![]() |
Muhalif kesim geri zekalı ise değil iğne başka şeyler batırmasını da iyi bilirim.Onlar zemin oluşturur ben batırırım kapiş ?
Herkesin yorum farkı var kuzum,Akıncı çıkar kendina has yazar,Yalçın başkan çıkar kendine has yazar,ne onlar benim gibi yazabilir ne de ben onlar gibi yazabilirm.Herkesin yorumu,konuşma tarzı,dilini kullanma biçi farklıdır.Bunu kavra önce ;D Bana muhalif olan babam olsa tanımam herkesin huyu suyu bir değildir. Bakanın söylemi başbakanla aynı olabilir,başbakan mitinglerde ve tv de zaten söyledi,ee bakan zaten aksini söylemez bir çok bakan başbakanın söylemini tekrar edebiliyor doğal bir şey ;D Fark eden bir şey yok. Kızım ve çocuğum bir kelime yazıyorsan anlamınıda ayz ki bilelim internete yazıp anlamını bulmak kolay ama uğraşmıyorum üşeniyorum ;D Kimseyi ikna etme derdidne değilim,eğlence derdindeyim ben :karizmatik: Seni görünce aklıma 30 yıl aradan sonra ilk defa güneşi gören şempazeler aklıma geldi nedense. Üzüldüm bak ;D |
Seninki oluşturulan zemini batırmak değil sadece pisletmektir.
İyi eğlenceler sana. NOKTA. |
Seninki de sıvamak ;D
|
Vicdani red yapanların çoğu iş bulamaz benden demesi ..
|
beyler farkindamisiniz muhabbet dibe vurdu.. konu hakkinda dikkate alinacak mesajlariniz varsa yazinda,yararlanalim yoksa seviyeyi düsürmeninde alemi yok..
|
Alıntı:
sana askerlik probleminin olup olmadığını sorarlar... yok dersin... şınavmı çektiricekler iş yerinde... bence laf olsun diye konuşmamak lazım... |
Alıntı:
memlekette kamplaşmaya yol açabilir iş bulma konusunda. mesela faşist şirketleri askerlikte problem çıkartabilir. Liberal veya islamcı şirketleri vicdani ret veya imani ret yapanlara öncelik tanıyabilir. insan fişleme konusunda çalışma hayatına önemli bir damga vurur bu olay. |
valla şirket yöneticilerinin ideolojisi gider kapitalizme dayanır...
kimi ne kadar sömürüp kar elde edebileceklerine baktıklarından redciliğine medciliğine bakmazlar... adamlar oturup senle detay konusmuyor ki... bankamatiğe fatura ödemek gibi... belli sözleri ezberliyorsun... mülakata giriyorsun... askerlik probleminde yoksa... biz sizi ararız yada yarın hemen gelip başlayın diyorlar... |
Askerliğini yapmayana hiç bir baba kız vermez ;D
|
eskidendi onlar be aslanım ;D
kızımı alacak ev bark kuracak sonra gidecek 1 yıl 2 yıl askere kadın çocuk ortada kalıcak diye vermezlermiş eskiden... he zaten o denli problemlerim yok ;D sülalemdeki erkeklerin yüzde 70 i evlendiklerinde askerlik yapmamışlardı... |
Alıntı:
|
sorun değil kaçırırız :)
|
Alıntı:
21 gün çekilirmi la ;D |
Alıntı:
|
Benim işyerim olsa Vicdani Ret yaparak askeri gitmeyeni işe almam ki bir çok işyeri vede Devlet almayacaktır ..
|
sen ne iş yapıyon ?
niye almıyon bi desene ;D hayır o kafayı çok merak ettim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
vicdani reti çıkaran devlet vicdani ret yapanları işe almayacak öylemi. yıkılır çalkalanır bu ülke . O işler öyle kolay değil artık :karizmatik: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iş yeri kurar alayını toplarım...
vicdani redciler sendikasını kurarım... |
Alıntı:
Askerlik durumunuz? -Yaptı -Tecilli -Muaf -Askerliği Reddetti 21 günde olsa sen "yaptı"yı işaretleyeceksin. |
Alıntı:
|
of be abi 4.şıkkı işaretlemek işsizlik pahasına yapılır be :)
|
merak etme reyiz limon satarız ama yinede direniriz . o değil bizim sektör tam kemalist yau aç kalıcam bu gidişle. yada tencere tava falan pazarlarım artık :hihi2:
|
hilal tv ye aldırırız seni ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oraya gelene kadar samanyolu grubuna takiliriz :)..
|
la dert etmeyin...
dandik film ceker kanal 7 ye satariz... |
ak parti iktidardırından yeni bir hainlik daha bedeli ödetilecek zamanı gelince
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vicdani red kurdun adı
|
Aha kanal d yi açın,evet diyen grup o kadar malca savunma yapıyor ki hayırcı bir eleman kapak üstüne kapak yapıyor :w:
Mal diyor ki ''biz insanların ölmesine karşıyı profesonel askerlik gelsin'' (sanki profesonel olanlar insan değil rokobop beynine costurduğum) Hayır diyen eleman 'vicdani reti dile getiriyoruz profesonel ne alaka' :w: |
hayirci grupta kesin isci partili ve mhp li kankalardir...
vatan millet sakarya edebiyatiyla prim yapiyordur... birde pkk sıkıstırır araya... |
Yok la işçi partiler ne alaka bir pokum bilmez onlar neye hizmet etmediğini bilmeyenler 2 cümle kuramaz ;D
Ama evetçi lerden demin konuşan köşedeki malca şeyler söyledi la yine yok piskoloji yok bilmem ne nesin bdplidir ;D |
All times are GMT +3. The time now is 17:23. |