![]() |
Alıntı:
eminim cevap vermez ama... |
Vay bee birzamanlar ne en doldururdum ahh ahh eski günler geldi aklımaa :(
|
Alıntı:
|
bu ay en yapmayacaktim ama yarin bir en listesi yapayim ama benim en lerim yine özel, her en e bir kisi gelecek sekilde olacak :)
|
Bekliyoruz mavera abi ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayır ... Büyüklerim dururken en yapmak doğru olurmu abi ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Peki .... :) |
En Aktif Üye: M.Atilla, Mavera, Cihan_ŞümuL, Asi_isyankar, hüma
En Yardımsever Üye: AKıncı 34, Adem Etyemez,Yalçın KARACA (Saygı değer iki abimin 5-6 ayını sorularımla zehir etmiştim.Benden çok çektiler ve her şeye rağmen yardımı esirgemediler.;1) En Fanatik Üye: Furkanca Bakış (Böyle bir şey yok.Daha önce karşılaşmadım karşılaşacağıma zerre ihtimal vermiyorum.:)Sevgili kardeşim) En Karizmatik Üye: EpiVaTeS, Mavera, Asi_isyankar,unnamed En Kibar Üye: M.Atilla,.::NûN::.,Gönülden,ALmi´,Minikkelebek,Ruh-i zar( O kadar bayanın içinde işin ne atilla kardeşim.:)) En Komik Üye: Mavera (İronileri hasebiyle) En Daimi Üye: Mavera,EpiVaTeS,Adem Etyemez,Yalçın KARACA En Paylaşımcı Üye: M.Atilla, OTTOMAN En Sabırlı Üye: Delilin NuR,Adem Etyemez,Yalçın KARACA,,.::NûN::.,Gönülden,ALmi´ En Sakin Üye: Delilin NuR,Adem Etyemez,Yalçın KARACA,,Ruh-i zar, hüma En Bilimsel üye:Minikkelebek En Milliyetçi üye: EZEL, unnamed, Blur En Özgürlükçü üye: Asi_isyankar ve Galiba ben:) En iyi Yorum yapan Üye: Adem Etyemez,Yalçın KARACA En Yeteneğini yansıtan üye: EZEL,AKıncı 34 Yarın itibariyle çok az online olabileceğim.Fırsat bu fırsat bende bir en hazırlayayım dedim. |
Teşekür ederim kardeşim .. :) |
bir ara hatirlat begeni vereyim ama ayin anketindeki tavrim hala daha ayni :)
|
Alıntı:
EyvALLAH diyorum abi.:) |
bak yine trübünlere oynuyorsun.. günde 2 kez begeni veriyoruz daha ne yapalim hemde begenilerimiz kafa kafaya olmasina ragmen :)
|
Alıntı:
|
eyvAllah bram...:saygılar:
en'ine sağlık;D |
Alıntı:
|
eyvallah El Emin...
|
Alıntı:
Zekan ve azmin bence bununda üstesinden gelecektir.:) |
Alıntı:
|
sevgiler =)
En Aktif Üye: Akıncı34, unnamed, M.Atilla, Almi, Saliha En Yardımsever Üye: OTTOMAN En Ciddi Üye: Fırat :saygılar: (bak ismini pembeyle yazmadım, ne kadar düşünceli bir kızım :ayutandım: :hihi2:) En Çok Rastladığınız Üye: Nun ve sildiği mesajlar :hihi2:, El Emin, Akıncı 34, unnamed, M.Atilla, Saliha En Fanatik Üye: :neki: En Tatlı Başbelası üye: En tatlı benim de :hihi2: başbelasını bilemem ;D:ayutandım: En Geveze Üye: :neki: En Karizmatik Üye: Epivates ;1 En Kibar Üye: Cihan_Şumul, Minik Kelebek, rizzeli En Komik Üye: Hüdaverdi;D, Cihannur:hihi2:, Ruh-i Zar:w: En Daimi Üye: Epivates, _SoN_, Yalçın Karaca, merve:ayutandım: En Paylaşımcı Üye: M.Atilla En Sevimli Üye: merve :ayutandım: En Sinirli Üye: Fırat ;ı: En Heyecanlı üye: Hipermuhafazakar :w: En Sabırlı Üye: OTTOMAN (bu çocuk bana nasıl sabrediyor yahu şaşırıyorum :hihi2:) En Sakin Üye: Reyyan, İkra, hüma En iyi İmza: merve :ayutandım: En iyi Kullanıcı Adı: Erhan Karaca En Efendi Üye: Reyyan, Özgün Genç, Epivates, Cevher, Ahmet Yasin, TYH, Meçhul En Muhalefet üye: Asi_İsyankar, Akıncı34, EZEL En Bilimsel üye: menderesay En Tekrarcı üye: :neki: En Milliyetçi üye: :neki: En Özgürlükçü üye:Asi_İsyankar En Aykırı üye: Orhan Gündoğdu, akobalı akkurt, hipermuhafazakar En iyi Yorum yapan Üye: Özgün Genç, Depare, Beylerbeyi, Bedevi En Kendine güvenen Üye: KaraEşref, Hakan Özkan En Anlaşılamaz üye: :neki: En Anlaşılır üye: Adem Etyemez, simit En Yeteneğini yansıtan üye: OTTOMAN |
Teşekkürler.
|
El Emin ( El Emin :) )
Merve, ve En'lerinde bana yer veren diğer arkadaşlara Teşekkürlerimi sunarım :gül: |
Alıntı:
http://www.karpuz.com/animated/jumprope.gif teşekkürler küçük hanım... repte verirdimde beni 5 ten az ene yazanlara rep vermiyorum... ben size muhalif değilim siz bana muhalifsiniz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İmzanızda ip atlayan olabiler miyim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ve ayrıca özlenirsin ... |
Alıntı:
lafta vuruyor... bide göz kırpan smiley koymuş... titre ve kendine gel küçük hanım... |
Alıntı:
|
liste 10 dakika sonra hazirdir :)
|
Bende bir liste yapmam lazım ama çok uzun sürüyor yav :hihi2:
|
teşekkürler merve...
|
beni yazanlara teşekkürler...
|
En Aktif Üye: .......Menderesay
En Yardımsever Üye: Gönülden En Ciddi Üye: ....... Yalçın KARACA En Geveze Üye: ....... Mavera En Karizmatik Üye: ....... Epivates En Kibar Üye: ....... Reyyan En Daimi Üye: ....... M.Atilla En Paylaşımcı Üye: ....... ÜMIT AK En ilkeli üye : unnamed En Heyecanlı üye: ....... Bedevi En Sabırlı Üye: ....... Nun En Sakin Üye: ....... Ruh-i zar En iyi Kullanıcı Adı: ....... akobalı-akkurt En Efendi Üye: ....... ''saliha'' En Muhalefet üye: ....... mücahid55 En Bilimsel üye: ....... EZEL En Tekrarcı üye: ....... kp58 En Milliyetçi üye: ....... Blur En Özgürlükçü üye: ....... Akinci34 En Aykırı üye: ....... Asi Isyankar En iyi Yorum yapan Üye: ....... Beylerbeyi En Kendine güvenen Üye: ....... Esref En Anlaşılamaz üye: ....... orhan gündogdu En Anlaşılır üye: ....... Hüdaverdi En Yeteneğini yansıtan üye: ....... CEVHER En otoriter üye : Benhur En sogukkanli üye : suç ve ceza En entellektüel üye : Adem Yetyemez En saygili üye : Almi En edebiyatci üye : Minikkelebek En duygusal üye : Sükutu Hayal En arkadas canlisi üye : hüma En birikimli üye : Mehmet Ufuk En öz yorum yapan : Bedevi En samimi üye :El Emin En dogal üye : Delilin NuR En iyi siyasi yorum yapan üye : depare En idealist üye : Furkanca Bakis En mütevazi üye : Firat En vefakar üye : Hifzi Lisan En yorumlarini özledigim üyeler : Murat kurt, özgün genc, rizzeli,hakan özkan, Ahmed Yasin, ,ukba,Ayyildiz,Cihannur,Feride,akgurbetci |
saolasın abi...
|
Liste yapasım geldi...yani magazin yanım hiç bukadar hoplamamıştı:hmm
|
eyw...
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:50. |