Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Kürdistan'ın Resmen Kurulması Sizi Rahatsız Eder Mi ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=136894)

Hüdaverdi 09-15-2010 22:40

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803836)
Topraklar tapulu malınmı reyiz yol gösteriyon çakarım tanrıdağının haritasını bak :hihi2:
Kürdistanın kurulmasına gerek yoktur kürtlere özlük hakları verilsin yeter biz böylede mutluyuz :)

Söz konusu ülkemin sınırlarıylsa,ülkemin sınırının güvenliğiyse her yer benim ;D Cennet dahi varlığıyla cehennemi tehdit ediyorsa,cehennemde benimdir.Varın siz anlayın ;D

nrsbh 09-15-2010 22:42

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803837)
Daha uzağı cehennemin dibi ama kordinatlarını bilmiyorum ;D

bu güzelmiş :w::w::w:

İntifada 09-15-2010 22:44

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803836)
Topraklar tapulu malınmı reyiz yol gösteriyon çakarım tanrıdağının haritasını bak :hihi2:
Kürdistanın kurulmasına gerek yoktur kürtlere özlük hakları verilsin yeter biz böylede mutluyuz :)

CcC demirden dağı eritip çıktık ergenekon ovasından reyiz CcC

Özgür Çağrı 09-15-2010 22:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803837)
Daha uzağı cehennemin dibi ama kordinatlarını bilmiyorum ;D

Herkes geldiği yere dönerse zaten dünyada kimse kalmaz öyle değilmi ?
Bu topraklar türk toprağı gibi konuşmayın bu toprakları kazanmak için sadece türklerde mücadele etmedi babanızın malımı bu vatan Allah Allah yav ;D

Hüdaverdi 09-15-2010 22:52

Valla hacı babam malı değil ama benim malımmış gibi göz diktim bu topraklara ;D
İlla bir şey kurulacaksa Hüdaverdi Cumhuriyeti kurulur yanına da krallık eklerim ayrıca padişah gibi yaşarım ;D Bölmem,bölme hakkım yokken de asla böldürtmem ;)

Ekmek mi bölüyoruz yahu ? Toprağın her parçası anamız bacımız gibi namusumuzdur.Namusuma el sürdürmem.Sürenin de namusu çoktan terk-i diyar olmuş demiktir.Namusunu yamalamaya çalışanın namusuma el uzatmasına hakkı yoktur.

_Ednâ_ 09-15-2010 22:55

ben kürtlerin kürdistan devleti kurma isteklerine yaklaşık 5-6 senedir anlam veremiyorum, öncesinde evet 2. sınıf insan muamelesi görüyorlardı, ama şu bir gerçek artık bir çok alanda onlara hoşgörü ile yaklaşılıyorlar, kendi dilleriyle daha özgür hereket edebiliyorlar ve değer kazandılar... her azınlık kendi devletini kurmak isterse birilerinin sömürgesi altında kalıp ve zulme uğrayabilirler...

Hüdaverdi 09-15-2010 23:01

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803856)
ben kürtlerin kürdistan devleti kurma isteklerine yaklaşık 5-6 senedir anlam veremiyorum, öncesinde evet 2. sınıf insan muamelesi görüyorlardı, ama şu bir gerçek artık bir çok alanda onlara hoşgörü ile yaklaşılıyorlar, kendi dilleriyle daha özgür hereket edebiliyorlar ve değer kazandılar... her azınlık kendi devletini kurmak isterse birilerinin sömürgesi altında kalıp ve zulme uğrayabilirler...

Anlayabilsek toprak parçası verirdik zaten,anlamıyoruz çünkü ortada anlatılan/anlamaya müsait bir durum yok.Ama onlara biz bir şeyler anlatıyoruz,bu seferde onlar anlamamak için direniyorlar.Onlar derken kürtler değil,bölücüler,bu hayal peşinde koşanlar,içlerinde türklerde var tabi.

Milliyetçi faşist birisi şunu der ''demek ki 2. sınıf muamalesi tatlı geliyor'',böyle değil.Elbet gelişecekler.Şimdide çocuklarını okula yollamamaya başladılar boykot için.Cahil olmalarını,pkk ya militan yetiştirme derdindeler,kürtçe umurlarında değil çünkü kürtçenin k sini bilmiyor bdpliler.

_Ednâ_ 09-15-2010 23:06

evet malesef en acısıda lider olarak ilan ettikleri insanın herhangi bir kürt sevgisi yok..
siteyi daha yeni olduğum için yazı röportaj verildimi bilmiyorum ama öcalanın bir zamanlar sağ kolu olan bir avukat bu konu hakkında açıklama yapmıştı zamanda.. kürt sevgisi olmadığnı kürdistan gibi bir sevdasıda olmadğını tek derdinin liderlik olduğunu açıklamıştı...
bence bu konuda en büyük dert cehalet... doğuda bunun önüne geçilmesi lazım keşke gönüllüler artsa öğretmenler oralara gitse...

EZEL 09-15-2010 23:09

Arkadaşlar Barzaniyle neden ilişkilerimizi iyi tutmamız gerektiği konusunda sanırım bazılarının bilmediği bir önemli nokta var . PKK gerçek yüzünü görüp kamplarından kaçan kandırılmış teröristmi dersiniz kandırılmış gençlermi dersiniz ne dersiniz bilmem ama örgüte yakalanmadan en yakın teslim olacağı birlikler Barzani birlikleridir . Bir çok haberde duyarsınız örgütten kaçan şu kara militan Habur sınır kapısında güvenlik güclerine teslim oldu diye aslında bu haberlerin çoğunda belirtilmeyen ayrıntı bu teslim olan teröristlerin ilk önce KDYP peşmergelerine teslim olup önce orda sorgulanıp Türk vatandaşı oldukları için daha sonra sınırdışı edilmek sureti ile Haburda Türkiyeye teslim edilmesidir . KDYP'nin uyanıklık yapıp önce bu militanlara belli bir ücret karşılığı kendi ordularına katılmalarını teklif ettiğide bilinmektedir .
Kuzey Irak yönetimi ile aramızı kötü tutarsak teslim olan teröristlerden elde edeceğimiz istihbaharati bilgilere örgütün son durumu hakkındaki bilgilerede ulaşamıyacağız .
Şunu unutmayalım jeopolitik şartlarımız , tarihsel gerçeklerimiz çevremizde çok düşmanımız olmasına elverişli kılmıştır bu yüzden herkesle aramızı iyi tutmalıyızki bir gün arkadan darbe yemeyelim .

Özgür Çağrı 09-15-2010 23:14

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803845)
CcC demirden dağı eritip çıktık ergenekon ovasından reyiz CcC

:karizmatik::karizmatik:

El Emin 09-15-2010 23:14

Konuyu çarpıtmayalım.Konu K.Irak'ta ki Özerk Kürdistan.

Özgür Çağrı 09-15-2010 23:23

Alıntı:

M.Polat İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803874)
Konuyu çarpıtmayalım.Konu K.Irak'ta ki Özerk Kürdistan.

Çarpıtsan ne yazar reyiz millet torpakları tapulamış ben diyarbakıra geliyom kovulduk :hihi2:

El Emin 09-15-2010 23:30

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803876)
Çarpıtsan ne yazar reyiz millet torpakları tapulamış ben diyarbakıra geliyom kovulduk :hihi2:

Gel bram baş göz üstüne.Fakat şöyle bir şey var burada kafayı yiyebilirsin.:):)

_Ednâ_ 09-15-2010 23:40

afedersiniz... yeni farkettim...yabancı olduğum için foruma...

El Emin 09-15-2010 23:44

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803889)
afedersiniz... yeni farkettim...yabancı olduğum için foruma...

Estğ. Sadece size yönelik bir uyarı değildi.Konu almış başını gidiyordu.Biri müdahale eder diye bekledim olmayınca ben müdahale etme gereği duydum.:gül:

Beylerbeyi 09-16-2010 02:38

Alıntı:

nrsbh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803817)
kurulmasına olanak yoktur... kürtler ayrı devlet kurduklarında diger azınlıklar da hak isteyecektir ve bu mümkün degildir... geriye türk toprakları diye bir bölge kalmayacak bu gidişle.....

başbakanın da söyledigi gibi tek DEVLET tek MİLLETİZ kardeşim istediginiz kadar ötün...

"ötün" şeklindeki ifadeniz hoş olmamış, zaten konuyu da yanlış anlamışsınız. Kürdistan ifadesinin geçtiği yerde kininizi boşaltmak için hemen klavyeye sarılmaktansa başlıkta ben ne yazmışsım onu okuyup, bilgilendikten sonra yorum yaparsanız daha hayırlı olur. ben Türkiye'nin bölünüp Kurdistan'ın kurulması gerekliğinden bahsetmiyorum. böyle diyen biri teröristtir. ben sadece Kuzey Irak'taki özerk Kürt yönetiminin kendi sınırları içerisinde bir devlet kurmasından rahatsızlık duyup duymayacağınızı sordum. eğerböyle bir devlet kurulursa bizim Irakla sınırımız kalmayacak ve yeni komşumuz Kurdistan olacak. bu ülkeyle ilişkilerin nasıl olması gerektiğini sordum ama malesef bazıları beni pişman etti.

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803838)
Söz konusu ülkemin sınırlarıylsa,ülkemin sınırının güvenliğiyse her yer benim ;D

bilmiyorum suç bende mi? başlıkta da belirttim oysa, daha sonraki mesajlarımda da defalarca söyledim. Ülkemizin sınırlarından bahsetmiyorum Kuzey Irak'tan bahsediyorum. herkes neden yanlış anlamış ???

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803856)

siz de başlığı yanlış anlayanlar kervanındansınız, neyseki daha sonra yanlış anladığınızı söylemişsiniz. (: mesajlarınızda iyi niyetli olduğunuz hissediliyor, yorumlarınız için teşekkürler, ayrıca hoşgeldiniz :)

bu arada konuyla ilgili nerdeyse 100 yorum yapılmış ama malesef başlıkla alakalı bir açıklamada bulunulmamış. Lütfen ülkemizin sınırlarını bir kenara bırakıp Kuzey Irakla ilgili yorumlar yapalım. Ülkemizin sınırlarıyla oynamak kimsenin haddine değil.

Hüdaverdi 09-16-2010 02:43

Tamam hacı bende hem ülketoprağından,hem de sınırdan sözettim ;D

El Emin 09-16-2010 12:44

Talihsiz yorumlar konuyu talihsizleştirmiş.Yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası.
Bir kere konuyu okumadan direk kirli zihniyetlere karşı duyulan kin hemen dökülüvermiş.Bence tutumlar yanlış yerde yanlış konuda yanlış kişilere karşı yapılmış.

İkincisi ise burada kürdistan kurulsun diyen kimse yok.Buradaki kürtler özerkliğe karşı iken konunun bu yönde gelişmesi hoş olmamış.

EZEL 09-16-2010 17:39

Alıntı:

M.Polat İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804170)
Talihsiz yorumlar konuyu talihsizleştirmiş.Yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası.
Bir kere konuyu okumadan direk kirli zihniyetlere karşı duyulan kin hemen dökülüvermiş.Bence tutumlar yanlış yerde yanlış konuda yanlış kişilere karşı yapılmış.

İkincisi ise burada kürdistan kurulsun diyen kimse yok.Buradaki kürtler özerkliğe karşı iken konunun bu yönde gelişmesi hoş olmamış.

M.Polat İÇTEN forumda Kürdistan kurulsun diyen yoktur zaten Ülkemizde bunu isteyenler olduğuise bir gerçek bu yüzden yanlış durum tespiti yapmayı bıraksanız artık ne bu sanki bilirkiş seçilmiş gibi ikide bir durum tespiti yapıyorsun bızdık ;D.

El Emin 09-16-2010 17:42

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804429)
M.Polat İÇTEN forumda Kürdistan kurulsun diyen yoktur zaten Ülkemizde bunu isteyenler olduğuise bir gerçek bu yüzden yanlış durum tespiti yapmayı bıraksanız artık ne bu sanki bilirkiş seçilmiş gibi ikide bir durum tespiti yapıyorsun bızdık ;D.

Durum tespiti değil yorumları yorumladım.Daha doğrusu yorumlama ihtiyacı duydum.

ALmi´ 09-17-2010 10:55

Çoğunuz hangi ırkrtan olduğumu bilir. Fakat yine de bu soruya kesinlikle cevabım 'evet rahatsız eder'. Hem de çok eder. Böyle bir şeyin olmasını asla istemem.

depare 09-17-2010 12:48

Karşıyım çünkü şu durum da bunun İsrail ve ABD güdümü dışın da gerçekleşmesi mümkün görünmüyor zira Kürtlerin kilit noktasında ki adamları satın alınmış...

Zaten ülkemizi eyaletlere bölmek istiyorlar bu proje buna hizmet eder..

Hakan Özkan 09-17-2010 13:01

Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Samimi kürtlerinde bunu isteyeceğini sanmıyorum.Türkiyenin parlayan bir ülke olmasına engel olmak isteyenlerin fitne fesatlarıdır bu duygular.

HaArP 09-17-2010 13:42

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804853)
Karşıyım çünkü şu durum da bunun İsrail ve ABD güdümü dışın da gerçekleşmesi mümkün görünmüyor zira Kürtlerin kilit noktasında ki adamları satın alınmış...

Zaten ülkemizi eyaletlere bölmek istiyorlar bu proje buna hizmet eder..

Doğru ve güzel bir açıklama... meselenin özü budur ! Yoksa Irak'ta Kürdistan kurulması Müslümanların yönetiminde olsa kimseyi rahatsız etmez ! Rahatsızlık İlluminati Projesi olmasıdır ! Hedef Büyük İsraildir...! Ama Gerçekleşmesi zaten İmkansız gözükmektedir...!

El Emin 09-17-2010 14:43

Hepimiz ne olacağını nasıl gelişeceğini ve öyle bir durumda nasıl olayların vuku bulacağını az çok kestirebildiğimizden ötürü resmen kurulmasına karşıyız.

Şayet orada kurulacak bir Kürdistan buradaki olayları ateşler.Bir kesim bunu kullanır.Buradaki kürtleri de devlet kurma zihniyetine çeker.Ülke kaoslar içinde yeni bir kaosa daha kapı aralamış olur.

Ama şöyle bir gerçekte var ki;Özerklikler akabinde devlet kurmayı getirir.Tahminimce biz ne kadar istemesekte orada bir kürdistan kurulacak.(Şayet Böyle giderse)

Amaçlar ve amaçların arkasındakileri zaten hepimiz biliyoruz.Diyarbakır gibi Kürtlerin yoğunlukta yaşadığı doğu ve güneydoğu anadolu illerinde ise hristiyanlar insanları müslümanlıktan koparmak için arı gibi çalışıyorlar.Dört bir yandan farklı yollarla saldırıyorlar.Eğer kürdistan kurulursa ekmeklerine yağ sürülmüş olacak.

HaArP 09-17-2010 16:01

Alıntı:

Hepimiz ne olacağını nasıl gelişeceğini ve öyle bir durumda nasıl olayların vuku bulacağını az çok kestirebildiğimizden ötürü resmen kurulmasına karşıyız.

Şayet orada kurulacak bir Kürdistan buradaki olayları ateşler.Bir kesim bunu kullanır.Buradaki kürtleri de devlet kurma zihniyetine çeker.Ülke kaoslar içinde yeni bir kaosa daha kapı aralamış olur.
MaşaAllah Muhteşem bir Açıklama... Şu ana kadar acizane anlatmaya çalıştığım şeyin özetidir... !
Alıntı:

Ama şöyle bir gerçekte var ki;Özerklikler akabinde devlet kurmayı getirir.Tahminimce biz ne kadar istemesekte orada bir kürdistan kurulacak.(Şayet Böyle giderse)
Bu bölüme katılmıyorum acizane ! Çünkü Devlet Kurulmasına Şiiler, Sünniler, Türkiye, İran, Rusya ve Çin izin vermez şu aşamada ! Ancak Olası bir İran savaşı bunun yanında Abd Yahudi Lobisinin ve Ergenekonun Desteği ile Ermenistan Tazminatları Toprak Talepleri ve Bunun yanında Türkiyeye uygulanan ağar ambargo gizli-açık'ta olması gerekir ki ! Muhtemel olma ihtimali güçlenebilsin ! Aksi takdirde sadece kurgusal bir şeydir ! Ama Kuzey Irak'a Abd'nin sıkışmış olarak Askerini çekmesi ve stratejik olarak Bölgesel Kürt Yönetiminin geçici statülerini Kürt Devleti olarak Tanımlayacaksak O BAŞKA ! ki O Kürtlerin O bölgeyi idare etmesi olur ! Ama Kürt Devleti İlanı olamaz !!!

Alıntı:

Amaçlar ve amaçların arkasındakileri zaten hepimiz biliyoruz.Diyarbakır gibi Kürtlerin yoğunlukta yaşadığı doğu ve güneydoğu anadolu illerinde ise hristiyanlar insanları müslümanlıktan koparmak için arı gibi çalışıyorlar.Dört bir yandan farklı yollarla saldırıyorlar.Eğer kürdistan kurulursa ekmeklerine yağ sürülmüş olacak.
Elbette Bu itibarla biz Müslümanların Hamaset ve Hassasiyet noktaları uluslar, Devletler, Stratejiler ve Dünya Finansının yönetildiği alanda sosyolojik meseler ile Stratejik Meseleleri kaşımadan Toplum üzerinde doğru açıklamalar yapmak durumundayız !

İslam'ın Ahvalini ve Halini bir kenara bırakarak Ulus yahut Kavim yada buna bağlı Devletlerle değil ! Daha çok Müslümanlık odak noktasına konsantre olmalıyız ki Tüm Büyük israil Stratejisinin en büyük algısının konsantresi Müslümanlaradır !

El Emin 09-17-2010 16:32

Harp ikinci dediğine katılıyorum.

Zira Türkiye'nin tek jeopolitik konumu işi engellemeye yeter.

Türkiye'nin Dünya gündeminde bu kadar önemli olmasını sağlayan unsurda budur.Türkiyesiz Ne bir ortadoğu nede bir avrupa düşünülemez.

HaArP 09-17-2010 17:33

Alıntı:

Türkiye'nin Dünya gündeminde bu kadar önemli olmasını sağlayan unsurda budur.Türkiyesiz Ne bir ortadoğu nede bir avrupa düşünülemez.
MaşaAllah... Bu cümlenin doğruluğuna binaen başka söze hacet yoktur... ! Ortadoğunun Kurtulması Türkiye'nin Kurtulmasına bağlıdır... Türkiyenin Kurtulması Laikliğin kaldırılmasına bağlıdır !!! Meselenin özü budur !!! Laikliğin kaldırılması da Anayasada yahut Hukuksal alanda kaldırılması yahut buna karşı çıkılması meselesinde değildir ! Laiklik Dünya Konjektürünün İlluminati'nin Dünyayı kontrol etmesi için bir araçtır !!! Yoksa sığ tartışmalarla Ülkemizdeki Laikleri ilgilendiren basit ve dar alandaki hali değildir...!

El Emin 09-17-2010 17:49

Sözlerinize bütünüyle katılıyorum.

Mehmet Ufuk 09-17-2010 18:33

Yakınımızda kurulacak bir Kürt Devleti, ülkenin düzenine kast etmek arzusunu taşıyanların ve işler her iyi gittiğinde provokasyon yapmak derdi olanların, heraket merkez yani üssü olacaktır...

Beylerbeyi 11-08-2010 23:34

Alıntı:

Mehmet Ufuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805013)
Yakınımızda kurulacak bir Kürt Devleti, ülkenin düzenine kast etmek arzusunu taşıyanların ve işler her iyi gittiğinde provokasyon yapmak derdi olanların, heraket merkez yani üssü olacaktır...

ülkenin düzenine kast etmek isteyenler neden Kurdistan'ın kurulmasını beklesinler ki ? Kurdistan kurulmadan ülkemizin düzenine kast edilemiyor mu? veya böyle bir devletin kurulmasıyla provakasyonların olması arasında nasıl bir ilişki kurulabilir ?

Menderesay 01-09-2011 14:32

ilginç bi soru

EvrenBilimci 01-09-2011 16:41

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802945)

şuan oradaki tüm alt yapı ve şehir planlaması Türk şirketlerinin elinde.

Hangi Türk şirketleri? Patronları Yahudi asıllı olan Türk Şirketlerimi.

Evet rahatsız olurum hem kürdistan kurulursa alt yapı yok bişey yok eminim sömürülecektr.

Terennüm 01-09-2011 16:42

bizler istesekte istemesekte ırakın kuzeyinde kürdistan bir vakıadır..bize yaraı olackmıdır?şahsen yararından çok baş ağrıtacağını düşünüyorum..bu bölgeyi ve devleti kimler destekler niçin ırakta böyle bir devlet kurulması ister aranan cevab bu sorulardadır..velhasıl kelam kürtler özgürlük adına çıktıkları buyolda eski günleri arar hala gelme ihtimalleride vardır..zira abd ve israil kimsenin kara kaşına kara gözüne vurgun değildir..bir bedel alır veya ödetirler...

TYH 01-09-2011 17:53

Alıntı:

zira abd ve israil kimsenin kara kaşına kara gözüne vurgun değildir..bir bedel alır veya ödetirler...
aynen..

fatmaS 01-09-2011 19:19

Şahsen beni rahatsız etmez.Tabelaların Hakkaride falan Kürtçe olması çok saçma ! Gitsinler kendi ülkelerine o zaman.Türkiyede Türkçe olur.Kürtçe değil.Kurulsun kürdistan onlarda orda assınlar tabelalarını.

İntifada 01-09-2011 19:29

Alıntı:

fatmaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845587)
Şahsen beni rahatsız etmez.Tabelaların Hakkaride falan Kürtçe olması çok saçma ! Gitsinler kendi ülkelerine o zaman.Türkiyede Türkçe olur.Kürtçe değil.Kurulsun kürdistan onlarda orda assınlar tabelalarını.

Ne alakası var...
Türkçe bilmeyen adam türkçe tabeladan ne anlar?
Izmirde şehir merkezini gösteren tabelalarda altında ıngilizcesi yazmazmi?
Yada havalimanı yolunu gösteren tabelalarda levhalarda altında ıngilizcesi yazmazmı ?
Turistik mekanlarındaki tabelalarda ıngilizce yazmazmı
Yazar senin mantıktan gidersek onlarıda kaldıralım...

fatmaS 01-09-2011 21:03

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845592)
Ne alakası var...
Türkçe bilmeyen adam türkçe tabeladan ne anlar?
Izmirde şehir merkezini gösteren tabelalarda altında ıngilizcesi yazmazmi?
Yada havalimanı yolunu gösteren tabelalarda levhalarda altında ıngilizcesi yazmazmı ?
Turistik mekanlarındaki tabelalarda ıngilizce yazmazmı
Yazar senin mantıktan gidersek onlarıda kaldıralım...

Kaldıralım tabii !:V

PKK yardakçılarının bu ülkede işi yok !Ayrıca İngilizler ülkelerine geri dönüyolar.Kürt vatandaşlarda kendi ülkelerinde yaşarlarsa rahat ederler.

TYH 01-09-2011 21:05

Alıntı:

fatmaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845647)
Kaldıralım tabii !:V

PKK yardakçılarının bu ülkede işi yok !Ayrıca İngilizler ülkelerine geri dönüyolar.Kürt vatandaşlarda kendi ülkelerinde yaşarlarsa rahat ederler.

akobali akasena auuu

fatmaS 01-09-2011 21:10

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845649)
akobali akasena auuu

ne diyosun ya ? Küfür falan mı ediyon kürtçe ? !:@:@

Hele bi etmiş ol o zaman görürsün !

All times are GMT +3. The time now is 10:43.