Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Videoları - AK Parti Klipleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=134)
-   -   ŞEVKİ YILMAZ, SP'nin İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜ ANLATTI ! (video) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20351)

Gursunet 03-03-2009 18:18

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521902)
Tebrikler çok güzel dile getirmişsiniz.. Bu camia işte böyle bir camiadır, eleştiriye tahammülü yoktur, bugüne kadar kimleri kimleri afaroz etmediler ki...

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521902)

Sırf, iki yüzlü bir tutumu ortaya koyarak eleştiride bulunan Şevki Yılmaz'ı dahi bir anda karalamaya yeltenirler. Neden ? Çünkü o onları eleştirmiştir, iki yüzlü tutumlarını suratlarına çarpmıştır, ondan...

İçlerinden en aklı başında olanları çıkıp der ki; biz kim olursa olsun doğru konuşanın yanındayız... Ama bunu dedikten hemen sonra da doğruyu konuşana hak vermek yerine "o doğru demiyor" ki der.....

özgün genç teessüf ediyorum sana,ne yani sendemi anlamadın demek istediğimi: ))
sırf tarafımı savunacağım diye körü körüne bir siyaset anlayışı içinde olacağını sanmıyorum,çünkü bazı şeyleri ayırtedebilecek idrakin ışığını gördüm sende...
bizler,mesela ben şevki yılmazı hiç karalamadım,ancak şevki yılmaz saadete küfrediyorsa bilsinki kendi geçmişine küfrediyor,ve siz şevki yılmaza sahip çıkıyorsanız bilinki geçmişine küfreden birine sahip çıkıyorsunuz..
global anlamda bu olaya bakar isek,şevki yılmaz ve bu metodu benimseyenler için,aslını geçmişini inkar edenler için saman alevi gibi parlayan yanar döner insanlar olduğu teşhisini koyarız..
unutmamak lazım,geçmişini inkar eden,bir adama ben nasıl doğru söylüyor şeklinde inanabilirimki?
doğru adam her daim yaptığının arkasında olur değilmi?
benim yazdığım her mesajın arkasında olduğum gibi...

Üç mevsim 03-03-2009 18:33

İşte bizim anlatmaya çalıştığımız da bu.. Yukarıda da çok net ifade ttim.. Tüm mesele bu yani..

Şevki Yılmaz Hanya diyor siz Konya bile diyemiyorsunuz.. Geçmişine niye sövsün geçmişiyle gurur duyuyor.. Bugün yapılan çirkefliğe, haksızlığa karşı çıkıyor. Siz beylik laflarla konuşuyorsunuz, belli ki dinlemeşsiniz bile..

Saadet Partisi'nin yaptığı çirkin propagandaya isyan ediyor..

"'Başörtülüler hastanelerde tedavi olamıyor', nerede? Allah'tan korkun ya. '5 yaşındaki çocukları jandarma basmış'. Basmış da, senin Refahyol döneminde imzaladığın, jandarmaya verdiğin yetki ile, kendi imzan ile bu yapılıyor. Bunun hükümetle ne ilgisi var? 3 yıllık yasağı bunlar 1 yıla indirmiş, imamların memuriyeti gitmesin diye paraya çevirmiş. Derneklerin önündeki engelleri kaldırmışlar. 'İsteyen derneği kurar' demiş. Bunun adına 'homoseksüel derneği' demeye hakkınız var mı? 'Domuz eti kesimine izin vermiş', Allah Allah. Canım hem 'Fatih'in torunuyuz' diyeceksin hem buna karşı çıkacaksın.

Hıristiyan'a domuz haram mı? Yüz binlerce Hıristiyan var. Fatih Sultan Mehmet'in kararnamelerine bakın bakalım, domuz kesimhanelerine nasıl izin verdiğine, kilise yapmalarına nasıl izin verdiğine. "

Üç mevsim 03-04-2009 21:54

Alıntı:

Son Osmanli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523003)
Kardesim biz zaferden degil Seferden sorumluyuz

Istersen Binkere Takla at eger Mevlam istamese Zafere ulasamayacagimizi

bilerek yüzde 47 alarak Parti Programmlarimiz da Dansöz oynatacagimiza ,Kadehlerim kaldirilmasina Müsade edecegimize Zafere ulasacagiz diye Sahsiyetimizden,ve Serefimizden yoksun olacagimiza

Demekki Mevlam simdide uygun görmedi Zafere ulasacagimizi diyerek yüzde 2,5 icersinde olamayi tersih ederim

Bunu da bil ki yüzde 2,5 icerisinde kalip Cogunluk Rüzgarina Kapilmayanlar

Akp ye katilanlar a karsin Menfat icin degilde Dava ugruna ne kadar süre de yüzde 2,5 bucuk ta alsak nerde kalmistik diyerek onurundan taviz vermeyen sahsiyetli Insanlardir

Bir kere bunların Şevki Yılmaz'ın söyledikleriyle hiçbir alakası yok ondan sonra, demek ki o zaman Mevlam size RefahYol iktidarı döneminde de yardım etmedi. Allah Allah neden acaba? Oysa 50 sene çalışmıştık, memleketin 50 senelik emeği 11 ayda heba oldu gitti.. Mevla ondan yardım bekleyene değil, siyaset yapan siyaetçiye yardım eder.. :güzel:

All times are GMT +3. The time now is 02:10.