![]() |
demek cennet ha. çok utandım :utangaç:
isminizin cennet olduğunu öğrenince yüzümde cehennem sıcaklığı hissettim :utangaç: hep CNN ye odaklandığım için daha sonraki t harfi dikkatimi çekmedi. bu yüzden canandır diye, yani şey, işte öyle :şaşkın: neyse benim çok uykum var, iyi geceler :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merve teşekkürler de ben de veremedim beğeni sana. Nedenini anlayamadım. Daha öncede birkaç kez olmuştu bu şekilde. Neyse borcumuz olsun bu seferlik.
|
Allah razi olsun cok tesekkür ettim cnntülfirdevs ve merve :saygılar:
|
Gracias Merve...
|
[/QUOTE]
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür Ederim. |
Yazan yazmayan sağolsun :güzel:
Genellikle en komik/geceze/milliyetçi yerlerine konuyorum :şaşkın: ;D Ama ''özgürlükçü'' olana yazılmam çok güzel ;D Özgürüm ulaaaaaaaa var mı yan bakan ;D Yazmayanı döverim ;D http://img155.imageshack.us/img155/9058/9kmd95.png En son tee askerden önce yazdım. Yazamıyorum ben strese giriyorum nedense yazarken :w: |
Merve inan hiç sakin biri değilim :) Enlerinde yer veren herkese teşekkürler.
|
Teşekkür ederim MERVE:çiçek: kardeşim... :)
|
En Aktif Üye: Akıncı_34. Noktaların efendisi, Mavera, Beylerbeyi, Furkanca Bakış.. En Yardımsever Üye: Ottaman, Ak Kelebek, Akını_34 En Ciddi Üye: Asi_İsyankar En Çok Rastladığınız Üye: Merve, Cihannur, Akıncı_34, Noktaların Efendisi, Beylerbeyi, Mavera En Fanatik Üye: Almi, Hipermuhafazakar En Tatlı Başbelası üye: Hatice, Merve, Ruh-i Zar En Geveze Üye: Hüdaverdi, Mavera, Beylerbeyi En Karizmatik Üye: benim olduğum yerde anlamsız bir soru olur bu:saygılar:;D En Kibar Üye: Ak Kelebek, Yalçın Karaca, Hakan Özkan... En Komik Üye: Noktaların Efendisi, Mavera, Beylerbeyi En Daimi Üye: Nusret, Unnamed, Merve, Feride En Paylaşımcı Üye: Akıncı_34, Ak Gurbetçi, Buzul... En Sevimli Üye: Ruh-i Zar, Cnntülfirdevs, Hatice En Sinirli Üye: Merve, Akıncı_34, ALmi, El Emin En Heyecanlı üye: Herkes... En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan En Sakin Üye: Haarp En iyi İmza: unnamed, Akıncı_34, Noktaların Efendisi En Efendi Üye: Ruh-i Zar, Furkanca Bakış, Ottaman, Adem Etyemez, ukbâ En Muhalefet üye: Gönülden... En Bilimsel üye: Haarp En Tekrarcı üye: vardı eskiden kalmadı artık... En Milliyetçi üye: Ezel, Furkanca Bakış, Hüdaverdi.. En Özgürlükçü üye: Ezel, Hüdaverdi En Aykırı üye: Gönülden, Hipermuhafazkar, bedevi En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca, Fırat, Beylerbeyi, Noktaların Efendisi, Fırat, Özgün Genç, Ahmet Yasin, Akıncı_34, Ukbâ En Anlaşılır üye: Yalçın Karaca, Ak Kelebek, Akıncı_34 En Yeteneğini yansıtan üye: Buzul, Ak Gurbetçi, Meçhul, Delilinnur... kimseyi gözden kaçırmamaya çalıştım amma unutulan elbet olmuştur... Affola... |
Teşekkür ederim sevgili Unnamed...
|
unnamed abi Allah razi olsun cok sagol :saygılar:
|
Asi İsyankar ve Merve teşekkürler :)
|
Ben biraz alışılmışın dışında bir değelendirme yazmak istiyorum, lütfen kimse kırılmasın.
En kendisine mahçup olduğum, mahçubiyetten beni kıvrım kıvrım kıvrandıran üye : Gönülden En her yorumundan bal damlayan, beğeni vermeye doyulamaz üye : Mavera En foruma yüksek seviye katılmasına sebep olan üyeler : Almi, Merve, Ak Kelebek, Hatice, Gönülden, Rizeli, Adem Etyemez En hangi yeteneğinden vasıfından ötürü bölüm sorumluluğu aldığını bugüne kadar göremediğim üye : Furkanca Bakış, Nusret En iyi şekilde takım tutan üyeler : Adem Etyemez, Almi, Noktaların Efendisi En duruşuna hayran bırakan üyeler : Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan, El Emin, Benhur, Mavera, Matilla, Rizeli En sevimli cüz alan, Kuran'ı garip bıraktırmayan üyeler : Hatice, Nun En askerden dönünce tanınmaz hale gelen üye : Hüdaverdi En çok yürek hoplatan üye : Matilla (Son dakika - Başbakan istifa etti haberiyle bu alanda liderliği en az 1 sene kimseye kaptırmaz) Forumun Quaresması : Almi En Taraf Gazetesi duruşu : Asi İsyankar En Zaman Gazetesi duruşu : Yalçın Üstat En foruma renk getiren üyeler : Erhan Karaca, Merve En körfezce bakış : Furkanca bakış, unnamed, Fırat En özlenen üyeler : Duyguseli, Leyal, FarukArslan, red-yellow En özlenmeyen üyeler : Banlanan saadet partililer (redyellow hariç) |
İlk kez biri bana sinirli demiş. Şaşırdım :) Benimkisi aslında sinirli olmak değil de yerine göre hareket etmekti de demek ki öyle bir yönümde varmış. Ben de yeni öğrenmiş oldum :) Sağolasın Unnamed.
Hiper şimdiye kadar en fazla beğendiğim en seninki oldu. Sana daha çok teşekkür ediyorum :)) |
unnamed sana beni enlerine yaz diyen oldumu...
|
Bende değişmişim ;D
Harbi değiştim mi ben ? Değiştim sanırım. ??? |
Merve,unnamed ve hipermuhafazakar teşekkürler.
|
En Sinirli Üye:
*Adem Etyemez *Unnamed *EZEL *THY teşekkür ederim merve..ama benim asabiyetim nefsimden kaynaklanmıyor derdimden kaynaklanıyor..ayrıca bu forumda elimden geldiğince fevri,nefsi ve asabi davranışlarda bulunmamaya dikkat ediyorum.yazdıklarımız ise yürekten yazılır dilimiz sivri olsada yüreğimiz yumuşaktır sevgili kardeşim. |
En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan
En Efendi Üye: Ruh-i Zar, Furkanca Bakış, Ottaman, Adem Etyemez, ukbâ teşekkür ederim kardeşim |
Noldu da banlandı adam...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif
|
Bu ne şimdi? Sebep?
|
Alıntı:
|
Hiper Galatasaraylı...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif
|
İnsanları müşriklikle suçlaması hasebiyle olabilir...
bilememekteyim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yakalamıyım seni tamam mı.. Bir senin demediğin kalmıştı.. Sanada teşkkür falan yok.. |
Alıntı:
|
En iyi Yorum yapan Üye: Murat,
En Heyecanlı üye: Murat ;D En Aktif Üye: Murat En Paylaşımcı Üye: Beylerbeyi En Anlaşılır üye: .......Murat En Milliyetçi üye: .......Murat En iyi Yorum yapan Üye: *Beylerbeyi * En Karizmatik Üye: *Beylerbeyi * En iyi Kullanıcı Adı: *Beylerbeyi En Çok Rastladığınız Üye: Beylerbeyi, En Geveze Üye: Beylerbeyi ;D En Komik Üye: Beylerbeyi En iyi Yorum yapan Üye: Beylerbeyi, eveeettt sorumuzu soruyoruz.. Yukarıda özellikleri verilen şahsın kişiliği ve kişiliğini oluşturan etmenler arasındaki korelasyon ne düzeydedir? a) Bir kişinin hem komik ve geveze hem de karizmatik olma ihtimali çok zayıftır, böyle bir kişilik yoktur. b) çok heyecanlı birinin genel uyarılmışlık düzeyi yüksek olacağından dolayı iyi yorum yapabilme ihtimali azalır. Öncüler bile yalan söylemekte. c) Soruyu çok zor buldum, pasaparola Nimet Çubukçu d) en milliyetçi olan birinin yorumlarda objektif davranabilme ihtimali çok zayıf olacağından genelin beğeneceği ölçüde iyi yorum yapabilme ihtimali oldukça zayıftır. e) bahsi geçen şahısta mevcut olan özelliklerle "çorba" yapılması uygundur. Başarılar.. |
Murat tebrikler...
|
Alıntı:
endoplazmik redikulum.. |
En'lerinde yer veren herkese teşekkür ederim :)
|
boş boş teşekkür etmeyin kardeşler abiler...
orda beğeni butonu var(: |
Murat abi bende anlamadım.Herkes ayrı ayrı yerlerde bizi zikretmiş.
Demek ki bakış açısı farklılığı var. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Murat bu sadece sana özel bir şey değil. Aynı şeyi ben de bir başkası da yaşıyor. Birine göre sinirliyken ötekine göre komik olabiliyorsun. Herkesin bakış açısı farklı neticede.
|
Alıntı:
doğru cevap hangisi sence :karasız: |
Cevabım 'F' hiçbiri.. :)
|
All times are GMT +3. The time now is 12:08. |