![]() |
Alıntı:
|
siteyi kuran hostingi alan ben değilim ben sadece gariban bir adminim :) hele bir gelinde yetkileri verelim aktif olalım düşünürüz hemen paçaları sıvıyorsunnux
|
Alıntı:
|
Mevki bürümüş sizin gözünüzü.. Herkes gitmeye ne kadar da meraklıymış...
|
http://akgencler.net/showthread.php?t=55
site hakkında görüşmek için bu linke tklayın arkadaşlar üye olun bir ziyaret yapın bolbol konuşalım |
Alıntı:
sana birde kiyak geceyim akpartiforum-org benim üstüme beni admin yap onuda oraya yönlendireyim ;) |
senide beklerim serdary kardeş
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yardım sekmesinin solunda kayıt ol var farkındaysan
|
Alıntı:
ama sonra basimiza bela olmasin.. ben öyle her yere kaydolmam.. benim dayioglu nerelere kaydolduysa mailine ayip ayip seyler geliyor.. |
Akparti kelimesi geçen bir siteye güven olmazmı dostum?
|
Alıntı:
|
|
ak parti gecmiyor ki orada ak gencler yaziyor benim süphem o yüzden yoksa ak parti olsa biran düsünmem..
|
arkadaşlar geyiki bıraksak özelden yazabilirsiniz ciddi ciddi adamakıllı konusalım
|
Alıntı:
|
kardeşim açıkladığım gibi şuan mümkün değil çocuk oyuncağımı ya site eğlence amaçlı bir site değil yakında gençlik kolları başkanları vb kişilerde aktif olacak kusra bakma şimdilik özele geç konuşalım
|
ciddi misin.. ismail karaosmanogluda üye olacak yani siteye..dur hemen üye olayim o zaman ben.
|
Bu arkadaşlar böyledir ahmet.. Elini verirsin kolunu kaparlar...
|
ee noldu mavera siteye girdin çıktın bu arada sitedeki nickin neydi
|
hangi site?
|
su akgencler sitesini soruyorsan ben oraya bu sitede ikinci nick olarak kullandigim Azap la üye oldum, simdi beni süper mod yapacak misin, bakayim ne var ne yok..
|
Vazgeçtim ya, istemiyorum adminlik falan..
|
süper mod yaparım
|
benim aklim yine adminlikde kaldi.. bu arada sitede suan online takiliyorum ama hic hareket yok..
|
misafir ler çok var kardeş googlede buluyorlar giriyolar inceliyolar ama üye olmuyorlar neyse Süper Mod Yapıyorum önceden anlaştımız şeylerin hepsi tamammı ?
|
yap bakalim..
|
Şöyle bi baktım da tamamen bizim sitenin kopyası olmuş..
|
sitede online değilsin online ol s.moderatör yapcam
|
tamam ben gece 12 gibi online olacagim beni admin yaparsin tamam mi..
|
süper moderatör :)
|
ben simsi super moderatör mü oluyorum, istedigimi banlayabiliyor muyum?
|
Alıntı:
|
o zaman ilk is olarak azap i banlayacagim :)
|
bizim sitede azap senmisin mavera ?
|
yok bu sitedeki azap benim neden sordun ki?
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:44. |