![]() |
YAzıyı yazan kim Ekram Dumanlı, hangi gazetenin mensubu Zaman, Zaman hangi cemaatinin yayın organı Gülen Cemaati...
YApılan yanlış birşey yoktur olamaz, bu insanlar yanlış yapamaz. NE yaparlarsa yapsınlar bir kulp bulup haklı görecek öyle iidrak edeceksiniz. Dağılın... |
Alıntı:
risale baş tacıdır, lakin Kur-an'ı Kerim'in tefsiri filan değildir... |
Aydın doğan bilenin aksine tam demokrasi hastası bir insanmış =)) El insaf yahu tek sorumlu değil desek anlarım da aksine nası bir direniş gösterdi bu muhterem
|
Alıntı:
Bu minvalden acizane derimki...Aydin Dogan Türkiyede sanildigi gibi kücük degildir...heleki sayin dumanlinin onu bir nevi sanildigindan kücük göstermesi hic uygun olmamis...bilakis bilindiginden cok cok büyük projelerin adamidir.... Sayin Basbakanimiz bile bunun bilinciyle aylarca buldugu ilk firsatta bu adamla ugrasti. |
tamam arkadaşlar tartışmanın manası yok sohbet perşembe günü sekize alınmış zaten :)
Reyiz zaten tefsir derslerine gelen bir arkadaş risale sohbetlerinede katılmamızı isteyince kıramadık gelelim dedik. Valla en son risalelere geçen sene bakmıştım pek ilgimi çekmemişti bu sene bir kez daha deneyeyim belki bu sefer ilgimi çeker :) |
Alıntı:
hadi bakalım... hayırlısı olsun... bol bol çay iç,bisküvi ye... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu kadar sıralı şeyden sonra illa takılacak kulp buluruzmerak etmeyin (bir cümlede olsa öünüe arkasına bakmadan) hiç bişey bulamazsak hocaefendi madem dini lider neden sakal bırakmıyor diye yorumyapar kendimizi tatmine devam ederiz.. |
Alıntı:
Bir kere bu yanlışdır dediğinizi yada onu geçtim zerre kadar bir eleştirinizi görebiliriz umarım mensupları olarak cemaatinize yada bağlı bulunduğu kurum ve kuruluşlara... Milli görüşdeki sorgusuz sualsiz biad ile dalga geçerken ondan bin beter bil hal aldınız... |
Alıntı:
|
insanlarin bu kadar ustunuze gelmesinde ki neden belkide sorgusuz sualsiz gulene baglanmis olmanizdir...
buda sonucta insan hata yapar diyemeyisinizdir... |
Emin ol her üzerimize gelen hatamızdan dolayı gelmiyor..bunu defaatle tecrübe ettik...
|
furkan yeni bir feyizli abi olmuş...;D
|
Alıntı:
Benim iyiyiye iyi dediğim çok olmuştur abi emin olabilirsin ;) |
Alıntı:
Senin bağlantı zayıfsa ayarlarız :))) Ekrem bey her zamanki gibi takdir edilir yazı yazmış. |
Alıntı:
Senin bağlantı zayıfsa ayarlarız :))) Ekrem bey her zamanki gibi takdir edilir yazı yazmış. |
soruyorum müstakbel feyizli abi olarak kimi görmek istersiniz...???
a) Furkanca Bakış... b) Unahmet Ebubekir Riis... c) Cevher... d) İntifada... ;D |
Tekrar...
|
Haha toprağımmm ben istesemde olamıyorum be...;D
|
Alıntı:
SamanyoluTv'de son zamanlarda türeyen bir reklam ;
|
ibrahim abi de get ugrasma benle;D
ben sigara iciyorum sabilere kotu ornek olurum diye yapmazlar beni;D |
Alıntı:
orada uzak olimpiyatları düzenlenerek şakrkısıda "yeni bir uzay" olacakmış. :) orada hazır ABD, Rusya ve diğer gari müslimler varken diyalogta hiç bir sıkıntı yaşanmayacağı ifade edilmektedir. :w::w::w: ancak uzaydaki müslümanlarla duyalog kurulup kurulmayacağı belsizliğini koruyormuş. ayrıca uzayda irana karşı nasıl bir cepohe lacağı muamalığını koruyor :hihi2::hihi2::hihi2: kulislerde söylenenler batı uzayda msülümanlarının yeri olmadığını söyleyip müslüman istasyonların uracağı söylenirken Uzay camiası Türk Uzay okullarına bir şey olmaması için müslümanları uzayı terk etmeye çağıracakmış ve batılarla diyaloğun çok önemli oduğu vurgusu yapılıyormuş. |
Bu arada Aydın Doğanın temize çıkarmakla Medyasını temize çıkarıp tüm süçü bir iki yayın yönetmenine yüklemektir buda Devletin 90 yıllık arkasında bıraktığı pisliği ergenekon çetesi ile temize çıkarmak gibi birşeydir.
devlet hiç bir şey yapmamıştır ne olmuşsa ergenekon yapmıştır ( sanki bu pislikleri yapanların hepi bu devletin yetkilileri değilmiş gibi açık açık yapmamaışlar gibi sanki gizli yapılmış yapılanlar ) aydın doğan ve kartel medyası hiç bir şey yapmamıştır . ne olmuşsa bir iki kendini bilmez yayın yönetmeni yapmıştır. Aydın doğan gül gibidir. bem beyazdır tertemizder hatta beyaz ötesidir. :) |
Hayırdır Zaman işine son mu verecek kendine yeni işmi arıyor...
|
Alıntı:
helal toprağımmm acıma vur...;D |
:) bu reklamı izledikten sonra derby kullanmayacağım ama samanyolu izlemey devam:)
|
Alıntı:
Alıntı:
siz hülya avşar'ın oynadığı selpak reklamını görmediniz belli ! bu arada şakirlere olayı çözmüş reklamı gördüm beğedim ama alamdım öyle ise sorun yok izlemeye devam :) videoyu buraya koyacaktım ama koymaya cesaret edemedim dileyen yoube'den şunu aratabilir " hülya avşar papia " |
:) ne gördüğün önemli hülya avşar mı papiamı?:) burda iş tamamen kişiye kalmıştır:)
|
Alıntı:
Ne var bu reklamda? Traş Bıçağı reklamı işte HAyır benim anlamadığın Samanyolu TV yi insanlar ne olarak kurguluyor? Dini bir kurum değil ki Samanyolu Genel ahlak kurallarından taviz verilmesin yeterli |
Alıntı:
Genel ahlak parapisikolojik olarak bir fıtrat olan sakalın sünnete uygun halinden tersine çevirme ve sünnete muhalif bir kavram haline getirilmesi mevcut...! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vay arkadaş ya Desene biz he gün bir sünneti pararapisikolojik ontolojik ve jinekolojik olarak imha ediyoruz. Ya bence akıl ve izan çerçevesinde yazmalı Ne alakası var sakal traşı ile sünnetin Sünnet üzere peygamberimiz de sakal bıraktı ben de bırakayım demek ayrı bir olaydır koca sakal traşı ayrı bir olaydır. Çok art niyetlisiniz... Çocukça tepkiler bunlar |
Alıntı:
Naçizane bende ''Genel Ahlak'' kavramınada uymadığını belirtiyorum... Saç ile sakal arasındaki fıtratsal fark nedir ??? |
Alıntı:
Samanyolu DİNİ bir kurum değil,bunu söylemeye bile gerek yok Ayrıca SAKAL traşı olmamayı bir keramet ve meziyet gibi de sunmayın derim ben Asgari iki günde bir sakal traşı olmak durumundayım Ve bu yüzden fıtratımda bir eksiklik hissetmedim. Müslümanlığı sakalda sarıkta cübbede arama işleri ne zaman biter bilemiyorum. |
Alıntı:
Bu fıtratsal gerçeği değiştirdiğine dair duygularının ifadesi ! Ya biz değiştirmek istemiyor isek sünnete aykırı kesin mi diyeceksin ! "Bıyıkları Çok kısaltın, sakalları ise bırakın"; "Müşriklere muhalefet edin; bıyıkları kısaltın, sakalları çoğaltın"; "Bıyıkları kesin, sakalları bırakın. Böylece Mecusîlere benzemeyin " (Buharî, Libas, 64; Müslim, Tahare, 54) Hz. Aişe (r.anha)'den rivayet edilen bir hadislerinde "On şey fıtrattandır: Bıyıkları kesmek; sakalı salıvermek; misvak ile ağzı, dişleri temizlemek; su ile burnu temizlemek; tırnakları kesmek; kirlerin barınabileceği yerleri yıkamak; koltuk altındaki kılları gidermek, kasıkları tıraş etmek; necaset yolunu su ile pak eylemektir" (Müslim, Tahare, 56; Ebu Davud Tahare, 29; Nesâî, Zine, I) |
Alıntı:
Bir karış sakalın var sanılacak O devirde misvak kullanmak fıtrattan idi şimdi diş fırçası kullanmak fıtrattan.. O devirde sakal salmak fıtrattan olabilir Şimdi ben böyle olduğunu düşünmüyorum Ha bu demek değil ki sünnet üzere iyi niyetle temiz bir şekilde sakal bırakanlar hata ediyor Allah mubarek etsin |
Alıntı:
|
Samanyolu TV' nin dini bir yapisinin olmadigi zaten bellide,
bunu samanyolu tvye dini bir pay bicme cabasinda olan cemaatten reklamini yapan kardeslerimize kabul ettirmek zor.... Buna ragmen hassasiyetleri olan bir yayin grubu olarak biliyoruz. Benim icin ne samanyolu tv nede zaman gazetesinin dini bir kimligi var...biri ulusal bir tv digeri ulusal bir gazete. Fakat ben pek izlemesemde evimizde stv izlenir ve uygunluk acisindan olumlu buluyorum. Cünkü hassasiyetlerinin oldugunu kabul ediyorum. Bu tür reklamlari hafife almamak gerekir. Nur kardesimin ve Harp üstadin anlatmak istediklerini dikkate almakta fayda görüyorum. Bu reklamlari almamak ve yayinlamamak sorumluluk geregidir. Hassasiyeti olan kanallara. Hangi kanal olursa olsun |
Alıntı:
binlerce evin hatta mudedeyin dindar zor ble islami yetiştirlen çocukların gözüne sok hülyayı sonra bakması bakana kalmış deyin ! evet bakması bakana kaldığı için zaten karşı çıkıyoruz -samanyolunu dindarlıktan çıkardılar -zamanı islami olmaktan çıkardılar. -cemaati cemaaten çıkardılar. -islami çalışma yapıyorlar denilen okulları laiklik teminatı gösterdiler. -hülyanın affedersinin şeyini gösterip sonra biz çıkardık bakması size kalmış dediler -bakalım daha neler göreceğiz. |
All times are GMT +3. The time now is 20:17. |