Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Saadetlileri anlayamıyorum ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148966)

unnamed 05-13-2011 02:59

kısır bir döngü mevcut hüda reyiz....

Hüdaverdi 05-13-2011 03:00

Ondan ilk mesajım zaten :güzel:

AK_Türk 05-13-2011 19:54

Bende bir AK Partili olarak sadece 1 tane bile başörtülü bayanı doğru dürüst bir yerden aday gösteremememizi anlayamıyorum...

İntifada 05-13-2011 19:57

Alıntı:

AK_Türk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896448)
Bende bir AK Partili olarak sadece 1 tane bile başörtülü bayanı doğru dürüst bir yerden aday gösteremememizi anlayamıyorum...

:güzel::güzel::güzel:
aynen hasan bende...

Özgür Çağrı 05-13-2011 20:09

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896449)
:güzel::güzel::güzel:
aynen hasan bende...

bende bende
ankara 2. bölgede aynur bayramı destekliyoruz :)

http://www.aynurbayram.com/

ocean 05-13-2011 22:18

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896072)
simdi yanlis bir nokta var evet basörtüsü dinin emridir ve dinde önemli bir yeri vardir ama basörtülü olmayan bir bayanin dindar, muhafazakar olmamasi gibi bir durumda olamaz..
basörtülü, basörtüsüz gibi bir ayrima girersek bu ötekelestirme olur hadi bayanlarda basörtüyle ayirdik ya erkeklerde nasil ayiracagiz sakalla diyecekseniz emin cölasan dada sakal var!

Başörtüyle ilgili değil yazdıklarımız halvet ile ilgili .. Milletvekillerinin küçücük odaları var meclisde 2-3 kişilik , oraya vekil olan bir bayana tahsis etsen ve sorunu olan bir erkek gelpte kapı kapatılıp ilişkiye girecek kadar bir an yanlız kalsalar halveti sahiha gerçekleşir , zina etmişler gibi günah kazanırlar... tokalaşmalara falan hiç girmiyorum daha ... İSLAM ahkamına göre hareket edelm diyorsak bu gerçekleri söylemeliyiz ... Kadını meclise sokmayı bir başarı olarak görülmesine inan şeytan bile gülüyordur muhtemelen ...

Maalesef durum bu Dini siyasi partilerin Dinden ne kadar haberi olduğunu görüyoruz maalesef... İşin ilginç tarafı Dine iyi birşekilde vakıf olmadan karşı tarafı o olaya vakıf olmadıkları halde Dine uygun davranmamakla suçlamalar oluyor...

ocean 05-13-2011 22:21

Alıntı:

AK_Türk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896448)

Dindan Kadınlarla erkekleri karıştırmıyorlar daha ne istiyorsun... Marifetmi yani Dindar iffetli kadınları erkeklerin arasına sokup elletmek...

Mavera 05-13-2011 22:27

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896500)
Dindan Kadınlarla erkekleri karıştırmıyorlar daha ne istiyorsun... Marifetmi yani Dindar iffetli kadınları erkeklerin arasına sokup elletmek...

ne kadar edepsizce bir yazidir bu..
ne yani basörtüsü takmayanlar iffetsiz mi oluyor, meclisteki kadinlar kendimi elletiyor bu ne gerikafalilikdir!..

Mavera 05-13-2011 22:29

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896499)
Başörtüyle ilgili değil yazdıklarımız halvet ile ilgili .. Milletvekillerinin küçücük odaları var meclisde 2-3 kişilik , oraya vekil olan bir bayana tahsis etsen ve sorunu olan bir erkek gelpte kapı kapatılıp ilişkiye girecek kadar bir an yanlız kalsalar halveti sahiha gerçekleşir , zina etmişler gibi günah kazanırlar... tokalaşmalara falan hiç girmiyorum daha ... İSLAM ahkamına göre hareket edelm diyorsak bu gerçekleri söylemeliyiz ... Kadını meclise sokmayı bir başarı olarak görülmesine inan şeytan bile gülüyordur muhtemelen ...

Maalesef durum bu Dini siyasi partilerin Dinden ne kadar haberi olduğunu görüyoruz maalesef...

senin fikrin aslinda zikrini ortaya koyuyor.. haci sen partileri karistirdin mhp ve chp iki sokak asagida!..
ne yani calisan bütün kadinlar, erkekler zinami etmis oluyor simdi basbakanimizda görevi geregi bayanlarla ayni ortamda bulunuyor, basbasa görüsme yapiyor bu nasil bir düsünce yapisidir, algilamakta zorlaniyorum!

Özgür Çağrı 05-13-2011 22:50

Alıntı:

Ne içiyon sen ya tövbe tövbe

onurcan 05-13-2011 23:22

ne oluyor burda .. bu konuya başlığından dolayı girmiyordum bir bakim dedim ohooo uçurmusunuz gene....

İntifada 05-13-2011 23:27

Alıntı:

edebini takın efendi...
islamdan zerre nasibini almamış kelamlar bunlar...
ne yani başörtülüler dindarda başörtüsüzler değilmi iffetli değil mi ?
ne demektir elletmek ne kaba bir söylemdir bu ?
vallahi halife ömer döneminde bu lafları etseydin değnekleri yemiştin...

ocean 05-14-2011 00:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896506)
senin fikrin aslinda zikrini ortaya koyuyor.. haci sen partileri karistirdin mhp ve chp iki sokak asagida!..
ne yani calisan bütün kadinlar, erkekler zinami etmis oluyor simdi basbakanimizda görevi geregi bayanlarla ayni ortamda bulunuyor, basbasa görüsme yapiyor bu nasil bir düsünce yapisidir, algilamakta zorlaniyorum!

Dinden haberin olmazsa böyle yazarsın aç bir fıkıh kitabını halvet ile ilgili bahsi oku ... Müslüman bunları bilecek ezberden kafasından konuşmayacak ...

Elletmek derken tokalaşmayı kastettim ... yanlış yere çekilmesin ...

ocean 05-14-2011 00:27

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896515)

edebini takın efendi...
islamdan zerre nasibini almamış kelamlar bunlar...
ne yani başörtülüler dindarda başörtüsüzler değilmi iffetli değil mi ?
ne demektir elletmek ne kaba bir söylemdir bu ?
vallahi halife ömer döneminde bu lafları etseydin değnekleri yemiştin...

Orada başörtüsüzler iffetsiz gibi bir kelime gördün mü ?

Ancak başörtülü de olsa başörtüsüzde olsa tehlike vardır ....
Baykal ın neden istifa ettiğini unuttun galiba ...

Bu arada Başbakanda yapsa haram haramdır cumhurbaşkanıda yapsa haram haramdır ...

ocean 05-14-2011 00:31

Kişi bilmediğinin düşmanıdır derler ...

Şeriatı ve Ahkamı Fıkhıyyeyi birazcık araştırın , ondan sonra insaf edersiniz ...

Önce parti sonra Din demeyelim .... Yanlışı söyleyelim ki farkımız olsun ...

Mavera 05-14-2011 00:35

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896537)
Dinden haberin olmazsa böyle yazarsın aç bir fıkıh kitabını halvet ile ilgili bahsi oku ... Müslüman bunları bilecek ezberden kafasından konuşmayacak ...

Elletmek derken tokalaşmayı kastettim ... yanlış yere çekilmesin ...

dinden haberim olmasa bile dinimi senin gibi din bezirganlarindan ögrenmem!..
müslüman zan üzerine yorum yapmaz oysaki sen burada suizanla milletin vebalini aliyorsun..
ne okudugunu bilmiyorum ama amacinin ne oldugunu az, cok tahmin edebiliyorum..
sormasi ayip senin siyasetle isin nedir malum oy, siyaset, demokrasi haram degilmidir neden bu harama müdahil oluyorsun?

ocean 05-14-2011 00:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896543)
dinden haberim olmasa bile dinimi senin gibi din bezirganlarindan ögrenmem!..
müslüman zan üzerine yorum yapmaz oysaki sen burada suizanla milletin vebalini aliyorsun..
ne okudugunu bilmiyorum ama amacinin ne oldugunu az, cok tahmin edebiliyorum..
sormasi ayip senin siyasetle isin nedir malum oy, siyaset, demokrasi haram degilmidir neden bu harama müdahil oluyorsun?

Al işte dinden haberi olan...

Siyaset ayrı şey politika ayrı şey , demokrasi küfürdür.. ben dahil olmuyorum , sen beynini nereye kiraya verdin ... ne fıkıh la duruyorsun ne birşeyle ...

fıkıh diyorum fıkıh ... aç kitaba bak bakamıyorsan bir hocaya danış

Sen saadet kökenlimisin ? Zira parti deyince fıkıh falan dinlemeyen anlamayan durmayan onlarda gördüm ...

Siyasetin haram olduğunu nerede duydun :) :) :)

Siyaseti İSLAMİYYE duymadın galiba hiç :)

Politika ayrı şey ona yalan karışıyor dalaveralar yapmayacağını bildiği halde vaadler sözler v.s.

Cihan_ŞümuL 05-14-2011 00:51

ocean riya nedir peki?

riyayı kimler yapar?

unnamed 05-14-2011 00:53

biride dolu birşeyler söylesin Allah aşkına yav...

Mavera 05-14-2011 01:05

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896561)
Al işte dinden haberi olan...

Siyaset ayrı şey politika ayrı şey , demokrasi küfürdür.. ben dahil olmuyorum , sen beynini nereye kiraya verdin ... ne fıkıh la duruyorsun ne birşeyle ...

fıkıh diyorum fıkıh ... aç kitaba bak bakamıyorsan bir hocaya danış

Sen saadet kökenlimisin ? Zira parti deyince fıkıh falan dinlemeyen anlamayan durmayan onlarda gördüm ...

Siyasetin haram olduğunu nerede duydun :) :) :)

Siyaseti İSLAMİYYE duymadın galiba hiç :)

Politika ayrı şey ona yalan karışıyor dalaveralar yapmayacağını bildiği halde vaadler sözler v.s.

yok ben chp kökenliyim bir sorun mu teskil ediyor!..
kusura bakma ama islami bir devlette yasamiyoruz adi üstünde laik, türkiye cumhuriyetinde yasiyoruz yani sartlar malumdur o halde neden böyle alakayi maydanoz cikislariyla palyacoluk yapiyorsunuz ki..
madem bayanlarin siyasete girmesi, meclise girmesi günahdir neden 50 kadar bayani secilecek yerden gösteren ak partiyi destekliyorsunuz, neden onun baskanini nur yüzlü! görüyorsunuz!..
korkma biz alacagimiz egitimi yeterince aldik öyle iki süslü kelime ezberleyip, gelip burada ahkam keseceginize türkiye gerceklerini göz önüne alin!
benim kiraya verilecek bir beynim var ya senin?

İntifada 05-14-2011 01:15

efendi sen bilirmisin zamanında milli görüş partilerinde kadın kollarının sadece sembolik olarak bulunduğunu...
Kadınları siyaset dışı tuttuklarını...
Kadın kollarının aktif çalışması için en büyük çabayı refah partisi istanbul il başkanı recep tayyip erdoğanın verdiğini
tayyip erdoğanın kadın kolarını aktif olarak siyaset içine soktuğunu ve seçim çalışmalarında kullandığını...
hatta bu yüzden parti içindeki malum kadrolar tarafından yenici olarak adlandırılmaya başlandığını biliyormuydun?

ezbere konuşma...

ocean 05-14-2011 05:20

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896578)
yok ben chp kökenliyim bir sorun mu teskil ediyor!..
kusura bakma ama islami bir devlette yasamiyoruz adi üstünde laik, türkiye cumhuriyetinde yasiyoruz yani sartlar malumdur o halde neden böyle alakayi maydanoz cikislariyla palyacoluk yapiyorsunuz ki..
madem bayanlarin siyasete girmesi, meclise girmesi günahdir neden 50 kadar bayani secilecek yerden gösteren ak partiyi destekliyorsunuz, neden onun baskanini nur yüzlü! görüyorsunuz!..
korkma biz alacagimiz egitimi yeterince aldik öyle iki süslü kelime ezberleyip, gelip burada ahkam keseceginize türkiye gerceklerini göz önüne alin!
benim kiraya verilecek bir beynim var ya senin?

ağzı olan konuşuyor... gitte bir ilmihal al oku ...

oy atmamanın vebalini bilmiyorsun belliki , yoksa oyumu Din düşmanı chp ye mi atayım Müslümanlar dururken ... Ayrıca Tayyib beyden daha iyi bu işi yapabilecek birini göster ona atalım ... Nur yüzlü olmasına gelince , yüzünde nur varsa ben ne yapabilrim...

beynini kiraya verdiğini söylemişsin ... bu na cevap vermeye gerek yok zaten...

terbiyesizlik yapma palyaçoluk diye edepsizlik yapma edepsiz...

ocean 05-14-2011 05:22

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896587)
efendi sen bilirmisin zamanında milli görüş partilerinde kadın kollarının sadece sembolik olarak bulunduğunu...
Kadınları siyaset dışı tuttuklarını...
Kadın kollarının aktif çalışması için en büyük çabayı refah partisi istanbul il başkanı recep tayyip erdoğanın verdiğini
tayyip erdoğanın kadın kolarını aktif olarak siyaset içine soktuğunu ve seçim çalışmalarında kullandığını...
hatta bu yüzden parti içindeki malum kadrolar tarafından yenici olarak adlandırılmaya başlandığını biliyormuydun?

ezbere konuşma...

Saadetlilerin sözlerine kaynağını araştırmadan itibar edemem ama yaptı ise bir yanlış yapmış ... Ama Akparti içinde gördüğüm İSLAMi açıdan en şuurlu insan 1- Tayyib bey 2- Bülent bey

İntifada 05-14-2011 14:02

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896672)
Saadetlilerin sözlerine kaynağını araştırmadan itibar edemem ama yaptı ise bir yanlış yapmış ... Ama Akparti içinde gördüğüm İSLAMi açıdan en şuurlu insan 1- Tayyib bey 2- Bülent bey

peki kaynağın olmadan insanları nasıl saadetli olarak yaftalıyorsun ?
kaynak arıyorsan tayyip erdoğanın il başkanlığı dönemini araştır...
bir liderin doğuşunu oku yazarı tayyip erdoğanın en yakın arkadaşları...

şanlıakıncı 05-15-2011 13:50

doğrular

doru söylüyosun ama akpde kadın ady koyuyor

Mavera 05-15-2011 14:04

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 896671)
ağzı olan konuşuyor... gitte bir ilmihal al oku ...

oy atmamanın vebalini bilmiyorsun belliki , yoksa oyumu Din düşmanı chp ye mi atayım Müslümanlar dururken ... Ayrıca Tayyib beyden daha iyi bu işi yapabilecek birini göster ona atalım ... Nur yüzlü olmasına gelince , yüzünde nur varsa ben ne yapabilrim...

beynini kiraya verdiğini söylemişsin ... bu na cevap vermeye gerek yok zaten...

terbiyesizlik yapma palyaçoluk diye edepsizlik yapma edepsiz...

oy atmanin yada atmamin vebalini biliyorumda niye kendinle celisiyorsun sen kadin milletvekilerinin yanlis oldugunu düsünüyorsun peki 50 tane kadin aday gösteren ak partiye niye oy veriyorsun neden o kadinlari günaha sokuyorsun?
burada gelip sacma baslikla acip, kendini nimetten saydirmaya calisan birine edepsiz, terbiysiz desem ne yazarki cünkü amacin üzüm yemek degil, bagciyi dövmek!

ilke71 07-02-2011 04:46

Ocean kardeşim... Meclise avrat sokmak caizdir... Hadis_i şeriflerimiz buyurmuşlardır ki güzele bakmak sevap... senin gönlün hoş olsun be mümin gardaşım...

İntifada 07-02-2011 04:48

Alıntı:

ilke71 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 910671)
Ocean kardeşim... Meclise avrat sokmak caizdir... Hadis_i şeriflerimiz buyurmuşlardır ki güzele bakmak sevap... senin gönlün hoş olsun be mümin gardaşım...

sana öyle bi cevap veririmki 1 hafta boyu aynaya bakınca zırlarsın...

sesli34 07-07-2011 12:55

ya arkadaş gelmiş bayan milletvekillerinin olmasını islama bağdaştırmaya çalışıyor neymiş bayanların işi neymiş falen filan ilimden fıkıhtan hadisten bahsetmekte cabası ama insan bukadar ilmi okurken mutlaka arada peygamber efendimizin islamiyeti yaymak doğruları istikrarı adaleti dağıtmak için kadınları öne sürdüğü onların çalışmaşlarına izin verdiği hatta sırf bu çalışmalar neticelensin diye evlendiği ve aynı islamiyet kadınlara dünyada erkek egomanyasından kurtarmak için onlara ayetler hadisler yollandığı değilmidir neyin cabası kadınlardan bir zorunuzmu var?

unnamed 07-07-2011 14:03

Alıntı:

sesli34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912767)
ya arkadaş gelmiş bayan milletvekillerinin olmasını islama bağdaştırmaya çalışıyor neymiş bayanların işi neymiş falen filan ilimden fıkıhtan hadisten bahsetmekte cabası ama insan bukadar ilmi okurken mutlaka arada peygamber efendimizin islamiyeti yaymak doğruları istikrarı adaleti dağıtmak için kadınları öne sürdüğü onların çalışmaşlarına izin verdiği hatta sırf bu çalışmalar neticelensin diye evlendiği ve aynı islamiyet kadınlara dünyada erkek egomanyasından kurtarmak için onlara ayetler hadisler yollandığı değilmidir neyin cabası kadınlardan bir zorunuzmu var?

sen ne dediğini anladınmı?
ikisi aynımı?
fatıma anamız aracılık yapardı bayanlar ona sorardı oda efendimize iletirdi...
ikisi aynı davada değil..
birşeyi kesin olarak biliyorsan konuş...
yanlış bilgilendirme yapma...

sesli34 07-07-2011 15:20

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912771)
sen ne dediğini anladınmı?
ikisi aynımı?
fatıma anamız aracılık yapardı bayanlar ona sorardı oda efendimize iletirdi...
ikisi aynı davada değil..
birşeyi kesin olarak biliyorsan konuş...
yanlış bilgilendirme yapma...

diyorsun ki ikisi de aynı mı fark ne ?

yani öle bir şey diyorsun ki o zaman kadın kollarımız evlerinde otursunlar onlara birileri gelirse not alsınlar öldükten sonra cennete giderlerse fatma anamıza iletsinler oda peygamber efendimize iletsin senin demenden bu anlaşılıyor kardeş şuanda dünyada inmiş bir peygamber yok insanlar kadın yada erkek doğruları yaymakla mükellef değiller mi bu iş mecliste olacaksa orada olacak evde ise evde sokakta meydana inecek siz çalışmalardan anladığınız olay nedir

Ahmet Yasin 07-07-2011 15:30

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895576)
ama güzel bir nokta ver gecen secimler öncesi ve sonrasi sp liler burayi istila ederdi, bizi dogru yola cagirirdilar simdilerde artik sustular :)..
nerde o eski milli görüscüler biz suursuzlari aydinlatsa :)

Baktılar Ak partilileri kendi saflarına çekemiyorlar en iyi biz onlrın safına geçelim deyip Ak partili olmuşlardır:)

ak sevda 07-07-2011 21:13

onlar da kendilerini anlamıyorlar.

İ K R A 07-14-2011 00:53

Anayasasında din ibaresi 1924 yılında kalkmış, laik bir hukuk devletinde yaşayan saadet partililerin tek sorunu,kendilerini hala İslam devletinde yaşıyor zannetmeleridir.

Dini yaşamaya en çok olanak sağlayan, Müslümanlara tebliğ özgürlüğü veren partiye değilde kendilerince en dindar olan partiye oy veren, saadet partililer, çözümü tebliğde bulmalılar ve cumhuriyet devrinde, en geniş tebliğ imkanını, Müslümanlara tanıyan Ak partiye oy vermeliler.

Kalkınma 06-13-2013 10:06

nerde o eski sp

boston 06-15-2013 07:57

x

xxxxx

boston 06-15-2013 07:58

xx

xxxxxxxxxxxxxxx

battalgaziulan 01-12-2014 00:23

meclis ibadethane mi ki haremlik selamlık olsun?

Ayran 01-13-2014 00:27

Gayet dogal.

MEÇHUL ADAM 02-23-2014 10:49

"Biz de Milli Görüş'çüyüz"deyip milleti kandıran AKP'lilere en güzel cevaplar Rahmetli Erbakan'dan...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

All times are GMT +3. The time now is 00:15.