![]() |
İsmek Tuzla Kurs Merkezi
İsmek Tuzla Kurs Merkezleri
Bir zamanların balıkçı köyü olan tuzla şimdilerde ise Türkiyenin en gelişmiş tersanesi ve Formula 1 pistinin yer aldığı Türkiyenin orta ölçekli ilçelerinden birisidir. İlçe genelinde bir çok kamu, özel ve askeri okullarda yer almakta olup, ücretsiz kurs içinse biz ismek olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Tuzla ismek olarak ilçemizde biri spor merkezi olmak üzere 6 şube ile hizmet veriyoruz. Aydınlı Cumhuriyet caddesi no:29 0216 393 47 42 Mimar Sinan Ahmet Yesevi Kültür Merkezi Emiroğlu caddesi no:76 kat:2 0216 423 62 15 Tuzla İsmek Spor Eğitim Merkezi İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yayla mahallesi ayışığı sokak no:8/1 0216 395 84 58 Aydıntepe Aydıntepe Semt Konağı Yeşildere caddesi Fatih parkı içi no:57 0216 392 59 86 Orhanlı Demokrasi caddesi no:52 Kat:1 0216 394 30 38 Yayla Mahallesi Ayışığı sokak İBB Hizmet binası no:8/1 0216 395 84 81 |
İsmek Ümraniye Kurs Merkezi
İsmek Ümraniye Kurs Merkezi
İstanbul'un ikinci büyük ilçesi olan ümraniye 600 bin ve üzeri nüfusu ile aynı zamanda ekonomi içinde önemli bir yer tutmaktadır. İlk yerleşim yeri olarak Frigyalıların kullandığı ümraniye o zaman her tarafı ormanlarla kaplı olduğu bilinmektedir. Frigyalılar için kutsal sayılan çam ağacı nedeniyle her yeri çam ormanları yapmıştır. İlçemizde ücretsiz eğitim sağlayan ismek meslek edindirme kursları ile yeni bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor. Ümraniye İsmek 7 farklı şubesi ile spor ve engelli eğitim merkezleri bulunmaktadır. Ümraniye Atakent Kültür Merkezi Atakent mahallesi Atakan caddesi üstündağ sokak no:2 0216 523 54 56 Dudullu Kemerdere mevkii Necip fazıl mahallesi Alemdağ caddesi No:575 kat:2 0216 365 01 37 Ihlamurkuyu Altınşehir mahallesi natoyolu caddesi no:81 0216 365 07 39 Ümraniye İsmek Mithatpaşa Spor Eğitim Merkezi Mithatpaşa caddesi no:107 0216 443 38 22 Atatürk Mahallesi Alemdağ caddesi çeşme sokak no:1 kat:1-2-3 0216 523 79 65 Ümraniye Engelliler Merkezi Atakent mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:107 0216 443 38 20 Mithatpaşa İstiklal caddesi No:107 0216 443 38 21 |
İsmek Aydınlı Kurs Merkezi
İsmek Aydınlı Kurs Merkezi
Tersaneleri ve ilçe genelinde bulunan üniversiteleri ile dikkat çeken tuzla ilçemizin bir semti olan aydınlı, eğitim alanında ismek’in ücretsiz meslek edindirme faaliyetleri kapsamında hızla gelişmeye devam ediyor. Branş listemiz herkes için özel ve gerekli alanlardan oluşmakta olup, okuma yazma bilmeyenler için okuma yazma kurslarının yer aldığı uzmanlık seviyesine doğru giden onlarca eğitim ücretsiz olarak sizi bekliyor. MEB onaylı sertifika ile bilginizi tescilleyip, daha kolay iş bulma yada kendiniz için aldığınız eğitim alanında bir iş kurma imkanına sahip olacaksınız. Aydınlı İsmek Aydınlı mahallesi Cumhuriyet caddesi no:29 0216 393 47 42 |
İsmek Mimar Sinan Kurs Merkezi
İsmek Mimar Sinan Kurs Merkezi
Türkiyenin en büyük tersane merkezi olan tuzla ilçemizde ücretsiz eğitim alabileceğiniz şubelerden biriside, Mimar Sinan mahallesinde bulunan şubemizdir. Mahallemizin adı herkesin bilgidiği gibi geçmişin en başarılı osmanlı mimarlarından birisi olan Mimar Sinan veya Koca Mi’mâr Sinân Âğâ olarakta bilinen ecdadımızın ismini taşımaktadır. Osmanlı döneminde baş mimar olan Mimar Sinan en önemli eserlerinden birisi olan Edirne Selimiye camiidir. Kayserisinin Ağırmas köyünde doğan baş mimar 1500′lü yıllarda yaşamıştır. Mimar Sinan İsmek kurs merkezi olarak faaliyet gösteren şubemiz ve branş listesi aşağıda yer almaktadır. Mimar Sinan İsmek Ahmet Yesevi Kültür Merkezi Emiroğlu Cad. No:76 Kat:2 0216 423 62 15 |
İsmek Atakent Kültür Merkezi
İsmek Atakent Kültür Merkezi
Ümraniye ilçemizin özellikle son yıllarda en hızla gelişen semtlerinden birisidir. Atakent Kültür Merkezi binasında yer alan şubemizde özüne uygun şekilde, kültür sanat ve el becerileri alanında eğitimler yer almaktadır. Yeni bir beceri ve meslek edinmek isteyenler için ümraniye atakent kültür merkezi ismek şubemizde ücretsiz ve MEB onaylı sertifika imkanı ile eğitimlere bekliyoruz. Aşağıdaki listeden eğitim almak istediğini branşı seçerek hemen sizde ilk adımı atabilirsiniz. Atakent Kültür Merkezi İsmek Atakent mahallesi Atakan Caddesi Üstündağ sokak no:12 0216 523 54 56 |
İsmek Dudullu Kurs Merkezi
İsmek Dudullu Kurs Merkezi
Ümraniye ilçemizin tarihi çok eskiye dayanan mahallelerinden birisi olan dudullu ilk yerleşim olarak istanbul’un fethine dayanmaktadır. İstanbul’un fethi için yardıma gelen duduoğlu boyları, fetih sonrası padişah tarafından teşekkür amaçlı o bölge onlara verilmiş ve adıda dudullu olmuştur. İlerleyen zamanlarda göçlerinde artması ile semt aşağı ve yukarı dudullu şeklinde anılır hale gelmiştir. Dudullu yerlileri genelde manav’lık mesleğini icra etmişlerdir. Dudu hatn çeşmesi olarak bilinen tarihi mabet, 1985 yılına kadar semtimizin önemli içme suyu kaynaklarından birisi olarak kullanılmıştır. Dudullu eğitim seviyesi yüksek olup, ismek dudullu kursları olarak sizlere kültür, sanat ve mesleki eğitimlerde destek oluyoruz. Dudullu İsmek Necip Fazıl Mahallesi Alemdağ Caddesi No:575 Kat:2 0216 365 01 37 |
İsmek Üsküdar Kurs Merkezleri
İsmek Üsküdar Kurs Merkezi
Daha önceleri istanbul'dan bağımsız il olan üsküdar 1926 yılında yapılan yasal çalışma ile istanbul'un ilçesi yapılmıştır. Tarihi Milattan Öncesine dayanmakta olup, geçmişte Türklerin en çok yaşadığı yerlerden birisi olmuştur. Üsküdar eğitim olarak bizler ilçede kültür merkezi, uygulama merkezi ve ismek ihtisas merkezleri olarak 12 farklı şubede hizmet veriyoruz. Üsküdar ismek kursları aşağıda iletişim bilgileri ile yer verilecektir. Çengelköy Göztepe mahallesi bosna bulvarı nato yolu no:127/A kat:5 0216 422 73 50 Üsküdar Güzeltepe Kültür Merkezi Namazgah caddesi no:18 Güzeltepe 0216 318 36 63 Üsküdar Küplüce Küplüce mahallesi Sümbül Sokak No:4 Beylerbeyi 0216 318 34 59 Üsküdar İsmek Uygulama Merkezi Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Açık Türbe Mektebi Sok. No:7 0216 310 12 85 Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi (Üsküdar Merkezi) Açık Türbe Mektebi Sokak No:7 0216 310 12 85 Ahmediye Yeni toptaşı caddesi Kefçe dede mektep sokak no:5 0216 492 55 94 Bağlarbaşı Selami Ali mahallesi gazi caddesi no:22 Eski bağlarbaşı iett garajı A blok kat:1 0216 310 99 77 Bulgurlu Cumhuriyet mahallesi karlıdere no:61 kat:2 0216 523 09 00 Üsküdar Burhaniye Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi Burhaniye mahallesi yazmacı emine sokak no:7 0216 318 05 20 Çengelköy Kültür Merkezi Prof. Dr. Beynun Akyavaş caddesi No:94 0216 308 43 45 İcadiye Barışık sokak no:15 Fıstıkağacı 0216 532 31 96 Üsküdar Türk İslam Sanatları Mehmet Ramipaşa mahallesi Doğancılar caddesi Tebhirhane sokak no:60 0216 492 15 84 Yavuztürk Niyazi Sayın kültür merkezi karadeniz caddesi no:59 kat:2-3 0216 481 93 04 Bağlarbaşı Türk İslam Sanatları İhtisas Merkezi Selami Ali mah. Gazi cad. no:22 0216 334 91 28 Bulgurlu Spor Eğitim Merkezi Cumhuriyet mahallesi karlıdere no:61 kat:3 0216 328 88 96 |
Ahmediye İsmek Kurs Merkezi
İsmek Ahemdiye Kurs Merkezi
Üsküdar ilçemize bağlı 33 mahalleden birisi olan Ahmediye, adı semtimizde adına cami ve imaret bulunan İbn’ül Emin Ahmed Ağa’dan almaktadır. Tarihi eser yönünde büyük bir zenginliğe sahip olam semtimizde, camiler, çeşmeler, türbeler, konak ve hamamlar mevcuttur. Üsküdar ilçemizde yer alan 12 kurs merkezinden biriside, Ahmediye ismek şubesi olarak hizmet vermektedir. 25 Farklı branşta eğtimlerin yer aldığı merkezde bilgisayar kullanımı, web tasarım, web proğramalama eğitimleri ücretsiz ve MEB onaylı sertifika imkanı ile verilmektedir. Ahmediye İsmek Yeni toptaşı caddesi Kefçe dede mektep sokak no:5 0216 492 55 94 |
İsmek 58. Bullvar Kurs Merkezi
İsmek 58. Bulvar
Zeytinburnu ilçemizin en belirgin mahallelerinden birisi llan 58. bulvar caddesi gökalp mahallesinde yer almaktadır. İlçenin tarih kokan sokaklarında ücretsiz eğitim almak isteyenler için seçim yapabileceğiniz şubelerden birisde 58. Bulvar ismek kurs merkezidir. Eğitimler moda, el sanatları ve yabancı dil ağırlıklı olup trikotaj gibi önemli branşta eğitim almanızı tavsiye ediyoruz. Daha fazla bilgi ve branş listesi için sayfamızı inceleyiniz. 58. Bulvar İsmek Gökalp mahallesi 58 Bulvar caddesi 48/5 sokak no:12 0212 547 01 13 |
İsmek Bağlarbaşı Kurs Merkezi
İsmek Bağlarbaşı Kurs Merkezi
Üsküdar’ın en gelişmiş semtlerinden birisi olan bağlarbaşı bir çok kültürü barındırmaktadır. Öyleki semtimizde önemli oranda rum ve ermeni vatandaşlarımız ikamet etmektedir. Karacaahmet mezarlığı semtimizde yer almakta olup, aynı şekilde rum ve ermeni vatandaşlarımızında mezarlıkları yer almaktadır. Semtimizde gözde alışveriş merkezlerinden birisi olan capitol avm, eğitim olarak marmara üniversitesi kampüsü ve sağlık alanında ise Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi semtimizin önemli ve en çok bilinen noktalarındandır. Ücretsiz kurs ve meslek edindirme imkanları olarak ise Bağlarbaşı İsmek moda, kültür ve sanat alanında şuan için kısıtlı imkanlarla hizmet vermektedir. Bağlarbaşı İsmek Selami Ali Mahallesi Gazi Caddesi No:22 0216 310 99 77 |
İsmek Telsiz Mahallesi
İsmek Telsiz Mahallesi
Zeytinburnu ilçemizin en kalabalık mahallesi olup, 1957 yılında mahalle olarak tescil edilmiştir. Mahallemizde zeytinburnu stadyum, akşemsettin tramvay durağı ve olivium alışveriş merkezi yer almaktadır. Her yönden gelişmiş imkanların yer aldığı telsiz mahallesi ismek kursları olarak mahallemizde hizmet veren şubemizde, bilgisayar kullanımı ve hızlı klavye teknikleri dahil moda ağırlıklı eğitimler verilmektedir. Telsizler İsmek Telsiz mahallesi Seyitnizam caddesi G 11 sokak no:1 0212 664 13 16 |
İsmek İş Başvurusu
İsmek Usta Öğretici Aranıyor
İstanbulda ücretsiz kurs denince ilk akla gelen ismek, 250 branşta verdiği eğitimler için, lise ve üniversite mezunu usta öğreticiler almaktadır. İnternet üzerinden online başvuru imkanı olup, sizde İstanbul Büyükşehir Belediyesi olanakları ile kariyer yapma şansını elde edeceksiniz. Aşağıda yer alan linkten ismek iş başvurusu ve gerekli şartlar belirtilmektedir. Kaynak: http://www.ismekkurs.com/ismek-is-basvurusu |
İsmek Arapça Kursları
İsmek Arapça Kursu
İstanbul Büyükşehir belediyesi sanat ve meslek edindirme kursları olan ismek 250 farklı branşta verdiği eğitimlerden biriside arapçadır. 3 Kademe olan arapça eğitimi ile 16 yaş ve üzeri herkesin yararlanabileceği ismek kursları 233 şube ve size en yakın noktadadır. İlk Seviye 120 Saat İsmek Arapça kursları A1-A2 ve ileri kademe olmak üzere 3 seviyeden olduğunu bahsettik bu eğitimleri alan bireyler günlük hayatta arapça konuşabilir ve tercüman seviyesinde hizmet verebilir. Eğitim sonunda MEB onaylı sertifika verilmektedir. |
Google Seo Kursu
ismek Seo Kursu
Web tasarım, web proğramlama, veritabanı derken şimdide webmaster ve webmaster adaylarının mutlaka öğrenmesi gereken bilgilerden birisi olan seo arama motoru optimizasyonu, olarak ismek 4 farklı şubede eğitimlere başlamıştır. 40 Saat sürecek olan seo kursu ve google adwords eğitimleri için 16 yaş ve üzeri olmak istanbulda yaşamak gerekmektedir. Aşağıdaki kurs merkezlerinden size en yakın olandan faydalanabilirsiniz. Gaziosmanpaşa Mesleki Uzmanlık Merkezi Mimar Sinan Caddesi 1082 Sokak No:6 Kat:2 Gaziosmanpaşa 0212 538 73 20 Üsküdar Ahmediye Kefçe Dede Mektep Sokak No:5 Ahmediye 0216 492 55 94 Bahçelievler Yenibosna Mesleki Uzmanlık Merkezi Mustafa Bilici İş Merkezi No:94 Yenibosna 0212 451 75 06 Fatih Yavuz Selim Mütercim Asım Sokak No:10 Fatih 0212 491 01 24 |
Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi
Seymer Ücretsiz Kurs
Adana seyhan belediyesi halkına ücretsiz sağlanan imkanlardan birisi olan Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (SEYMER) ilçe halkına yeni bir meslek edindirmek ve iş kurmak amaçlı bilgi ve eğitim desteği vermektedir.2004 Yılında faaliyetlerine seyhan ilçemizde 11 farklı kurs merkezi ile hizmet vermekte olup, aşağıdaki listede adres ve iletişim bilgileri yer alacaktır. Tamamen ücretsiz olan SEYMER ön kayıt imkanı olup aşağıda vereceğimiz linkten başvurabilirsiniz. Seymer Kültür Merkezi Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi Binası 0322 432 74 74 Tellidere Tellidere Mahallesi Mücahitler Caddesi No:304 0322 225 14 99 Küçük Dikili Küçükdikili Mahallesi Şehitlik Caddesi No:10 0322 485 54 55 İboosman Sümer Mahallesi İboosman Caddesi No:138 0322 225 81 91 Mehmet Akif Ersoy İsmetpaşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:2 0322 432 05 11 Ahmet Cevdet Yağ SEYMER Akkapı Mahallesi Şıhcemil Caddesi No:42 0322 361 04 99 Sarıhamzalı Sarıhamzalı Mahallesi 47021 Sokak No:8 0322 445 30 47 Ulucami Ulucami Mahallesi 25007 Sokak Ulucami Külliyesi 0322 352 52 85 Gülpınar Gülpınar Mahallesi Meydan Caddesi No:7 0322 436 41 94 200 Evler 2000 Evler Mahallesi 76031 Sokak No:17 0322 247 28 04 Yenibey Yenibey Mahallesi 3 Sokak No:1 0322 352 52 44 |
İsmek Taşoluk Kurs Merkezi
İsmek Taşoluk Kurs Merkezi
Arnavutköy ilçemizin şirin bir beldesi olan taşoluk, eğitim alanında ciddi anlamda atılımlar yapacak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bunlardan en dikkat çeken ise merkez mahallesinde bulunan ismek taşoluk kurslarıdır. İlk etapta branş sayısının az oluşu sizi şaşırtsadda verilen eğitimlerin önemi ve gelecek adına size katkısını düşündüğünüzde daha net anlayacaksınız. Taşoluk İsmek Merkez mahallesi istanbul caddesi no:15 Kat: 3 Taşoluk 0212 682 17 54 |
İsmek Örnek Mahallesi Kurs Merkezi
İsmek Örnek Mahallesi Kurs Merkezi
Ataşehir ilçemizin en eski mahallelerinden birisi olan örnek, 1950 yılında kurulmuş olup 20 bin ve üzeri kişinin yaşadığı örnek gösterilecek mahallelerden birisidir. Mahallemizde eğitim adına yapılan çalışmalar şuan için 4 okul ve üzretsiz kurs merkezleri mevcuttur. Ecretsiz eğitim için ismek örnek mahallesi önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle kadınlar’ın çok işine yarayacağını düşündüğümüz branşlar arasında moda ile alakalı alanlar öne çıkmaktadır. Örnek Mahallesi İsmek 35. Caddesi G 46 sokak no:2 Kat: 2-3 Telefon: 0216 470 46 85 |
Evren Mahallesi İsmek Kurs Merkezi
İsmek Evren Mahallesi Kurs Merkezi
Bağcılar ilçemize bağlı 22 mahalleden birisi olan evren ilçenin en belirgin ve en çok tanınan semtlerindendir. İlçemizde sağlanan ücretsiz kurslar özellikle kadın ve gençlerin en çok tercih ettiği branşlardan oluşmaktadır. Evren Mahallesi ismek kurs merkezi, verilen eğitimleri 3 ana başlıkta toplayabiliriz, El sanatları, moda ve yabancı dil alanında bol uygulama ve pratik eşliğinde eğitimler sizi bekliyor. Aşağıdaki branş listesinden size en uygun olanı seçmelisiniz. Evren Mahallesi İsmek İstiklal Caddesi Gül Sokak No:17 0212 489 18 76 |
İsmek Firuzköy Kurs Merkezi
İsmek Firuzköy Kurs Merkezi
Avcılar ilçemizin küçük ve kendi halinde bir semti olan firuzköy aslına bakarsanız tarihi ve yaşam alanı olarak ilkçağlara dayanmaktadır. Roma, Bizans ve son olarakta Osmanlı yerleşim yeri olarak kullanılmıştır. Geçtimiz yıllarda yapılan kazılar küçükçekmece gölü kenarında tarihi kalıntılar bulunmuştur. Mahallede özellikle bulgaristanlı vatandaşlarımız ağırlıkta olma nedeni ise, 1928 yılında bulgaristanda yaşanan karışıklıktan köy halinde kaçarak, firuzköy tarafından çiftlikler satın almışlardır. Semtimize önemli katkıları olan bu vatandaşlarımızın isimleri cadde ve bulvarlara verilmiştir. Firuzköy ismek kurs merkezi avcılar ilçemizde faydalanabileceğiniz 3 kurs merkezşnden birisidir. Firuzköy ismek Tahsin YILMAZ İş Merk. Firuzköy Bulvarı No:103 Avcılar 0212 423 42 95 |
İsmek Çobançeşme Kurs Merkezi
İsmek Çobançeşme Kurs Merkezi
Özellikle tarihi köprüsü ile dikkat çeken Çobançeşme semtimizdeki, tarihi çobançeşme köprüsü roma imparatorluğu tarafından yapılmıştır. O dönem çok coşkun akan ayamama deresinden geçmek için 38 metre uzunluğunda yontma taşlardan yapılmıştır. İstanbul’un popüler semtlerinden olan çobançeşme basın ekspres yolu üzerinde bir çok basın yayın kuruluşu mevcuttur. Aynı zamanda buram buram tarih kokan semt, geçmişten kalma bir çok tarihi cami mevcuttur. Sağlık ve eğitim alanında çığır açar hale gelmiştir. Ücretsiz kurs ihtiyaçları için ismek tarafından kurulan çobançeşme ismek kurs merkezi, el sanatları, moda ve yabancı dil ağırlıklı eğitim vermektedir. Çobançeşme İsmek Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi No:30 0212 551 77 07 |
İsmek İngilizce Kursu
İsmek İngilizce Kursu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1996 yılında 3 kurs merkezi ile faaliyetlerine başlayan ismek 2013 - 2014 eğitim dönemine 250 farklı branşlar start vermiştir. İsmek eğitimleri arasında yer alan 250 branştan biriside ingilizce kursudur. Başlangıç, ileri seviye ve mesleki ingilizce kursu olmak üzere 3 alt branş mevcuttur. İngilizce A1 (Başlangıç) 120 Saat İngilizce A2 (İleri Kademe) 160 Saat Mesleki İngilizce (Konaklama) 64 Saat Mesleki ve ileri seviye ingilizce eğitimi için mutlaka, İngilizce A1 yani başlangıç seviyesinde ingilizce eğitimi almış ve eğitimi tamamlayarak sertifika almaya hak kazanmış olmanız gerekir. İsmek kurs Merkezleri İstanbul'un her yerinde yaygın olarak faaliyet gösteren ismek kurs merkezleri 233 şube olarak size en yakın noktadadır. Kayıtlar eylül ayı ilk haftası başlayarak, eylül ayı sonuna kadar devam etmektedir. Aynı şekilde eğtim dönemi içinde 2-3 defa yeni kayıtlar alınmaktadır. Kaynak: http://www.ismekkurs.com/ingilizce-kursu |
Saçkıran sarımsak tedavisi ve uygulanışı
http://www.youtube.com/watch?v=A9CzJN-KZF4
Saçkıran sebebi net bilinmeyen bir dökülme tarzıdır.Sebebi bilinmediği için tedaviside çok açık değildir.Vakaların % 50 sinde hiçbir tedavi yapılmasa da saçlar kendiliğinden çıkar,bu durum izah edilememiştir ama hastalıkta kişi psikolojisinin etkili olduğunu düşündürür.Bitkisel tedavi dendiğinde ilk akla gelen sarımsaktır,ikinci sıklıkta kullanılan bitkisel ürün kapsiasindir,bu yazıda sarımsak değerlendirilecek kapsiasin ayrı bir konu olarak eklenecektir. Sarımsakla saçkıran tedavisi; Saçkıran tedavi uygulamasın sarımsağın içindeki asit cilde zarar verecek düzeyde yakmadan hafif bir tahriş yapar,oluşan bu tahriş bölgedeki kan damarlarını genişletir (kızarma bunun sonucu olur).Damarlar genişleyince bölgeye gelen kan miktarı artar,kanlanma arttığı için kökün beslenmesi de artar ve saçlar yeniden çıkar.Sarmısak gibi cildi tahriş ederek etkili olan salisilik asit benzeri madde içeren kremler de kullanılır. Saçkıranda sarımsak nasıl kullanacaksınız? Sarımsak dişi enlemesine ortadan kesilir kesik kısmı dökülme alanı kızarınca yada hafif can yakmaya başlayana kadar sürülür. Sarımsak tedavisinin geri saç çıkarma başarısı % 70 düzeylerindedir. Bu tür uygulamalardan sonuç alınamadıysa dermatoloji uzmanıyla görüşüp enjeksiyon tedavisi yapılmalıdır. |
güzel konu
|
All times are GMT +3. The time now is 06:56. |