![]() |
Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca düşmanın hilelerinden de haberi yok sanırım |
Alıntı:
o inim inim inleyen esnaf 22 temmuzda neredeydi? yoksa sende chp nin bos dükkanlarin resmini cekip bakin esnaf kepenk kapatti haberlerinin ekisinde misin? |
Alıntı:
Bu arada yukaridaki yazilarinin hepsinin kaynagi var, bakiniz altinda kaynak neresi diye, onuda ben söyleyecek degil ya, herseyi devletten beklemeyin ama ya 8) |
Alıntı:
ikinci halkın içindeyim üçüncüsü bu halk 22 temmuz da akpnin ekonomik politikasına değil kendilerince kominist olan chp iktidara gelmesin diye akp ye oy verdi dördüncüsü babam dahil |
Birincisi senin islerin iyi degilse kendini sorgula müsteriye güzel yüz gösteriyor musun bakayim ;D ;D..
ikincisi halkin icinde olman hic birsey ifade etmez, halkin disinda olan bir halk göstersene bana ? ücüncüsü bir insan acsa, isi yoksa, is yapmiyorsa komunizmi, darbeyi filan hic takmak bunu en iyi 3 kasim secimlerinde gördük iktidar ortaklari bir önceki secimde galipken 3 kasimda yerle bir oldu.. dördüncüsü benim babamda esnaf ve sükretmesini biliyor, 3 kasim öncesini hatirla ve sükret kardesim ;) |
Alıntı:
Elhamdulillah müşterilerimle aram çok iyidir ve elhamdulillah beni çok severler ama güleryüz benim müşterimin cebine para koymadığı gibi onun dönüşümünü de yapamıyor elhamdulillah biz yine de şükrediyoruz... islamcı dediğimiz gerici(kastım ortamı germek) basın beş yıl boyunca akp'nin yalanlarına maalesef alet oldu ve bu toz pembe yalanlara inanan değerli insanımız oyunu akp'ye verdi kimse kimseyi kandırmasın bu millet chp gelmesin çocuklarımız dinini öğrensin diyerek oylarını akp ye verdi ve buna da imamlarımız ve kuran kursları hocası önayak oldu |
Alıntı:
Cünkü sizde tahmin edemeniz bu basariyi o yüzden bir sorumlu lazim, oysaki sorumlu becereksiz muhalefettir buna sp de dahildir.. Kardesim hadi medya toz pembe gösterdi halk cebine gireni, cikani bilmiyor mu o kadarda cahil mi? evet size göre halk cahil ama yarin oy isterken aziz milletim olur.. o imamlar, o kuran kursu hocalari yillardir sizin icin calisirken iyiydi ama degil mi ;) |
Alıntı:
iki gün vakit okuyan bir de bakmışım ki chp düşmanı,asker düşmanı olmuş karşıma çıkmış bana akpyi savunuyor star okuyor aynı şey zaman okuyor aynı şey yeni şafak okuyor aynı şey hepsi filozof hepsi siyaset uzmanı ben burda partileri tartışmayacağım dediğiniz gibi ortada düzgün bir muhalefet yok ayrıca şimdiye kadar ticaret hayatımda hiç ağlamadım kötü olan ekonomi için de daha beter olsun diyorum o hocalar bugün chp yi savunsa aynı şeyi diyecek misiniz yıllarca bizi savundular şimdi de chp yi destekliyorlar bravo bu imamlara hocalara deyip alkış mı tutacaksınız |
Sondan baslayim imamlarin, hocalarin bizi desteklemesini onayladin mi..camii ibadet yeridir, siyaset yeri degildir dünyalik cikarlari camiiye kimse sokmamalidir ister ak parti olsun, ister chp bir imam siyasi görüsünü cemaate asla empoze edemez bana kalsi rengini aleni sekilde belli edemez..
halka cahil diyerek eline ne geciyor, sende o halkin icindesin sende cahilsin o zaman yok halk cahilse bundan erbakan dahil siyasilerin katkisi var, neden egitmediler o cahil halki.. simdi bir karar ver islerin iyi mi, kötü mü yada söyle sorayim 3 kasim öncesi ve sonrasini bana objektif analiz et gerci bosuna soruyorum ama belki kücük bir ihtimal 8) |
Alıntı:
imamlar hakkında da senin gibi düşünüyorum halk siyaset cahili benim kastım bu yoksa halkımız onun dışında neyin ne olduğunu iyi bilir ve halkımız çok saf bu hem çok iyi hem de çok kötü bir durum efendimizin bir sözü var müslüman uyanık olmalı bu söze riayet edersek saflığımızın da getirisi ile sırtımız yere gelmez ama yok uyanık olmazsak maalesef istenmedik sonuçları elde ederiz halkı eğitmek öyle kolay bir eylem değil o yüzden kimseyi suçlamak doğru hareket olmaz kanısındayım |
Evet ortak paydalarda birlesiyoruz..halk önceden siyasi olarak bir cehaletin icindeydi bunu kabul ediyorum benim dedem, babam, ben yillarca ayni siyasiler tarafindan yönetildik bu nedenle ben 3 kasimi bir devrim olarak görüyorum..
Bu arada evet su anda ekonomide küresel bir sorun var o yüzden bir durgunluk var, üstüne birde beklenmeye siyasal sorunlar eklenince piyasalar iyice allak, pullak oldu.. |
Alıntı:
illa ki ülkemizde herşey her zaman dört dörtlük olamayacaktır bunlar kabul edilebilir şeyler ama açıkçası ben türkiye de gelişen siyasal olayların ekonomik krizi örtmeye yönelik olduğunu düşünüyorum umarım öyle değildir umarım ben yanılıyorumdur umarım tespitlerim yanlıştır ayrıca karanlığa küfredeceğine aydınlık için bir mum yak sözünü de belirtmeden geçemeyeceğim bu sözü kendime söylüyorum kimse üzerine alınmasın |
Yok bizede söylesen farketmez..insallah ne sen ne ben hakli cikarizda ülkemiz kazanir..a partisi olmus, b partisi olmus umrumda degil hersey Türkiye icin ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada dedin ya alayci cevap veriyorum buna sizin milli görüscülerden birinin az önce dedigi bir cümleyle cevap vereyim.. "Adamina göre muamele yapiyoruz" |
gülelim mi, Ağlayalım mı bilemedim
Ama gülmek ğır bastı ;D ;D |
Alıntı:
Bizim davamizi algilamak icin önce beynindeki prangalardan kurtul!.. |
Alıntı:
benim düşüncelerim beni bağlar milli görüşçü sözünü hakkımda kullanmasanız sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Madem milli görüs bu kadar büyük bir hareket insanlar neden bunu farketmiyor, neden kücük bir azinlik bunun farkinda, diger insanlar neden uykuda, neden inandirici bulunmuyorsunuz, neden sizleri samimi bulmuyorlar.. Bana verilen cevaba göre itina ile cevap verilir, kusura bakma siparise göre degil mesaja göre cevap veriyoruz artik hosunuza gitmezse yapacak birseyimiz yok... Siz yolunuza devam edin, Rabbim sizleri yolunuzda muvaffak etsin bizim sizden istirhamimiz bos yere önümüzde takoz olmayin, yeterince ugrastigimiz kisiler var birde sizlerle ugrasmayalim ;) |
nun için karsı goruslere sadece alaylı bir sekılde yaklasıp cevap verdıgını zannedıyorsun..
Demekki anlayabiliyorsun seninle alay ettiğini :) |
Alıntı:
|
üstadın bir lafı var
Fakir mantıklarıyla derin kritikler yapan sahtekarlar var .. diye ben bunu yakıştırıyorum böylelerine :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunu milli görüşü küçümsediğim manasında da kimse algılamasın |
Edebiyle elestiri yapana sözümüz yok, haddini bilene lafimiz yok, misafire basimizin üstünde yer var ama burada hep ayni söylemlerle siyaset yaparsaniz o zaman size gereken cevap verilir..
Buyrun elestirin, dökün eteklerinizdekini ama adabiyla, yalnisi buyrun belirtin katiliyorsak yanlis diyelim ama sirf ak parti yapti diye herseye muhalefet olmayin, dogruya dogru deme erdemini gösterin, yeri geldiginde demokratik durusunuzu gösterin, partinize katkisi olacak diye dün küfrettiginizle isbirligi yapmayin.. Söyledikleriniz hep ayni seyler yok din elden gidiyor, yok vatan elden gidiyor olaya bakiniz ak parti hakkinda laikligi yikmak icin odak oldu deniliyor siz milli görüscüler ak partiyi hristiyan yaptiniz ak parti özellestirme yapiyor ülkemiz icin siz ülke satiliyor diyorsunuz.. Ya sizin derdiniz nedir birakin ülke sevdasi palavralarini söyleyin derdiniz nedir, kuyruk aciniz var malum ama artik ne kadar süre geldi gerceklere alistiriniz lütfen kendinizi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne demek simdi bu sen biliyor musun bakayim Milli Görüs, Fatih Sultan Mehmet harekati oldugunu sen nasil olurda böyle bir güzellik icinde yer almak istemezsin, yoksa sen batil misin? Ya haksin, ya batil..hakda arkadaslara göre milli görüs olduguna göre geriye batil kaliyor!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kardes biz onu okuyoruz, bende o yüzden soruyorum nasil oluyorda kendinizi hak görürken, digerlerini batil sinifina sokuyorsunuz bu hakki size kim veriyor?
|
Alıntı:
|
İnanki alinti yapip sayfa doldurmaya değmez..
Ben henüz bunların ne istediğni tam olarak anlamadım,anlatamadılar.. "Bana göre süt onlara göre çikolata" bakın anlıyacağınız düzeyde örnek veriyorum küçük bebeler bile bilir bu sözü.. sen kimseyi hak batıl diye ayıramazsın ki.Yoksa Allah sana böyle bi yetki verdi de bizden mi gizliyor? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sen insanın kalbindekini de bilirsin o zaman.Nedir niyetimiz ?
|
All times are GMT +3. The time now is 12:14. |