![]() |
Alıntı:
|
ya ibrahim abican bari sen yapma :)
|
furkancim sevinmen lazim artik fb nin maclarini sifresiz izleyeceksin :D
|
|
Feneriumda boncuktan kuş satıyorlarmış :)
|
bu arada sorusturmayi zekeriya öz yürütüyormus.. ne diyeyim Allah kurtarsin aziz baskan :)
|
Trabzonlu gençler herhalde fenerbahçeyi şampiyon yapan tayyip erdoğan bu olaydanda kurtarır değilmi :)
|
ayipsin :).. bosuna yüzde 61 vermedik :)
|
O değilde bu soruşturmadan birşey çıkmazsa yine protesto gösterisi yaparmı sizin uşaklar
|
bu sorusturma en iyi ihtimal 2-3 yil sürer malum hukuk devletiyiz ya :).. biz zaten sampiyonlugu unutmustuk ama gelirse piyango olur..
bu arada sizinkilerde simdi toplanmis trabzon aleyhine tezehürat yapiyorlar ne alakaysa :) sanki Trabzon savcilari yönetiyor :) |
Alıntı:
|
valla ben karadenizin tadını çıkartıyorum zaten içim rahat fenerbahçeyle uğraşmak zordur :)
|
artik fenerle ugrasmanin zor oldugunu tavsanli linyit, sakaryaspor, karsiyaka filan düsünsün :)
|
Nasıl ki 34 hafta 16 kard(LL)eş takım birleşip büyük hayalinizi beklediniz ama suya gömüldü, tarih tekerrürden ibarettir ve yine hayallaeriniz suya düşecek...
16 kardeşi nasıl dze getirdi isek emniyetide getiririz, kimseye hakkımızı yedirmeyiz... Eminyetten sonra TSK yi ıbekliyoruz... |
sende sakin ol sampiyon :D..
|
konuyu mavera açtı demi :D
|
Geçen sezon Kazım Kazım ile yollarını ayıran Fenerbahçe Yusuf Yusuf ile prensipte anlaştı.
su twitter daki geyiklere hasta oluyorum :) |
Alıntı:
|
aynı hassasiyeti şike yazarkende görmek isterdik...
|
bak o heyacanla onu hic düsünmedim dur degistireyim :)
|
çok heyecanlanma sonra daha kötü hayal kırıklığı yaşıyorsunuz :D
|
sorusturmadan birsey cikmayacagini biliyorum ama muhabbeti bile yeter :) sizde gs küme düsecek diye az kafa bulmamistiniz yani olay keser, sap olayina döndü :D
|
keser döner sap döner gün gelir hesap döner...
bana bank asya esprisi yapanlara... TRT HD yayına geçmiş büyük El Klasikoyu izlersiniz artık...;D Kartalspor-Fenerbahçe Karşıyaka derbisi...:p |
Alıntı:
|
emrenin sızıntı aboneliğini yenilemediğini öğrenen zekeriya öz soruşturma başlattı...
|
akinci isiniz zor.. zekeriya özden ne ucan ne kacan kurtulur.. aziz baskanida silivriye nakledebilir :D
son dakika : eskisehirspor bülent uygun, mehmet yildiz ve ümit karanin sözlesmelerini askya aldi.. madem sike yok bu nedir simdi :) |
epivates bana mesaj atacakmış ya küme düşersek ;D
öyle birşey olursa şampiyonluğu ts ye verirler herhalde :D 30 puanlık şike yapmamışızdır herhalde ;D |
Alıntı:
|
sana demedim ya ben genele konustum kizma sampiyon :)
|
galatasaydan açıklama:
GS'liler olarak içimiz rahat, Fenerbahçe'nin şike yapmadığı 2 maç var o da bizimkisi :) |
seyrantepedeki ve inönüdeki derbiyi fifaya yollasınlar kesin şike var derler :D
|
o değilde tutuklu vekiller,yemin krizi ne oldu onlar :D
ne güzel değişti gündem |
Şaka gibi ya. :)
|
Serhat Ulueren : Karabükspor - Fenerbahçe maçından önce Ali Yıldırım'ın Karabükspor'a 7 Milyon Euro'luk senet verdiği iddiaları var.
|
Başsavcılık Emenike'ye ait teknik takip sonucu kayıtların bulunduğunu belirtti. (TRT Spor)
|
İsabet olmuş.Zekeriya Öz şikeye ilk yüklenen savcı,bu adam hakkında kitap yazmak gerek
Aziz Yıldırım ise bir yolunu bulur çıkar gibi geliyor ama bakalım içeri girmesi süpriz olmaz |
UEFA Yetkilileri iki hafta içinde Türkiye'den sonuç bekliyor (TRT SPOR)
|
tff nin eli ayağına dolaşmıştır şimdi.
|
Bütün gün herkes karnından konuşup durdu. Gördüğüm en net mülakat budur, izlemeyenler için;
|
Kanal D haberin iddiasına göre Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Ümit Karan'a bir otomobilin bağajında çanta içinde 200'er bin lira gitti, çantaların teslimini polis kamerası tespit etti..
|
All times are GMT +3. The time now is 15:53. |