![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eskiden bu enleri ne zevkle hazırlardım...hepsinede bi kişiyi kesin yazardım...ellerim kırılsaydıda yazmasaydım...ondan sonraen tövbelisiyim.:)
|
beni böyle şeylere karıştırmayın en ler felan istemem....
|
hacim eyvallah...
|
Alıntı:
bunu banamı dediniz.??? |
Alıntı:
liste yapmak çok zordur kimseyi kırmak istemem kendi adıma.. bu forumda olan bütün aktif kişileri çok seviyorum onun için benide listeler yazmayın diye rica etmiştim.. beni yazmasalar iyi olur... |
Alıntı:
pardon ...özür dilerim yanlış anladım |
Alıntı:
|
her sayfada sohbet yapma yetkin...yetkim olsa mesajlarını silerdim;ı:
|
Tamam kesdim sesimi gidiom;ı:
|
Alıntı:
ama kabahat ben de değil ki sen pazar günü diyip durdun. Ben de merak ettim bu pazarın hangi pazar oldugunu. Sonra baktım bir tek ben değil herkes merak eder olmuş (: Forumun görünmezliği konusuna gelirsek (: Ee hala ortada uygulananan bir şey yok. Ben demokrasiden yanayım abi. Oylama sonucu bu tekrarlarım başladı. Bu forum için çalışıyorum işte, başka amacım yok :p |
Biraz geç fark etsem de enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim Mavera..:)
|
En Aktif Üye: Akýncý34, Epivates, Ukba,Ruhizar,Furkancabakýþ, Yetkin1st, Hüdaverdi, Demir_ex, Mavera....
En Yardýmsever Üye: Ottaman, Akýncý34, Furkancabakýþ... En Ciddi Üye: ALmi, Haarp... En Çok Rastladýðýnýz Üye: Hüdaverdi,Akýncý34, Furkancabakýþ,Demir_ex, Yetkin1st,Epivates, Mavera, Ottaman... En Fanatik Üye: Akýncý34,ALmi,Epivates... En Tatlý Baþbelasý üye: Merve, Reyyan,Ruhizar,Nun(: En Geveze Üye: Yeni gelen muhalefetler... En Karizmatik Üye: Cevher, AKýncý34, Epivates En Kibar Üye: Haarp, Neþe, Delilinnur,Münih, Yalçýn Karaca, ElEmin, Cihanþümul, Demir ex.... En Komik Üye: Hüdaverdi ,AKýncý ve TYH tek geçer;D En Daimi Üye: Yalçýn Karaca, Hüdaverdi, AKýncý34, Cevher,AhmetYasin, Mavera, Merve, Ruhizar,Adem Etyemez... En Paylaþýmcý Üye: AKýncý34, Yekin1st.... En Sevilen Üye: ayrým yok herkesi seviyoruz, lakin yerler farklý.... En Sinirli Üye: Beni Buraya kimler yazmýþtý; Ahmet Yasin, Mavera, ALmi, ve diðer yazan herkes;D En Heyecanlý üye: Yetkin1st, ultraaslan25.... En Sabýrlý Üye:Eþref, AKýncý34, Reyyan, Yalçýn Karaca, Haarp... En Þair Üye: Elemin, Ultraaslan25... En iyi Ýmza:YOBAZLAR!!! En iyi Kullanýcý Adý: TYH, AKýncý34, Fýrat... En Efendi Üye:Haarp, AhmetYasin,Demir_ex, Tarantula, Adem Etyemez, Yalçýn Karaca, Ay Yýldýz... En Muhalefet üye: Ultraaslan25, Mehmetakif, Benhur, Darbeci Çoban... En Bilimsel üye:Haarp, Demir_ex, Ottaman... En Entellektüel üye:Neþe, Merve, Ultraaslan25... En Tekrarcý üye: birþey bildiðini zannedipte foruma gelip muhalefet yapanlar... En Milliyetçi üye:Asi_isyankar... En Özgürlükçü üye: AKýncý34, Cevher, Furkancabakýþ.... En Aykýrý üye: cennetmah+... En iyi Yorum yapan Üye:AKýncý34, Fýrat, Yalçýn Karaca, Rizelii, AhmetYasin, Furkancabakýþ, Fýrat,Hüdaverdi,Abdullah Kaç... En Yeteneðini yansýtan üye: Haarp, Furkancabakýþ, Ottaman, Elemin.... [/QUOTE] |
Enlerinde yer verdiğin çin teşekkür ederim Ebubekir kardeşim... Mahcup olduk..
|
Tamam.
Beni "muhalefet" ve "aykırı" kısımlarına yazabilirsiniz. Aynı yerlere yazın ki seçileyim bi yere. :w: |
Enlerinde bana yer verdiğin için teşekkür ederim muhterem :saygılar:
|
Alıntı:
eyvAllah.. |
EyvAllah unnamed teşekkür ederim
|
|
unnamed kardeşim Allah c.c. razı olsun mahçup ettiniz...
|
Ebubekir dayı teşekkürler.:gül:
|
Alıntı:
1: beni en heycanlıya yazmışsın yahu ben ne zaman heycanlı davrandım...gerçek hayatımdada rahatlığıma kızarlar;ı: bide yetkinle o tamam heycanlı:ayutandım: 2:en iyi yorum yapan..Abdullah kaçın neden ben yorumlarını hiç görmüyorum;ı: 3: en şair üye demişsin mutlu oldum...bi bu konuda değerimi anlayan sizsiniz:saygılar: 4: enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler:karizmatik: |
Mavera ve ebubekir kardeşim En'lerinizde yer alamak güzel teşekkür ederim. :saygılar:
|
En Kibar Üye: Haarp, Nese, Delilinnur,Münih, Yalçýn Karaca, ElEmin, Cihanþümul, Demir ex..
En Entellektüel üye:Nese, Merve, Ultraaslan25. Unnamed beni şaşırttın doğrusu. Enlerin arasında yer verdiğin için teşkkür ederim |
Resmen intikam alınmış :) Sağol unnamed (:
|
zaman alacak intikamımı demiştim ALmi(:
|
Enlerinde yer veren herkese teşekür ederim... :) |
Alıntı:
Alıntı:
eyvAllah.. |
Enlerinde bize yer veren kardeşlerime teşekkür ediyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bir kızılderili atasözü der ki ; Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir. |
En'ler yazılmış ne güzel.... :)
|
Alıntı:
|
Şükran kesira.
|
En Aktif Üye: Mavera, Hüdaverdi, Akıncı,
En Yardımsever Üye: Hüdaverdi, Gönülden, Mavera En Ciddi Üye: Yalçın Karaca En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı, Furkanca, Epivates, Hüdaverdi, Demir_Ex En Fanatik Üye:Hüdaverdi En Tatlı Başbelası üye: Hüdaverdi En Geveze Üye: Hüdaverdi En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, Gönülden, Mavera En Kibar Üye: Tarantula, Gönülden,Cihan Şümul,Mustafa Cilasu, Almi Asi İsyankar, Delilin Nur En Daimi Üye: Yalçın Karaca, Neşe, Gönülden, Feyza, Nun, Unnamed, Merve, Mavera, ultraaslan25, Epivates, Hüdaverdi, Ay Yıldız, Adem Etyemez, Meçhul, Ruh-i Zar, Saltuk Buğra Han En Paylaşımcı Üye: M.Atilla, El Emin, Yetkin1st, demir_ex, Depare, HaArP, Lahuti, Mustafa Cilasu, Darbeci Çoban, OTTOMAN En Sevilen Üye: Reyyan, Bergüzar, Hüdaverdi, Unnamed, Nun, Merve, Tarantula En Sabırlı Üye: Ruh-i Zar, Gönülden, Ümit AK, Demir_Ex En Şair Üye: Mustafa Cilasu En iyi İmza: ultraaslan25, Bergüzar En iyi Kullanıcı Adı: Akıncı, OTTOMAN En Efendi Üye: Neşe En Bilimsel üye: Mavera En Entellektüel üye: Darbeci Çoban En Milliyetçi üye: Asi İsyankar En Özgürlükçü üye: Merve, M.Atilla, Darbeci Çoban, Depare, OTTOMAN, Akıncı En iyi Yorum yapan Üye: Ay Yıldız, Feyza, Saltuk Buğra Han, Enfal, Mavera, Yalçın Karaca, Gönülden, Cihan Şümul, Nûn En Kendine güvenen Üye: Ahmet Yasin, Almi, Akıncı, Depare, Furkanca En Anlaşılır üye: Tarantula En Yeteneğini yansıtan üye: Yetkin1st, Almi, El Emin, unnamed, Münih |
Beğeni veremedim aga ;D
|
Teşekkürler esref abi :)
|
Alıntı:
sizin enlerinizde hatırlanmak gerçekten güzel..:) bilirsiniz sizin yeriniz herzaman ayrıdır. |
En'lerinde yer veren eşref bey'e ve Bekir ustama teşekkür ederim :)
|
eyvallah Eşref....
|
All times are GMT +3. The time now is 04:15. |