Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Yüzyılın Lideri Erbakan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141379)

unnamed 11-25-2010 01:26

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835052)
ya mücahid...
bunu git mgf foruma açsana yüzyılın lideri diye...
niye gelip Akparti forumuna açarsın onuda anlamam...

nasıl muhalefet olacaklar...
hikayeden iş yapıyorlar...

EpiVaTeS 11-25-2010 01:27

muhalefet öyle yapılmaz ki...
bu konuyu açıyor...
üç yorum yapıyor ondan sonra vınnnn...
muhalefet banlanana kadar görüşünü savunmaktır...

manifesto 11-25-2010 01:28

Alıntı:

Belkide seni kaale almıyorumdur .. Almadığıma duada etmelisin ...
Kesin.. ;ı:
neyse EZEL üstüne alınma espiriydi haaa,olur böyle hemen heyheylenme..
Sen mücahid kardeşimizi kaale al bence
Baksana yüzyılın liderinden bahsediyoruz
Önümüzü ilikleyelim bir seLam duralım
Hey gidi hey hey..

Mücahid beni iyi bilir
Zorbey den Benhur'dan manifestodan KarsiDevrim den..ben de onu iyi bilirim..
Üzülüyorum bu arkadaşlara tabi..
Büyük bir hayal kırıklığı sözkonusu..
Buda geçer arkadaş buda geçer
Orhan babamıydı..ondan gelsin

unnamed 11-25-2010 01:28

savunacak görüş yok ki...
adama soruyoruz, çözüm önerin ne...
duymamazlıktan gelip, çamur atmaya devam ediyor...

mücahid55 11-25-2010 01:38

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835060)
savunacak görüş yok ki...
adama soruyoruz, çözüm önerin ne...
duymamazlıktan gelip, çamur atmaya devam ediyor...

nerede hangi konuyla ilgili çözüm önerisi istediniz.
ben konu dışı, kişisel sataşmalar dışında pek fazla yorum göremedim.

nerede çamur atmışız , bir kaç örnek , gösterin...

Mavera 11-25-2010 01:40

Alıntı:

mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835066)
nerede hangi konuyla ilgili çözüm önerisi istediniz.
ben konu dışı, kişisel sataşmalar dışında pek fazla yorum göremedim.

nerede çamur atmışız , bir kaç örnek , gösterin...

sana bir sorum olacak..velev ki hoca secimde basarili oldu ve basbakan oldu sence hoca bu yastan sonra basbakanligi kaldirabilir mi? yok kaldiramaz diyorsan basbakan adayi olabilecek bir kac isim sayabilirmisin?

CeVHeR 11-25-2010 01:42

Alıntı:

mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835021)
biz ne yazdıysak ona göre cevap verin.
israilin oecd üyeliğini veto etmedi türkiye dedik.
yalan mı?
bu bize göre yanlış , bu yanlışı ifade etmek neden hazımszılık olsun?

füze kalkanının ülkemize yerleştirlimesi bize göre yanlış, bunu yazmak niçin hazımsızlık olsun.

ırakta abd ye destek vermek yanlış, bunu hatırlatmak niçin hazımsızlık olsun.

bunlar bizim görevimiz.

sen bunları savunamıyorsun, yanlış olduklarını görüyorsun. yazacak bir şey bulamayınca hazımsız diyerek kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.

bizim bir görüşümüz ve hedeflerimiz var , eğer akparti hükümeti bunlara göre haraket ederse bizde desteklerizi
ama bize göre yanlış bir şeyler yapıyorsa bunu yazmak bizim görevimiz, bununda hazımsızlıkla ilgisi olamaz.

"...yapamadıklarınızı yapanlara hazımsızlığınızdan dolayı..."

mesela biz islam birliği istedik yapamadıkta akparti yaptı bizde ona karşı mı çıktık? böyle olsa hazımsızlık olurdu.

gelelim bizim iktidardan inmemize,
biz 28 şubattan 4 ay sonra istifa ettik, sen darbeden sonra hükümete devam eden parti gördün mü?
koalisyon protokolü gereği görevi çillere vermek için istifaydı bu.

hoca nın imzaladığı sadece tavsiye kararlarıdır bunların içindede 8 yıllık eğitim gibi maddeler yoktur.yani dayatılanları imzalama gibi bir durum yok.
bu başka bir konu.

Başka bir arzunuz :)

mücahid55 11-25-2010 01:45

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835068)

sana bir sorum olacak..velev ki hoca secimde basarili oldu ve basbakan oldu sence hoca bu yastan sonra basbakanligi kaldirabilir mi? yok kaldiramaz diyorsan basbakan adayi olabilecek bir kac isim sayabilirmisin?

elbetteki başbakanlık yapabilir.

dünyadan ve islam tarihinden benzer görevlerde bulunmuş liderlerin yaş ve fiziksel özellikleri bakımından erbakan hocamıza benzeyen örnekler çoktur.

yinede ikinci soruyada bir cevap veriyim.

saadet partisinde başbakanlık yapacak onlarca isim sayabilirim.
ancak gerek yok. böyle bir gündem yok bizim adayımızvar.

CeVHeR 11-25-2010 01:50

Evt Necmettin Erbakan başbakanlık yapabilir, verirler eline bir joystick, memleketi onunla yönetir. İyice şaşırdınız ya, adam nasıl memleketi gezecek, nasıl yurt dışı seyahatlerine çıkabileecek...
Siz yeminle şaşırmışsınız...

Mavera 11-25-2010 01:52

Alıntı:

mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835073)
elbetteki başbakanlık yapabilir.

dünyadan ve islam tarihinden benzer görevlerde bulunmuş liderlerin yaş ve fiziksel özellikleri bakımından erbakan hocamıza benzeyen örnekler çoktur.

yinede ikinci soruyada bir cevap veriyim.

saadet partisinde başbakanlık yapacak onlarca isim sayabilirim.
ancak gerek yok. böyle bir gündem yok bizim adayımızvar.

o zaman ecevitin günahi neydi, neden ona o kadar yüklendik?

unnamed 11-25-2010 01:52

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835075)
Evt Necmettin Erbakan başbakanlık yapabilir, verirler eline bir joystick, memleketi onunla yönetir. İyice şaşırdınız ya, adam nasıl memleketi gezecek, nasıl yurt dışı seyahatlerine çıkabileecek...

bence kendini yoruyorsun...
adama laf söyledik zeytinyağı gibi yine üste çıktı...
takılsınlar kafalarına göre...
forumun sahibi var, canı sıkılırsa siler konularını...

TYH 11-25-2010 02:43

saadet partisine oy veren bulut ?

mücahid55 11-25-2010 09:10

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835077)

ecevite yaşından dolayı kim yüklendiyse bu soruya cevabı onlar versin.

EZEL 11-25-2010 10:05

Erbakan Başbakan olmak için genel başkan olmadıki .. Partisi dağılmasın diye genel başkan oldu bu tehlike durduğu sürece başındada duracak . Benim anlayamadığım ise Erbakanı söylemleri için eleştirenler Numan Kurtulmuşu eleştirmiyor.
Bir siyasinin lider mensubu olduğu cemaatiyle arası iyi diye onu koru diğeri kötüyse onu yerin dibine batır .. Canım ne alakası var Erbakan şunları şunları dedi şunları şunları yaptı yapmasaydı eleştirmezdik EyvAllahda diğer siyasi liderde Erbakan kadar olmasada Ak Partiyi haksız şekilde eleştirdi adamı hemen kanatlarınızın altına almanın anlamı ne ?

orhan gündoğdu 11-25-2010 11:33

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834898)
Yüzyılın hüsranı ERBAKAN demek daha doğru olur..
Yada yüzyılın felaketi mi desek :)

Lider mi görmek istiyorsun..yüzyıla falan gitme..
Erdoğan'ın LÜBNAN gezisine bak yeterli..
Osmanlı ruhunun ete kemiğe bürünmüş haliydi sanki..

İşte budur gelen o gelmesi beklenen..

erdoğanın lübnan gezisine bakıyorumda her zamanki gibi arap beldeleri olunca asıp kesiyor batı alemi olunca süt dökmüş gibi.şimdiye kadar konuştuğu ve naralarının sonucu ne oldu.örneğin filistin konusunda ne yaptı,ırak konusunda ne yaptı ya afganistan konusunda..ben ne yaptığını iyi biliyorum sizde biliyorsunuzda nefsiniz ve şeytan size hala olayları tatlı gösteriyor.o yapıyorsa bir bildiği vardır dedirtiyor..yazık..

orhan gündoğdu 11-25-2010 11:36

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835077)

ecevitin günahı fiziksel özellikleri değildi.birileri gibi işbirlikçi olması ve batıyı kendine kıble seçmesiydi.

NûN 11-25-2010 11:39

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835156)
Erbakan Başbakan olmak için genel başkan olmadıki .. Partisi dağılmasın diye genel başkan oldu bu tehlike durduğu sürece başındada duracak . Benim anlayamadığım ise Erbakanı söylemleri için eleştirenler Numan Kurtulmuşu eleştirmiyor.
Bir siyasinin lider mensubu olduğu cemaatiyle arası iyi diye onu koru diğeri kötüyse onu yerin dibine batır .. Canım ne alakası var Erbakan şunları şunları dedi şunları şunları yaptı yapmasaydı eleştirmezdik EyvAllahda diğer siyasi liderde Erbakan kadar olmasada Ak Partiyi haksız şekilde eleştirdi adamı hemen kanatlarınızın altına almanın anlamı ne ?

Ben Erbakan'ı eleştiremem, zaten onun düzeyinde değilim, ayrıca zaten bir yerlere gelmiş ama düzenle ama düzenbazlıkla bu beni ilgilendirmez. Ama sevmiyorum gerçekten, bana samimi gelmiyor çünkü :)
Cemaat üyesi değilim ama Kurtulmuş'tan ümidim vardı, dedim tamam işte Milli Görüşçüler de artık kendine çeki düzen verir, topralanırlar :)
Ama bindikleri dallarını kestiler, yenileşip gelişemediler :) Kalakkaldılar eski düzene, eski işe yaramayan miting düzenlerine :)
Neyseki Filistin davası var da o şekilde ayakta duruyorlar :)

Bu arada ne kadar bağımsızım desem de şimdi gel de Ak Parti'nin şu hoşgörüsünü takdir etme :)
Gidip bu tür başlıkları açmayı deneyin! İki dakika sonra banı yersiniz :)
Milli görüşçü arkadaşlara;
Bakın kaç gündür sizin başlıklarınıza ve de sizlere! müdahale etmiyoruz, "Provakatör" damgası yemiyorsunuz :)
Bence kıymet bilin, doğru yola gelin, aklanın paklanın :) Ve de sabır testine tabi tutmayın bizi ki zararlı çıkmayın :) Anlaşıldı sanırım :)

orhan gündoğdu 11-25-2010 11:46

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835075)

bende san son başbakanı örnek vereyim.erbakan afganistana asker gönderemezmiydi,lübnana asker gönderemezmiydi,ırakı satamazmıydı 8,5 milyar dolara,müslümanın kanı üzerinden pazarlık yapamazmıydı,füze kalkanını imzalayamazmıydı,yada filistin için keşmir için,patani içinçeçnistan için nara atamazmıydı.ama bunların hiçbirini yapmazdı.onun için yürüyenlerin koşanların halini görünce onlar gibi olacağına otursun onun için daha hayırlı...ne demek istediğim analaşılmıştır herhalde..

orhan gündoğdu 11-25-2010 11:54

Alıntı:

.::NûN::. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835183)
Ben Erbakan'ı eleştiremem, zaten onun düzeyinde değilim, ayrıca zaten bir yerlere gelmiş ama düzenle ama düzenbazlıkla bu beni ilgilendirmez. Ama sevmiyorum gerçekten, bana samimi gelmiyor çünkü :)
Cemaat üyesi değilim ama Kurtulmuş'tan ümidim vardı, dedim tamam işte Milli Görüşçüler de artık kendine çeki düzen verir, topralanırlar :)
Ama bindikleri dallarını kestiler, yenileşip gelişemediler :) Kalakkaldılar eski düzene, eski işe yaramayan miting düzenlerine :)
Neyseki Filistin davası var da o şekilde ayakta duruyorlar :)

Bu arada ne kadar bağımsızım desem de şimdi gel de Ak Parti'nin şu hoşgörüsünü takdir etme :)
Gidip bu tür başlıkları açmayı deneyin! İki dakika sonra banı yersiniz :)
Milli görüşçü arkadaşlara;
Bakın kaç gündür sizin başlıklarınıza ve de sizlere! müdahale etmiyoruz, "Provakatör" damgası yemiyorsunuz :)
Bence kıymet bilin, doğru yola gelin, aklanın paklanın :) Ve de sabır testine tabi tutmayın bizi ki zararlı çıkmayın :) Anlaşıldı sanırım :)

önce likle sevmek konusu iman etmedikçe cennete girmezsiniz,birbirinizi sevmedikçede tam iman etmiz olamassınız hadisi yeterlidir..tehdite gelince kim kazanır dersin.forumdan çıkardımı kendiniz çalıp kendinzi oynarsınız.yani ancak birbirinizi kandırısınız.içinizde bir aklı selim olmaz.buda zaten çöküşe giden zihniyetin sonu olmazmı.milli görüşçüler düzene göre dönen,batıya göre kendini ayarlayan,sıkışınca onların kapılarına koşan,imzala emri gelince her anlaşamanın altına imza atanlar değillerki dün ne söylüyorsalar bugünde şükürler olsun aynı şeyleri söylüyor.yani kıvırmıyor,gömlek çıkarmıyor,reelpolitik adı altında batının taşeronluğunu yapmıyor.işte doğru yol budur.dosdoğru yol..sıratal mustakıym..

NûN 11-25-2010 12:01

Biraz daha malzeme verin bana az kaldı :)
Ha doğru Erbakan'ı sevmeyince cennete giremem haklısın, zaten sizin ağanın deyimiyle cehenneme de bilet alanlardanım :)
Bir de aynı şeyleri söylüyor diye şükrediyor ya =DD Evet aynı! Sayıklıyor yerinde, ne ileri ne geri :)

NûN 11-25-2010 12:04

Bir de Türkçe imlâ kurallarına uyunuz, uymayanların mesajını bu sebeple sileceğim :)
Bu ön uyarıdır, otomatik çalışır :)

Mavera 11-25-2010 12:10

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835156)

numan hoca dogru yolu buldu hatta abant platformuna bile katildi :)
saka bir yana numan hoca bence erbakan hocadan daha yapici, ilimli siyaset yapiyor evet elestirileri var ama kisilege yönelik agir ithamlar, insanlari töhmet altinda birakan agir söylemleri yok..
erbakan hoca ise dünyanin kendi etrafinda döndügünü sanip her platformda buna ulusalcilarin kanallarida dahil ak partiye, erdogana salvolar yolluyor..
bak numan hoca dün bir aciklama yapti ak parti karsi bir platform olusturmaya calisiyorlar icine has partiyide katmak istediler ama numan hoca "biz böyle bir isbirligin icinde olmayiz" diyerek istekleri geri cevirdi..
ama bu konuda erbakana güvenemem ak partiden oy alsin diye ergenokoncu cindorukla bile ittifak yapabilir ki bu konuda söylentiler ayyuka cikmis durumda..

Mavera 11-25-2010 12:19

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835196)
önce likle sevmek konusu iman etmedikçe cennete girmezsiniz,birbirinizi sevmedikçede tam iman etmiz olamassınız hadisi yeterlidir..tehdite gelince kim kazanır dersin.forumdan çıkardımı kendiniz çalıp kendinzi oynarsınız.yani ancak birbirinizi kandırısınız.içinizde bir aklı selim olmaz.buda zaten çöküşe giden zihniyetin sonu olmazmı.milli görüşçüler düzene göre dönen,batıya göre kendini ayarlayan,sıkışınca onların kapılarına koşan,imzala emri gelince her anlaşamanın altına imza atanlar değillerki dün ne söylüyorsalar bugünde şükürler olsun aynı şeyleri söylüyor.yani kıvırmıyor,gömlek çıkarmıyor,reelpolitik adı altında batının taşeronluğunu yapmıyor.işte doğru yol budur.dosdoğru yol..sıratal mustakıym..

iste sizin gibileri bu yüzden sevmiyor, Allaha sayinizin azalmasi icin dua ediyorum..
cünkü sizin gibi milletin dinini, imanini sorgulayan güruh yüzünden insanlarin önyargisi artiyor..
siz akli sira burada din dersi verirken insanlarin nefretini kazaniyor, siz burada erbakan dedikce insanlar erbakana soguyor..
cünkü siz samimi degilsiniz yasiniz 40 olmus ama daha noktayi, virgülü bilmeden burada icinizdeki kini, nefreti kusarak sözde Hak davayi savunuyorsunuz..
sizi sevmiyorum bu yüzden cennete girip, girmeyecegimede birakin siz degil beni Yaradan karar versin..

mücahid55 11-25-2010 17:15

yazıyı okumadan yorum yapan bazı üyeler yaptıkları yorumlarla adeta yazarı doğruluyorlar.
ve yazının ne kadar isabetli olduğu ortaya çıkıyor.

EpiVaTeS 11-25-2010 18:11

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835196)

Erbakanı sevdirtmeyeceksiniz böyle yaparak...
Yani ne erbakan peygamber mi töbe ya...
onu sevmeyince iman etmemiş olalım...
töbe töbe...

El Emin 11-25-2010 20:00

Bir arkadaşımın sözleri geldi aklıma;

"Hıhı görürsem söylerim.Oldu...:)"

Yani gerçekten konu bu sözü söyletecek kadar komik...

mehmetakif24 11-25-2010 20:28

Necmeddin Erbakanın 100 yılın lideri olmasının sebebi Dünyayı yönetecek talebeler yetiştirmesidir.

Terennüm 11-25-2010 20:36

Allah selamet versin sayın erbakan hocamıza..

CeVHeR 11-27-2010 18:05

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835187)
bende san son başbakanı örnek vereyim.erbakan afganistana asker gönderemezmiydi,lübnana asker gönderemezmiydi,ırakı satamazmıydı 8,5 milyar dolara,müslümanın kanı üzerinden pazarlık yapamazmıydı,füze kalkanını imzalayamazmıydı,yada filistin için keşmir için,patani içinçeçnistan için nara atamazmıydı.ama bunların hiçbirini yapmazdı.onun için yürüyenlerin koşanların halini görünce onlar gibi olacağına otursun onun için daha hayırlı...ne demek istediğim analaşılmıştır herhalde..

BEnim sana cevap vermeme gerek yok, o bahsettiğin ülkelerdeki Erdoağan sevgisi sana yeterli bir cevaptır...
Ama işde o zulmü gören insanlar o kadar salakki senin gördüklerini göremiyorlar ve Erdoğanı bağırlarına basıyorlar...

akobalı-akkurt 11-29-2010 11:15

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835179)
erdoğanın lübnan gezisine bakıyorumda her zamanki gibi arap beldeleri olunca asıp kesiyor batı alemi olunca süt dökmüş gibi.şimdiye kadar konuştuğu ve naralarının sonucu ne oldu.örneğin filistin konusunda ne yaptı,ırak konusunda ne yaptı ya afganistan konusunda..ben ne yaptığını iyi biliyorum sizde biliyorsunuzda nefsiniz ve şeytan size hala olayları tatlı gösteriyor.o yapıyorsa bir bildiği vardır dedirtiyor..yazık..

o eleştirinin altında herhalde tsk.nın şu hali hoşuna gidiyor demekki...

ülkenin gelişmesine tsk da ayak uydursaydı suni sözde devlet israil iki günde ortadan kalkardı...

mücahid55 12-01-2010 13:52

YÜZYILIN LİDERİ ERBAKAN

Biliriz şu sözleri, ki muazzez, mübarek;
Sizden olan lidere, itaat etmek gerek,...
Üstün bir ümmet çıksın, insanların içinden,
İyiyi emr, kötüden men'i görev bilerek...

Yazdıkları okunsun, nurla yazan kalemin,
Yüzyılın liderini tanıdı ruy-i zemin.

Kimisi sehpa kurdu, kimi binerek ezdi,
Silmişlerdi cihadı, ilmihaller bilmezdi.
Mümin, kafir, münafık, yeniden oldu ayan,
Sınırlar belliydi de, çizgileri O çizdi...

Ferasetle bakınca, görecek ki her mümin,

Gözünüze Müslüman gözlüklerini takın,
Kimler yanında, kimler karşısında bakın,
En makbul şahitlikmiş, hasmının şahitliği,
Nasıl paniklediler, görülmesiyle Hakk'ın?

Tepkisine bakılsın hainin ve zalimin,

Liderliğini tasdik etti doğuyla batı,
Tuttuğu yola bakın, liderliğin isbatı,
Ömür boyu İla-yı Kelimetullah gaye,
Nice zulümler gördü, bırakmadı sebatı.

Bizlere de gösterdi şükür Rabb-ül alemin,
Yüzyılın liderini tanıdı ruy-i zemin...

Hayata geçer ise kıymetlidir her ilim,
İlmiyle amel eden, işte O gerçek alim.
Topluca yapışmalı, Yaradan'ın ipine,
Parçalanmış bir dünya, zulüm üstüne zulüm...

Tarifine bakılsın arif olan alimin,

Erbakan ismi ile özdeş oldu mücahit,
İlimde sanayide siyasette müceddit,
Sanki yeniden gelmiş, çağın önüne geçmiş,
Yüzyıl önceki Hakan-ı Veli Abdülhamit!

Çizdiği yöne doğru bakılsın fennin ilmin,
Yüzyılın liderini tanıdı ruy-i zemin...

Ekrem Şama

manifesto 12-01-2010 16:05

Geçen akşam arenadaydı Uğur Dündar onu konuk etmiş..allayıp pullayıp reklametti tüm gece..
Hoca da yeni bir şey var mı ne diyor diye bir dinleyeyim dedim..
Başladı bak bu bir dolar bir dolarda ne yazıyor biliyormusun..falan filan bizim yıllar önce çocukken arkadaşlarımıza söylediğimiz sözler..
Sonra efendim rockefellerler masonlar Allah Allah...
Yahu kardeşim bunlar kendi işlerini yapıyor
Farzet ki dediğin doğru
Sen de kendi parana yaz ne yazacaksan millet bir lirayı göstersin bak bu bir lirada ne yazıyor diye..

Yani yeni bir şey yok..eski bir taş plak gibi ağır ama hep aynı melodi..

Necip Fazıl 12-01-2010 16:07

Siz lider görmemişsiniz... :hihi2:

unnamed 12-01-2010 16:09

şiirde yazmışlar...
naat mı bu?

ALmi´ 12-01-2010 19:11

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837979)
Geçen akşam arenadaydı Uğur Dündar onu konuk etmiş..allayıp pullayıp reklametti tüm gece..
Hoca da yeni bir şey var mı ne diyor diye bir dinleyeyim dedim..
Başladı bak bu bir dolar bir dolarda ne yazıyor biliyormusun..falan filan bizim yıllar önce çocukken arkadaşlarımıza söylediğimiz sözler..
Sonra efendim rockefellerler masonlar Allah Allah...
Yahu kardeşim bunlar kendi işlerini yapıyor
Farzet ki dediğin doğru
Sen de kendi parana yaz ne yazacaksan millet bir lirayı göstersin bak bu bir lirada ne yazıyor diye..

Yani yeni bir şey yok..eski bir taş plak gibi ağır ama hep aynı melodi..

Ben de izledim o programı biraz ama fazla dayanamadım değiştirdim kanalı. Erbakan kendine yakışmayacak sözler sarfetti demeyi çok isterdim ama artık her şey bekler olduk Erbakan'dan. Bir kere Dündar'ın programına katılması başlı başına yanlıştı. Adamın amacının ne olduğunu dünya alem biliyor. Buna rağmen o kanala, o programa çıkması ne kadar doğru..

Her geçen gün kendini, partisini küçük düşürmek için yaptığı açıklamalardan artık vazgeçsin Erbakan..
Zamanında olumlu şeyler yaptığını hepimiz biliyoruz zaten bu yüzden saygı duymaya devam ediyorduk kendisine. Ancak son zamanlarda takındığı tavırla kendisine benim zerre kadar saygım kalmamıştır..

Ayrıca başlığın fazlasıyla komik olduğunu da söylememe gerek yok herhalde..Hiç gerek yok bu şekilde kendinizi pohpohlamaya..Marifet başkalarının sizi övmesinde, sizin kendinizi övmeniz de değil..

mücahid55 12-01-2010 22:04

erbakan hocamızla ilgili yazılan olumsuz ifadelerin hiçbir gerçekçi tarafı yok. hemen hepsi aynı tarz,

eskiden severdimde şimdi yanlış yapıyor , kendine yakışmayan şeyler söylüyor.

öncelikle bu ifadede çelişki var.
erbakan hoca 40 yıl önce ne söylüyorsa şimdide aynını söylüyor. eskişden sende öyle düşünüyordun ve onu seviyordun demekki. hoca değişmedi sen değiştin dün karşı çıktığını bugün savunuyorsun ve yapıyorsun. hoca yine uyarıyor. ama bu sefer yanlışı yapansen olduğun için uyarıya kızıyor erbakan hocayı haksız yere eleştiriyorsun.

mesela öz konusu tv programında hoca füze kalkanına karşı çıktı. ne yani hükümette akparti var diye yanlış gördüğü bu kalkanı savunacakmıydı.
veya hoca yanlış gördüğü için eleştiriyor, sizde hoca yanlış yapıyor diyene kadar bu yanlışı füze kalkanını savunarak ortaya çıkarsanıza.
ama sizde biliyorsunuzki hoca doğru söylüyor, diyecek birşey bulamayıonca sadece hoca artık sussun istiyorsunuz. yanlışları söylemesin istiyorsunuz.

hem hocaya hem doğruyu gören herkese düşen görev doğruları göstermektir. bu keyfi bir durum değil.

hoca her platformda aynı düşünceleri savunur arenaya çıkıpta kimseye yaranacak şeyler söyleme derdinde değil. eleştirilerin makul bir tarafı olsun.

biz ne kendimizi överiz, nede başkasının bizi övmesini bekleriz , hak için mücadele ederiz. mükafatınıda Hak'tan bekleriz.
yazıyı yazan yazar ve şair ekrem şama kendini değil yüzyılın hareketi olan milli görüşün liderini yüzyılın liderini anlatmıştır. siz bunu övmek olarak görüyorsunuz buda sizi bağlar.

Mavera 12-01-2010 22:04

bundan sonra baska partilere ait haber, yorum , video, röportaja sinirli sayida izin verilecekdir!..
burasi diger partilerin reklam mekani degildir o acidan en ufak övgü dolu haberi forumda aktarip, forumda bilgi kirliligine izin verilmeyecekdir!..
düsünceye özgürlüge amenna ama herseyin bir siniri vardir eger senin özgürlügün beni rahatsiz etmeye baslarsa, orada bitmistir!

All times are GMT +3. The time now is 05:05.