![]() |
Evet sizin gibiler.
Videodakiler gibi olanlar. Ve onları alkışlayanlar. Hangi guruptan, hangi cemaat veya tarikatten olursa olsun farketmez. Kişi veya gurup gözetmeksizin "sizin gibiler" dedim. |
arkadaslar anketimiz sonuclanmak üzere birazdan sonuclar duyurulacakdir!.
|
nisan ayına inşallah aday gösterilirim
|
demir_ex e oy verin lütfen
|
çok çekişmeli olmadı
|
bi dahaki ay seni gormek istiyoruz orda....
|
senin oy vereceğin garanti zaten
|
Oy veren bütün dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim,samimi ve kalbi duygularım ile.. :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yine mesajımı silmişler diye düşünüyordum. Meğer gelip buraya yazmışım. Ne adamım ya. :w: |
Alıntı:
19 20 21 22 23 "Çok çekişmeli" olması için birincinin fark atamaması mı gerekiyordu. =) |
Kesin sonuçlar belli değil 30 msj altı olan üyelerın oyları silinsin ona göre acıklansın
|
bana şu 21 oyu veren mübareler kim..:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mart ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir ;1 Ayın yıldız üyesi :Yetkin1st Ayın Ak Üyesi : demir_ex Ayın Üyesi : Darbeci Çoban ve ultraaslan25 Bu listede olup kazanmaya hak kazanan üç arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun Birinci ve ikinci olan arkadaşlarımız telefon numaralarını yönetimdeki bir arkadaşımıza gönderdikleri takdirde hediye konuşma süreleri yüklenecektir...3 ve 4. olan arkadaşlarımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....selametle |
Alıntı:
|
Ankete katılan herkese teşekkür.
Bana oy veren herkese 2 teşekkür. =) Bundan sonra her gördüğüm yerde ultraslan25'e beğeni puanı vereceğim. Çünkü oy isteyerek geçtim onu. Taksit taksit ödeyeceğim borcumu. =) |
Hayırlı olsun muhteremler gönüller sizleri hep en iyi en hayırlı yerlerde ( makamlarda ) görmek istiyor, varlığınız bizim zenginliğimizdir Allah razı olsun =)
|
Alıntı:
Vadedilen konuşma süresini benim yerime öğrenci bir kardeşimize verebilirsiniz... :) |
Alıntı:
|
Haklısınız muhterem :) Gurbette olan bir kardeşimiz olabilir... :)
|
Beğeni puanlarımı kimseye vermem. =P
Ankette olanlardan öğrenci olan varsa ona verilebilir o zaman konuşma süresi. =) |
Arkadaşlar Yalçın üsdat ile konuşup en son taramaları yaptıramadım... 30 mesaj altında oy kullanan üyelerimiz varsa oyu iptal olabilir...gerçi şimdiye kadar pek yaşanmadı ama ben biraz geçikti diye sonuçlara bakıp açıkladım aklınızda bulunsun :)
|
Beğeni puanlarım tehlikede =/
|
Alıntı:
|
Akif senin oyun geçerli rahat ol ;1
Arkadaşlar yeni üyelik alan bir arkadaşımız Darbeci Çobana bir oy verdiğini söylediğinden kendisinin bir oyu iptal olmuştur..Darbeci Çoban ve ultraaslan25 beraber 3. olmuşlardır |
Alıntı:
Ben de böyle istiyordum. =P |
Bana oy veren vermeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederimm...
|
nisanda adaylığımı koyacağım xd
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben hayır diyorum ve sizi 3 evetle yolluyoruz.. |
|
Forum adabı denen birşey yok mu sizde?
Kaç kişi birden yumuldunuz bir kişiye. Böyle olmaz. Bu adabı ben uydurdum şimdi: Dağılın! |
abla ben anlamam ver beğenimi:karizmatik:
bana o 21 oyu veren kim.. ben demir_ex cihan şumul'a verdim... herkesi tebrik ederim... ama beğenimde verin alla alla...:@ eğer böyle yarışa koştuysanız milleti beğenilerde hazır olmalı:V |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:23. |