![]() |
22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
kendi yetişitirdiklerini yerden yere vuranlara oy vermediğim için,18 imi doldurur doldurmaz oy kullandığım için ve oyumu da ak partiye verdiğim için mutlu hissettim.seçimi partimizin kazanacağını bildiğim için ferahlık hissettim.
|
Ayrıca eklemeyi unutmuşum:
Elin masonuna bile "yaptığımız işlerde acaba hangisi daha uygun yol olur" diye sorup danışırlarken, onları yetiştirenlere, yani Türkiye için gayret edip çaba sarfedenlere bir kez olsun yaptıkları konusunda fikir danışmayanlara, nasihati bile anlama özürlü olanlara oy vermediğim için huzurlu hissettim. |
'koltuk görüşçüler'in uydurmalarının sonunda nasıl şamar yediklerini düşündükçe gülmeden kendimi alamadım
|
baharda arkadaşlarla yurtta konuşurken sol görüşlü bir arkadaş şöyle demişti. AKP'nin ne olduğunu herkes gördü bir daha %35 oy alamaz. çok zoruma gitmişti o zaman haklıydık ama elden bişey gelmiyordu..sadece dedim ki bekleyelim ne olacağını görelim seçime gitmek zorunda kalmıştık ama yapılan planlar ters tepti :) hakikaten arkadaşın dediği gibi oldu %35 alamadık :D NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ..... :):):) |
ilk anda dilim tutuldu.
Çok şaşırmıştım. Sevinçten ağlayacaktım En çok hoşuma giden de deniz baykal ve Cumhuriyet mitinglerini yapan Tuncay Özkan'ın yüz ifadesi idi.İkisi de morarmıştı ;D HEla Tuncay Özkan'ın 'bir şans daha var,trakyadaki oylar daha sayılmadı' demesi beni kopardı ;D ;D |
Alıntı:
Bİrde ağlanacak hallerine gülen zavallılara acıdım. |
Alıntı:
Birak simdi demogoji yapmayida bir bardak soguk su ictin mi sen ondan haber ver ;) |
Alıntı:
|
wallahi ozaman ehliyetimi daha yeni alacaktım ogece herseye rağmen sabaha kadar eğlendik ve birkez daha ıspatladık türkiye ye başbakan olmak gönüllerden geçer
çünkü o gönüllerin fatihi çünkü o türkiye sevdalısı çünkü o ak lider çünkü o gönüllerin başbakanı hesaba gelince bakalım onlar nasıl hesap verecek sahabeler bile günahlarından korkarken onlar nasıl oluyorda bu akdar rahat hesapa çekioyrlar anlamıyorum |
Alıntı:
|
Sayın ak partili arkadaşlar böbürlenmeyin.Daha henüz kemik oylarınız bile belli değil.Hemen hemen her kesimden oy aldınız.Doğru ama kiminin gömleğini giydiniz, kiminin ceketini ama eğer gün olurda işler ters gittiğinde o ceketini gömleğini yetmedi pantolonunu ,çorabını aldıklarınız sizden onları geri almaya kalkarsa o zaman bırakın kemik oylarınızı saymayı kemiklerinizi sayarsınız.
Bu dediklerim kesinlikle bir dost tavsiyesidir. |
sen merak etme canım kardeşim bizim terzimiz sağlam biz emaneten yönetmiyoruz ülkemizi severek inanarak yönetiyoruz bizler ülkemize sevdalıyız bugün bu iş secda işidir
korkama sen kumaşlarımız kaliteli olup hakiki yerli malıdır halkımız biliyor artık kim haklı kim haksız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen bi de burda görevliymişsin! Vah vahhhh...... |
Alıntı:
|
mutlu oldun verdiğim parti kazandı...
kardeşimin çöküşünü seyrettim ki onu uyarmıştık :D |
ne mi yaptim? agladim ama sevinc gözyaslari degildi.üzüldüm
oy verdigim parti basa gelemedi cünkü |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne önemi varki? akpli degilim elhamdulillah |
nedenki
nedemek istiyosun elhamdulillah diyerek ben şimdi daha çok merak ettim |
Alıntı:
başka partili olabilir önemli değil,saygıyla karşılamak lazım ;) |
gayet acik konustum.iyiki oyumu akp ye vermedim.
|
Alıntı:
|
saadetse akp ye neden oy vereyim ki ?
hangi partiyi destekliyorsam ona veririm oyumu.. baskalari iktidara gelir korkusuyla gidip akp ye vermedim oyumu. sade burasi degil,ahiretimiz de var,inaniyoruz.. inaniyorsak düsünüyoruz ....düsünüyorsak da akp yi desteklemiyoruz |
e yuh yani sen nedediğinni farkındamısın ak partiye oy verdiysemki verdim cehennemlikmiyiz
sizin gibi konuşanlar yüzünden saadetlilerde yanlış anlaşılıyor benim ailemdede veren oldu ama bu tarz konuşma geçmedi aramızda ki sizi saygıya davet ediyorum |
Alıntı:
lafi carptirmaniza gerek yok!siz cehennemliksiniz veya ben cennetlik odugumu söyledim mi? hep ayni yaklasim hep ayni... iyiki oyumu vermedim akp´ ye.saygilar hürmetler efendim. |
ben sana ne diyim bu foruma neden girdin
cevap ben verim karıştırmak için |
Alıntı:
|
Alıntı:
detaylı bilgi için forumu gezmen lazım |
Alıntı:
|
cennetle müjdelenenlerdenmisin yoksa
|
Alıntı:
|
o zaman başka partideydim :P
|
Alıntı:
|
ALLAH MİSAVİRİ BAŞTACI ZATEN OSMANLIDA MİSAFİRLİK 3 GÜNMÜŞ
|
Alıntı:
|
[i][color=red]kim bu hülya :o ben eşlik edeyim yaaa :P
[ |
Alıntı:
Yanlis insana,yanlis hitap kullaniliyor ;) ayrica benim görevli olmam neyi degistirirki benim söylediklerim beni baglar yoksa görevli olunca buyrun siz at kosturunuz, görmezden mi gelelim diyelim!.. Siz önce kücük azinliginiza sahip cikin, ondan sonrada ülke sorunlariyla ilgilenmeye baslayin bir zahmet!.. |
Alıntı:
Ara sira cocukluga özeniyoruz, icimizdeki cocugu disa vuruyoruz bunuda makul görmek gerekir bazen karsimdakinin seviyesine inmeliyim ki onu daha iyi anlayayim degil mi kardes ;) |
All times are GMT +3. The time now is 16:04. |