![]() |
Alıntı:
Bizim burda polise jilet çeken eylemci oluyor kaldırım taşı söküyor ölümüne fırlatıyor.. Bu insanların kimliklerini tespit etmek zor bir şey değil... Bulacaksın alacaksın evinden tıkacaksın içeri.. Ağır yaptırımlar uygulayacaksın... Silah bırakma falan hikaye , ispanya'da ki terör nasıl bitti hatırlayın bask halkının teröre karşı yürüyüşü bitirdi.İtalyan kızıl tugayları Aldo Moroyu öldürdüğünde 1 milyon sosyalist yürüdü. aynı şekilde diyarbakır'da , bitliste , batman'da , çıksa 100 binler yürüse faydası olur mu olmaz mı ? kimse hikaye okumasın o çukurca'da ki saldırıdan eminim ki orada ki köylülerin haberi vardı sonra çıkıp demesinler yok halkta pkk'dan korkuyor bilmem ne eğer vatan bizim vatanımızsa hepimiz omuz omuza duracağız... içimizde ki hainlerede en ağır cezayı vereceğiz gerekirse urganı boyunlarınada dolayacağız bu işin artık tek çözümü budur. |
Alıntı:
İyi anasını satayım ak partiyi suçlayalım,kıçı yiyen varsa tsk yıda dışlasın 'askere gitmiyorum' desin ama yemez,ak partiyi suçlayın 'oy vermicem gözlüğümü çıkarıcam' diyen varsa samimi ve insani davranıp tskyıda suçlayın 'askere gitmicem' desin,ama diyemez,çünkü asıl gözlüğü o vakit takmıştır.Elma ile armutu ayırmak bu kadar mı zor ? Ben sert mücadeleye bakmam,sadece kan akıtılmasına bakamm,bakarım kaç kişi örgütten kaçmış kaçı teslim olmuş pişman olmuş,kaç silah kaçakcısı elee geçirilmiş,kaç kilo eroin yakalanmış,yurt dışında diğer ülkelerle ne yapılmış buna bakar öyle hareke tederim. |
Alıntı:
almanyayla ingiltereyi asla bir tutmamanı öneririm... ingilterede şehir ortalarında insanlar yönetime istediği gibi söverde müdahale eden olmaz... diyarbakırdaki halk çıkıp isyan etsin diyorsun güzelde diyorsun ama kabul etsenizde etmesenizde devlet düne kadar ohal uyguladı o bölgede... etanın 50 militana kadar düştüğü söyleniyordu... sağolsun devletimiz 90 başından itibaren uyguladığı politikalarla özellikle pkknın en az 50 senelik sempatizan ve militan ihtiyacını sağladı... eta örneğini verirken devletten bağımsız yorum yapılamaz... köylülerin haberi olan saldırıdan senin askerinin istihbaratının haberi yoksa kepengi kapatıp dönsünler karakollardan... kaç defa mehmet baransu,emre uslu bundan önceki saldırılarda saldırı olacak diye uyardı... haftasında oldu saldırı... o adamların aldığı,köylünün aldığı istihbaratı ordu almıyor ha güldürmeyin adamı... üstelik ortalık bu kadar karışıkken... |
Alıntı:
++ Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin |
valla hocam devletini milletini bilmem o işin.. ben diyorum işte pkk'nın sempatizanı varsa en ağır yaptırımları uygulayacaksın uygulayacaksın ki adam yanaşamasın yanaşıyor mu ? yanaşıyorsada canını yakacaksın bu kadar basit...
terörist eyleme katılan adam 3 ay sonra çıkarsa dağda benim şehidimin katili habur'da davulla zurnayla karşılanıyorsa..... vay benim memleketim.. Kendinizi sadece bir şehit annesinin yerine koyun.. Ve olanları o gözle izlemeyi deneyin neler hissederdiniz... Bizler bugün ağladık üzüldük fakat yarın bir çok insan için yine her şey eskisi gibi olacak fakat o insanların bundan sonra ki her sabahları karanlık... Habur vb... gibi olaylarda o insanların ciğerini dağlıyor ciğerine hançer saplıyor..... |
uygulayınca ne oluyor bende sana onu diyorum...
sanki bu dedikleriniz hiç yapılmamış yapalım diyorsunuz... facebookta sayfalarada bakıyorum... kimi diyor partilerini kapatın vekillerini hapse atın... bdpye oy verenleri şöyle yapın böyle yapın... teröre destek verenleri şöyle yapın... ben tarih tarih veririm devletin bunları yaptığının kanıtını... açık net belli bu kalleşler silah bırakmadan bu iş bitmeyecek ne yaparsan yap... |
Müslüman kürt halkı ile pkk'yı bir tutmayın diyenler,müslüman kürtlerin ihtiyacı bunlar bunlar diye diziyor şartlarını bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım gitti.kürt açılımı hangi tarafın lehine çalışıyor onu da anlamadık.liberal gawatlar da çıkıp konuşmaya devam ediyor,asker sınır ötesine geçip 2 gün dolanıp geliyor herşey aynı hiç ilerleme yok.böyle zamanlarda doğu illerindeki insanlara bizdensen gel bu tarafa diyip kalanların üzerine kimyasal-biyolojik madde dökmek gibi fikirler geliyo insanın aklına her ne kadar uçuk olsa da.
|
Alıntı:
Karşıda ordu olmadığı için zaten tehlikeli bu yapılanma,bir ülke olsa senin toprağında zaten varlık sürdüremez askerlerini yollayamaz,arasında gezegen kadar far var bu yüzden terör,ülkeye nazaran daha beter daha kötü mücadelesi daha zor,nereden çıkacağı iç belli olmaz.TOKİ yeni karakol binaları dikiyor,bazı karakolların doğru güvenliği çok kötü ama burada yine hükümet veya direk tsk suçlanamaz,öyle karakollar anlatırıp anlatmak bir yana izzat gözünle gör diye götürürm seni ki ağzın açık kalır,burada suçlu hem karakol komutanı oluyor hemde karaolun bağlı olduğu birlik,komutanlık artık her ne boksa,bu yüzden hakikaten pkknın yağtıkları hiç bir şey,neyseki yeni karakolllar yapılıyor yeni savunma sistemleri konuluyor,güzel gece görüşü cihazları hakim 100-200 metre değil tee ebesinin cebindeki yeri gösteren,çoğu karakolda hakim bunlar,bu yüzden de baskınlara engel bunlar. Belli başlı kişiler yüzünden bölge halkını suçlayamazsın,bölge halkında korkudan sessiz kalan bir çoğunluk var,haklı olarak ses çıkaramıyorlar çıkarmıyorlar en doğrusunu yapıyorlar.İst de pkk gösteri yapınca,15 milyonluk şehirde kaç kişi karşı duruyor bunlara ? Bu yüzden bölge ne kadar kalkınırsa,insanlar o kadar kazanılır.pkk nın ses kayıtlarını dinlemedin sanırım,eğitime ne kadar karşı olduklarını. |
Alıntı:
|
İslamcı çevrenin doldurması gereken meydanı batıda türk ulusalcılar...
doğuda kürt ulusalcılar dolduruyor... devlet doğudaki islamcıları muhattap alıp onları güçlendirmeyi deneseydi pkk bu kadar güçlenemezdi... 2.si türkiyedeki cemaatler ve tarikatların büyük eşekliği var afedersiniz... bu kadar güçlüsünüz her birinin milyonlarca talebesi var... bırakın artık bu seçim harici apolitik takılıp devletçi olmayı... çıkın meydanlara 81 ilde deyinki siz silah bırakın siz operasyon durdurun... ama yok... cemaatler pasif durdukça insanlar illegal ortamlarda aramaya başlıyor kendince hakkını... |
Alıntı:
(Ben oğlumun düşerde biryeri incinir diye bisiklete binmesine bile izin vermezdim.. Aydınlı şehidimizin annesi..) başbakanı bağlayan bir şey yok ha.. kusura bakma başbakan,bakan kim varsa hepsini bağlıyor.biz onları bu ülkeyi yönetmeleri , huzuru sağlamaları, düzeni sağlasınlar diye seçtik onlarda bi zahmet yapacakları şeylerle bunu sağlasınlar.başbakanı dünya bağlıyorda filist,suriye,mısır vb. 24 şehit düşmesi bağlamıyo senin gözünde öylemi.kusura bakma benim sevdiğm inandığım başbakanı Recep Tayyip Erdoğanı olanlar bağlıyor. ve bende bundan dolayı başbakanı eleştiriyorum. |
Alıntı:
Türk ordusu zaten hiç bir koşulda silah bırakmaz bırakmasında hiç bir Türk vatandaşı bunu istemez. |
Alıntı:
niye veriyoruz üstad... anlatalım insanlara... devir değişti diyelim... cumhurbaşkanı çıkıp desinki suriye olayı sonuçlanınca kendi entegrasyonumuzu kuracağız sınırlar kalkacak desin... yüzyıllarca birbiriyle savaşmış almanyayla fransa bir entegrasyonla barıştı... biz düne kadar beraber birlikte yaşadığımız adamlarla mı barışamayacağız... |
Alıntı:
bunlar ancak müzakereyle olacak şeyler... zaten ses kaydı ortaya çıktı çıkalı arttı saldırılar... terör üzerinden hükümet yıpratılmaya devam edilirse otomatik olarak saldırganlaşacak devlette... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyse laf uzun ben bir mehmetcige ne oradaki dagi isterim nede tasi isterim hepsi onlarin olsun yeteri askerime birsey olmasin. |
yok üstad neo ottomanism falan diye sulandırmıyorum işi...
ama bilirsiniz suriyeyle aramızdaki sınır bu olaylardan önce gayrı resmi olarak kalkmıştı... serbest dolaşım başlamıştı... belki ırak iran lübnan bu hatta bi entegrasyon kurulabilirdi... komşularla sıfır sorun dedik sorunsuz komşumuz kalmadı... ama ben bu sorunların çok öncelerden düşünüldügünü düşünüyorum... sizce türkiyeyi,ırakı,ermenistanı kurduran güç o dönemde bir kürdistan kurduramazmıydı... ama kurulmadı suriyede,türkiyede,iranda,ırakta ulusalcı hükümetler kurduruldu ve hepsine azınlık gibi kürtler pay edildi... ben böyle düşünüyorum yanlış düşünüyor olabilirim... doğru fikirleri kabul etmeye mahkumum... |
sahsen bu konudaki bütün hosgörüm tükenmisdir.. artik pkk ve bdp lilere her türlü siddet yapilmalidir ki bana göre en basta meclisteki kravatli teröristlerden baslanmalidir!..
altan tan, sirri sakik, ahmet türk, sirri süreyya önder,pervin buldan... gibi terörist, serefsiz ve haysiyetsiz insanlari mecliste degil bu dünyada istemiyoruz!.. |
Birileri cikip da sabrimiz tasmaya basliyor derse alnini karislarim yeter yeterrrrrr artik somut biseyler istiyoruz laf degil kınamaları cok duyduk biz !
|
Pislikler. Neye uğradığımızı şaşırdık duyunca.
Ülkücülerde sağolsunlar tuz biber ektiler bir sürü olay çıktı okulda. Canlı bombaydı şuydu buydu olmayan kalmadı... |
Alıntı:
suç sadece askerde değil. emniyetimiz istihbaratımız ve malesef hükümetimizin de suçu var. çukurca da bu kadar şehit veriyorsan git bir ülkenin mandası ol daha iyi! |
Alıntı:
Lozan Antlasmasinda Ingiltereyi temsil eden Lord Curzon'un(bu kisi cogu kaynakta oldugun tam tersi sekilde anlatiliyor) bir sozu vardir.Pek kaynaklarda gecmez bende bir defa denk gelmedim hatirlayinca soylerim bir cumlesi var."Bende orada(suanki teror olaylarinin oldugu kesimleri kastediyor) orada bir dil ve millet cikartmazsam" diye.cok sey anlatiyor.Mesele derin nalayacagimiz.belkide 200 senelik plan oyalanmamaiz icin ha ne dersin? |
Saldırıyı yapan PKK arkadaşlar.Hepimizin acısı büyük
Saldırıyı ak parti yada ak partililer yapmadı Burada öfkelenmemiz gereken pkk ve terörüdür Yine sağ duyu yine öfkeye kapılmamak Kararlılıkla terörle mücadeleye devam etmeli Yarın mecliste BDP lileri tekme tokat dövmeye kalksalar Bir sonra ki adımda neler yaşanabilir kestirmek bile zor Evet devlete orduya 72 milyona kafa tutuyorlar VARMI MAÇASI YİYEN diyorlar |
25 yıldır ilk defa bu denli bir saldırı bu denli büyük bir kayıp en çok önlem alınması gereken yerde birliklerimize saldırılar düzenleniyor. hükümetimizin saçma sapan kürt politikaları ne kürtçüleri ne de muhafazakar kürtleri memnun edemedi.
işin kötü yanı artık cumhurbaşkanımız çıkıp da "intikam" deyince, başbakanımız çıkıp da "pişman edecez" dedikçe kimse inanmıyor. hükümetimiz ya pkk yı bitirir ya da kendisi biter. |
şerefsiz medya ; insanlar tepkilerini koymak için bdp binalarına yürüyor "tehlikeli eylem başlığı atılıyor" bdpliler yürüyünce sadece eylem oluyor.artık tehlikesi şurası burasımı kalmış olayın dişe diş kana kan başlığı atında görelim.
artık olayın özeti budur dişe diş kana kan.iyi niyet siyaseti politikası veya her neyiyse ölmüştür bu tez çürümüştür.yeni belirlenecek yol dişe diş kana kan. |
Alıntı:
teyakkuzda bulunduğumuz hergün şehit haberlerinin geldiği dönemde 200 kişilik grubun fark edil(e)memesi düşündürücü... |
Bireysel eylemlerin anlamı yok
Bu türkiye düşmanlarının işine yarar Terörle mücadele devletin işi halkın değil BDP binasını taşla kürt kahvesini tara eee sonra? |
Yarabbi!
İşittik ve itaat ettik, Allah muhakkak işinde galiptir. Görünen ne olursa olsun, kim yenerse yensin-kim yenilirse yenilsin , galip olan hâkim olan yapan ve yaptıran sensin. Yarab! Sen ki Muhammed Mustafa'ya (a.s.m) dahi yenilgi sınavını yaşatansın. Sen zulmetmezsin Yarabbi! Yarabbi! İnandık ve tasdik ettik, zulmeden biziz Yarabbi! Senin yolunda kenetlenmeyip benlik hevesiyle ayrı düştüğümüz ve bölündüğümüz için kendimize zulmettik, biz bize zulmettiğimiz için düşman da şimdi bize zulmediyor, bütün zalimlerden ve senden sana sığındık. Yarabbi! Bizler gafil olduk, günahkâr olduk, mahkum olduk, mağlup olduk... Kur'an ve sünnetin hikmetleriyle uyanmadık, sen bizleri düşmanın saldırılarıyla uyandırdın, şimdi de lûtfet Yarabbi! Bize bu saldırıları def edecek güç ve enerji ver, bilinçli sabır ve sebat ihsan eyle! Yarabbi! Bize barış dini İslâm'ı getiren kutlu peygamberin hürmetine, onun mecbur kalıp savaştığı zaman, titizlikle sadık kaldığı vuruşma hukuk ve ahlâkından ayırma Yarabbi!... Kurtlar Vadisi Irak ta zikir oncesi dua.Gercektende cok seyi anlatiyor. |
bu arada çoğu ülke pkk yı terör örgütü olarak kabul etmelerine rağmen kendi ülkelerindeki yayın organları pkk ye terör örgütü diyemiyorlar.
el cezire bile pkk için Hızbu-l Kurdistan ifadesini kullandı.yani kurdistanın askerleri. yetmedi el cezire ingilizce kanalında haberle ilgili olarak pkk sözcüsüne bağlanıldı. şerefsizin adı Roj Welat. hiçbir türk yetkiliye söz vermediler kalkıp pkk li bir şerefsizi konuşturdular. o da yetmedi saldırı kurdistanda oldu dediler ve haritayı bile gösterdiler. suriye ırak türkiye ve iran topraklarının bir kısmını alıp kurdistan dediler. diğer medya şirketlerinde de aynı durum geçerliydi. bu işi halletsek biz hallederiz başkasından medet ummayı kesmemiz gerekiyor. yok abd istihbaratı yok ıraktan yardım beklemek saçma. abd samimi değil ırak ise muktedir değil terör olaylarını önleme konusunda. bağdatta bile saldırılar oluyor adamlar kalkıp türkiyedeki saldırıları mı engelelsin. |
BDP binasının yakılması olayı provoke amaçlıymış sanırım...
Cidden artık kınama mesajları felan hiç dikkatimi çekmiyor :( Artık laf değil icraat bekliyoruz. TSK yaptığı operasyonlarda daha dikkatli olmalı. TSK operasyon yaparken medya teröriste değil Türkiye'ye destek olmalı. Bu arada, Irak'ta PKK kamplarının yakınındaki köyler, bu büyük kaybımızı vermeden evvel boşaltılmaya başlanmış... |
Alıntı:
|
topyekün pkk ve bdp ye taarruz yapilmalidir artik anlayis, hosgörü bitmisdir acik ve net konusayim bu konuda hükümetimiz cok pasif malesef icraatten cok laf yapiyor..
demokratik acilim tam anlamiyla fiyaskoyla sonuclandi o yüzden kürt-pkk ayrimi yapilip topyekün ne gerekiyorsa yapilmalidir.. |
Türkiye'yi Suriye Libya durumuna düşürmek için pkk dan başka silahları yok
Yıllardır Türkiyenin yumuşak karnı En zayıf noktası Düşman oradan saldırmaya devam ediyor Ama ben de artık Erdoğan'ın terör ile ilgili sözlerine itibar etmiyorum Ramazan ayında hele bir ramazan çıksın görecekler demişti Ramazan çıktı Kurban geldi.. Muhalefetle Ordu ile mücadelede ki başarısına terörle mücadele başarısını da eklemeli Karayılan yakalanana kadar operasyon başlatılmalı kellesinin alınması adına da gerekirse binlerce kelle alınmalı Türkiye'yi tehdit etmenin ne demek olduğunu görmeliler.. |
dişe diş kana kan neymiş ?
kan dursun dedikçe hala kan diyorsunuz yapmayın arkadaşlar Allah aşkına siz yapmayın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadasin yazisini iyi okumadin herhalde orada bdp binalarindan bahsediyor ki bdp de eli kanli bir terör partisidir.. tabiki tahrike kapilmayalim, doldurusa gelmeyelim ama insanlarin sabri bitmisdir o acidan bu saldiralari anlayisla karsiliyorum.. |
Heron sayısı çok az sen 8-10 tane heronla o koskoca araziyi gözetleyemezsin en az 250 tane heron'un olacak..
Bununla ilgili kendi heronumuzu üretme projesi var bunun çok hızlı bir şekilde geliştirilmesi lazım.. Birini bir bölgeden geri çektiğin zaman bir başkasını hemen oraya yönlendirecen 8 tane Heronla Cudiyi mi gözlücen,Gabarı mı,Küpeliyi mi,Katoyu mu nereyi gözlücen..? Sen 2 tane heronu Gabara yolluyorsun adam oraya kamufle olmuş bir teröristi diker heronlar geri dönünce telsizle bildirir 200 kişiyi geçirir.. Yahu arazi arazi değil ki öyle yerler var 200 tane terörist olsa görmek için 5 tane heron da yetmez 20 tane heronla anca tesbit edebilirsin.. |
Düşmanın bu aceleci ve panik hali de anlaşılır
Gelişen teknik ile pkk ile mücadelede ilerleyen yıllarda Türkiye daha da güçlü olacak Bölgede 500 insansız uçak uçurdun mu nefes alamazlar Bu da ilerleyen yıllarda mümkün İşte sonuç alabilmek için şimdi bastırıyorlar Karayılanın Kara kellesini getirmek hem askere hem millete moral olacaktır. |
İslâmî Kimliğini üst kimlik görenler bu topraklarda yaşanan iç çatışmanın bitmesi için çaba göstermeliler. Songünlerde yaşanan asker ölümleri bugün Çukurca'da 24 ölümle zirve yaptı :( Şiddet arttıkça çözüm zorlaşıyor. Şiddet karşı şiddeti gerekçelendiriyor. Fasid Daireyi kırmak için, çözüm duygusallığı ve hamaseti yenip masaya oturmaktan geçiyor. Her iki tarafa hakem olabilecek tek adres İslami kesimler. Hükümet açılımda onları yok saydı, PKK düşman bildi. Bizler ise Barışın dilini ve samimiyetini korumalıyız.
-Bülent Şahin Erdeğer |
ben bu kürtlerin islamı üst kimlik olarak gördüğünü düşünmüyorum...
açıkcası mal gelip mal gidicekler bu dünyadan üzüntüm buna... hakikati görenlere zaten lafım yok... İslam düşmanları ile sırf ırkçı politika için aynı düşünenler zerre ipimde olmaz... açıkcası onları müslüman olarak ta görmüyorum... zerdüşt-marksistler ile aynı yerde olan malların gözümde pul kadar değeri yok... |
All times are GMT +3. The time now is 19:29. |