Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Kim Bu Ufaklık (38) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135814)

Hüdaverdi 09-03-2010 11:21

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795338)

Ne beğenisi :V

Beğeni vermezsen olacakları bir düşün :w:

http://img830.imageshack.us/img830/7...09593734sn.gif

Ak_Kelebek 09-03-2010 11:25

:şaşkın::şaşkın::şaşkın: Aman Allahım tehdit ediliyorum :hmm vermicez mi dedik artılarını :V

depare 09-04-2010 12:48

Buda bir şeymi beni askere uğurlarken yorum yazan bazı arkadaşlar aylar sonra konuşurken erkek olduğumu öğrenince şaşa kalmıştı :hihi2:

Yalçın üstad ile Tayyibleyiz ayrı kişiler bunu zaten biliyordum Şimdi Ukba Yalçın Karaca ise yine bir şok geçirmekle beraber atlatırım ama Yalçın üstad(!) Ukba olupta Yalçın Karaca farklı kişiyse o zaman sağlam balata kalmaz bende :(

Ayrıca aynı dertten bende muzdaribim en az 5 tane bayan sandığım erkek yine o kadar erkek sandığım bayan çıktı hala da çıkıyor belli edici bir özellik olsada aydınlansak çok iyi olacak :)

Hüdaverdi 09-04-2010 13:25

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795799)
Buda bir şeymi beni askere uğurlarken yorum yazan bazı arkadaşlar aylar sonra konuşurken erkek olduğumu öğrenince şaşa kalmıştı :hihi2:

Yalçın üstad ile Tayyibleyiz ayrı kişiler bunu zaten biliyordum Şimdi Ukba Yalçın Karaca ise yine bir şok geçirmekle beraber atlatırım ama Yalçın üstad(!) Ukba olupta Yalçın Karaca farklı kişiyse o zaman sağlam balata kalmaz bende :(

Ayrıca aynı dertten bende muzdaribim en az 5 tane bayan sandığım erkek yine o kadar erkek sandığım bayan çıktı hala da çıkıyor belli edici bir özellik olsada aydınlansak çok iyi olacak :)

Hahah ilk başta anlattığın manyak bişi :w:

Hacı ben artık kim bayan kim erkek bakmıyorum daha beter karışıyor yoksa:w:

Ukbâ 09-04-2010 13:26

Alıntı:

:utangaç::utangaç: Başta mavera sonrasında Nun bütün her şeyi karma karışık yapan bu ikisi . Depare bende düğümlendim bu konuda suskunluk en güzeli.:)

Gönülden 09-04-2010 15:13

Konuya bak konuya :) Ukba size yazma yasağı getireceğiz en sonunda :)

Bu arada Levent bey demişsiniz onu getirmeyi başarırsanız çok seviniriz kendisi çok değerli bir arkadaşımızdı...yeniden onuda aramızda görmek çok güzel olacak inşallah

El Emin 09-04-2010 21:37

Alıntı:

Bu sözle tüm Türkçe bilgim ve hafızam allak bullak oldu.Başarıyla katlettiniz.. :D Bildiklerimi de unuttum..:D

Bir şey soracağım ben sizi bayan olarak tahmin ediyordum erkek değilsiniz değil mi :D ;D

El Emin 09-04-2010 21:40

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795805)
:utangaç::utangaç: Başta mavera sonrasında Nun bütün her şeyi karma karışık yapan bu ikisi . Depare bende düğümlendim bu konuda suskunluk en güzeli.:)

Ya abi senle ahmet abi ortalığı katlettiniz ya size ne diyeyim ki.Adolf hitlere rakip olacaksınız yakında..Siz insanları zihnen bitiriyorsunuz..:D

Forumda bir konu açıldı 2 aydır forum konunun tesirinden kurtulamadı arap saçına döndü her şey..İpler bir birine karıştı..:D Ben karıştırmamakla birlikte biliyordum da forumdan gelen sorular benim kafamı bulanıklaştırdı...

Hele UKBA'nın bayan zannedilmesi başımdan aşağı kaynar su gibi döküldü..:=) Neye uğradığımı şaşırdım..:D 4*4 ERKEK neresini BAYAN'a benzettiler onu anlamadım...;D

depare 09-04-2010 22:41

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796026)

Bir şey soracağım ben sizi bayan olarak tahmin ediyordum erkek değilsiniz değil mi :D ;D

Şaka yapıyorsun değil mi..? Ağlamak istiyorum :(

Mavera 09-05-2010 00:08

demek ki ben bildiklerimi anlatsam burada yer yerinden oynayacak :)

El Emin 09-05-2010 00:21

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796049)
Şaka yapıyorsun değil mi..? Ağlamak istiyorum :(

Pot mu kırdık...Hay ALLAH...Hocam sizde bu kadar nazik olmayın bu kadar güzel bir lisan ile konuşmayın..:) Millet 4*4 Ukba'yı bayan sandı ben sizi sanmışım çok mu ..;D

El Emin 09-05-2010 00:22

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796088)
demek ki ben bildiklerimi anlatsam burada yer yerinden oynayacak :)

Gözünü seveyim abi yapma..Bu sefer hiç içinden çıkamayız..Bu mübarek ramazan ayı hatırına yapma gözün sevem yapma :D Çoluk çocuğumuz var onlara acı...;D;D

Mavera 09-05-2010 00:27

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796117)
Gözünü seveyim abi yapma..Bu sefer hiç içinden çıkamayız..Bu mübarek ramazan ayı hatırına yapma gözün sevem yapma :D Çoluk çocuğumuz var onlara acı...;D;D

sen hic konusma gerci susman icin elimde yeterince belge ve bilgi var :)

El Emin 09-05-2010 00:30

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796120)
sen hic konusma gerci susman icin elimde yeterince belge ve bilgi var :)

Neymiş yayınlasana..:)

Mavera 09-05-2010 00:43

herseyin zamani var zamani.. sana sadece 26 agustos tarihini hatirlatiyorum o tarihe dön ve o gün kimle, neler konustun ve bunlarin nelere mal olacagini düsün!..:)

El Emin 09-05-2010 00:48

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796137)
herseyin zamani var zamani.. sana sadece 26 agustos tarihini hatirlatiyorum o tarihe dön ve o gün kimle, neler konustun ve bunlarin nelere mal olacagini düsün!..:)

:) Galiba Ukbaya ilanı aşk etmiştim o tarihte..:)

Mavera 09-05-2010 00:52

sen öyle basit birsey oldugunu san.. hodri meydan aktar diyorsan aktayim ama sonra ipe un sermeyeceksin..
iyi hatirla 26 agustos 2010.. bak ajandana, bak arsivine senin icin ne önem arzediyor..

El Emin 09-05-2010 00:54

Montaj bu nolamaz..:D

Mavera 09-05-2010 01:00

Muhammetcigim kekligi düz ovada avlarlar.. attim oltaya bir solunca hemen yuttun ben dün ne yedigimi bilmiyorum nereden hatirlayacagim 26 sini ama sen sucluluk psikolojisiyle yaklastigina göre var birseyler :)
ona göre akilli ol, kiminle dans ettigini iyi ögren güzel kardesim :)

El Emin 09-05-2010 01:02

Yediğim nanelerin haddi hesabı yok tabi ki korkacam.. :D
Şimdi niye yiyorsun diye sorma doktor önerdi..:D

All times are GMT +3. The time now is 01:20.