![]() |
Oy veren vermeyenden Allah razı olsun..Üstad yine almış başını gitmiş :)
Alıntı:
|
Alıntı:
Birine versem olmucak diğerine versem olmucak bu yüzden vermemk daha iyi :güzel: |
Anket kapandı zaten :) bir daha tek seçenek kimse istemez sanırım...millete 2 ay tek seçenek yaptık herkes döküldü :)
Yeni anketi çok seçenekli yaparız tamam |
Temmuz ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir
Ayın yıldız üyesi : HaArP Ayın Ak Üyesi : Ahmet Yasin Ayın Üyesi : duygu_ Listede anketi önde kapatan üç arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun Birinci olan arkadaşımızın 1500 beğeni puanı ikinci olan arkadaşımızın 1000 beğeni puanı ve üçüncü olan arkadaşlarımızın 500 puanı en kısa zamanda verilecektir..selametle |
Derece yapan muhteremlere hayırlı uğurlu olsun, oylarına laik görenlerden Allah razı olsun mahcup ettiniz vesselam.
|
_duygu_ yu ben hiç görmedim ki oy alsın :S
İlginç ;D |
Alıntı:
bir de "bu listede olup kazanmaya hak kazanan" cümlesi nasıl bir cümledir (: çok kötüyüm, hata görünce hemen atlıyorum. sizden de intikam bekliyorum :) şaka bir yana, oylamaya sadece 41 kişi katılmış. sayı oldukça az. dereceye giren kardeşlerimin alnından öpüyorum. haarp kardeşimi ayrıca kutluyor, gözlerinden öpüyorum :) |
ilk 3 tahmin ettigim arkadaslar.. kendilerini tebrik ediyorum ama duygu bu aralar görünmüyor..
|
Anladık Murat kardeşim kopyala yapıştır kurbanıyız dört değil üç :)
Diğer cümle için helal olsun aylarca ilk defa fark eden kişi oldunuz ben bile bu yanlışı fark etmemiştim :hihi2: İntikamım yakındır :) yazdığınız her cümlenize dikkat edin |
korktum bakın şimdi. gelin barış antlaşması yapalım :)
|
Yok ne barışı bir değil 10 mesajınızda yanlışlarınızı bulmasam rahat etmem :hihi2:
|
elin pesmergesi kalkmis türkce dersi veriyor ya gelde ülkem icin üzülme :)
|
tebrikler...
hak eden kişiler kazandı diyebilirim... yalnız geçen ayın birincisi olan benim oyumu alan tyh ye özel bir ödül şart... vermezseniz ben rep basarım :) |
ben kullanmadim...
|
Yarışmayı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
|
Alıntı:
Diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum :) Mayıs ayı değil Temmuz'dayız:) |
puhaha:)
Gönülden ablanın açlık başına vurmuş herhalde :) |
Önce 3 yerine 4 yazması şimdi de ayları karıştırması :w:
Yakında chp forumunda hisedebilir kendisini :w: |
Alıntı:
|
diyet yapıyordur belki :)
|
bak onu düşünmemiştim. :)
gönüldene biraz daha yüklenirsek hepimizi banlayacak :) |
Dağılın yettim gari http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...s-z-HXMqLdQb5A teker teker gelin :hihi2:
Anket'in Ay'ı değiştirmeyide unutmuşum :utangaç: Ne diyeti sevgili Yavuz tam tersi Ramazan öncesi ne varsa mideye indirdim :w: Olur böyle vakalar akpartiforumlular yakalar :) |
Bana göstermis oldugunuz teveccühten ötürü herbirinize ayri ayri tesekkür ederim.:gül::)
|
afiyet olsun :)
Demek ki fazla yemeğin rehaveti imiş bu :) |
Alıntı:
Sağol Akıncı bol bol yedim karşılığınıda bol bol aldım :) |
Alıntı:
Allah'ta sizi güldürsün. |
mavera kim la bayan üye...
Bizim molla çıkacak diye tırsıyorum :) |
haci nasil teveccühdür bu 0 cekmissin :)
|
boşver beldei tayyibe :)
Geçen ay sıfır çekecekler birbirlerine oy vermese maverada sıfır çekecekti :) Galiba murat abi sıfır çekmişti :) Panpisvateste rekor oy almıştı :) |
Şimdi ben en baştan Tarantula'yı bayan sanıyordum...ancak sonra hekes aksi şekilde konuşunca yanıldım demiştim...ama şimdi acaba diyorum :) kimdir deyiverin milletin merakı geçsin bir bayana bay diye hitap etmek hoş olmaz :)
|
Ben borclu cikmadigima seviniyorum üstad.:)
|
o sir benimle gider arkadaslar, izin almadan söyleyemem :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben acizane isin latife yönündeyim...belki nazimiz gecer diye. Bizimki maksat muhabbet olsun. Yeterki kalpler bir olsun...:) |
tamam, oylardan biri bana ait.diğer bir oyu kim verdi la bana hemen çıksın ortaya ;D
|
yuh lan adam harbi kendine oy vermiş...
Diğer oy ak sevdadan... |
İlk üçe giren abi-ablalarımızı tebrik eder, beni oysuz bırakmayıp sıfır çekmeme mani olan cartman abime en içten teşekkürlerimi sunarım :)
|
İyi hoşta oylama bitti ödüllerimizi görelim :)
Hemde yasal faizi ile birlikte |
sava ödül var abi :)
|
Biz daha bişey göremedik..
|
All times are GMT +3. The time now is 07:36. |