeylere imza atıyor, hemde bir bez parçasının üstünde.. herşey planlanmış prıgramlanmış, hiç bir politik geçmişi olmayan 3-5 çapulcunun böyle bir zekaya sahip olacağını da düşünmeyin, zira abd tarafından doldurulmuş varlıklardır bunlar. akıl hocalığıda itina ile yapılmıştır |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
zaten pkk ninda istedigi bu degilmi bence buna dikkat etmeliyiz...her kürdü potansiyel pkk olarka görmekten vazegecelim artik.. |
Alıntı:
biraz empati yapalim lütfen, biraz kendimizi dogudaki bir insanin yerine koyalim ve olaylara o taraftan bakmaya calisalim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben ne kadar trabzonluysam , o kadar diyarbakirliyim cünkü orasida benim topragimin bir parcasi ve orasida benim memleketimdir.. simdi böyle imayla o insanalri töhmet altinda birakmak yanlis diye düsünüyorum kardesim ;) |
Alıntı:
eger gercekten oradaki insanlar cahilse bu onlarin sucu oldugu kadar, o insanlarin cahil kalmasina sebeb olan devletinde sucudur..;) |
İleride seçim var yerel seçim.. Sizce seçim yaklaştıkça hem Akparti yıpratmak isteyen Muhalefet hemde doğuda olmayan gücünü kaybetmek istemeyen DTP bilererk bu tarz polştikalar izlemezler mi..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gecmiste örnekleri var..su anda ak parti ayri kulvardaki siyasi akimlarin ortak hedefi oldu..;).. ama bunlarin ayak oyunlari yine kendi ayaklarini dolandirmaktan baska bir ise yaramayacak!..cünkü artik hic birsey ekisi gibi olmayacak.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
devlet yillarca o insanlari görmezden gelip bana göre marjinal güclerin ekmegine yag sürmüstür..son yillarda atilan dogru adimlarin semeresini yavas yavas görüyoruz ;) |
Alıntı:
bunu simdi hic birimiz inkar etmeyelim cevremize bakarsak ne demek istedigimi anlarsiniz..peki ben sormak istiyorum beyni yikayandami suc, beyni yikananda mi suc, beynin yikanmasina izin verende mi suc ;) |
hepsindede suc var tartısılır bir konu bu ;D ;D ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Peki Dtp ne düşünüyor şuan ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bizler genel adina konusyuoruz ;) |
Alıntı:
|
düsündükleri tek sey ülkeyi bozgun edip kendileri baska ülke kurmak ama bunlara güçleri yetmezzz
|
All times are GMT +3. The time now is 02:02. |