Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=155202)

Seyyah 09-17-2011 22:26

Ammar kardeşim,
İmzanı değiştir, hergün yeni aksiyonlara girme.
Amacın üzüm yemek olsun, bağcıya sataşma.
Seni severiz ama bazen eleştiri ile sataşma arasındaki farkları ayırt edemiyorsun malesef.

Mavera kendi istediği ile daha rahat yorum yapmak amacı ile görevini bıraktı.
Atıldın, kovuldun vs. gibi şeyleri bir daha kesinlikle duymamayı umuyorum.

Yoksa yollarımız ayrılır kardeşim araya kim girerse girsin geri dönüşüde olmaz.
Vesselam.

Yıldırım 09-17-2011 22:45

Herkes haddini ve yerini bilsin Mavera forumdaki görevinden kovulmamıştır kendi isteği ile ayrılmıştır.Bunu her kim söylüyorsa ispatlamakla yükümlüdür.Herkes kalması noktasında ısrarcı dahi olmuştur.Bunun aksinide hiçbir yönetici söyleyemez.
Madem ortaya bir iddia attınız...İspat edemeyen namerttir...

Ammar 09-17-2011 22:54

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952944)
istersen sondan baslayim..
ey forum ahalisi iste bu dinden, imandan, hayadan, ahlaktan bahseden sahsiyetin aslinda bir yalanci, iftiraci ve senaryocu oldugunu sizlere kanitlamak isterim..

benim yönetiminden kovuldugunu kanitladigin takdirde ben bu foruma bir daha girersem adam degilim ama benim kendim biraktigimi ve veda basligi actigimi yönetiminde kalmam noktasinda ne kadar rica ettigini kanitlarsam sen bu forumdan gidecek misin?
yada basbakanimiz gibi daha agir bir söz söyleyim eger sen benim kovuldugumu kanitlamazsan namertsin! eger delikanliysan tükürdügünü yala ve herkes icinde kanitla..
iste sizin gibiler böyledir sadece lafla peynir gemisini yürütmeye calisirsin, sen burada her konuyu kendi cemaatinin tartismasina cekmeye calis, her konuda kendine vazife cikarmaya calis, her konuda dinden, imandan bahset sonra arastirmadan, etmeden sallama yorum yap!..
bu arada baska konudada arkadasin hakkina girmistin cünkü sizin icin hak, hukuk sadece kendi cemaatinizle sinirli..
ne diyeyim Rabbim senin düsünce olanlara aman vermesin yoksa vay halimize..

"ey forum ahalisi iste bu dinden, imandan, hayadan, ahlaktan bahseden sahsiyetin aslinda bir yalanci, iftiraci ve senaryocu oldugunu sizlere kanitlamak isterim.."
imanımın sorgusu sana mı kalmış. sen kendi imanından bahset benimkinden değil

ben kovuldun derken ineleme amaçlı yazdım. iftira amaçlı değil hemn yuraladın. yalancılık bilmem ne.

sen kendi ahlağından haber et 10 defa bana konularını uzatma dedin benzer konuları aynı yere aç dedin gelmişsin burada bana sırf konuların güncel olsun diye günecliyorsun diyorsun sen ne oluyorsun budurum da. hemde her tartışmalı konuda bunu söyledin. insanın söylediği hiç mi aklına gelmez.

sen benim güncelleme için yazdığı kanıtla kanıtlamassan bana ne atfediyorsan bende sana atfediyorum.

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952966)
Ammar kardeşim,
İmzanı değiştir, hergün yeni aksiyonlara girme.
Amacın üzüm yemek olsun, bağcıya sataşma.
Seni severiz ama bazen eleştiri ile sataşma arasındaki farkları ayırt edemiyorsun malesef.

Mavera kendi istediği ile daha rahat yorum yapmak amacı ile görevini bıraktı.
Atıldın, kovuldun vs. gibi şeyleri bir daha kesinlikle duymamayı umuyorum.

Yoksa yollarımız ayrılır kardeşim araya kim girerse girsin geri dönüşüde olmaz.
Vesselam.

tehdit olmassaymış iyi olurdu..
ben böyle anlaşılacağını hiç düşünmedim. yoksa yazmazdım

Mavera 09-17-2011 22:58

ne amacla yazdigin belli.. bilmeden, arastirmadan bir iftirada bulundun simdide yok igneleme yaptim dedin nasil bir ignelemidir bu amacin yani beni rencide etmeye calismak bu hakka, hukuga siyiyormu..
yan dünden beri avukatligini yaptigin havacenin bana yaptigi hakaretlere ne diyeceksin ve o sahsin bir anda atatürkcü kesilmesini nasil okuyacagiz..
dün seriattan, laikligin din düsmanligindan bahsedenler bugün beni atatürke hakaretten sikayet edecekler..
ammar Allah rizasi icin samimi ol, inan sana deger veriyordum ama her söyledigin söz bendeki izlenimlerini alip, götürüyor kardesim..

Ammar 09-17-2011 23:04

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952979)
ne amacla yazdigin belli.. bilmeden, arastirmadan bir iftirada bulundun simdide yok igneleme yaptim dedin nasil bir ignelemidir bu amacin yani beni rencide etmeye calismak bu hakka, hukuga siyiyormu..
yan dünden beri avukatligini yaptigin havacenin bana yaptigi hakaretlere ne diyeceksin ve o sahsin bir anda atatürkcü kesilmesini nasil okuyacagiz..
dün seriattan, laikligin din düsmanligindan bahsedenler bugün beni atatürke hakaretten sikayet edecekler..
ammar Allah rizasi icin samimi ol, inan sana deger veriyordum ama her söyledigin söz bendeki izlenimlerini alip, götürüyor kardesim..

iftira atmadım iftira olması için kasıt olması gerekir. bana konuları bir yerde topla demene rağmen her tartışmadan bana konu güncelliyorsun dediğin için ister inan iter inanma iğneleme amaçlı söyledim.

senin benden istediğini yaptığımda ,ikide bir konu güncelliiyor demen dediklerine hakka hukuğa sığıyormu benim yaptığım sığmıyor zaten diyorum sen ikide bir tekrar ettiğin için iğneleme istedim.

havace ne yazmış beni ilgiledirmi yor atatürkçü kesilmişse yanlış yapmıştır. ben doğrularımı savundum ve hala aynı görüşteyim onun avukatlığını yapmadım. laiklik hakkındaki söylediklerine katılıyorum hayatının her sözüne katılıyorum demedim.

havace üzerinde bana saldırmaya gerek yok. hesabını onunla gör.

Mavera 09-17-2011 23:06

ama sen dün onun üzerinden bize saldiriyordun.. bu ne perhiz, ne lahana tursusu ?
peki sormasi ayip neden igneleme geregi duydun, konuyla alakasi nedir?

Seyyah 09-17-2011 23:15

Tehtit yok Ammar kardeşim,
Bilirsin seni severim, daha öncede olaylar oldu üzüldüm senin için.
Ama işin seviyesini kaçırıyorsun,
Bizlerde bostan korkuluğu değiliz bir sorumluluğumuz var.
Eleştiri yapmanı desteklerim,
Ama imzana neolaiklerforum yazıp gülücük atarak dalga geçmen,
Maveraya kovuldun demen vsvs..
Bunlar eleştiri değildir, sataşmadır. Sen demek istediğimi çok iyi anladın.

Tarzını değiştirmeşsen, sürekli böylesi olaylar yaşanma devam edecek ve bizlerde sorumlu olarak gerekeni yapmakla mükellefiz.

Benim önceki mesajı yazma nedenim senin aramızda kalıp daha seviyeli bir biçimde farklı bir renk olman.
Ama illa ki aynı politikaya devam edersende gerekli görülen işleme tabii olursun.

Anlatmak istediğimi çok iyi anladığını biliyorum, o yüzden bu mesaja bile cevap verme,
biraz empati kur.

Ammar 09-17-2011 23:15

ben adamın üzeriden size saldırmadım kendi kendinize savunmaya geçiyordunuz benim sçylediğim ki hala aynı şeyi söylüyorum laikliği sevmiyorum istemiyorum. tasiyeyi de yanlış buluyorum. adamın laiklik konusunda ki mesajlarının bazılarına katılıyorum.

daha keç defa yazacağım. sen bana kaç defa dedin ki mesajlarını benzer olanları aynı mesajda topla seni niye dinlediyse kafa işte. :)

her tartışmadan rencide etmek için üste çıkmak için tekrarlayıp duruyorsun konu güncelliyorsun konu güncelliyorsun diye.

güzel bir iğne olmuş bu kadar acı hissedeceğini düşünmemiştim :)
:w::w::w:

Ammar 09-17-2011 23:18

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952989)
Tehtit yok Ammar kardeşim,
Bilirsin seni severim, daha öncede olaylar oldu üzüldüm senin için.
Ama işin seviyesini kaçırıyorsun,
Bizlerde bostan korkuluğu değiliz bir sorumluluğumuz var.
Eleştiri yapmanı desteklerim,
Ama imzana neolaiklerforum yazıp gülücük atarak dalga geçmen,
Maveraya kovuldun demen vsvs..
Bunlar eleştiri değildir, sataşmadır. Sen demek istediğimi çok iyi anladın.

Tarzını değiştirmeşsen, sürekli böylesi olaylar yaşanma devam edecek ve bizlerde sorumlu olarak gerekeni yapmakla mükellefiz.

Benim önceki mesajı yazma nedenim senin aramızda kalıp daha seviyeli bir biçimde farklı bir renk olman.
Ama illa ki aynı politikaya devam edersende gerekli görülen işleme tabii olursun.

Anlatmak istediğimi çok iyi anladığını biliyorum, o yüzden bu mesaja bile cevap verme,
biraz empati kur.

Allah razı olsun kardeşimde sence bu tek taraflı mı karşıdakilerde bir çift söz söylemeniz gerekmiyor mu ? bizi PKK lı bile ilan ettiler. her şey bizim sırtımızda mı ?

Mavera 09-17-2011 23:18

gereken cevabi hem benden hem yönetimden aldigin icin aci yok.. ama sunuda anladik ki senden dost olmazmis dün, kanka oldugun adami bugün iki dakikaya sattin simdide yok iste sunu destekledim, bunu destekledim diyerek durumu kurtarmaya calisiyorsun..
neyse bugün yetince seninle yazistim bi rahat birakda diger konulara takilayim..

Seyyah 09-17-2011 23:21

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952991)
Allah razı olsun kardeşimde sence bu tek taraflı mı karşıdakilerde bir çift söz söylemeniz gerekmiyor mu ? bizi PKK lı bile ilan ettiler. her şey bizim sırtımızda mı ?

Konunun bitirilmesi için taraflara uyarıda bulundum kardeşim, rahat ol.
Ama sadece bu konu için söylemiyorum,
Sen beni anladın. Özeleştiri yaparak, daha iyi bir tarz sergiyeceğine inanıyorum.
Bizleri üzmediğin için teşekkür ederim şimdiden.

Ammar 09-17-2011 23:21

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952992)
gereken cevabi hem benden hem yönetimden aldigin icin aci yok.. ama sunuda anladik ki senden dost olmazmis dün, kanka oldugun adami bugün iki dakikaya sattin simdide yok iste sunu destekledim, bunu destekledim diyerek durumu kurtarmaya calisiyorsun..
neyse bugün yetince seninle yazistim bi rahat birakda diger konulara takilayim..

sen hakketen kafayı yemişsin sizin gibi her şeyi savunmuyorum adamların yanlışlarını ne diye savunacağım harbiden ne diyeceğini şaşırmışsın. ayrıca adam benim ne dostum ne kankam beni dost ettiğini düşünmüşmüydümn ki fikrin değişsin. pek emin değilim.

beni kendinizle karıştırmayın. ben kimsnin yanlışını savunacak değilim.

Ammar 09-17-2011 23:23

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952994)
Konunun bitirilmesi için taraflara uyarıda bulundum kardeşim, rahat ol.
Ama sadece bu konu için söylemiyorum,
Sen beni anladın. Özeleştiri yaparak, daha iyi bir tarz sergiyeceğine inanıyorum.
Bizleri üzmediğin için teşekkür ederim şimdiden.

benim biraz aleni oldu da ondan. bende hiç kimse ile tartışma derdinde değilim.

ordu gibi hepsi bir ağız saldırıyor.

rica ederim. umarım tatsızlıklar yaşanmaz.

Mavera 09-17-2011 23:23

onu, bunu bilmem seni sahit yazmis senide cagiracaklar artik savciya anlatirsin derdini :)
adam seni samimi görmüs ki, sahit yazdirmis :D

Seyyah 09-17-2011 23:25

Arkadaşlar bireysel tartışma son bulsun.
Yoksa konu kitlenecektir.

Ammar 09-17-2011 23:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 952998)
onu, bunu bilmem seni sahit yazmis senide cagiracaklar artik savciya anlatirsin derdini :)
adam seni samimi görmüs ki, sahit yazdirmis :D

yaw adam beni samimi bulmuşsa suçmu suçlumuyum ve benim hiç birşeyden haberim yok senin atatürk ile ilgili görüşlerini ve mesajlarını görmedim.

şimdi yazarsan şahit olabilirim belki :) :w::w::w:

Mavera 09-17-2011 23:33

niye sendemi sikayette bulunacaksin :).. bu arada adam senin taktigi uyguluyor hemen sayfayi kaydetmis, sen mi ögrettin ona :D

Ammar 09-17-2011 23:35

düşüncelerini yazmadın ki görmedim ben geçmiş düşüncelerini . ona göre önümüzdeki hamlelere bakardırk

adam akıllıca davranmış :) belki videoyada çekmiştir daha kanıtlayıcı olur adam sildiniz hemen yoksa şimdi mesaj çekerdim.

Mavera 09-17-2011 23:38

bana laiksiniz, laiksiniz dediniz beni gaza getirdiniz.. sizin yüzünüzden fislendim :)

Ammar 09-17-2011 23:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 953022)
bana laiksiniz, laiksiniz dediniz beni gaza getirdiniz.. sizin yüzünüzden fislendim :)

yakında atatürkçü kesilmeyinde gaz geçer :) :hihi2:

Mavera 09-17-2011 23:41

ben degilde sende atatürkcülük seziyorum :)

Ammar 09-17-2011 23:44

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 953029)
ben degilde sende atatürkcülük seziyorum :)

niye ben mi 3 gündür laikliği savunuyorum.

la şu düşünceleri söyle de yoksa şahitliğim havada kalır. içimi rahatlatmak istiyorum bekliyorum korkuyorsan özel atabilirsin.

Mavera 09-17-2011 23:46

atatürk dini bütün bir müslümandir dedim onu sikayet edecekmis arkadas :)

Ammar 09-17-2011 23:48

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 953040)
atatürk dini bütün bir müslümandir dedim onu sikayet edecekmis arkadas :)

tamam inan aynen böyle şahitlik ederim :) daha büyük bir suç olamaz zaten . ayvayı da limonuda yedin göreceksin sen.
görüntüleri aldım bende yanıma klasorde yer alacak bunlar başka varsa onlarıda bekliyoruz.

manifesto 09-17-2011 23:49

Konular neden hep kişilere odaklanıyor
Arkadaş çok da güzel bir konu açmış
PKK yı terörü saldırıları kahraman polisi ve bundan sonrasını konuşmak varken..
Hemşehrilerime geçmiş olsun diyorum o fare yürekli krolara da yine bekleriz demek gerek

Saltuk Buğra Han 09-18-2011 01:29

Bu açılan konuları sabote edenleri ben denizdeki korsanlara benzetirim.
Hani yükü belli , rotası belli bir gemi düşünün ve o zavallı geminin korsanlarca ele geçirilip gerçek rotasından uzaklaştırılıp tacize uğratılması gibi.
Bu sebeble açıkca itiraf etmeliyim ki ,bu forum da konu açmak cesaret gerektiriyor.
Konuya gelince ,söyleyecek hiç bir söz yok.
Hayatı pahasına görevini yapan polisimize ne kadar şükranlarımızı sunsak azdır.
Teşkilatımızın hakkın da ileri geri konuşanın kanından da şüphe ederim .
Eğer insanlar birazcık şeref taşıyorsa ,konuyu saptırmak yerine buna benzer başarıları bizlere yaşatan polislerimize şükranlarını bildirmeyi kendilerine borç saymalılar.
Bir iki cümlecik de olsa..
Bu bu kadar zor olmasa gerek...

Eşref 09-18-2011 02:08

VAllahi şu konulara sabote edenlere beddua edecğim, zor tutuyorum kendimi. Ne güzel bir konu ama saptırılmış. Polisin biri yanlış birşey yapmış olsa bile, bunu nasıl bu kahraman polise mal edebilirsin?

O zaman başka biri de kalkar. Senin ailenden, senin akrabalarından, senin cemaatinden, senin çevrenden biri bir suç işlediğinde, onlar üzerinden kalkar, seni fişler, seni karalar. Kendine böyle bir zulmü reva görmüyorsan, başkalarına da zulm etme.

Polise bak. MaaşAllah. Demek ki eli tetikte, dört gözle nöbet tutuyormuş. Vatanını, milletini pür dikkat bekliyormuş. Bazı askerler gibi yan gelip yatmıyormuş. Ülkesini Ergenekoncular gibi satmamış. Üstelik o bir polis memuru. Asker gibi savaş eğitimi almış biri değil. Üzerinde ağır silahlar, bombalar olan biri hiç değil. Ona rağmen, birçok askerin bile yapamadığını yapmış.

Eğer bu polisi kıyaslayacaksan, böyle kıyasla. Kirletme, leke sürme, çamur atma! Hakkı, hakkı olana ver. Ver ki; sen de Hak'tan, hakettiğini alasın.

Ahmet Yasin 09-18-2011 02:19

Molla sende de tam Kürt inadı var ha la iki dakka sus bi...Beni bile çileden çıkardın :@

CeVHeR 09-18-2011 19:43

Konuyu başdan sona okudumda, merak ediyorum bu mesajları yazan senmisim Ammar. Yoksa küçük bir kardeşin varda şifreni onamı verdin. Sen yokken zaman geçirsin diye...

Benim görüp konuşup sohbertine ortak olduğum Ammara hiç benzemiyor bu mesajları yazan arkadaş...

Çok şaşırtıyorsun beni çok. Sadece beni değil eminim ki birçok arkadaşı...

All times are GMT +3. The time now is 21:03.